5 cele mai bune plugin-uri de comerț WordPress comparativ – 2020

Căutați să construiți un magazin online? Doriți să știți care este cel mai bun plugin de comerț electronic WordPress?


Alegerea pluginului eCommerce potrivit este esențială pentru afacerea dvs., deoarece o platformă mai bună înseamnă mai multe oportunități de creștere. Adesea, utilizatorii ajung să piardă bani, deoarece nu au făcut cercetări adecvate atunci când aleg platforma de comerț electronic pentru a-și începe magazinul.

În acest articol, vom compara cele 5 cele mai bune plugin-uri de eCommerce WordPress pentru 2020. Vă vom explica, de asemenea, avantajele și contra lor pentru a vă ajuta să găsiți care pluginul eCommerce este potrivit pentru afacerea dvs..

Cele mai bune pluginuri de comerț electronic WordPress

Ce să cauți într-un plugin de comerț electronic pentru site-ul tău?

Există o mulțime de plugin-uri de comerț electronic WordPress pe piață. Dar nu toate au setul potrivit de caracteristici pentru cazul tău de utilizare.

De exemplu, unele plugin-uri de comerț electronic sunt făcute pentru vânzarea de bunuri digitale precum cărți electronice, fotografii, muzică, etc. Altele sunt mai potrivite pentru vânzarea de produse fizice care au nevoie de transport.

Dacă doriți să derulați o afacere prin transferuri, atunci veți avea nevoie de o soluție de comerț electronic care să ofere o mai bună asistență pentru transportul prin transfer.

Practic, trebuie să luați în considerare ce veți vinde și ce tip de funcții aveți nevoie pentru a rula eficient magazinul online.

În afară de aceasta, următorii sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să îi căutați atunci când alegeți o platformă de comerț electronic.

 • Soluții de plată – Plug-ul dvs. de comerț electronic ar trebui să aibă suport pentru gateway-urile de plată preferate în mod implicit sau printr-o extensie.
 • Proiectare și personalizare – Designul magazinului tău este prima interacțiune a clientului cu afacerea ta. Asigurați-vă că există o mulțime de șabloane și opțiuni ușoare de personalizare disponibile
 • Aplicații și integrări – Consultați integrările disponibile pentru aplicații terțe precum serviciile de marketing prin e-mail, software CRM, software de contabilitate, etc. Veți avea nevoie de aceste instrumente pentru a vă gestiona și crește mai eficient activitatea de e-commerce..
 • Opțiuni de asistență – Asigurați-vă că există opțiuni de asistență disponibile. Un suport bun vă poate economisi mulți bani pe termen lung.

Ce aveți nevoie pentru a rula un site web de comerț electronic?

Site-urile de comerț electronic sunt extrem de resurse, așa că primul lucru de care veți avea nevoie este cel mai bun hosting WordPress pe care vi-l puteți permite.

Dacă aveți un buget, atunci puteți începe cu Bluehost. Planul de comerț electronic este livrat cu certificat SSL, de care aveți nevoie pentru a colecta plăți în siguranță, IP dedicat și o linie de asistență dedicată. De asemenea, instalează WooCommerce în mod implicit, care este cel mai puternic plugin de comerț WordPress (după cum veți afla mai târziu în acest articol).

Dacă bugetul nu este o problemă și doriți cea mai bună performanță, atunci vă recomandăm să folosiți un furnizor de hosting WordPress gestionat, cum ar fi WPEngine.

În continuare, va trebui să alegeți un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web. Iată ghidul nostru despre cum să alegeți numele de domeniu potrivit pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

În sfârșit, va trebui să alegeți pluginuri esențiale de afaceri de care aveți nevoie, cum ar fi OptinMonster, care vă ajută să reduceți abandonarea coșului de cumpărături și să creșteți vânzările.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri de comerț electronic WordPress.

Cele mai bune pluginuri pentru comerțul electronic WordPress – Concurenții

Acum că știți ce să căutați într-o platformă de comerț electronic și ce aveți nevoie pentru a începe, iată cele mai bune alegeri ale noastre pentru cea mai bună platformă de comerț electronic pentru utilizatorii WordPress.

  Să aruncăm o privire asupra fiecăruia dintre ei și să-i comparăm pro și contra.

  1. WooCommerce

  WooCommerce

  WooCommerce este cel mai popular plugin de eCommerce WordPress. De asemenea, este cea mai populară platformă de comerț electronic din lume. WooCommerce a fost achiziționată de Automattic (compania din spatele serviciului de găzduire a blogurilor WordPress.com) în 2015.

