5 cele mai bune mesaje populare plugin-uri pentru WordPress

În timp ce navigați pe web, probabil că veți găsi site-uri web care au secțiune de articole populare. Afișarea postărilor populare îi ajută pe vizitatorii site-ului tău să găsească cel mai bun conținut și să îți îmbunătățească vizualizările. Dacă doriți să adăugați o secțiune de postări populare pe site-ul dvs., atunci sunteți la locul potrivit. În acest articol, vă vom arăta cele mai bune pluginuri de postări populare pentru WordPress.


Cele mai bune pluginuri pentru postări populare pentru WordPress

Afișarea postărilor populare pe site-ul dvs. WordPress

Înainte de a alege un plugin pentru a afișa cel mai popular conținut, poate doriți să priviți în jur și să vedeți cum îl fac alte site-uri web de succes.

De exemplu, unii proprietari de site-uri se lipesc de cele mai populare articole din toate timpurile. Alte bloguri populare arată articole care sunt în trend în acea zi, săptămână sau lună. Acest lucru le permite să sară vechile lor articole populare și să obțină mai multe vizualizări de pagini pentru articolele lor în trend recent.

Postări populare pe lista25

Câteva site-uri web combină articole populare, recente și cele mai discutate într-un widget cu file sau într-un glisier de conținut prezentat.

Exemplu de articole în trend

De asemenea, trebuie să decideți unde doriți să afișați postările populare pe site-ul dvs. web. Îl puteți afișa pe prima pagină, articole unice sau fiecare pagină de pe site-ul dvs. web. Testarea diferitelor destinații de plasare vă va ajuta să aflați care funcționează cel mai bine pentru site-ul dvs. web.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare pluginuri de postări populare pentru WordPress.

1. Mesaje populare WordPress

Widget pentru postări populare WordPress

Cu peste 200.000 de instalări active, pluginul WordPress Popular Posts este unul dintre cele mai descărcate pluginuri de postări populare de pe piață. Vă permite să afișați postări populare cu multe condiții diferite. Puteți afișa articole în trend recent selectând un interval de date. De asemenea, puteți afișa cele mai comentate articole sau cele mai vizionate.

Este capabil de mai multe widgeturi, ceea ce înseamnă că puteți adăuga același widget de mai multe ori în aceeași bară laterală sau diferită. Puteți aplica propriul CSS personalizat, puteți afișa miniaturi, extrase, autor, număr de comentarii, număr de vizualizări și multe altele.

Pro: Postările populare WordPress este un plugin puternic cu toate opțiunile de care ai avea nevoie pentru a afișa postările populare. Asistența pentru tipuri de post personalizate și posibilitatea de a adăuga widget-ul de mai multe ori vă permite să creați diferite seturi de vizualizări populare, de ex. Postări populare, recenzii populare etc..

Contra: Pluginul creează două tabele suplimentare în baza de date pentru a stoca date și postări populare în cache. În timp ce unii oameni ar putea susține că este o abordare mai bună să păstrați aceste date în afara tabelelor WordPress implicite, altele ar putea găsi o bază de date intensivă.

2. Top 10 – plugin de postări populare pentru WordPress

Top 10 - plugin de postări populare pentru WordPress

Top 10 posturi populare plugin pentru WordPress este un alt candidat puternic din lista noastră de cele mai bune pluginuri de postări populare. În ceea ce privește funcțiile, acesta se potrivește cu postările populare WordPress și chiar adaugă alte funcții. Top 10 vine, de asemenea, cu un widget și shortcodes extrem de configurabile.

În ciuda numelui, pluginul vă permite de fapt să afișați orice număr de postări populare. Vă permite să selectați un interval de date din care să alegeți. Puteți afișa vizualizări post, autor, rezumat post sau extras și poza miniaturi în lista de postări populare.

