16 cele mai bune pluginuri pentru pagina de conectare WordPress

Căutați cele mai bune pluginuri pentru pagina de conectare WordPress pentru site-ul dvs. web? Pagina de conectare este ușa către zona de administrare a site-ului dvs. web. Trebuie să îl asigurați în timp ce ușurează conectarea utilizatorilor. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune plugin-uri de pagină de conectare WordPress pe care le puteți încerca.


Cele mai bune pluginuri pentru pagina de conectare WordPress

Îmbunătățirea securității și aspectului paginii de conectare WordPress

Pagina implicită de autentificare WordPress este foarte simplă și arată la fel pe toate site-urile WordPress. Dacă rulați un site WordPress multi-utilizator, atunci poate doriți să-l personalizați.

De asemenea, poate doriți să faceți experiența de conectare pe site-ul dvs. web cât mai perfect posibil, fără a vă compromite cu securitatea WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de pagină de conectare WordPress pentru a îmbunătăți experiența de conectare și securitatea pe site-ul dvs..

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin de creare a formularelor WordPress și este livrat cu o completare puternică de înregistrare și conectare a utilizatorilor. Vă permite să creați propriile formulare de înregistrare și autentificare a utilizatorului cu câteva clicuri. Puteți adăuga aceste formulare oriunde pe site-ul dvs. WordPress.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea o pagină de conectare personalizată în WordPress

2. Tema Autentificare

Tema Autentificare mea

Doriți să permiteți utilizatorilor să se înregistreze pe site-ul dvs. WordPress, dar nu doriți ca aceștia să acceseze zona de administrare? Theme My Login este un popular plugin WordPress care vă permite să creați pagini personalizate de autentificare WordPress. Puteți utiliza orice pagină de pe site-ul dvs. ca pagini de conectare, înregistrare și parole uitate.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați pagina de autentificare frontală și widget-uri în WordPress.

3. Logare temporară fără parolă

Logare temporară fără parolă

Doriți să dați acces temporar unui dezvoltator pentru site-ul dvs. WordPress? Logare temporară fără parolă vă permite să acordați acces temporar utilizatorilor fără a crea un cont pentru aceștia. Puteți seta o dată sau o dată de expirare pentru autentificarea temporară sau o puteți șterge oricând.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să creați autentificare temporară pentru WordPress.

4. Blocare autentificare

Logare Blocare

În mod implicit, WordPress nu blochează utilizatorii dacă încearcă de mai multe ori parola greșită. Acest lucru permite hackerilor să crape parola folosind scripturi automatizate. Logare Blocare vă permite să limitați numărul de încercări de conectare eșuate. După aceea, se blochează ecranul de conectare pentru acel utilizator pentru o perioadă limitată de timp.

Pentru detalii și instrucțiuni de configurare, urmați ghidul nostru despre cum să limitați încercările de conectare în WordPress.

5. Urmăriți Facebook Connect

Nextend Facebook Connect

Vrei să adaugi autentificare cu butonul Facebook pe site-ul tău WordPress? Pluginul Nextend Facebook Connect vă permite să adăugați cu ușurință autentificare cu Facebook la ecranul de conectare WordPress. Acest lucru permite utilizatorilor dvs. să se autentifice mai rapid și nu va trebui să introducă o parolă.

Vedeți instrucțiuni pas cu pas din ghidul nostru despre cum să adăugați autentificare cu Facebook în WordPress.

6. Amintiți-vă de Mine

Amintește-ți de mine

Dacă uitați să verificați opțiunea „Amintiți-vă de mine” din pagina de conectare, atunci WordPress vă va uita autentificarea imediat ce închideți fereastra browserului. Pluginul Remember Me vă permite să verificați automat opțiunea de amintire de fiecare dată când vă conectați pe site-ul dvs. WordPress.

Vedeți cum să o configurați în ghidul nostru despre cum să împiedicați WordPress să vă uite cu Remember Me.

7. Personalizatorul paginii de conectare personalizate

Personalizarea paginii de conectare personalizată

Ecranul implicit de autentificare WordPress are un aspect destul de simplu. Puteți să-l schimbați în diverse moduri, dar multe dintre ele necesită să adăugați cod. Pagina de conectare personalizată Pluginul personalizator vă permite să proiectați propria pagină de conectare personalizată folosind personalizatorul cu teme.

Vedeți instrucțiuni detaliate în ghidul nostru despre cum puteți personaliza pagina de conectare WordPress.

8. Întrebări privind securitatea WP

Autentificați întrebări de securitate în WordPress

Întrebările de securitate WP vă permit să adăugați întrebări de securitate pe ecranul de conectare WordPress. Utilizatorii nu vor trebui doar să își adauge parola, dar vor trebui, de asemenea, să selecteze o întrebare de securitate și să introducă răspunsul lor. Acest lucru adaugă un alt nivel de securitate în zona dvs. de administrator WordPress.

