32 Cele mai bune plugin-uri WooCommerce pentru magazinul dvs. (majoritatea sunt GRATUITE)

Căutați cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru magazinul dvs.?


Pluginurile sunt cea mai bună parte a creării unui magazin online folosind WooCommerce. Acestea vă permit să adăugați noi funcții și să vă dezvoltați afacerea.

Există tone de pluginuri gratuite și premium pe care le puteți utiliza, dar nu toate sunt bune. Cum aflați cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru afacerea dvs. de comerț electronic?

În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru magazinul dvs. pentru a crește vânzările și pentru a vă dezvolta afacerea..

Cele mai bune plugin-uri WooCommerce pentru magazinul dvs. de comerț electronic

Dacă nu ați început încă magazinul dvs. online, atunci avem un ghid pas cu pas despre cum să începeți un magazin online cu WooCommerce. Vă permite să alegeți cea mai bună găzduire WooCommerce, să instalați WooCommerce, să selectați o temă și tot ceea ce aveți nevoie.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse este cea mai bună aplicație de notificări FOMO și dovezi sociale care vă ajută să generați conversii și vânzări.

Oamenilor le place când văd că alți oameni fac aceleași alegeri înainte de a-și lua propria minte. Prin adăugarea de dovezi sociale, le permiteți să o vadă chiar pe site-ul dvs. web și le dați drumul pentru a finaliza o achiziție.

TrustPulse simplifică acest lucru. Puteți să-l instalați pe orice site web (nu este necesară codarea) și să personalizați ecusoane pentru a se potrivi cu culorile magazinului.

Puteți direcționa în mod inteligent pagini sau produse în care doriți să rulați o campanie și să adăugați notificări la foc care să arate câte persoane iau măsuri într-o anumită perioadă. Pentru cele mai bune rezultate, derulați mai multe campanii care vizează clienții care vizionează diferite produse sau pagini.

De asemenea, obțineți un flux complet de acțiuni întreprinse de utilizatori și rapoarte de analiză detaliate pentru a vă ajuta să optimizați campaniile.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să utilizați FOMO pentru a crește conversiile.

2. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai puternic software de optimizare a conversiilor de pe piață. Vă ajută să convertiți abandonarea vizitatorilor site-ului în abonați și clienți.

Puteți să îl utilizați pe site-ul dvs. de comerț electronic pentru a reduce abandonarea coșului, pentru a crește conversia vânzărilor, pentru a crește lista de e-mailuri, pentru a afișa mesaje site-uri web, retargeting la fața locului și multe altele.

Dacă sunteți serios în ceea ce privește creșterea listei de e-mail și stimularea vânzărilor, atunci aveți nevoie de acest set de instrumente de optimizare a conversiilor.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights este cel mai bun plugin Google Analytics pentru magazinele WooCommerce. Este livrat cu urmărire avansată a comerțului electronic, care vă permite să urmăriți cu ușurință datele de comerț electronic în rapoartele Google Analytics.

Mulți începători le este greu să înțeleagă rapoartele Google Analytics. MonsterInsights vă ușurează arătându-vă toate informațiile de care aveți nevoie în tabloul de bord WordPress. Acest lucru vă ajută să luați decizii bazate pe date pentru a vă dezvolta afacerea și a crește vânzările.

Îl puteți folosi pentru a găsi cele mai vizionate produse și pentru a îmbunătăți paginile de produse. De asemenea, puteți urmări clienții WooCommerce în Google Analytics și puteți crea o experiență mai personalizată pentru utilizatorii dvs..

4. Contact constant

Contact constant

Constant Contact este cel mai bun serviciu de e-mail pentru întreprinderile de comerț electronic. Este, de asemenea, cel mai prietenos pentru începători, care vă permite să îl adăugați cu ușurință în magazin și să începeți să vă construiți lista de e-mailuri.

Vine cu zeci de șabloane de e-mail concepute profesional pentru diverse nișe. De asemenea, puteți crea mai multe liste și puteți crea canale personalizate pentru a trimite e-mailuri personalizate către publicuri selectate.