Top 10 vine cu un sistem de memorie cache integrat pentru a-l face mai puțin consumator de resurse. De asemenea, se joacă de minune cu plugin-uri de memorie cache WordPress precum W3 Total Cache și WP Super Cache.

Pro: Top 10 Mesaje populare Plugin este bogat în funcții, flexibil și ușor de configurat. Are memorie cache agresivă pentru a reduce încărcarea serverului și funcționează frumos cu pluginurile de memorie în cache WordPress.

Contra: Pagina cu setările pluginurilor are prea multe opțiuni, iar începătorii pot considera că este un pic complicat.

3. Relevante

relevant

Doriți ca pluginul dvs. de postări populare să vă afișeze și articolele prezentate, conținutul aferent și cele mai recente postări? Relevant vă permite să faceți asta. Este livrat cu mai multe widget-uri, inclusiv unul pentru postări populare și o pagină de setări îngrijite.

Puteți afișa postări populare prin comentarii sau prin vizualizări pe pagini. De asemenea, vă permite să afișați miniatura postării, autorul, extrasul și data postării.

Nu vrei să folosești widgetul? Relevant este, de asemenea, cu coduri scurte și etichete șablon pe care le puteți utiliza pentru a afișa postări populare oriunde pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți activa blocuri de post înainte sau după conținutul postării.

Pro: Acesta combină funcționalitățile postate, cele mai recente și conexe într-un singur pachet convenabil.

Contra: Funcția de postări populare nu vă permite să afișați postări populare într-un anumit interval de date.

4. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Doriți să afișați cele mai apreciate postări de pe site-ul dvs. web? WP-PostRatings vă ajută să faceți asta. Vă permite utilizatorilor să evalueze articolele de pe site-ul dvs. web.

Puteți alege pictogramele de rating și cine poate vota articole (toți utilizatorii vs. utilizatorii conectați numai). Suporta fragmente bogate și este foarte personalizabil prin filtre și etichete de șabloane.

Cea mai bună parte a pluginului este widgetul său de evaluări, care arată postările cu cele mai bine cotate pe site-ul dvs. web. Acest lucru vă permite să afișați postări populare prin voturi ale utilizatorului. Pluginul funcționează, de asemenea, cu plugin-ul WordPress Popular Posts.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați un sistem de evaluare post în WordPress

Pro: Puteți afișa postări populare pe baza evaluării utilizatorilor în loc de vizualizări sau comentarii pe pagini.

Contra: Pentru a implementa pluginul, va trebui să adăugați etichete de șabloane în fișierele dvs. cu temă WordPress. Dacă nu ați făcut acest lucru înainte, consultați ghidul nostru despre cum să copiați și să lipiți codul în WordPress.

5. Trending / Popular Post Slider și Widget

Postări populare slider

După cum sugerează și numele, acest plugin vă permite să afișați postări populare într-un slider, un bloc de grilă sau ca o listă simplă. Astfel poți afișa cel mai bun conținut în moduri mai atractive decât doar o listă de link-uri din bara laterală.

Vine cu o pagină simplă de setări, unde puteți alege intervalul de timp. Acest lucru vă permite să afișați postări în trend în timpul unui an, lună sau săptămână anume.

Pluginul vine cu coduri scurte ușor de utilizat pe care le puteți adăuga la postările sau paginile dvs. Puteți utiliza, de asemenea, codul scurt în modulele de plugin de constructor de pagini.

Dacă doriți să o implementați direct în tema dvs., puteți utiliza taguri de șabloane pentru a face acest lucru.

Pro: Posibilitatea de a adăuga glisiere, carusele și blocuri de postări populare și de a le arăta oriunde pe site-ul dvs..

Contra: Funcții limitate decât alte pluginuri de postări populare. Glisorul, caruselul și blocurile de grilă funcționează numai cu shortcode. Widget-ul este practic o listă de link-uri cu miniaturi de postare, extras și câteva date meta.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cel mai bun plugin de postări populare pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai utile widget-uri WordPress pentru site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me