  Există un număr mare de suplimente și teme disponibile pentru WooCommerce. De asemenea, au în spatele ei o comunitate pasionată de dezvoltatori. Recent, mai multe companii de găzduire au început să creeze soluții specializate de găzduire WooCommerce.

  Beneficiile utilizării WooCommerce

  Iată câteva dintre avantajele utilizării WooCommerce ca plugin pentru eCommerce WordPress:

  Extensii și teme – Există sute de extensii și teme disponibile pentru WooCommerce, ceea ce vă face ușor să adăugați noi funcții pe site-ul dvs. de comerț electronic. Colecția mare de teme înseamnă că aveți tone de opțiuni atunci când alegeți designul și aspectul site-ului.

  Suportă atât bunurile digitale cât și cele fizice – Cu WooCommerce, puteți vinde descărcări fizice și digitale (cum ar fi cărți electronice, muzică, software și multe altele).

  Vindeți produse afiliate sau externe – Folosind WooCommerce, puteți adăuga produse afiliate sau externe pe site-ul dvs. Marketerii afiliați pot crea site-uri de produse și pot oferi utilizatorilor o experiență mai bună.

  Managementul complet al inventarului – WooCommerce vine echipat cu instrumente pentru a vă gestiona cu ușurință inventarul sau chiar a-l atribui unui manager de magazin.

  Opțiuni de plată și transport – WooCommerce are suport integrat pentru gateway-urile de plată populare și puteți adăuga multe alte opțiuni de plată folosind extensii. De asemenea, poate calcula transportul și taxele.

  Suport și documentare – Există o documentație excelentă disponibilă online pentru WooCommerce. În afară de documentație, există baze de cunoștințe, birou de asistență și forumuri comunitare disponibile.

  Contra de a utiliza WooCommerce

  Prea multe opțiuni – WooCommerce este foarte ușor de utilizat, dar numărul de opțiuni disponibile pe pagina de setări poate fi destul de intimidant pentru un utilizator nou.

  Găsirea suplimentelor – Există o mulțime de suplimente disponibile pentru WooCommerce, uneori este posibil ca un utilizator să nu găsească suplimentul potrivit pentru funcțiile de care are nevoie.

  Suport pentru temă – WooCommerce funcționează cu orice temă WordPress, dar nu este întotdeauna la fel de ușor de configurat sau de bine cu toate temele. Ai nevoie de o temă pregătită pentru WooCommerce pentru a profita din plin de caracteristicile sale fără prea multă problemă.

  scalabilitate – Pe măsură ce magazinul dvs. devine mai mare, va trebui să vă mutați la un furnizor de hosting gospodărit, cum ar fi WP Engine, pentru a-ți scala magazinul WooCommerce.

  WooCommerce este alegerea perfectă pentru orice fel de site web de comerț electronic. Are o comunitate mare de dezvoltatori și utilizatori, o mulțime de suplimente și teme, suport excelent pentru site-uri web multilingve și cele mai bune opțiuni de asistență gratuite și plătite.

  2. BigCommerce

  BigCommerce

  BigCommerce este o platformă de comerț electronic complet găzduită care oferă o integrare perfectă cu WordPress. Acest lucru vă permite să utilizați o platformă de comerț electronic scalabil în timp ce utilizați WordPress pentru a vă gestiona conținutul și a rula site-ul.

  Are un plugin de integrare puternic pentru WordPress, ceea ce face foarte ușor să încorporați produsele în WordPress. Creează automat conectarea, coșul, contul și alte pagini importante pentru dvs..

  Să aruncăm o privire la unele dintre avantajele și dezavantajele folosirii BigCommerce ca platformă de comerț electronic WordPress.

  Beneficiile utilizării BigCommerce

  • Scalabilitate ridicată – Include toate caracteristicile de care aveți nevoie cu securitate de calitate a întreprinderii, performanță ridicată și scalabilitate ușoară.
  • Mai puțin menținere – Menținerea motorului dvs. de comerț electronic separat de alt conținut facilitează rularea site-ului dvs. WordPress.
  • Vindeți pe mai multe canale – Îl puteți folosi pentru a vinde nu numai pe site-ul dvs., ci și pe alte canale precum Facebook, Instagram și Amazon.
  • Fără taxe de tranzacție – Spre deosebire de alte platforme de comerț electronic, nu vă percepe nicio taxă pentru fiecare tranzacție. Puteți alege dintre zeci de gateway-uri de plată de top și să plătiți numai furnizorul de servicii de plată.

