5 cele mai bune plugin-uri de membru WordPress (în comparație) – 2020

Căutați să construiți un site de membru în WordPress? Vrei să știi care este cel mai bun plugin de membru WordPress? Alegerea pluginului de membru corespunzător este crucială pentru afacerea dvs., deoarece o platformă mai bună înseamnă mai multe oportunități de creștere. În acest articol, vom compara 5 cele mai bune plugin-uri de membru WordPress pentru a crea cu ușurință site-uri de membru cu plată.


În comparație cu cele mai bune pluginuri de membru WordPress

Ce să cauți într-un plugin de membru WordPress?

Există o mulțime de plugin-uri de membru WordPress, dar nu toate au caracteristici specifice de care aveți nevoie pentru crearea site-ului dvs. de membru.

Unele dintre ele sunt bune pentru vânzarea abonamentelor la un singur nivel, în timp ce altele oferă niveluri de membru și funcții de gestionare a abonamentelor mai diverse.

Unele plugin-uri oferă funcție de conținut prin picurare, care vă permite să eliberați încet conținut nou unui utilizator. În timp ce altele sunt limitate la oferirea de conținut ascuns.

De asemenea, va trebui să vă dați seama ce gateway-uri de plată veți folosi. Doriți să acceptați doar cărți de credit, PayPal sau ambele? Pluginul dvs. de membru ar trebui să aibă suport pentru gateway-urile de plată preferate, fie încorporat, fie printr-un addon.

Acestea fiind spuse, să vedem ce veți avea nevoie pentru a începe un site de aderare la WordPress.

Ce aveți nevoie pentru a rula un site de membru WordPress?

Site-urile de apartenență sunt extrem de resurse, iar alegerea gazdei greșite poate fi în detrimentul performanței dvs. generale. Acesta este motivul pentru care primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să alegeți cel mai bun hosting WordPress pe care vi-l puteți permite.

Dacă aveți un buget, atunci puteți începe cu Bluehost. Planul lor Business Pro este livrat cu un certificat SSL de care trebuie să colectați în siguranță plăți, IP dedicat și o linie de asistență dedicată.

Dacă bugetul nu este o problemă și doriți cea mai bună performanță, atunci vă recomandăm să folosiți un furnizor de hosting WordPress gestionat, cum ar fi WPEngine.

Dacă nu aveți deja unul, atunci va trebui să alegeți un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web. Iată ghidul nostru despre cum să alegeți numele de domeniu potrivit pentru site-ul dvs. de membru.

În sfârșit, va trebui să alegeți pluginuri esențiale pentru afaceri, cum ar fi OptinMonster, care vă ajută să capturați clienți și să stimulați abonamentele.

Acum că am acoperit ceea ce aveți nevoie pentru a începe un site de membru în WordPress, să aruncăm o privire asupra pluginurilor noastre de membru WordPress..

1. MemberPress

MemberPress

MemberPress este unul dintre cele mai populare plugin-uri de membru WordPress. Este, de asemenea, cel mai ușor de utilizat și cel mai robust atunci când vine vorba de caracteristici.

Beneficiile membrilor membri WordPressPress

Ușor de configurat – MemberPress simplifică configurarea unui site web de membru cu WordPress. Poate configura automat tarifarea, conectarea, contul și paginile de mulțumire pentru utilizatorii dvs. Adăugarea planurilor de membru este, de asemenea, foarte simplă.

Control acces acces – MemberPress vine cu un control de acces puternic, care vă permite să restricționați accesul la orice conținut, inclusiv postări, pagini, categorii, etichete, fișiere etc..

Scurgerea de conținut – Scurgerea de conținut vă permite să afișați conținut restricționat membrilor după un anumit timp. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru vânzarea de cursuri online sau materiale de învățare.

integrările – MemberPress se integrează cu serviciile de e-mail AWeber, MailChimp, GetResponse și MadMimi. De asemenea, se integrează cu Amazon Web Services și BluBrry pentru găzduire prin podcast.

Gateway-uri de plată – MemberPress vine cu suport integrat pentru gateway-urile de plată PayPal și Stripe. Planul de dezvoltatori adaugă și asistență Authorize.net.

