6 cele mai bune plug-in-uri de plată pentru WordPress (2020)

Căutați cel mai bun plugin de plată Stripe pentru a accepta plățile pe site-ul dvs. WordPress? Stripe este una dintre cele mai populare companii de procesare a plăților din lume. Vă permite să acceptați cu ușurință plățile cu cardul de credit pe site-ul dvs. web. În acest articol, vom împărtăși cele mai bune pluginuri de plată Stripe pentru site-uri WordPress.


Cele mai bune plugin-uri de plată Stripe pentru WordPress

De ce să folosiți Stripe pentru a accepta plăți pe WordPress?

Dacă doriți să acceptați plățile cu cardul de credit pe site-ul dvs. WordPress, atunci nu există o soluție mai ușoară decât Stripe.

Stripe este una dintre companiile de plată de top care nu necesită să treci printr-un proces îndelungat de obținere a unui cont de comerciant. Ele permit oricui cu o afacere legitimă să accepte plățile cu cardul de credit online. Tot ce trebuie să faceți este să creați un cont Stripe.

Partea cea mai bună este că clienții dvs. nu trebuie să aibă un cont Stripe. Pur și simplu pot introduce cardul de credit pe site-ul dvs. web pentru a efectua o plată.

Acceptarea plăților online pe site-ul dvs. nu a fost niciodată mai ușoară. Există multe servicii populare de plată pe care le puteți utiliza pentru a accepta plățile cu cardul de credit pe site-ul dvs. web.

Notă: Stripe necesită să utilizați SSL pe site-ul dvs. web pentru a accepta plăți. Dacă nu ați făcut-o deja, consultați ghidul nostru despre cum să obțineți un certificat SSL gratuit și cum să schimbați corect site-ul dvs. WordPress la https.

Spre deosebire de alte „cele mai bune articole de pluginuri Stripe WordPress”, nu am creat doar o listă aleatorie de integrări Stripe. Am ales manual o listă cu cele mai bune pluginuri de plată Stripe WordPress pentru fiecare caz de utilizare.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la principalele plugin-uri de plată Stripe pentru WordPress pe care le puteți utiliza pentru a începe să acceptați plățile pe site-ul dvs. Web.

1. WPForms

WPForms

WPForms este cel mai bun drag & Plug-ul formatorului pentru formulare drop pentru WordPress. În prezent, este utilizat de peste 3 milioane de site-uri web și are o medie de 4,9 din 5 stele cu peste 5400 de recenzii.

Versiunea WPForms Pro vă permite să acceptați cu ușurință plățile online pe site-ul dvs. web folosind Stripe sau PayPal.

Dacă doriți să creați un formular de comandă simplu sau un formular de donație, fără a pune problema unei platforme de comerț electronic complet sau a unui plugin pentru coșuri de cumpărături, atunci WPForms este soluția perfectă pentru dvs..

Puteți crea un număr nelimitat de formulare de plăți și puteți accepta plățile cu cardul de credit chiar pe site-ul dvs. web. Puteți adăuga aceste formulare oriunde pe site-ul dvs., inclusiv postări, pagini, widgeturi pentru bara laterală și multe altele.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să acceptați cu ușurință plățile cu carduri de credit în WordPress.

2. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce este cea mai populară platformă de comerț electronic din lume. Este disponibil ca un plugin WordPress și îl puteți folosi pentru a crea un magazin online sau pentru a vinde articole pe site-ul dvs. WordPress existent. WooCommerce vă permite să vindeți bunuri fizice, descărcări digitale, precum și cursuri de membru și abonament.

În timpul Expertului de configurare, WooCommerce vă va solicita să alegeți furnizorii de plăți. În mod implicit, vă va oferi două opțiuni: PayPal și Stripe. În cazul în care ați ratat asistentul de configurare, puteți pur și simplu să instalați și să activați addon-ul gratuit Stripe for WooCommerce.

3. MemberPress

MemberPress

MemberPress este cel mai bun plugin de membru WordPress. Dacă doriți să vindeți cursuri sau să adăugați o opțiune de membru pe site-ul dvs. web, atunci PressPress este o alegere excelentă.

MemberPress vine cu o integrare Stripe pentru WordPress care vă permite să acceptați cu ușurință plățile cu cardul de credit pe site-ul dvs. Suplimentul Stripe și PayPal sunt disponibile pentru toate nivelurile de membru MemberPress.

Puteți să-l utilizați pentru a adăuga instrumente de plată pe site-ul dvs., a vinde cursuri, a bloca descărcări specifice etc. MemberPress acceptă plăți recurente, are opțiuni complete de gestionare a abonamentelor și orice altceva vă așteptați de la un plugin de membru prim.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să creați un site web de apartenență la WordPress.

4. Pro WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro vă permite să acceptați plățile pe site-ul dvs. utilizând Stripe fără a adăuga un plugin pentru coșul de cumpărături pe site-ul dvs. web. Vă permite să creați formulare de plată nelimitate cu un buton de plată Stripe.

Puteți adăuga toate câmpurile de care aveți nevoie pentru a crea un formular de plată. Puteți utiliza, de asemenea, cu plugin-ul Tabele de prețuri ușoare pentru a crea pagini de preț frumoase pentru site-ul dvs. web. Planul lor de afaceri vă permite să adăugați opțiune de abonament sau plăți recurente.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum să acceptați plățile cu Stripe în WordPress.

5. Banda pentru descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare

Easy Digital Downloads este un alt popular plugin de comerț electronic care vă permite să vindeți cu ușurință descărcări digitale de pe site-ul dvs. web. În mod implicit, vine cu gateway-uri de plată PayPal și Amazon. Stripe for Easy Digital Descarcări este un supliment plătit care adaugă suport pentru acceptarea plăților online prin Stripe pe site-ul dvs. web cu descărcare simplă Digital.

Este potrivit pentru site-urile care vând exclusiv descărcări digitale pe site-ul lor web. Odată instalat, va adăuga o nouă opțiune de plată în pagina dvs. de setări Descărcare digitală ușoară. De aici, puteți configura Stripe și puteți face gateway-ul de plată implicit.

6. LearnDash

LearnDash

LearnDash este cel mai bun plugin WordPress LMS de pe piață. Vă permite să creați și să vindeți cursuri online. Puteți accepta cu ușurință plățile pe site-ul dvs. WordPress utilizând integrarea gratuită a Stripe.

LearnDash vine cu funcții puternice, cum ar fi cursuri cu mai multe niveluri, misiuni pentru studenți, teste, sistem de notare și multe altele. Puteți seta cu ușurință condiții preliminare pentru studenți, cum ar fi terminarea unei lecții mai întâi înainte de a trece la lecția următoare.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum puteți vinde cursuri online în WordPress folosind LearnDash.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri de plată Stripe pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru cu privire la mai multe modalități de a face bani online de pe site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map