Pentru a afla mai multe, consultați tutorialul nostru complet despre crearea unui buletin de e-mail.

Alternativă: Drip și SendinBlue sunt de asemenea opțiuni extraordinare.

5. Cupoane avansate

Cupoane avansate

Cupoane avansate Cupoane avansate este cel mai bun plugin pentru codul cupon WooCommerce de pe piață. Extinde funcționalitatea limitată a cuponului WooCommerce și vă permite să creați oferte de cupon mai bune.

Se integrează strâns cu WooCommerce și oferă funcții precum ofertele BOGO (cumpărați o singură ofertă), adrese URL de cupon, cupoane programate, cupoane auto-aplicabile, cupoane de transport și multe altele. Este ușor de utilizat și vă ajută să creșteți vânzările pe magazinul dvs. online.

6. Suita angro WooCommerce

Suita angro WooCommerce/A>

WooCommerce Wholesale Suite este o suită de trei pluginuri care vă permit să setați cu ușurință prețurile en-gros în WooCommerce pentru cumpărătorii vrac și alte companii.

Puteți afișa cu ușurință prețurile en-gros pentru clienții angro. Puteți seta, de asemenea, cantitatea minimă necesară pentru a beneficia de reducerea cu ridicata. În același timp, puteți continua să afișați prețurile obișnuite clienților cu amănuntul.

Pentru detalii, consultați tutorialul nostru despre cum puteți adăuga cu ușurință prețuri en-gros în WooCommerce cu instrucțiuni pas cu pas.

7. LiveChat

LiveChat

Știați că, în medie, mai mult de 67% dintre clienți își abandonează coșurile înainte de a finaliza o achiziție? Acest lucru se datorează faptului că clienții doresc răspunsuri instantanee la întrebările lor.

LiveChat este cel mai bun software de asistență la chat live de pe piață. Vă permite să adăugați cu ușurință chat-ul live în magazinul dvs. WooCommerce și să răspundeți la întrebările utilizatorului instantaneu.

Vă permite să convertiți utilizatorii în clienți înainte de a abandona coșurile. LiveChat funcționează cu Google Analytics, toate marketingurile de e-mail de top, software-ul CRM și multe altele.

Pentru a afla mai multe, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați LiveChat la magazinul dvs. WooCommerce și să stimulați vânzările.

Alternativă: Dacă sunteți în căutarea unui software chatbot, aruncați o privire la ChatBot.com, deoarece vă poate ajuta automatizarea multor livechat de comerț electronic.

8. YITH WooCommerce Wishlist

YITH WooCommerce Wishlist

Pluginul YITH WooCommerce wishlist permite clienților dvs. să salveze produsele în lista de dorințe. Ei pot utiliza lista de dorințe pentru a face achiziția mai târziu sau pentru a împărtăși lista dorințelor lor cu prietenii și familia.

Acesta este un addon perfect pentru magazinul dvs. online în timpul sezoanelor aglomerate, când oamenii își fac listele de cumpărături și cumpără cadouri.

9. WooCommerce Multilingual

WooCommerce Multilingual

Site-urile WordPress non-engleze au depășit site-urile WordPress engleze în 2014. De atunci, mai multe magazine WooCommerce sunt create în alte limbi decât limba engleză. WooCommerce Multilingual adaugă un strat de compatibilitate cu popularul plugin multilingv WordPress WPML.

Acest lucru vă permite să traduceți produsul și alte pagini WooCommerce în mai multe limbi. Clienții dvs. pot alege să răsfoiască site-ul dvs. web în limba preferată.

10. Slider pentru produse WooCommerce

Slider pentru produse WooCommerce

Sliderul WooCommerce Products vă permite să creați cu ușurință glisiere și caruseli de produse frumoase și să le adăugați oriunde pe magazinul dvs. WooCommerce.

11. RafflePress

RafflePress

RafflePress este cel mai bun plugin de concurs și cadou pentru magazinele WooCommerce. Vă permite să creșteți lista de e-mailuri, să obțineți mai mult trafic de site-uri și adepți de social media cu concursuri virale și cadouri.