Contra folosirii MemberPress Pro

Opțiuni de plată limitate – MemberPress acceptă doar cele mai populare trei gateway-uri de plată. Acesta ar fi o întrerupere pentru proprietarii de site-uri care locuiesc în țări care nu sunt acceptate de aceste gateway-uri de plată.

Integrări limitate – În timp ce pluginul are suficient suport pentru serviciile populare pentru a rula un site de apartenență în mod eficient, acesta încă nu are integrări cu alte servicii populare. Pluginul este ușor extensibil și puteți plăti cuiva să integreze un serviciu terț pe care doriți să îl utilizați.

Prețuri: Începând de la 129 USD / an pentru planul de bază și 249 USD / an pentru planul Plus.

Credem că MemberPress este cel mai ușor de utilizat plugin de membru WordPress pentru începători. Este rapid să configurați cu tone de opțiuni puternice.

2. LearnDash

LearnDash

LearnDash este un plugin LMS WordPress extrem de flexibil și extrem de ușor de utilizat. Vine cu module avansate de membru și tone de integrări.

Beneficiile utilizării LearnDash

Ușor de configurat LearnDash este destul de ușor de configurat și de adăugat conținut la acesta mult mai simplu. De asemenea, vine cu instrumente avansate pentru a vă organiza cu ușurință conținutul de membru în niveluri, grupuri, etc.

Restricții ușoare de conținut LearnDash vă permite să ascundeți cu ușurință orice conținut și să-l restricționați la diferite grupuri de membru.

Vând cursuri – LearnDash vă permite să creați și să vindeți cu ușurință cursuri online. Are module avansate care vă permit să gestionați mai bine materialul de învățare decât alte pluginuri de membru WordPress.

Conținut de picurare – Are o caracteristică puternică de conținut prin picurare care vă permite să redați conținutul utilizatorilor la intervale regulate sau la finalizarea nivelurilor.

Caracteristici comunitare încorporate Este livrat cu instrumente pentru a crea site-uri de angajare extrem de interesante, cu teste, ecusoane pentru utilizatori, forumuri specifice cursului, certificate, profiluri de utilizator etc..

integrările & plăţile LearnDash oferă un set uimitor de integrări și gateway-uri de plată. Îl poți conecta chiar și la MemberPress, WooCommerce, bbPress, Slack, etc.

Contra de a utiliza LearnDash

Lipsește unele caracteristici de membru – Dacă încercați să construiți un site de membru fără a vinde cursuri, este posibil ca unele dintre funcțiile LearnDash să nu vă fie utile.

Prețuri: Începând de la 159 USD pentru o licență de un singur site cu 1 an de asistență și actualizări.

LearnDash este soluția perfectă dacă doriți să vindeți cursuri online pe un site web cu membru plătit. Setul extins de suplimente și integrări vă permite să construiți o platformă extrem de interesantă.

3. setabil

docil

Teahable este un producător de cursuri online inclusiv. Acesta conține site-ul de membru, LMS, forum de discuții, e-mail marketing și analitice toate sub un tablou de bord.

Beneficiile utilizării de tip laptop

Ușurință în utilizare Programabil este ușor de configurat și nu necesită deloc abilități tehnice. Crearea conținutului de membru este o briză și include instrumente încorporate pentru a crea și încărca rapid videoclipuri, text, PDF și multe altele.

Conținut de picurare Include caracteristică flexibilă de conținut prin picurare, care vă permite să derulați conținut pe baza progresului sau abonamentului utilizatorilor.

Caracteristici de implicare încorporate Acesta oferă forumuri de discuții, chestionare, formulare de contact, certificate și alte funcții pentru a stimula implicarea utilizatorilor și a construi comunități online puternice.

Contra de a folosi laptopul

Nu este un plugin WordPress Desktopul nu este disponibil ca plugin WordPress. În schimb, îl puteți integra pe site-ul dvs. WordPress adăugând link-uri sau subdomeniu.

Mai scump Desktop poate include tot ceea ce îl face mai scump decât alte plugin-uri de membru WordPress.

Prețuri: Planul de bază începe de la 39 USD / lună, 99 $ profesionist / lună, iar afacerea 499 USD / lună.

4. Restricționează conținutul Pro

Restricționează conținutul Pro

Restrict Content Pro este un pretendent puternic pentru titlul celui mai bun plugin de membru pentru WordPress. Este creat de aceeași echipă, care se află în spatele popularelor pluginuri Digital Digital Easy și a pluginurilor AffiliateWP.