Aflați cum să o configurați în ghidul nostru despre cum să adăugați întrebări de securitate pe ecranul de conectare WordPress.

9. Fără autentificare prin adresă de e-mail

Nicio autentificare prin e-mail

În mod implicit, WordPress permite utilizatorilor să introducă numele de utilizator sau adresa de e-mail pentru a vă autentifica. Unii utilizatori consideră că adresa de e-mail este o cunoaștere obișnuită (orice persoană pe care o trimiteți prin e-mail are adresa dvs. de e-mail). Acest lucru ar putea facilita cineva mai ușor să-și forțeze parola. Acest plugin vă permite să dezactivați autentificarea cu funcția de adresă de e-mail în WordPress.

Pentru mai multe despre acest subiect, vedeți articolul nostru despre cum să dezactivați conectarea cu funcția de adresă de e-mail în WordPress.

10. Împiedicați conectările simultane

Conectări simultane

Dacă utilizați WordPress pentru a vinde cursuri online sau pentru a rula un site de apartenență, atunci aceasta înseamnă că utilizatorii își pot partaja parolele cu prietenii și veți putea pierde noi afaceri. Împiedicați conectarea simultană ucide automat sesiunea utilizatorului dacă este utilizată o parolă în timp ce utilizatorul este încă conectat.

Aflați mai multe despre acest lucru în ghidul nostru despre cum să împiedicați utilizatorii să partajeze parole în WordPress.

11. Autentificare LinkedIn

Autentificare LinkedIn

Doriți să permiteți utilizatorilor dvs. să se autentifice folosind contul lor LinkedIn? Pluginul de conectare LinkedIn vă permite să adăugați cu ușurință o autentificare cu butonul LinkedIn pe ecranul dvs. de autentificare WordPress. De asemenea, permite utilizatorilor să se înregistreze cu contul lor LinkedIn.

Aflați mai multe plugin-uri LinkedIn pentru a câștiga noi clienți și a vă dezvolta rețeaua profesională.

12. Istorie simplă

Istorie simplă

Doriți să vedeți când utilizatorii s-au autentificat sau ieșit de pe site-ul dvs. WordPress? Pluginul Istoric simplu vă permite să urmăriți cu ușurință activitatea utilizatorului pe site-ul dvs. WordPress, inclusiv activitatea lor de autentificare. Puteți vedea când un utilizator s-a conectat și ce a făcut în timpul sesiunii.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre cum să monitorizați activitatea utilizatorilor în WordPress.

13. Parolă protejată

Protectie cu parola

Aveți nevoie să protejați parola pe un întreg site WordPress? Pluginul protejat prin parolă vă permite să protejați cu ușurință parola site-ului dvs. WordPress. Puteți permite administratorilor și utilizatorilor conectați să-l vizualizeze. Puteți seta, de asemenea, o parolă principală pe care o puteți partaja cu utilizatorii pe care doriți să îi permiteți.

Pentru instrucțiuni pas cu pas, consultați ghidul nostru despre cum să vă protejați parola WordPress fără înregistrarea utilizatorului.

14. Deconectare utilizator inactiv

Deconectare utilizator inactiv

Uneori, utilizatorii dvs. pot uita să se deconecteze, să închidă fereastra browserului sau ar putea verifica din greșeală opțiunea de memorare de pe un computer public. Aceasta înseamnă că orice persoană care folosește acel computer vă poate accesa site-ul WordPress. Idle User Deconectare vă permite să deconectați automat un utilizator dacă a fost inactiv pentru o anumită perioadă de timp.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru despre modul de deconectare automată a utilizatorilor inactivi în WordPress.

15. WP Last Login

WP Last Login

Vrei să vezi când utilizatorii s-au autentificat ultima dată? Acest lucru vă permite să aflați ce utilizatori nu s-au conectat și le puteți trimite un e-mail sau le puteți șterge contul. WP Last Login vă permite să vedeți rapid ultima dată de conectare a fiecărui utilizator pe pagina Utilizatori.

Aflați mai multe despre aceasta în articolul nostru despre cum să afișați ultima dată de conectare a utilizatorului în WordPress.

16. Redirecționare autentificare Peter

Vrei să redirecționezi utilizatorii către diferite pagini după ce se autentifică? Pluginul de redirecționare al lui Peter vă permite să redirecționați cu ușurință utilizatorii după ce se autentifică. Puteți redirecționa utilizatorii cu roluri și funcții specifice ale utilizatorilor. De asemenea, puteți configura redirecții după înregistrare.

Vedeți articolul nostru despre cum să redirecționați utilizatorii după conectarea cu succes în WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri pentru pagina de conectare WordPress pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu 24 de plugin-uri WordPress pentru site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map