5 cele mai bune plugin-uri de compresie a imaginilor WordPress în comparație

Căutați cel mai bun plugin de compresie a imaginilor WordPress pentru site-ul dvs. web? Plugin-urile de compresie a imaginii vă permit să optimizați cu ușurință imaginile în WordPress pentru o viteză și o performanță mai bune. În acest articol, am comparat cele mai bune pluginuri de compresie a imaginii pentru WordPress.


Cele mai bune plugin-uri de compresie a imaginilor WordPress

Când aveți nevoie de un plugin de compresie a imaginilor WordPress?

Imaginile au dimensiuni mai mari decât textul simplu, ceea ce înseamnă că durează mai mult timp la încărcare și îți pot încetini site-ul.

Cu toate acestea, probabil ați auzit zicala: „o imagine valorează o mie de cuvinte”. Imaginile fac conținutul dvs. mai captivant și mai interactiv.

Pentru a îmbunătăți viteza site-ului dvs. WordPress, trebuie să vă optimizați imaginile pentru web. Cel mai bun mod de a face acest lucru este folosind Photoshop sau un alt software de editare a imaginilor înainte de a încărca imaginea pe WordPress. Acest lucru vă oferă mult mai mult control asupra calității imaginilor de pe site-ul dvs. web.

Cu toate acestea, nu toți utilizatorii sunt confortabili lucrează cu programul de editare a imaginilor. Pentru unii care optimizează fiecare imagine încarcă sună ca multă muncă.

Din fericire, există mai multe plugin-uri de compresie a imaginilor WordPress care vă pot ajuta în acest sens. Aceste plugin-uri optimizează imaginile prin comprimarea automată a acestora și folosind versiunea de dimensiuni mai mici de pe site-ul dvs. web.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune plugin-uri de compresie a imaginii WordPress și a modului în care stivuiesc în ceea ce privește optimizarea, performanța și calitatea imaginii.

1. reSmush.it

reSmush.it

reSmush.it este cel mai bun plugin de compresie a imaginilor WordPress. Vă permite să optimizați automat imaginile la încărcare, precum și să oferiți o opțiune de optimizare în masă pentru imaginile mai vechi.

Folosește API-ul reSmush pentru a optimiza imaginile și vă permite să alegeți nivelul de optimizare pentru încărcările dvs. Dezavantajul este că nu are niveluri diferite de compresie. De asemenea, limitează optimizarea la încărcări cu o dimensiune mai mică de 5 MB. Puteți exclude imagini individuale din compresie în cazul în care trebuie să adăugați o imagine la dimensiune completă.

2. EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer este o opțiune excelentă pentru pluginul de compresie a imaginilor WordPress. Este ușor de utilizat și poate optimiza automat imaginile pe care le încărcați din mers. De asemenea, poate comprima și optimiza în mare măsură imaginile încărcate anterior.

Realizează toate compresiunile pe propriile servere, ceea ce înseamnă că nu este necesar să vă înscrieți pentru un cont pentru a obține o cheie API. De asemenea, poate optimiza imaginile generate de alte plugin-uri WordPress și stocate în dosarele bibliotecii media. Nu este nevoie de un cont pentru a utiliza pluginul, dar vă puteți înscrie la API-ul lor pentru a obține funcții suplimentare.

3. Compresează JPEG & Imagini PNG

Compresează imaginile JPEG și PNG

Compresează JPEG & PNG este creat de echipa din spatele TinyPNG și va trebui să creați un cont pentru a utiliza pluginul. Puteți optimiza doar 100 de imagini în fiecare lună cu contul gratuit. Poate comprima automat imaginile la încărcare și, de asemenea, puteți optimiza în mare parte imaginile mai vechi.

Setările pluginului vă permit să alegeți ce dimensiuni de imagine doriți să optimizați. În plus, puteți seta și o dimensiune maximă pentru încărcările originale. Imaginile mai mari decât această dimensiune vor fi redimensionate automat de plugin.

