5 cele mai bune plugin-uri pentru Directorul de afaceri WordPress

Căutați cele mai bune pluginuri pentru directorul de afaceri WordPress?


Un director de afaceri îi ajută pe utilizatori să descopere furnizorii de servicii într-o anumită nișă sau categorie. În același timp, ajută acele companii să găsească clienți și oportunități.

Ca proprietar de site-ul web, puteți chiar să faceți bani online vânzând listări plătite în directorul de afaceri.

În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune plugin-uri pentru directorul de afaceri WordPress pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani.

Cele mai bune pluginuri pentru directorul de afaceri pentru WordPress

Cele mai bune pluginuri pentru Directorul de afaceri WordPress

Un plugin bun pentru directorul de afaceri vă permite să creați cu ușurință liste de companii organizate în funcție de locație, categorie și alți parametri.

Directoarele comerciale ajută utilizatorii să găsească noi furnizori în timp ce ajută întreprinderile să se conecteze cu clienții și alte companii.

Spre deosebire de Căutarea Google, un director de afaceri este format din listări cu descriere, recenzii și fotografii. Acest lucru le face mai utile pentru utilizatorii care caută anumite afaceri.

Căutați un plugin pentru directorul de afaceri care vă permite să faceți toate acestea. Vom evidenția, de asemenea, plugin-uri pentru directorii de afaceri care permit utilizatorilor dvs. să trimită înregistrări, să integreze trimiteri plătite și opțiuni de căutare.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri pentru directorul de afaceri WordPress pe care le puteți utiliza.

1. Formular formidabil

Formulare formidabile

Formulare Formidabile este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru constructor de forme WordPress de pe piață. Vă permite să creați formulare avansate și să le adăugați la site-ul dvs. web.

Folosind șablonul de listări imobiliare, puteți crea un formular pe care utilizatorii îl vor utiliza pentru a-și trimite intrările în directorul dvs. Apoi, puteți afișa listele directorilor de afaceri pe o pagină WordPress.

Este livrat cu multe suplimente premium pentru a adăuga mai multe funcții și funcționalitate în directorul dvs. de afaceri WordPress. Formularele formidabile acceptă pe deplin MailChimp, PayPal, WPML și WooCommerce.

Pentru mai multe detalii, consultați tutorialul nostru pas cu pas despre cum să creați corect un director web în WordPress folosind Formulare Formidabile.

2. Plugin Directory Directory

Plugin Director de afaceri

Business Directory Plugin este un plugin gratuit WordPress pentru a crea un director de afaceri simplu. Este livrat cu caracteristici de bază necesare pentru a rula un director web cum ar fi câmpuri de formular personalizabile, acceptând plăți pentru înregistrări etc..

Vă permite să sortați intrări în categorii și etichete, să creați intrări prezentate și să personalizați formularele de intrare.

Dacă doriți să accesați mai multe funcții și suplimente, atunci are și o versiune pro. Funcțiile premium includ mai multe module, asistență Google Maps, evaluări ale utilizatorilor, căutare de coduri zip, încărcare de fișiere și multe altele.

3. Director de afaceri conexiuni

Conexiuni

Conexiuni este un plugin de director de afaceri puternic pentru WordPress. Vine cu un set de câmpuri personalizate care pot fi utilizate pentru a crea aproape orice fel de director web. În setările de confidențialitate, dvs. sau utilizatorii dvs. puteți seta nivelul de confidențialitate pentru anumite câmpuri personalizate, cum ar fi numere de telefon de afaceri sau mesaje interne.

Afișarea directorului pe front-end este foarte ușoară. Trebuie să adăugați un shortcode simplu la pagina dvs. de director. Oferă scurtături personalizate cu opțiuni extinse pentru a personaliza aspectul directorului de afaceri.

Pluginul Connections vine de asemenea cu suport de șabloane, astfel încât să puteți alege un aspect pentru listările dvs. din șabloanele de director pre-construite.

4. GeoDirectory

GeoDirectory

După cum sugerează și numele, GeoDirectory vă permite să creați un director de afaceri bazat pe locații, precum Yelp, TripAdvisor, YellowPages, etc. Folosind o interfață simplă, utilizatorii dvs. pot trimite înregistrări în director. Aceste înregistrări sau înregistrări sunt indicate pe hartă, iar utilizatorii dvs. pot căuta locații, întreprinderi, cartiere etc..

Puteți să vă generați bani site-ul dvs. vânzând listele de directoare. GeoDirectory vă permite, de asemenea, să afișați listări de evenimente, să creați directoare cu mai multe locații și să adăugați gateway-uri de plată.

5. Directory Directory

Director de nume

Directory Directory este un alt plugin gratuit pentru directorul WordPress. Vă permite să creați cu ușurință o companie sau un director personal. Folosind opțiunile de configurare, puteți selecta un aspect și personaliza funcționalitatea pluginului.

Acceptă shortcodes pentru afișarea listelor de directoare pe o postare sau o pagină WordPress. Puteți sorta intrările pentru a afișa înregistrări noi în partea de sus a paginii, permițând acele înregistrări să obțină mai multă expunere.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri pentru directorul WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune servicii de e-mail marketing pentru întreprinderi mici.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me