  Contra folosirii BigCommerce

  • Integrări limitate – BigCommerce se integrează cu toate aplicațiile și instrumentele terțe părți. Cu toate acestea, magazinul său de aplicații este în continuă creștere și este posibil să nu găsiți o integrare pentru unele aplicații mai puțin populare.
  • Fără aplicație mobilă – În prezent, nu are o aplicație mobilă care să îți administreze magazinul din mers.

  BigCommerce este o platformă eCommerce incredibil de puternică, dar foarte ușor de utilizat. Este o platformă de comerț electronic SaaS, dar cu ajutorul pluginului BigCommerce WordPress puteți avea tot ce e mai bun din ambele lumi.

  Îți elimină durerile de a-ți reduce cerințele de găzduire pe măsură ce afacerea ta crește. În același timp, nu trebuie să vă faceți griji pentru securitate, performanță sau pentru a găsi extensii pentru SEO și caching.

  BigCommerce este un concurent în creștere în WordPress pentru eCommerce fără cap. Are grijă de infrastructura tehnologică, astfel încât să vă puteți concentra pe dezvoltarea afacerii.

  3. Descărcări digitale ușoare

  Descărcări digitale ușoare

  Descărcare simplă digitală vă permite să vindeți cu ușurință descărcări digitale online folosind WordPress. Este foarte ușor de utilizat și vine cu funcții puternice pentru a crea un magazin de bunuri digitale frumoase și funcționale.

  Folosim descărcări digitale ușoare pentru a vinde software-ul nostru precum WPForms și MonsterInsights.

  Beneficiile utilizării descărcărilor digitale simple

  Proiectat pentru a vinde bunuri digitale – Descărcări digitale simple este construită de la început pentru a vinde descărcări digitale. Spre deosebire de pluginurile de comerț electronic care pot fi utilizate pentru a vinde toate tipurile de produse, EDD oferă o experiență mult mai bună pentru vânzarea de bunuri digitale.

  Ușor de folosit – Descărcările digitale ușoare sunt foarte ușor de utilizat, din start îți vei da seama imediat cum să adaugi produse și să le afișezi. Acest lucru este foarte util pentru primele cronometre.

  Extensii – Există sute de extensii disponibile pentru descărcări digitale ușoare, inclusiv suplimente pentru gateway-uri de plată, platforme de marketing și servicii.

  tematică – Descărcările digitale ușoare funcționează cu aproape orice temă WordPress, însă dacă nu ați ales încă o temă, atunci Descărcările digitale ușoare au teme create special pentru plugin.

  Suport extraordinar – Pluginul este foarte bine documentat și ai suport gratuit de forumuri, videoclipuri, tutoriale și chiar o sală de chat IRC. Există, de asemenea, o opțiune de asistență prioritară pentru utilizatorii premium.

  Contra folosirii descărcărilor digitale ușoare

  Numai descărcări digitale – După cum sugerează și numele, Descărcări digitale ușoare ușurează crearea de site-uri de comerț electronic pentru bunuri digitale. Dar dacă doriți să vindeți bunuri non-digitale împreună cu descărcări digitale, atunci va deveni destul de complicat.

  Vânzare produse externe – Dacă doriți să adăugați un produs extern sau un produs afiliat la magazinul dvs. EDD, atunci va trebui să instalați un supliment terț pentru acesta.

  Când vine vorba de vânzarea de produse digitale online, considerăm că descărcările digitale ușoare sunt cel mai bun plugin pentru a face acest lucru. Am folosit Descărcări digitale ușoare cu mare succes, nu numai pe site-urile client, ci și pe câteva dintre proiectele noastre proprii.

  4. MemberPress

  MemberPress

  MemberPress vă permite să vindeți produse și servicii digitale bazate pe abonamente. Este cel mai bun plugin de membru WordPress, cu tone de opțiuni de integrare. Se poate chiar integra cu WooCommerce.

  Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra de pe MemberPress.

  Beneficiile utilizării MemberPress

  Vând produse bazate pe abonament – Vă permite să vindeți cu ușurință produse bazate pe abonamente, planuri de membru, plată pe conținut vizualizat și multe altele.

  Reguli de acces puternice – Un control de acces puternic vă permite să definiți nivelurile de acces ale utilizatorului și restricțiile de conținut. Doar utilizatorii cu permisiuni vor putea accesa conținut restricționat.

