10 cele mai bune plugin-uri WordPress Forum (în comparație)

Căutați să adăugați o secțiune de comunitate pe site-ul dvs. WordPress? Forumurile și forumurile de discuții sunt o modalitate excelentă de a stimula implicarea utilizatorilor și de a construi o comunitate în jurul site-ului dvs..


În acest articol, am ales cele mai bune plugin-uri de forum WordPress pe care le puteți utiliza pentru a construi o comunitate în jurul site-ului sau afacerii dvs..

Pe lângă funcția de bază a forumului, ne-am asigurat, de asemenea, să găsim soluții care au funcționalități avansate, cum ar fi întrebarea & placă de răspuns, funcție personalizată pentru rețeaua socială și multe altele, astfel încât să puteți construi o comunitate din visele voastre.

Cele mai bune plugin-uri WordPress Forum

De ce să creați un forum pe site-ul dvs. WordPress?

Forumurile online sunt un instrument eficient de construire a comunității la care vizitatorii site-ului dvs. web pot participa publicând întrebări, distribuind soluții, idei noi, etc.

Forumul dvs. ar putea fi o întrebare&O platformă (întrebări și răspunsuri), o placă de discuții, un spațiu de partajare a cunoștințelor sau o zonă de sprijin pentru rezolvarea problemelor.

Există multiple avantaje de adăugare a unui forum pe site-ul dvs. web.

În primul rând, software-ul dvs. forum WordPress va ajuta utilizatorii să se implice și să participe pe site-ul dvs. web. Când participă, este mai probabil să se întoarcă, să-ți cumpere produsele și să le recomande prietenilor și familiei.

În al doilea rând, este una dintre cele mai comune și eficiente modalități de a oferi sprijin clienților. Când clienții dvs. au o întrebare de asistență tehnică sau generică, ei pot să intre pe forum și să verifice dacă problema este deja publicată. Dacă este o problemă nouă, atunci ei pot posta și rezolva problema lor.

În cele din urmă, oferă o valoare SEO site-ului dvs. web atunci când este discutată o problemă unică, iar firul devine popular. În multe cazuri, subiectele forumului au depășit alte tipuri de conținut în rezultatele căutării. Uneori, conținutul generat de utilizator are mai mult sens decât postările formale pe blogul tău.

Acestea fiind spuse, aici sunt cele mai bune pluginuri pentru a adăuga un forum pe site-ul dvs. WordPress.

Notă: Va trebui să aveți un site WordPress pentru a utiliza aceste pluginuri. Dacă doriți să începeți un nou site web, atunci veți avea nevoie de un domeniu și web hosting.

Vă recomandăm să folosiți Bluehost pentru că sunt un furnizor oficial de găzduire WordPress și oferă utilizatorilor noștri un nume de domeniu gratuit și 60% în afara găzduirii web.

1. bbPress

Geer-best-WordPress-forum-plugin

Când vine vorba de integrarea unui forum în WordPress, bbPress este cel mai bun plugin pentru acest job. Este un proiect suror al WordPress.org, ceea ce înseamnă că a fost construit modul WordPress și folosește nucleul WordPress existent pentru a-ți forța forumul.

bbPress este ușor de configurat, ușor de moderat și de întreținut, rapid și curat. Oricine poate crea cu ușurință un forum în WordPress folosind acest plugin. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni detaliate, avem un tutorial despre cum puteți configura bbPress în WordPress.

Pro-uri

 • Creat pentru WordPress, bbPress utilizează același nucleu WordPress și respectă aceleași standarde de codare ca WordPress.
 • Se integrează cu orice temă WordPress fără modificări dureroase. Există, de asemenea, câteva teme WordPress excelente pentru bbPress pe care le puteți utiliza.
 • Peste 200 de extensii bbPress disponibile pentru a face aproape orice doriți.
 • Deoarece nu are o mulțime de balonări, bbPress este rapid și ușor.
 • Puteți crea cu ușurință forumuri multisite și să le mențineți de pe un tablou de bord.
 • Este un software open source gratuit, așa că îl poți folosi nelimitat gratuit.

Contra

 • Nu este la fel de bogat în caracteristici precum CMS-ul forumului cu drepturi depline, precum phpBB, Vanilla Forums.
 • Plug-ul de bază are doar caracteristicile de bază, deci trebuie să instalați extensii suplimentare pentru mai multă putere.