Utilizatorii dvs. pot participa la un cadou prin efectuarea de acțiuni sociale, precum twittearea, vizionarea unui videoclip, urmarea unui profil de social media și multe altele. Are acțiuni pentru toate platformele populare de social media, CRMS și multe altele.

Pentru cele mai bune rezultate, include acțiuni sociale verificate și prevenirea fraudei. Acest lucru vă asigură că campania dvs. virală produce o implicare și o creștere reală în afacerea dvs..

12. Personalizatorul WooCommerce

Personalizatorul WooCommerce

WooCommerce Customizer oferă o interfață ușoară de utilizare pentru a utiliza filtrele WooCommerce încorporate. Aceste filtre vă permit să personalizați lucruri precum textul butoanelor, etichetele, câmpurile și multe altele.

În mod normal, ar trebui să scrieți cod PHP pentru a utiliza aceste filtre. Cu personalizatorul WooCommerce, puteți utiliza cu ușurință acele filtre dintr-o pagină simplă de setări (nu este necesară codarea).

13. WP Mail SMTP de WPForms

WP Mail SMTP Pro

Magazinul WooCommerce trimite notificări prin e-mail pentru diverse acțiuni atât proprietarului, cât și clienților. Folosește funcția PHP mail () pentru a face acest lucru.

Cu toate acestea, majoritatea companiilor de găzduire WordPress nu au această configurare corectă, iar unele chiar o blochează. În acest caz, funcțiile de e-mail ale magazinului dvs. nu vor funcționa.

WP Mail SMTP rezolvă această problemă permițându-vă să utilizați un furnizor de servicii SMTP pentru a trimite e-mailuri. Acest lucru vă asigură că e-mailurile dvs. WooCommerce sunt livrate utilizatorilor de mesaje primite și nu vor ajunge în spam.

Versiunea WTP Mail plătită SMTP Pro vă oferă asistență premium, mai multe caracteristici și servicii de configurare a mănușii albe.

14. WooCommerce Conformitatea TVA UE

WooCommerce Conformitatea TVA UE

După cum sugerează și numele, acest plugin simplu face ca magazinul dvs. WooCommerce să respecte noul TVA UE. Acesta va detecta automat locația clientului dvs. și va afișa prețurile cu TVA corectă de la prima pagină.

15. Comanda data livrării pentru WooCommerce

Data de livrare a comenzii WooCommerce

Acest plugin permite utilizatorilor să aleagă o dată de livrare pentru produse în timpul plății. Proprietarii magazinelor WooCommerce pot vedea data de livrare dorită pe pagina comenzilor lor în zona de administrare.

16. YITH WooCommerce Vizionare rapidă

YITH WooCommerce Vizionare rapidă

Vizualizarea rapidă WooCommerce permite clienților dvs. să arunce o privire asupra detaliilor produsului, pur și simplu dând mouse-ul peste un buton. Acest lucru permite clienților să obțină rapid informațiile despre produs fără a părăsi listele de produse sau pagina magazinului.

Utilizatorii vor putea vedea o imagine mai mare a produsului, descrierea produsului și un buton de adăugare în coș într-o fereastră emergentă.

17. Facturi WooCommerce PDF & Slips-uri de ambalare

Descărcați WooCommerce PDF Facturi și pachete

Acest plugin extraordinar vă permite să trimiteți facturi PDF și pachete de pachete către clienți prin e-mail. Utilizatorii își pot descărca, de asemenea, facturile și pachetele din zona contului. Ca administrator al site-ului, puteți, de asemenea, generați facturi, descărcați-le și trimiteți-le prin e-mail utilizatorilor dintr-o zonă de administrare.

18. YITH WooCommerce Compare

WooCommerce Compare

După cum sugerează și numele, acest plugin permite clienților dvs. să compare două sau mai multe produse WooCommerce cot la cot. Puteți alege ce câmpuri vor vedea utilizatorii în tabelul de comparație și să le reordonați după caz.