  Extensii puternice – Îl puteți integra în magazinul WooCommerce sau LMS LearnDash. Există tone de extensii pentru a conecta MemberPress cu servicii terțe.

  Contra folosirii MemberPress

  Opțiuni de plată limitate – MemberPress acceptă doar PayPal, Stripe și Authorize.net.

  Prețuri anuale – Planurile de prețuri sunt disponibile numai în condiții anuale.

  MemberPress este pluginul perfect de comerț electronic pentru a vinde produse bazate pe abonamente, a vinde cursuri sau a construi un site de membru. Este prietenos pentru începători și poate fi extins cu ușurință cu ajutorul suplimentelor care vă permite să luați site-ul dvs. de comerț electronic în orice direcție doriți.

  5. Shopify

  Shopify

  Shopify este o platformă de comerț electronic în creștere rapidă, care se ocupă de toate. Shopify nu este un plugin, ci este o soluție completă într-o singură soluție, care este complet incomodă. Consultați ghidul nostru de pe Shopify vs WooCommerce pentru compararea detaliată cot la cot a celor două platforme.

  Să ne uităm la argumentele pro și contra Shopify.

  Beneficiile utilizării Shopify

  Super ușor pentru începători – Nu este nevoie să vă faceți griji pentru aspectele tehnice ale unui magazin de comerț electronic, cum ar fi configurarea SSL, integrarea cu diferite gateway-uri de plată, gestionarea transportului maritim, îngrijorarea impozitelor, etc..

  Suportă atât bunurile digitale cât și cele fizice – Fie că vindeți produse fizice, cum ar fi cămăși sau descărcări digitale precum muzică, Shopify se poate ocupa de toate.

  Managementul complet al inventarului – Shopify vine cu un editor de inventar și un importator în vrac combinat cu un tracker de comenzi, ceea ce face ca gestionarea inventarului să devină o briză.

  Opțiuni de plată și transport – Shopify vă ușurează acceptarea cardului de credit atât online cât și personal. Sistemul lor de transport eficientizează procesul de îndeplinire cu integrarea directă cu furnizori populari, precum USPS.

  Magazin Facebook și pini de cumpărare – Shopify se integrează cu tot. Indiferent dacă doriți să creați un magazin pe Facebook sau să creați Pin-uri cumpărabile pe Pinterest, puteți face totul cu Shopify.

  Contra folosirii Shopify

  Taxa lunară pentru platformă – Shopify vă percepe o taxă lunară pentru a utiliza platforma lor, care este comparabilă cu achiziționarea de suplimente de hosting și individuale folosind celelalte pluginuri din această listă.

  Cumpărați plăți – Shopify te încurajează să folosești platforma de plată care este alimentată de Stripe și este o opțiune foarte bună pentru începători. Cu toate acestea, dacă doriți să complicați lucrurile și să folosiți sisteme externe, atunci Shopify vă percepe o taxă suplimentară.

  Dacă doriți să aveți o platformă puternică fără a face față problemelor tehnice, atunci Shopify este soluția pentru dvs. În timp ce taxa lunară sună prost la început, abordarea fără probleme și liniștea sufletească merită cu siguranță, deoarece vă permite să vă concentrați pe ceea ce faceți cel mai bine, afacerea dvs.!

  Shopify nu are o integrare nativă cu WordPress. Soluția BigCommerce # 2 din lista noastră vă oferă tot ce oferă Shopify, oferind în același timp o integrare perfectă cu site-ul dvs. WordPress.

  Concluzie – Cel mai bun plugin de comerț electronic pentru WordPress este:

  Dacă doriți un control maxim, flexibilitate și caracteristici, atunci WooCommerce este cea mai bună soluție pentru dvs..

  Dacă nu doriți să gestionați toate lucrurile tehnice, BigCommerce este cea mai bună opțiune pentru dvs. Vă permite să utilizați o platformă de comerț electronic SaaS cot la cot cu WordPress ca sistem de gestionare a conținutului.

  Dacă vindeți doar produse digitale, atunci Descărcările digitale simple ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs..

  Este tot ceea ce sperăm că acest articol te-a ajutat să găsești cele mai bune pluginuri de comerț electronic pentru site-ul tău. De asemenea, este posibil să doriți să vedeți comparația noastră cu cele mai bune 5 producătoare de pagini WordPress de drag and drop.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me