2. BuddyPress

BuddyPress-wordpress-plugin

BuddyPress vă permite să vă construiți propria rețea de socializare în WordPress. La fel ca bbPress, BuddyPress este și un plugin oficial WordPress. Urmează aceleași practici și standarde de codare ca WordPress.

Cu BuddyPress, puteți crea o comunitate online completă cu profiluri de utilizator, fluxuri de activitate, grupuri de utilizatori, mesagerie și opțiuni de rețea.

Similar cu Facebook, permite utilizatorilor să adauge prieteni, să trimită mesaje private, să creeze grupuri și să primească notificări.

Cel mai bine, puteți utiliza împreună BuddyPress și bbPress și puteți crea un forum online bogat în caracteristici.

Pro-uri

 • Se integrează cu orice temă și plugin WordPress.
 • Sute de extensii și extensii BuddyPress de la terți pentru a extinde funcționalitatea.
 • Vă permite să creați cu ușurință o rețea socială completă cu fluxuri de activități, profiluri de utilizatori, conexiuni sociale, grupuri etc..
 • Este sursa gratuită și deschisă. Descărcați gratuit BuddyPress și utilizați-l pe site-uri nelimitate și obțineți și actualizări periodice.

Contra

 • Pluginul principal nu are caracteristici avansate de care este posibil să aveți nevoie pentru a construi o comunitate online cu drepturi depline. Pentru a-și extinde puterea, va trebui să depindeți de pluginurile terților.

3. ForumEngine

forumengine-WordPress-forum-temă

ForumEngine este de fapt o temă WordPress care transformă site-ul dvs. WordPress într-un forum de discuții. Este o temă puternică creată special pentru crearea unui forum în WordPress. Tema arată subiectele forumului chiar pe pagina de start a site-ului.

Cu ForumEngine, puteți crea forumuri în care utilizatorii pot interacționa în mai multe moduri, cum ar fi postarea de subiecte, întrebări, răspuns, gust sau displace un subiect. Permite utilizatorilor să caute rapid orice subiect din listă cu căutare live Ajax.

De asemenea, oferă un spațiu privat utilizatorilor dvs. unde pot accesa și gestiona toate activitățile lor pe forum.

Pro-uri

 • Este o temă completă a forumului WordPress, deci nu va trebui să instalați niciun plugin pentru a crea un forum în WordPress.
 • Oferă o mulțime de opțiuni de styling pentru a schimba aspectul forumului dvs. și a face să pară atractiv.
 • O multime de widget-uri pentru adaugarea de statistici, categorii, subiecte fierbinti, etc..
 • Vă permite să afișați reclame și să obțineți venituri suplimentare.

Contra

 • Este o temă specifică forumului, astfel încât este greu să creezi o companie obișnuită sau un site de comerț electronic cu asta. Îl puteți integra cu blogul dvs. WordPress, dar nu are opțiuni de afișare a produselor etc..
 • Este o temă plătită. Dacă aveți un buget limitat, opțiunile gratuite, cum ar fi bbPress și BuddyPress, pot fi opțiuni mai bune.

4. Simplu: Apăsați

simplu-press-WordPress-forum-plugin

Simplu: Press este o soluție simplă pentru adăugarea unui forum pe site-ul dvs. WordPress. Vine cu versiuni gratuite și premium, astfel încât să puteți alege opțiunea în funcție de nevoia dvs..

Folosind Simplu: Apăsați, puteți crea forumuri nelimitate, grupuri de forumuri, sub-forumuri, forumuri private și publice cu ușurință. De asemenea, puteți bloca și fixa orice forum. Pentru a vă permite să gestionați utilizatorii, acesta are un grup puternic de utilizatori și un sistem de permisiuni. Utilizatorii dvs. pot crea profiluri extinse cu fusul orar și multe altele.

Pro-uri

 • Complet integrat în WordPress, acceptă înregistrări și autentificări WordPress.
 • Acceptă și instalări standard WordPress și multisite.
 • Pentru extinderea caracteristicilor sale sunt disponibile peste 70 de plugin-uri premium.
 • Creează permalink-uri SEO prietenoase și include multe funcții SEO.

