5 cele mai bune plugin-uri pentru sondaj WordPress (în comparație)

Căutați cel mai bun plugin de sondaj WordPress pentru site-ul dvs. web? Sondajele vă permit să colectați feedback-ul utilizatorilor, astfel încât să-l puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți afacerea. În acest articol, vom compara cele mai bune plugin-uri de sondaj WordPress de pe piață.


Cele mai bune plugin-uri de sondaj WordPress

Ce să cauți într-un plugin de sondaj WordPress?

Există multe moduri în care puteți colecta feedback-ul utilizatorilor pe site-ul dvs. web. Puteți adăuga un formular de contact, crea sondaje, puteți solicita utilizatorilor să lase comentarii și multe altele.

Adăugarea unui sondaj este mai puțin implicată decât atât. Trebuie să-l faceți captivant, distractiv și ușor pentru a obține o participare maximă a utilizatorului.

Un plugin de sondaj bun face ca formularul dvs. să arate excelent și este ușor de utilizat. Raportarea este crucială pentru sondaje. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați că puteți stoca datele trimise de utilizator cu o opțiune de a le exporta, astfel încât să le puteți utiliza într-o foaie de calcul sau într-un software CRM.

De asemenea, trebuie să luați în considerare modul în care doriți să partajați rezultatele sondajului. Dacă doriți să afișați rezultatele pe site-ul dvs. web, atunci veți avea nevoie de un plugin care vă permite să încorporați rezultatele sondajului într-un format frumos.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de sondaj WordPress și cum gestionează toate aceste funcții.

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun plugin pentru formularul de contact WordPress de pe piață. Este livrat cu un addon de sondaje și sondaje puternice, care vă permite să creați rapid forme de sondaj extrem de interesante.

Puteți combina addon-urile și sondajele cu alte funcții puternice WPForms precum logica condiționată, formulare cu mai multe pagini, notificări personalizate, integrare prin e-mail și multe altele.

Puteți converti orice formă într-un sondaj făcând simplu clic pe o casetă de selectare. Puteți adăuga orice câmp de formular la sondajul dvs. cu un clic, inclusiv text, casete de selectare, butoane radio, evaluări și câmpul pe scala Likert.

Cea mai bună parte a sondajelor WPForms este secțiunea de raportare. WPForms creează automat rapoarte frumoase cu grafice și diagrame pe baza răspunsurilor la sondaje. Puteți afișa rezultatele sondajului pe orice pagină WordPress cu un cod scurt sau redirecționați utilizatorii către pagina de rezultate după ce au completat sondajul.

Aveți capacitatea de a exporta grafice de sondaj frumoase ca imagini pentru a partaja pe social media sau prezentările dvs. powerpoint. Puteți, de asemenea, să imprimați rapoartele pentru a le include în propunerile sau în prezentările dvs..

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum să creați un sondaj în WordPress cu rapoarte frumoase.

2. Polldaddy

PollDaddy

Polldaddy este un celebru plugin pentru sondaje și sondaje WordPress. Nu este un plugin de formular de contact și, spre deosebire de alte pluginuri din listă, nu va fi potrivit pentru alte scopuri decât sondaje și sondaje.

Este disponibil ca un plugin gratuit, dar veți avea nevoie de un cont WordPress.com pentru a obține cheia API. Versiunea gratuită este limitată din punct de vedere al caracteristicilor și va adăuga, de asemenea, logo-ul Polldaddy în formularul dvs. de sondaj.

Polldaddy este ușor de utilizat cu un instrument de drag and drop pentru a crea sondajul și sondajele. Puteți modifica setările de partajare a sondajelor, distribuirea rezultatelor și opțiunile de stil pentru fiecare sondaj creat. De asemenea, include captcha pentru a bloca spam și unele filtrări IP de bază pentru a preveni răspunsuri multiple.

3. Forme gravitaționale

Forme gravitaționale

Gravity Forms este unul dintre cele mai vechi plugin-uri de formulare WordPress care vine cu multe suplimente, inclusiv unul pentru a crea sondaje. Este ușor de utilizat și puteți crea orice fel de formular folosind constructorul de formulare cu multe câmpuri de formular comune, inclusiv un câmp de sondaj.

Cu toate acestea, rezultatele sondajului pot fi vizualizate doar în interiorul zonei de administrare și nu există grafice / grafice. Puteți exporta rezultatele sondajului într-un fișier CSV și puteți afișa rezultatele pe site-ul dvs. web folosind un plugin pentru tabele WordPress.

Notă: Veți avea nevoie de cel puțin planul Elite pentru a accesa suplimentul de sondaj.

4. Master quiz și sondaj

Chest și Master Survey

După cum sugerează și numele, Quiz and Survey Master este conceput pentru a vă ajuta să adăugați chestionare și sondaje pe site-ul dvs. WordPress. Nu are cea mai prietenoasă interfață de utilizator, dar este bine documentată și are multe funcții utile.

Pluginul gratuit de bază vă permite să creați sondaje cu toate câmpurile de formulare obișnuite și chiar puteți crea sondaje cu mai multe pagini. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a adăuga chestionare în WordPress cu răspunsuri interactive, clasamente și punctaj.

Pluginul poate trimite, de asemenea, e-mailuri după finalizarea sondajului pentru a mulțumi utilizatorilor sau a le redirecționa către orice pagină de pe site-ul dvs. WordPress. Pentru raportare și analiză, va trebui să achiziționați separat un supliment premium.

5. WP-Sondaje

WP-poll-uri

Dacă sunteți în căutarea unei soluții simple de votare pentru participarea utilizatorilor dvs., WP-Sondaje este o opțiune ușoară gratuită. Spre deosebire de alte pluginuri din această listă, acesta nu are un constructor de formulare și puteți utiliza doar butoane radio sau căsuțe de selectare pentru a colecta răspunsuri, ceea ce o face destul de limitată.

Utilizatorilor li se afișează automat rezultatele sondajului după ce au votat. Acesta salvează răspunsurile utilizatorilor în jurnalele în care puteți vedea cum au votat utilizatorii înregistrați. Pentru utilizatorii neînregistrați, puteți vedea adrese IP pentru a filtra voturile duplicate.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de sondaj WordPress pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cum să urmăriți implicarea utilizatorilor în WordPress folosind Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me