10 cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress (2020)

Căutați cele mai bune pluginuri de social media pentru site-ul dvs. WordPress? Există atât de multe plugin-uri de social media disponibile pentru WordPress încât devine copleșitor pentru începători să aleagă cel mai bun plugin. În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress pe care le puteți instala imediat.


Cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress

Ce să cauți într-un plugin de social media WordPress?

Problema principală cu majoritatea pluginurilor de social media pentru WordPress este performanța. Deoarece aceste plugin-uri trebuie să încarce foi de stil și scripturi suplimentare, acestea încetinesc site-ul. Pentru mai multe detalii, consultați articolul nostru despre modul în care pluginurile WordPress afectează timpul de încărcare a site-ului dvs..

Trebuie să găsiți un echilibru între caracteristicile și performanțele site-ului dvs. WordPress. Un plugin de social media cu o mulțime de funcții poate deveni mai puțin util dacă îți încetinește site-ul și afectează experiența utilizatorului.

În continuare, trebuie să decideți ce rețele de socializare vor fi afișate mai proeminent pe site-ul dvs. web. Adăugarea a mai puține opțiuni poate reduce dezordinea și oferă o experiență mai bună pentru utilizatori.

Multe plugin-uri de social media vă permit să afișați pictograme sociale în bara laterală, sub articol, înainte de articol și așa mai departe. Trebuie să decideți cum doriți să le afișați pe site-ul dvs. și dacă pluginul acceptă această opțiune.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress.

1. Conturi partajate

Contele partajate

Counted Shared este un plugin de social media rapid și ușor de utilizat pentru WordPress. Vine cu un număr limitat dintre cele mai populare rețele sociale: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest, Yummly și LinkedIn.

Există mai multe stiluri de butoane și puteți alege unde să afișați butonul (înainte sau după conținut sau manual). Puteți, de asemenea, să o activați pentru tipuri de postare personalizate.

Pluginul încearcă să obțină un număr social de shareuri pentru fiecare rețea. Puteți alege, de asemenea, să afișați doar numărul total de partajări în toate rețelele.

2. Partajarea socială Sassy

Partajare socială Sassy

Partajarea socială Sassy este un plugin de social media ușor de utilizat pentru WordPress, cu tone de opțiuni. Vine cu suport pentru multe site-uri de socializare diferite și puteți adăuga butoane în conținutul postării, precum și un meniu social plutitor.

Acceptă și funcția de numărare a cotelor sociale. Cu toate acestea, ca multe alte pluginuri de social media, va trebui să utilizați un serviciu terț pentru a prelua aceste statistici.

În ceea ce privește stilurile de pictograme, pluginul vine cu trei stiluri de bază: butoane rotunjite, pătrate sau dreptunghi. Puteți seta opțiunile de poziționare în setările pluginului, atât pentru barele sociale standard, cât și pentru cele flotante.

3. AddtoAny

AddToAny

AddtoAny este un instrument de partajare socială disponibil și ca plugin WordPress. Oferă multe platforme de social media, bare de partajare socială plutitoare și standard și un meniu de partajare universală.

Poate afișa numărul de cote sociale fără a crea un cont și oferă integrare Google Analytics. AddtoAny are o amprentă mai mică în ceea ce privește performanța în comparație cu alte instrumente similare care oferă butoane de partajare socială globală.

4. WordPress pentru buffer

WordPress pentru buffer

Buffer-ul este un instrument popular de social media care vă permite să vă programați postările pe Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. Plugin-ul WordPress la Buffer vă permite să adăugați automat postări noi în contul dvs. Buffer, astfel încât acestea să fie partajate pe profilurile dvs. de social media.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să programați postările WordPress pentru social media folosind Buffer.

5. Icoane sociale simple

Icoane sociale simple

Așa cum spune și numele, Simbolurile sociale simple afișează pictogramele de socializare într-un widget din bara laterală. Puteți alege culori și apoi introduceți adresele URL pentru conturile de social media pe care doriți să fie afișate.

Are un număr limitat de platforme de social media care acoperă toate cele mai importante și populare servicii. Este foarte ușor de utilizat și are un impact minim asupra performanței.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați tutorialul nostru despre cum să adăugați pictograme de social media în bara laterală WordPress.

6. Widget de icoane sociale de WPZoom

Widget cu pictograme sociale

Widget cu pictograme sociale vă permite să adăugați cu ușurință pictograme de social media în bara laterală WordPress. Acesta oferă trei stiluri de pictogramă: chenare rotunjite, rotunde și pătrate. Puteți utiliza, de asemenea, culori personalizate pentru icoane.

La activare, trebuie să vizitați Aspect »Widgets pagina și adăuga widget pictograme sociale în bara laterală. Înlocuiți adresele URL implicite cu propriile profiluri de social media sau faceți clic pe Adăugați mai multe pentru a adăuga un nou serviciu.

7. Conectare socială WordPress

Autentificare socială WordPress

Doriți să permiteți utilizatorilor să se înregistreze, să se autentifice și să comenteze folosind conturile lor de social media? Conectarea socială WordPress vă permite să faceți exact asta.

Este foarte ușor de utilizat și acceptă o gamă largă de rețele sociale. De asemenea, include module pentru a afișa informații despre utilizator, manager de utilizator, contact manager și o componentă BuddyPress.

8. Reviguiți postările vechi

Reviguiți postările vechi

Pentru a vă oferi accesul și a-i menține pe utilizatori implicați pe rețelele de socializare, trebuie să postați mai regulat pe toate aceste conturi. Acest lucru vă poate lua mult timp.

Pluginul Revive Postări vechi vă permite să partajați automat postări vechi în conturile dvs. de socializare. Acest lucru vă permite să vă mențineți conturile de social media active. De asemenea, oferă utilizatorilor dvs. șansa de a se implica și de a descoperi conținut popular de pe site-ul dvs..

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să vă împărtășiți vechile postări WordPress.

9. Feed de Instagram

Instagram Feed

Vrei să-ți afișezi fotografiile de pe Instagram în WordPress? Instagram Feed vă permite să afișați frumos fotografiile recente pe Instagram în WordPress.

Va trebui să generezi un jeton de acces Instagram. După aceea, puteți utiliza codurile scurte disponibile pentru a afișa fluxul oriunde pe site-ul dvs., inclusiv postări, pagini sau widgeturi pentru bara laterală.

De asemenea, vă permite să creați mai multe fluxuri prin personalizarea parametrilor codului scurt. Puteți chiar obține mai multe conturi Instagram pentru a crea un singur feed.

10. Mai bine Faceți clic pe Tweet

Trimiteți această casetă

Este posibil să fi văzut căsuțe personalizate de ofertă pe multe bloguri populare care permit utilizatorilor să partajeze cu ușurință ofertele pe Twitter. Pluginul Better Click to Tweet vă permite să adăugați clicuri similare pentru a cuta cutații în postările dvs. WordPress.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum să adăugați clic pe cum să adăugați clic pe căsuțe de tweet în postările dvs. WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de socializare pentru site-ul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru SEO SEO pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map