16 cele mai bune alternative la pluginul Jetpack WordPress

Căutați cele mai bune alternative la pluginul Jetpack? Jetpack este o suită puternică de pluginuri WordPress care adaugă diverse funcții pe site-ul dvs. WordPress. Recent, unul dintre cititorii noștri ne-a cerut să împărtășim posibile alternative Jetpack pentru WordPress. În acest articol, vă vom arăta cele mai bune alternative la pluginul WordPress Jetpack.


Cele mai bune alternative Jetpack pentru WordPress

Ce este pluginul Jetpack WordPress?

Jetpack este o suită de pluginuri care combină funcțiile esențiale WordPress într-un singur plugin mare. Vă permite să gestionați funcțiile pe care doriți să le utilizați și puteți dezactiva funcțiile de care nu aveți nevoie.

Cu toate acestea, pe măsură ce site-ul dvs. web crește, poate doriți să vă extindeți dincolo de Jetpack. Este posibil să aveți nevoie de funcționalități avansate care sunt oferite în alte pluginuri WordPress terțe.

În aceste cazuri, are sens să analizezi alternativele Jetpack pentru caracteristici specifice de care ai nevoie.

Pro și contra Jetpack Plugin

Pro și contra folosind pluginul WordPress Jetpack

Ca toate lucrurile din viață, pluginul Jetpack vine cu propriile sale avantaje și dezavantaje de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți alternativele Jetpack.

Beneficiile utilizării pluginului Jetpack

Acestea sunt avantajele utilizării pluginului Jetpack pe site-ul dvs. WordPress.

 • Un singur plugin pentru a le controla pe toate. Obțineți toate caracteristicile esențiale într-un singur pachet ușor de gestionat.
 • Jetpack este extrem de optimizat pentru performanțe cu infrastructura puternică a companiei Automattic (compania din spatele Jetpack și WordPress.com) care rulează în fundal.
 • Are o interfață de utilizator mai bună decât pluginurile dvs. tipice WordPress.

Contra de a utiliza Jetpack Plugin

Următoarele sunt dezavantajele folosirii pluginului WordPress Jetpack pe site-ul dvs. web.

 • Utilizarea Jetpack necesită crearea unui cont WordPress.com.
 • Nucleul Jetpack este gratuit, dar multe dintre caracteristicile sale necesită un abonament plătit.
 • Are funcționalitate de e-mail limitată. Nu vă puteți trimite abonații prin e-mail fără a publica o postare pe blog.
 • Site-ul dvs. web depinde de un singur plugin, ceea ce îngreunează înlocuirea în viitor.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune alternative Jetpack pe care le puteți instala pe site-ul dvs. web.

1. WPForms Lite

WPForms

WPForms Lite este cea mai bună alternativă la formularul de feedback al Jetpack. WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress și vine cu o versiune gratuită de lite care vă permite să adăugați cu ușurință formularul de contact în site-ul dvs. WordPress.

WPForms vine cu un constructor de formulare drag and drop frumos și șabloane de formular gata făcute. Adăugarea formularului în paginile și paginile dvs. de blog este simplă cu codul scurt sau prin utilizarea butonului Adaugă formular în editorul de postări.

Am creat WPForms pentru a-l face mai bun pentru începători, oferind în același timp funcționalități avansate, cum ar fi abonament prin e-mail, plăți, înregistrare utilizator și multe altele în versiunea Pro.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Jetpack vine cu un modul de statistici încorporat. Cu toate acestea, nu este atât de puternic ca Google Analytics. Dacă doriți integrarea Google Analytics în Jetpack, trebuie să faceți upgrade la planul profesional care costă 299 USD / an.

MonsterInsights este principalul plugin Google Analytics pentru WordPress cu peste 1 milion de instalări active și are o versiune gratuită disponibilă pentru toți utilizatorii WordPress.

MonsterInsights vă permite să instalați cu ușurință Google Analytics pe site-ul dvs. WordPress. Este livrat cu instrumente de raportare frumoase, care facilitează începătorilor să vadă de unde provin utilizatorii și ce vizionează.