4. Optimizatorul de imagine ShortPixel

ShortPixel

ShortPixel Image Optimizer este un alt plugin util de comprimare a imaginilor WordPress. Îți solicită să obții o cheie API furnizând adresa de e-mail. Contul de bază gratuit vă permite să comprimați până la 100 de imagini pe lună și va trebui să faceți upgrade la planurile lor plătite pentru a crește această limită.

Începe să comprime imaginile imediat ce activați pluginul și să stocheze imaginile originale într-un folder separat. De asemenea, vă permite să comparați fișierul original cu versiunea comprimată pentru a vedea diferența de calitate. ShortPixel este dotat cu funcții avansate și vă oferă posibilitatea de a alege formate de comparație.

5. WP Smush

WP Smush

WP Smush este un alt popular plugin de compresie a imaginilor WordPress. Compresează automat imaginile la încărcare și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a comprima și a optimiza fișierele cu imagini mai vechi. Puteți seta, de asemenea, rezoluția maximă a imaginilor, iar imaginile dvs. se vor reduce la dimensiuni mai rezonabile în timp ce sunt comprimate.

Versiunea gratuită a pluginului nu necesită crearea unui cont pentru a utiliza cheia API. Funcția de optimizare în masă vă permite să optimizați până la 50 de imagini simultan și puteți rula optimizatorul pentru a comprima mai multe imagini.

Versiunea gratuită a pluginului nu funcționează prea bine. Vezi recenzia noastră despre WP Smush cu argumente pro și contra.

Scoruri de testare comparative pentru plugin-uri de compresie a imaginii

Acum că știți despre diferitele opțiuni de compresie a imaginilor WordPress, aruncăm o privire asupra modului în care se compară între ele în ceea ce privește performanța.

Pentru a măsura acest lucru, am efectuat testul încărcând aceeași imagine folosind fiecare din aceste pluginuri.

Testarea imaginii JPEG

Pentru testele noastre am folosit următoarea imagine JPEG 118 KB în dimensiunea fișierului.

Imaginea de test JPEG

Nu am atins nicio setare a pluginului și nu am testat compresia cu setările din casetă. Iată rezultatele testelor noastre:

Metoda PluginCompressed SizeSaved (%)
reSmush.it76 KB30.59%Fara pierderi
EWWW Image Optimizer112 KB5%Fara pierderi
Compresează JPEG & Imagini PNG114,7 KB2,8%lossy
ShortPixel Image Optimizer69,2 KB41.94%lossy
WP Smush112 KB5%Fara pierderi

Testarea compresiei de imagini PNG

În continuare am vrut să testăm o imagine PNG pentru a vedea cum o optimizează concurenții noștri.

Pentru test am folosit următoarea imagine PNG și este 102 KB în dimensiunea fișierului.

Imaginea de test PNG

Iată rezultatele testelor noastre:

Metoda PluginCompressed SizeSaved (%)
reSmush.it36 KB63,8%Fara pierderi
EWWW Image Optimizer97,5 KB1,9%Fara pierderi
Compresează JPEG & Imagini PNG34.364%lossy
ShortPixel Image Optimizer37 KB63,5%lossy
WP Smush99 KB2,9%Fara pierderi

Care este cel mai bun plugin de compresie a imaginilor pentru WordPress?

Dacă nu căutați opțiuni flexibile în pluginul dvs. de compresie a imaginii, atunci reSmush.it vă oferă cele mai bune rezultate din punct de vedere al performanței, făcând adevărata diferență în dimensiunea fișierului de imagine..

Dacă sunteți dispus să plătiți pentru compresia imaginii, atunci puteți încerca ShortPixel care a fost foarte bine în testele noastre.

EWWW Image Optimizer este un excelent plugin cu setări flexibile, dar veți avea nevoie de cheia API plătită pentru a avea acces la niveluri de compresie care fac adevărata diferență.

Sperăm că ați găsit utilă această comparație a celor mai bune pluginuri de compresie a imaginilor WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră de probleme comune de imagine în WordPress și cum să le rezolvați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me