6 cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress pentru a vă proteja site-ul (în comparație)

Recent, unul dintre cititorii noștri ne-a întrebat care este cel mai bun plugin de securitate WordPress? Utilizarea unui plugin de securitate WordPress vă protejează site-ul WordPress de malware, atacuri de forță brută și încercări de hacking. În acest articol, am ales cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress pe care le puteți utiliza pentru a vă proteja site-ul.


Cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress

De ce să folosiți un plugin de securitate WordPress?

Există în jur de 18,5 milioane de site-uri web infectate cu malware la un moment dat în fiecare săptămână. Un site web mediu este atacat de 44 de ori în fiecare zi, care include atât site-uri WordPress, cât și site-uri non-WordPress.

O încălcare a securității pe site-ul dvs. web poate provoca unele daune grave afacerii dvs..

  • Hackerii vă pot fura datele sau datele aparținând utilizatorilor și clienților
  • Un site web compromis poate fi utilizat pentru a distribui codul rău intenționat utilizatorilor și altor site-uri web neobservate.
  • Puteți pierde date, puteți pierde accesul la site-ul dvs. web, puteți bloca sau datele dvs. ar putea fi ostatate
  • Site-ul dvs. web poate fi distrus sau defacut, ceea ce vă poate afecta clasamentul SEO și reputația mărcii.

Puteți scana site-ul dvs. WordPress pentru încălcări de securitate în orice moment. Cu toate acestea, curățarea unui site WordPress hacked fără ajutor profesional poate fi destul de dificilă pentru utilizatorii non-tehnici.

Pentru a evita hackingul, trebuie să urmați cele mai bune practici de securitate pentru a vă proteja site-ul. Le-am compilat pe toate într-un ușor de urmat pas cu pas Ghid de securitate WordPress pentru începători.

Unul dintre cei mai importanți pași în securizarea site-ului dvs. WordPress este să începeți să utilizați un plugin de securitate WordPress. Aceste plugin-uri vă ajută să întăriți securitatea WordPress, blocând totodată atacurile de forță brută pe site-ul dvs. web.

Aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress și la modul în care acestea vă ajută să vă protejați site-ul.

Notă: Trebuie să utilizați un singur plugin din această listă. Dacă aveți mai multe plugin-uri active din această listă poate duce la erori.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri este liderul industriei în domeniul securității WordPress. Este unul dintre cele mai bune plugin-uri de securitate WordPress de pe piață. Acestea oferă un plugin de bază gratuit pentru Sucuri Security, care vă ajută să întăriți securitatea WordPress și să vă scanați site-ul pentru amenințări comune.

Dar valoarea reală este în planurile plătite, care vin cu cea mai bună protecție firewall WordPress. Un firewall vă ajută să blocați forța brută și atacurile rău intenționate de la accesarea WordPress.

Firewall-ul web Sucuri filtrează traficul defect chiar înainte de a ajunge la serverul dvs. De asemenea, servesc conținut static de pe propriile servere CDN.

În afară de securitate, firewall-ul lor de nivel DNS cu CDN vă oferă un impuls extraordinar de performanță și accelerează site-ul dvs. web.

Cel mai important, ei oferă să vă curățeze site-ul WordPress dacă este afectat de malware fără costuri suplimentare. Puteți chiar să luați un site web deja afectat de un malware și acestea îl vor curăța.

Folosim Sucuri pe toate site-urile noastre web. Pentru mai multe informații, consultați recenzia noastră Sucuri completă pentru a afla cum ne-a ajutat să ne protejăm site-urile web.

2. Wordfence

Wordfence

Wordfence este un alt popular plugin de securitate WordPress. Acestea oferă o versiune gratuită a pluginului, care vine completată cu un puternic scaner malware, detecții de exploatare și funcții de evaluare a amenințărilor.