19. Coșul de bare cu meniu WooCommerce

WooCommerce Coș de bare cu meniu

În mod normal, tema dvs. de la WooCommerce ar afișa proeminent un buton de coș în partea de sus. Cu toate acestea, dacă tema dvs. nu afișează un buton de coș sau nu vă place destinația de plasare, atunci Cartea de meniu WooCommerce va rezolva acest lucru pentru dvs..

Vă permite să adăugați butonul de coș în meniul dvs. de navigare WordPress. Funcționează cu orice temă WordPress și va afișa pictograma coșului, articolele și prețul în meniul dvs. de navigare.

20. YITH WooCommerce Ajax Search

Căutare de produse Ajax

Viteza este crucială pentru succesul oricărui site web, în ​​special pentru magazinele online. O singură secundă întârziere în încărcarea paginii poate crește semnificativ abandonarea coșului și reducerea implicării utilizatorilor.

YITH WooCommerce Ajax Search oferă o funcție de căutare puternică pentru a afișa imediat produsele pe măsură ce utilizatorii încep să scrie. Folosește Ajax pentru a obține rezultatele, ceea ce înseamnă că utilizatorii dvs. pot căuta fără a părăsi pagina pe care o vizualizează în prezent.

21. Editorul câmpului WooCommerce Checkout

WooCommerce Checkout Field Editor

Doriți să adăugați câmpuri personalizate pe pagina de verificare WooCommerce? Pluginul WooCommerce Checkout Field Editor vă permite să adăugați, să personalizați și să rearanjați câmpuri cu ușurință în pagina de checkout a magazinului dvs. online.

Acest lucru vă permite să personalizați întreaga experiență de checkout pentru clienții dvs. și să utilizați datele pentru a vă dezvolta afacerea.

22. Cumpărare minimă pentru WooCommerce

Cumpărare minimă pentru WooCommerce

Achiziția minimă pentru WooCommerce vă permite să setați regulile minime de achiziție pentru produsele dvs. Puteți adăuga reguli pentru un singur produs sau puteți crea reguli pentru un grup de produse.

Pluginul vă permite, de asemenea, să aplicați reguli privind cantitatea sau cantitatea minimă de cumpărare, să setați diferite reguli în funcție de rolul utilizatorului și să setați mesaje personalizate care să fie afișate atunci când regulile nu sunt potrivite.

23. Carduri cadou PW WooCommerce

Carduri cadou PW WooCommerce

Cardurile cadou PW WooCommerce vă fac să vindeți carduri cadou foarte ușor în magazin. Clienții pot achiziționa carduri cadou și le pot împărtăși cu prietenii sau familia pentru a răscumpăra la magazinul dvs. online.

Pluginul este livrat cu un șablon de e-mail cu card cadou frumos și o secțiune de administrare pentru a vizualiza obligațiile pentru cardul cadou. Clienții dvs. pot specifica suma cardului cadou, destinatarul și să adauge propriul mesaj personal în timpul achiziției.

24. Comutatorul de monede WooCommerce

Comutatorul de monede WooCommerce

După cum sugerează și numele, acest plugin permite clienților dvs. să schimbe ușor monedele și să obțină rate de conversie în timp real în moneda locală. Puteți adăuga comutatorul valutar folosind codul scurt sau un widget pentru bara laterală.

25. Culori WooCommerce

WooCommerce Culori

WooCommerce Colours adaugă o secțiune WooCommerce la personalizatorul de teme, unde puteți modifica culoarea butoanelor și a altor elemente WooCommerce. Este simplu și foarte util dacă doriți să personalizați elementele WooCommerce fără a adăuga niciun CSS personalizat.

26. Filtrul produselor WooCommerce

Filtrul produselor WooCommerce

Filtrul de produse WooCommerce permite clienților site-ului dvs. să filtreze produsele pe categorii, atribute, etichete de produs, taxonomii personalizate ale produsului și preț. Puteți adăuga filtrul oriunde folosind codul scurt sau widget-ul cu bara laterală.