Beneficiile utilizării Restrict Content Pro

Ușor de folosit – Restrict Content Pro se integrează frumos cu interfața de utilizator WordPress. Acest lucru vă permite să vă dați seama cu ușurință modul de utilizare.

Integrări încorporate – Spre deosebire de alte plugin-uri de membru, Restrict Content Pro vine cu integrări încorporate pe care alte plugin-uri le livrează ca suplimente plătite. Are Stripe, PayPal, MailChimp, MailPoet, manager de e-mail, export CSV și multe alte funcții.

Gateway-uri de plată – Stripe, PayPal și Braintree vin ca suplimente gratuite. Alte gateway-uri de plată acceptate includ 2Checkout, PayPal Website Payments Pro, PayPal Express și Stripe Checkout.

Funcționează cu descărcări digitale ușoare – Dacă executați Descărcare simplă digitală pentru a vinde produse digitale, atunci Restrict Content Pro este însoțitorul perfect pentru asta.

Suport excelent – Există o documentație gratuită extinsă disponibilă pentru toți utilizatorii. De asemenea, primiți asistență profesională prin e-mail cu timpi de răspuns foarte rapizi.

Contra folosind Restrict Content Pro

Mai puține integrări – Are mai puține integrări cu servicii terțe, cum ar fi furnizorii de servicii de e-mail decât unele alte pluginuri din această listă.

Prețuri: 99 USD cu 12 suplimente și licență de site unic, 149 USD pentru 5 site-uri și 249 USD pentru toate suplimentele și site-urile nelimitate. Există, de asemenea, un plan de viață de 499 USD.

Am considerat că Restrict Content Pro este unul dintre cele mai ușor de utilizat plugin de membru. Este, de asemenea, prietenos pentru dezvoltatori și vine cu un set minunat de funcții, care sunt perfecte pentru toate tipurile de site-uri de membru.

5. S2Membru

S2Member

S2Member este un popular plugin gratuit de membru WordPress, cu versiune pro disponibilă, de asemenea. A fost în jur de ceva timp și are un user devotat.

Beneficiile utilizării pluginului de membru WordPress S2Member

Plugin gratuit de bază – Plug-ul de bază s2Member este gratuit. Oricine poate descărca și încerca. Este limitat din punct de vedere al caracteristicilor și al asistenței, dar vă oferă un bun punct de plecare.

Scurgerea de conținut – S2Member Pro vine cu funcția de picurare a conținutului.

Gateway-uri de plată – Versiunea gratuită acceptă PayPal. Versiunea Pro a pluginului acceptă și Stripe și Authorize.net.

integrările – Funcționează cu MailChimp, bbPress și BuddyPress.

Documentație & A sustine – S2Member are la dispoziție tuturor o bază de cunoștințe extinsă. Utilizatorii profesioniști beneficiază și de asistență bazată pe e-mail.

Contra de utilizare a pluginului de membru WordPress S2Member

Nu este foarte ușor de utilizat – Am considerat că s2Member este un pic mai dificil de utilizat decât alte plugin-uri de membru.

Limitări de versiune gratuite – Versiunea gratuită acceptă doar PayPal, se limitează la doar 4 niveluri de membru și nu are caracteristică de conținut prin picurare.

Prețuri: Pluginul de bază este gratuit, apoi versiunea Pro pentru o licență de un singur site costă 89 USD USD. Pentru site-uri nelimitate versiunea pro costă 189 USD.

Concluzie:

Considerăm că MemberPress este cea mai bună opțiune pentru pluginul de membru WordPress. Are toate caracteristicile de care ai avea nevoie cu o documentare și suport excelent.

Dacă doriți ceva simplu și flexibil, atunci Restrict Content Pro este o opțiune excelentă. Echipa din spate are un palmares dovedit pentru producerea de produse excelente.

Dacă doriți să vindeți cursuri pe site-ul dvs. de membru, atunci vă recomandăm să utilizați LearnDash, acesta oferă funcții puternice pentru a crea și a vinde cursuri online.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de membru WordPress pentru site-ul dvs. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru WordPress, pas cu pas, pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me