5 cele mai bune mesaje legate de plugin-uri pentru WordPress

Utilizatorii dvs. părăsesc site-ul dvs. după ce au citit prima postare? Creșterea vizualizărilor de pagini și reducerea ratei de respingere este o provocare mare pentru proprietarii de site-uri.


Cea mai bună modalitate de a menține utilizatorii angajați pe site-ul dvs. este prin a le arăta conținut aferent. S-a dovedit a fi un mod eficient de a obține mai multe vizualizări de pagini.

De asemenea, ajută utilizatorii să descopere conținut pe care este posibil să nu-l poată găsi altfel. Multe bloguri populare folosesc această strategie pentru a crește timpul pe care utilizatorii îl petrec.

Puteți utiliza cu ușurință această strategie pe propriul site WordPress. Există multe plugin-uri de postări conexe pentru WordPress care pot automatiza întregul proces pentru dvs..

Cu toate acestea, aceste pluginuri utilizează abordări diferite pentru a găsi conținut asociat. De exemplu, unii pot afișa postări în aceeași categorie cu postările conexe, în timp ce alții pot utiliza mai mulți factori pentru a crește relevanța.

În acest articol, vă vom arăta unele dintre cele mai bune pluginuri legate de posturi pentru WordPress cu avantajele și contra lor.

Cele mai bune link-uri legate de WordPress

Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă nu vă place videoclipul sau aveți nevoie de mai multe instrucțiuni, continuați să citiți.

1. Încă un alt plugin de mesaje înrudite

Încă un alt plugin de mesaje înrudite

Încă un alt mesaj aferent Plugin aka YARPP este unul dintre cele mai populare plugin-uri cu mesaje legate de WordPress cu peste 200.000 de instalări active. Acceptă atât afișarea în miniatură cât și pe text a postărilor conexe.

Pro:

YARPP folosește un algoritm încorporat pentru a găsi postări conexe. Are un sistem excelent de șabloane, permite afișarea de miniaturi / text, acceptă tipuri de postare personalizate și afișare de flux RSS.

Contra:

Dacă executați un site foarte mare, atunci YARPP poate fi foarte intensiv în resurse. Versiunea pro a plugin-ului rezolvă această problemă prin efectuarea de greșeală pe serverele YARPP.

YARPP nu este compatibil cu pluginul WPML. Dacă doriți să creați un site WordPress multilingual, atunci ar trebui să alegeți Polylang.

În sfârșit, YARRP este blocat pe furnizorii de găzduire WordPress gestionați precum WP Engine.

2. Postări legate de context

Postări legate de context

Postări conexe contextuale este un alt plugin WordPress pentru afișarea postărilor conexe. Încearcă să îmbunătățească relevanța prin potrivirea contextuală a postărilor. Poate afișa postări conexe sub formă de miniaturi și text.

Pro:

Pentru postări legate doar de text, funcționează din casetă și are o pagină de setări mai simplă. Încearcă să folosească imagini în interiorul unei postări ca miniatură atunci când nu se găsește o imagine caracteristică sau o miniatură a postării.

Contra:

Pluginul nu vine cu niciun șablon pentru afișarea miniaturilor. În schimb, afișează imagini în miniatură într-o listă cu buline. Utilizatorii pot adăuga propriul CSS pentru a-l stila, însă utilizatorii la nivel de începători le pot găsi dificile.

La fel ca YARPP, acest plugin nu se extinde bine pe site-urile mai mari. Gazdele WordPress gestionate precum WPEngine au blocat acest plugin pentru a fi utilizate de clienții lor, deoarece pe site-urile mai mari va încetini site-ul dvs..

3. Postări înrudite pentru WordrPress

Postări înrudite pentru WordPress

Legat de postări pentru pluginul WordPress este o alternativă ușoară la cele mai populare pluginuri legate de postări. Efectuează toate sarcinile intensiv în resurse din zona de administrare și folosește memoria cache pentru a afișa postări conexe.

Pro:

Afișări conexe pentru WordPress se concentrează pe performanță. Este mai rapid și nu încetinește site-ul. Suporta afișarea miniaturii și textul listei de postări conexe.

Există un widget și un cod scurt pe care îl puteți utiliza oriunde pentru a afișa postări conexe.

Contra:

Dacă ați fi folosit alte plugin-uri de postări conexe, atunci puteți lipsi câteva funcții suplimentare.

4. Postări conexe după taxonomie

Postări înrudite de Taxonomie

Taxonomiile în WordPress sunt utilizate pentru a sorta conținutul în termeni diferiți. Categoriile și etichetele sunt două taxonomii implicite WordPress utilizate de majoritatea blogurilor WordPress.

Legat de postări legate de Taxonomii vă permite să afișați postări folosind aceiași termeni de taxonomie. De exemplu, puteți selecta să afișați postări după „Categorie” sau „Etichete”.

Pluginul va afișa apoi postările corelate înregistrate sub aceeași categorie sau etichetă ca cea afișată în prezent.

Pro-uri

Ușor de utilizat și vă oferă un control limitat asupra a ceea ce este afișat în legătură cu fiecare articol. Evenimentul funcționează pentru taxonomii personalizate și tipuri de post, acest lucru vă permite să afișați și articole conexe și pentru alte articole de conținut.

Puteți afișa postări conexe în postări, cu sau fără miniatură, sau într-un widget pentru bara laterală.

Contra

Pluginul oferă opțiuni limitate decât unele alte pluginuri legate de postări. Utilizează termeni de taxonomie doar ca metrică, ceea ce înseamnă că este posibil ca rezultatele dvs. să nu fie cele mai bune postări.

5. Postări înrudite

Postări conexe în linie

Postări conexe inline este diferită de alte pluginuri din această listă. În loc să afișeze postări conexe sub conținut, acest plugin le arată în articolele tale. Acest tip de afișare inline a conținutului aferent este destul de popular pe site-urile de știri și bloguri.

Pro:

Afișează postările asociate atunci când utilizatorii sunt mai implicați în conținut și sunt mai predispuși să facă clic. Are o configurare ușoară și vă permite să controlați unde doriți să afișați link-uri de post legate în conținut.

Contra:

Dacă doriți să afișați postări conexe la sfârșitul fiecărei postări, atunci va trebui să instalați un alt plugin. Două pluginuri legate de posturi de pe un singur site pot necesita foarte multe resurse.

Sfaturi bonus

Este posibil să fi observat că am menționat în mod repetat că pluginul pentru postări conexe poate fi intensiv în resurse. Este posibil ca unele dintre aceste plugin-uri să nu funcționeze bine pe un hosting WordPress partajat.

În acest caz, puteți utiliza pluginul postări personalizate. Acest plugin vă permite să adăugați manual postări aferente într-o postare. Relația de legătură funcționează în ambele moduri, deci dacă adăugați o postare veche ca postare asociată la una nouă, atunci vechea postare va afișa și noua postare ca fiind legată.

O altă opțiune este afișarea manuală a postărilor înrudite cu miniaturi fără a utiliza pluginuri.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun plugin de postări legate de site-ul tău WordPress. Consultați acest ghid pentru mai multe sfaturi despre cum să creșteți afișările de pagini și să reduceți rata de respingere în WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me