3. UpdraftPlus

UpdraftPlus

Jetpack oferă copii de rezervă automate zilnice, dar acestea sunt disponibile numai pentru planurile plătite. UpdraftPlus este unul dintre cele mai bune plugin-uri de rezervă WordPress de pe piață și o alternativă gratuită la funcția de backup a Jetpack..

Vă permite să configurați cu ușurință copii de rezervă automate pentru întregul site web WordPress.

Trebuie doar să o configurați o dată, iar apoi va crea automat copii de rezervă. Copiile de rezervă sunt stocate în locații îndepărtate, precum Google Drive, Dropbox și multe altele. Puteți, de asemenea, să restaurați site-ul dvs. din orice copii de rezervă anterioare cu câteva clicuri.

Pentru detalii, consultați ghidul nostru despre cum să faceți backup și să restaurați site-ul dvs. WordPress cu UpdraftPlus.

4. Akismet

Akismet

Jetpack are funcția de filtrare a spamului pentru planurile plătite, dar veți avea nevoie cel puțin de planul personal pentru a accesa filtrarea de bază a spamului.

Akismet este cel mai bun plugin de filtrare a spamului WordPress de pe piață. Filtrează automat toate comentariile WordPress pentru a prinde spam. Acest lucru reduce semnificativ numărul de comentarii spam pe care va trebui să le moderezi.

Pentru instrucțiuni complete de configurare, consultați ghidul nostru Akismet pentru începătorii WordPress.

5. Scaner Sucuri

Sucuri

Jetpack scanează doar malware dacă aveți planuri de abonament profesional sau premium. Scanerul Sucuri oferă scaner malware gratuit, monitorizare la lista neagră, verificare a integrității fișierelor, acțiuni de securitate post-hacks și întărire a securității.

Sucuri este liderul industriei în domeniul securității și monitorizării site-urilor WordPress. De asemenea, oferă cel mai bun firewall WordPress care blochează activitatea suspectă chiar înainte de a ajunge pe site-ul dvs. web.

6. Seful SEO

Yoast SEO

Jetpack oferă funcționalitate SEO limitată chiar și pentru utilizatorii planului premium. Veți avea nevoie de cel puțin un plan profesional pentru a accesa toate caracteristicile SEO ale Jetpack. Yoast SEO este alternativa perfectă la caracteristicile SEO ale Jetpack și este cel mai popular plugin SEO de pe piață.

Pluginul gratuit Yoast SEO vă oferă instrumente SEO complete, inclusiv verificarea site-ului, sit-uri XML, previzualizare SEO, imagini de previzualizare Facebook și Twitter, titluri și meta descrieri și multe altele.

Pentru instrucțiuni pas cu pas complete, consultați ghidul nostru despre cum să instalați și să configurați pluginul Yoast SEO.

7. WP la soluție tampon

WP către tampon

Pluginul WP to Buffer vă permite să conectați site-ul dvs. WordPress la Buffer și să programați automat postările dvs. WordPress pentru a le partaja pe profilurile de social media. Este cea mai bună alternativă la funcția de publicitate a Jetpack, care face același lucru.

Buffer este o platformă de gestionare a rețelelor de socializare care vă permite să vă programați postările de social media pe tot parcursul zilei. Acest lucru vă economisește timpul pe care altfel l-ați cheltui în partajarea manuală a articolelor pe social media.

8. Cu toate acestea, un alt plugin de mesaje înrudite

Încă un alt plugin de mesaje înrudite

Însă un alt plugin pentru mesaje conexe este cel mai bun plugin pentru postări legate de WordPress de pe piață și alternativa perfectă la funcția de postare înrudită cu Jetpack.

Oferă mai multe opțiuni de personalizare și un control complet despre cum și unde afișați postări conexe pe site-ul dvs. web. Acesta acceptă chiar și tipuri de postări personalizate și poate adăuga și postări în fluxuri RSS.

9. De: Comentarii

De: comentarii

Decomments este un plugin WordPress plătit, care vă permite să vă transformați zona de comentarii WordPress adăugându-i mai multe funcții sociale. Utilizatorii dvs. pot evalua comentarii, împărtășiți comentarii pe rețelele de socializare, conectați-vă cu profilurile lor sociale, câștiga insigne și multe altele.

Aceasta oferă o experiență de utilizator foarte captivantă pentru comentarii pe site-ul dvs. WordPress. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum să îmbunătățiți comentariile WordPress cu De: comentarii.