27. Coduri scurte WooCommerce

Shortcodes WooCommerce

WooCommerce vine cu o serie de coduri scurte pe care le puteți folosi pe site-ul dvs. web pentru a adăuga produse, butoane și multe altele. Pluginul WooCommerce Shortcodes adaugă un drop-down în editorul vizual WordPress, permițându-vă să selectați și să introduceți cu ușurință codurile scurte în domenii de conținut precum postare, pagină sau produse.

28. Booster pentru WooCommerce

WooCommerce Booster

Booster for WooCommerce vă permite să adăugați mai multe caracteristici utile pe site-ul dvs. WooCommerce care vă permit să rulați magazinul online mai eficient. Utilizează o abordare modulară similară cu Jetpack și acționează ca o suită de plugin-uri cu tone de funcții.

29. file de produse personalizate pentru WooCommerce

Tabele de produse personalizate pentru WooCommerce

În mod normal, paginile de produs solicită utilizatorilor să deruleze în jos pentru a vizualiza mai multe informații. Filele personalizate ale produsului pentru WooCommerce vă permit să împărțiți descrierea produsului și detaliile în file. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să treacă la secțiunea pe care doresc să o vizualizeze, asigurându-se, în același timp, că site-ul dvs. web pare îngrijit și organizat.

30. Schimbări de variație pentru WooCommerce

Schimbări de variație pentru WooCommerce

Variațiune Swatches pentru WooCommerce vă permite să adăugați cu ușurință mostrele de variații ale produsului la atributele produsului WooCommerce. Clienții vor vedea apoi mostre de culori frumoase, imagini și etichete, în loc de meniuri derulante.

Acest lucru face mai ușor pentru utilizatori să selecteze culorile, dimensiunile, stilurile și multe altele ale produsului. De asemenea, aceste opțiuni fac ușor vizibile și îmbunătățesc experiența clienților.

31. YITH WooCommerce Lupa Zoom

Lupa de zoom WooCommerce

YITH WooCommerce Zoom Lupa permite clienților dvs. să măriți și să mărească imaginile produsului fără a părăsi pagina. De asemenea, adaugă un glisor de galerie de imagini de produs sub imaginea prezentată.

Acest lucru ajută clienții să se uite la imagini ale produsului cu mai multe detalii vizibile. Acest lucru crește implicarea clienților în magazinul dvs., ceea ce aduce mai multe vânzări.

32. WPForms

WPForms

Fiecare site web are nevoie de un formular de contact. WPForms este cel mai bun drag & Plug-ul formatorului pentru formulare drop pentru WordPress. Vă permite să creați orice tip de formular, inclusiv formulare de contact, sondaje online, sondaje și multe altele.

Versiunea gratuită WPForms vă permite să creați un formular de contact simplu și are toate caracteristicile esențiale.

WPForms Pro este dotat cu funcții avansate, cum ar fi paginile de aterizare a formularelor, formulare conversaționale, abandonarea formularelor, logică condițională inteligentă etc., pe care le puteți folosi pentru a îmbunătăți conversiile formei.

Bonus – 33. Nextiva

Nextiva

Să ai un număr de telefon pentru magazinul tău online poate contribui la creșterea încrederii și credibilității. Nextiva este cel mai bun serviciu de telefonie de afaceri care funcționează perfect cu WooCommerce.

Este o aplicație de telefon virtual pentru afaceri, așa că o poți folosi pentru a primi apeluri pe telefoanele tale mobile, iPad, desktop și laptop. Este livrat cu funcții avansate, cum ar fi rutarea apelurilor, auto-însoțitor și altele, astfel încât magazinul dvs. poate concura cu ușurință cu marile întreprinderi fără costuri mari.

După ce ați configurat VOIP-ul afacerii dvs., puteți utiliza apoi pluginul gratuit pentru butonul de apel WordPress pentru a adăuga un buton pentru a face clic pe magazinul online.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți unele dintre cele mai bune pluginuri gratuite WooCommerce pentru magazinul dvs. online. De asemenea, poate doriți să vedeți selecția noastră de experți din cele mai bune teme WooCommerce pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map