Contra

 • Versiunea gratuită este destul de de bază. Va trebui să cumpărați un plan premium pentru a adăuga funcționalități avansate.

5. Forum wpForo

wpforo-WordPress-forum-plugin

wpForo este un plugin gratuit pentru forum WordPress care vine cu o mulțime de opțiuni de design și personalizare. Dispune de 3 machete de design pentru forumul tău: extindere, simplificare și aspectul întrebărilor și răspunsurilor. Fiecare aspect are un design și caracteristici unice. În plus, există 6 seturi de stiluri de culori ale forumului, inclusiv stilul închis.

Folosind acest plugin, puteți crea cu ușurință forumuri moderne în care utilizatorii dvs. pot participa, primi asistență, precum și pot contribui. Utilizatorii pot posta întrebări, pot da răspunsuri, vota, abona la subiecte și pot primi notificări, pot partaja subiecte pe social media, etc.

Pro-uri

 • Disponibil gratuit cu opțiuni de extindere a funcționalităților prin achiziționarea de suplimente plătite.
 • Funcții încorporate pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO), sitemap XML, memorie cache, antispam etc..
 • Integrare lină cu BuddyPress pentru a permite mai multe funcții de rețea socială.

Contra

 • Doar caracteristicile de bază sunt acordate în pluginul gratuit. Va trebui să plătiți pentru funcții avansate, cum ar fi gestionarea anunțurilor, sondaje, câmpuri personalizate pentru utilizatori, mesagerie privată etc..
 • Setările pluginului sunt un pic complexe pentru utilizatorii pentru prima dată.

6. Forumul Asgaros

asgoras-form-best-forum-plugin-pentru-WordPress

Asgaros Forum este un simplu plugin de forum WordPress pe care îl puteți utiliza pe site-ul dvs. web live. Este cel mai bun plugin de forum pentru oricine dorește să adauge cu ușurință o pagină ușoară de forum pe site-urile lor existente. Este foarte ușor de configurat și adaugă un forum de discuții bogat în funcții în WordPress.

Pro-uri

 • Plug-in de forum simplu și ușor, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.
 • Opțiuni simple, dar puternice, disponibile pentru gestionarea conținutului, membri și permisiuni.
 • Statisticile forumului vă permit să vedeți cât de performant este forumul dvs..
 • Plugin compatibil cu mai multe site-uri.

Contra

 • Nu are extensii pentru a adăuga mai multe funcționalități.

7. Răspunsuri CM

cm-asnwers-WordPress-qanda-plugin

CM Answers vă permite să creați un Q puternic&Un forum de întrebări (întrebări și răspunsuri) în WordPress. Pluginul gratuit de bază vine cu suficiente funcții pentru a configura rapid un forum de tip Stack Exchange pe site-ul dvs..

Permite utilizatorilor să posteze întrebări, să răspundă la întrebări, să voteze, să încarce fișiere, să aboneze categorii, să trimită mesaje private, etc. Ca administrator, puteți personaliza întrebări, răspunsuri, filtra conținut nedorit și gestiona utilizatorii. Dacă doriți funcții suplimentare, precum înregistrări și plăți anonime, puteți cumpăra suplimente pentru pluginuri.

Pro-uri

 • Se integrează perfect cu majoritatea temelor WordPress.
 • Utilizatorii pot vota întrebări și răspunsuri.
 • Versiunea Premium are mult mai multe caracteristici, inclusiv posibilitatea de a alege cel mai bun răspuns, profiluri, comentarii, conectare la rețelele de socializare, etc.

Contra

 • Forumul dvs. este limitat la Q&Un format.
 • Cele mai utile funcții sunt disponibile pentru versiunea premium.
 • Unele recenzii de pe pagina pluginului indică faptul că utilizatorii le-a fost dificil de utilizat.

8. WP Symposium Pro

wp-simpozion-pro-plugin

WP Symposium Pro este o alternativă la BuddyPress. Vă puteți crea propria rețea socială folosind acest plugin. Similar cu BuddyPress sau Facebook, permite utilizatorilor să creeze profiluri și perete de activitate, să adauge prieteni, să stabilească alerte prin e-mail, să se alăture forumurilor și multe altele.

Pluginul este proiectat pentru a funcționa cu orice temă sau plugin WordPress. Acest lucru vă permite să îl adăugați pe un site WordPress existent.