10. Envira Gallery Lite

Galeria Envira

WordPress vine cu un mod implicit de a adăuga cu ușurință galerii de imagini. Cu toate acestea, galeria implicită WordPress este destul de limitată în funcționalitate. Dacă utilizatorul face clic pe o imagine se încarcă într-o pagină nouă.

Envira Gallery Lite oferă alternativa gratuită la galeriile responsive ale Jetpack. Vă permite să creați cu ușurință galerii de imagini responsive cu ferestre pop-up.

11. Pingdom

Pingdom

Pingdom nu este un plugin, ci un instrument de monitorizare a site-ului web pe care îl puteți folosi ca alternativă la instrumentul de monitorizare Jetpack. Contul gratuit al Pingdom vă permite să monitorizați un site web.

Acesta trimite o notificare instantanee prin e-mail când site-ul dvs. este redus și vă anunță când este din nou. De asemenea, puteți monitoriza timpul de funcționare istoric al site-ului dvs., conectându-vă la contul dvs..

12. MailChimp

MailChimp

Marketingul prin e-mail este unul dintre cele mai bune moduri de a vă adresa publicului. Dacă încă nu ați început-o, atunci consultați ghidul nostru despre motivul pentru care ar trebui să începeți să vă construiți lista de e-mailuri imediat.

MailChimp este unul dintre cele mai bune servicii de marketing prin e-mail din lume și o alternativă perfectă la abonamentele de e-mail ale Jetpack. Dezavantajul abonamentelor Jetpack este că acesta trimite prin e-mail utilizatorii numai atunci când publicați o nouă postare. Spre deosebire de o listă reală de e-mailuri, unde puteți trimite utilizatori buletine informative săptămânal sau lunar.

MailChimp este un serviciu plătit, dar oferă un plan pentru totdeauna gratuit pentru până la 2000 de abonați și 12.000 de e-mailuri pe lună..

13. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare este unul dintre cele mai bune servicii CDN care oferă CDN gratuit și protecție de bază împotriva atacurilor DDOS.

Îmbunătățește viteza și performanța site-ului dvs. web servind conținut static prin CDN-ul global. Cloudflare este înlocuitorul perfect pentru serviciul CDN al Jetpack, care vă servește imaginile prin intermediul serverului CDN pentru a optimiza performanța. De asemenea, oferă o alternativă gratuită la protecția împotriva atacurilor de forță brută ale Jetpack.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum puteți configura CDN Cloudflare gratuit în WordPress.

14. Manager actualizări ușoare

Manager de actualizări ușoare

Easy Updates Manager vă permite să înlocuiți funcția de actualizare automată a pluginului Jetpack. Vă ajută să gestionați cu ușurință toate actualizările de bază, temă și plugin ale WordPress.

Dintr-un singur tablou de bord, puteți activa sau dezactiva actualizările automate. Puteți seta anumite actualizări sau toate actualizările pluginului pentru a fi instalate automat. De asemenea, poate instala automat actualizări de temă.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să gestionați mai bine actualizările automate de WordPress.

15. Defilare WordPress Infinit

Încărcați mai multe - defilare infinită pentru WordPress

Defilarea WordPress Infinite este alternativa perfectă la funcția de derulare infinită a Jetpack. La fel ca Jetpack, va trebui să adăugați un mic fragment de cod în tema dvs..

Vă permite să adăugați un buton pe care utilizatorii pot face clic pentru a încărca mai multe postări, puteți alege, de asemenea, să încarce automat postări, deoarece utilizatorul derulează pe o pagină.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați butonul de încărcare mai multe postări în WordPress.

16. Conturi partajate

Contele partajate

Counted Shared este unul dintre cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress. Este super rapid și încarcă doar un număr limitat de rețele sociale de top: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest și LinkedIn.

Are mai multe stiluri de butoane, număr de share social și număr total de funcții. Puteți rearanja ordinea afișării butoanelor, iar pluginul poate insera automat butoane în postările, paginile și tipurile dvs. de postări WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune alternative pentru pluginul Jetpack pe site-ul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră de plugin-uri esențiale WordPress pentru a găsi alte plugin-uri obligatorii pentru site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map