Pluginul va scana automat site-ul dvs. pentru amenințări comune, dar puteți lansa oricând o scanare completă. Veți fi avertizat dacă sunt detectate semne ale unei încălcări de securitate cu instrucțiunile pentru remedierea acestora.

Wordfence vine de asemenea cu un firewall WordPress integrat. Cu toate acestea, acest firewall rulează pe serverul dvs. chiar înainte de a încărca WordPress. Acest lucru îl face puțin mai eficient decât un firewall la nivel DNS precum Sucuri.

Pentru instrucțiuni complete, consultați ghidul nostru despre cum să instalați și să configurați Wordfence Security în WordPress.

3. Securitatea iThemes

iThemes Security Pro

iThemes Security este un plugin de securitate WordPress din partea oamenilor din spatele popularului plugin BackupBuddy. Ca toate produsele lor, iThemes Security oferă o interfață de utilizator curată și frumoasă, cu tone de opțiuni.

Este livrat cu verificări de integritate a fișierelor, întărire a securității, încercări de conectare limitate, executare puternică a parolei, detectări 404, protecție forță brută și multe altele.

iThemes Security nu include un firewall de pe site-ul web. De asemenea, nu include propriul scaner malware și folosește scanerul malware Sitecheck al site-ului Sucuri.

4. Securitate All WP

Toate într-un sistem de securitate WordPress

Pluginul All in One Security Security este un puternic plugin de audit, monitorizare și firewall pentru securitate WordPress. Vă permite să aplicați cu ușurință cele mai bune practici de bază ale securității WordPress pe site-ul dvs. web.

Este livrat cu funcții precum blocarea de conectare pentru a preveni atacurile de forță brută, filtrarea IP, monitorizarea integrității fișierelor, monitorizarea contului utilizatorului, scanarea modelelor suspecte de injecție a bazei de date și multe altele.

De asemenea, este dotat cu un firewall de nivel web de bază, care poate detecta anumite tipare comune și le poate bloca pentru dvs. Cu toate acestea, nu este foarte eficient și de multe ori vi se va solicita să listați manual codurile IP suspecte.

5. Securitate anti-malware

Securitate anti-malware

Anti-Malware Security este un alt plugin util pentru anti-malware și securitate WordPress. Pluginul vine cu definiții menținute activ, care îl ajută să găsească cele mai frecvente amenințări.

Scanerul malware vă permite să scanați cu ușurință toate fișierele și folderele de pe site-ul dvs. WordPress, pentru a găsi coduri malițioase, spate, malware și alte modele cunoscute de atacuri rău intenționate..

Pluginul necesită crearea unui cont gratuit pe site-ul web al pluginului pentru a accesa cele mai recente definiții și, de asemenea, obțineți câteva caracteristici premium, cum ar fi prevenirea forței brute. Pluginul, de asemenea, face apel la site-ul web al dezvoltatorilor pentru a căuta definițiile actualizate.

În timp ce pluginul rulează teste amănunțite, acesta prezintă adesea un număr mare de falsuri pozitive. Potrivirea fiecăruia cu fișierul sursă este destul de multă muncă.

6. Securitate BulletProof

BulletProof Security

BulletProof Security nu este cel mai drăguț plugin de securitate WordPress de pe piață, dar este totuși util cu câteva funcții excelente. Vine cu un asistent de configurare care vă ajută prin setările pluginului.

Panoul de setări include, de asemenea, link-uri către documentații extinse pentru a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează scanările și setările de securitate. Este livrat cu un scaner malware care vă permite să verificați integritatea fișierelor și folderelor WordPress.

Pentru întărirea securității, include protecția de conectare, deconectarea sesiunii inactivă, jurnalele de securitate și utilitatea de rezervă a bazei de date. De asemenea, puteți configura notificări prin e-mail cu jurnalele de securitate și puteți primi alerte atunci când un utilizator este blocat.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de securitate WordPress pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune pluginuri de rezervă WordPress, care vă vor ajuta să restaurați site-ul dvs. web după o încălcare a securității.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me