Pro-uri

 • Foarte personalizabile prin shortcodes – schimbați ușor culorile, fonturile, butoanele etc..
 • Opțiunea de a cumpăra versiune Premium sau suplimente individuale pentru a adăuga funcții. Asistență premium disponibilă pentru utilizatorii versiunii plătite.
 • Documentația cu videoclipuri este disponibilă pe site-ul web al pluginului pentru a vă ajuta să începeți.

Contra

 • Multe funcții utile au nevoie de un plan premium.

9. DW Întrebare și răspuns

dw-întrebare-și-asnwer-plugin

Întrebarea și răspunsul DW vă permite să creați un Q complet&Un sistem (întrebare și răspuns) pe site-ul dvs. WordPress. Dacă te gândești să creezi un sistem precum Quora sau Stack Overflow, Întrebarea și răspunsul DW este pluginul potrivit pentru a începe cu.

Spre deosebire de pluginurile normale de forum, acesta permite utilizatorilor dvs. să voteze răspunsurile, astfel încât răspunsul cel mai bun să ajungă în vârf și răspunsurile mai puțin semnificative să ajungă la final. Pentru mai multe detalii, vezi tutorialul nostru despre cum să creezi un site de întrebări și răspunsuri în WordPress.

Pro-uri

 • Puteți utiliza pluginul gratuit pentru crearea unui sistem de bază pentru răspunsuri la întrebări. Utilizatorii avansați pot cumpăra versiunea premium pentru mai multe funcții.
 • Asistența CAPTCHA vă ajută să combateți spamul.
 • Excelent pentru a oferi asistență clienților / utilizatorilor.

Contra

 • Pluginul gratuit vă permite să creați doar un forum simplu în formatul de întrebări și răspunsuri.

10. Comitetul de discuții

discuție-board-WordPress-forum-plugin

Consiliul de discuții WordPress este un plugin gratuit pe care îl puteți utiliza pentru a crea un forum. Este ușor să instalați și să configurați pluginul, astfel încât oricine poate construi un forum în WordPress fără să atingă niciun cod.

Folosind acest plugin, puteți permite înregistrarea front-end și sistemul de conectare pentru a atrage mai mulți utilizatori. Pentru a evita spamul, acesta are opțiuni de restricționare a repostării, moderație pentru comentarii, etc.

Pro-uri

 • Tema consiliului de discuții special concepută pentru a merge bine cu pluginul. Puteți utiliza acest plugin cu orice temă vă place.
 • Vine cu o mulțime de scurtături utile pentru afișarea formularelor, lista subiectelor, etc.
 • O versiune plătită disponibilă pentru adăugarea mai multor opțiuni și posibilități.

Contra

 • Versiunea gratuită nu are opțiuni puternice. Va trebui să cumpărați planul lor premium pentru multe funcții utile.

Sfaturi importante privind construirea unui site Web al forumului

Indiferent de alegerea software-ului de forum online, veți avea nevoie de resurse suplimentare de găzduire pentru a rula o comunitate online de succes.

Puteți instala toate aceste plugin-uri WordPress pe un plan de găzduire partajat. Puteți chiar să conduceți un forum destul de eficient pentru un timp pe același pachet de găzduire de starter.

Dacă tocmai începeți și doriți să testați apele, atunci vă recomandăm să folosiți Bluehost. Sunt una dintre cele mai importante companii de găzduire din lume și recomandă oficial furnizorul de hosting WordPress.

Cu toate acestea, pe măsură ce mai mulți vizitatori folosesc forumul dvs., acesta va încetini site-ul dvs. și chiar îl poate bloca. În acest caz, va trebui să treceți la un plan de găzduire WordPress gestionat.

Vă recomandăm să utilizați WPEngine. Sunt una dintre cele mai bine administrate companii de găzduire WordPress din lume.

A doua noastră alegere ar fi SiteGround. Sunt un furnizor de hosting de WordPress și bbPress recomandat oficial.

Aveți nevoie de ajutor pentru a vă muta site-ul? Vedeți articolul nostru despre cum să mutați WordPress pe un nou server de găzduire fără nicio perioadă de oprire.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de forum pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră aleasă cu cele mai bune soluții Analytics pentru utilizatorii WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me