6 cele mai bune plugin-uri pentru revizuirea produselor pentru WordPress

Căutați cele mai bune plugin-uri de recenzie pentru WordPress? Dacă adăugați în mod regulat recenzii detaliate despre produs pe site-ul dvs. web, atunci puteți utiliza un plugin de recenzie a produselor pentru a le face mai prietenoase cu SEO. În acest articol, am ales cele mai bune pluginuri de recenzie pentru WordPress.


Cele mai bune plugin-uri de recenzie pentru WordPress

De ce să folosiți pluginul pentru revizuirea produselor în WordPress?

Ce faci când vrei să cumperi ceva? Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, atunci verificați probabil recenziile produselor pentru a compara diferite opțiuni.

Acesta este motivul pentru care există atât de multe site-uri de recenzii populare precum Yelp, TripAdvisor, Rotten Tomatoes și multe altele. Chiar și Amazon, cel mai mare magazin online din lume oferă recenzii despre produse atât de proeminente.

Mulți proprietari de site-uri WordPress scriu recenzii pentru a face bani online. Unii sunt plătiți direct de companie pentru revizuire, în timp ce alții folosesc marketingul afiliat pentru a obține venituri.

Puteți scrie o recenzie a produsului ca postare pe blog. Cu toate acestea, o postare simplă pe blog nu folosește formatul de revizuire a produselor acceptat de motoarele de căutare. Aceasta înseamnă că articolul dvs. nu va fi evidențiat în rezultatele căutării ca o recenzie.

Recenzii SEO Snippet

Pentru un SEO mai bun, trebuie să scrieți recenziile dvs. în format de fragmente bogate schema.org. Un plugin de recenzie a produselor vă ajută să scrieți cu ușurință recenzii prietenoase pentru motoarele de căutare, care arată de asemenea excelent pe site-ul dvs..

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune plugin-uri de recenzie a produselor pentru WordPress.

1. WP Product Review Pro

WP Product Review

WP Product Review este cel mai bun plugin de revizuire a produselor WordPress. Vine cu o secțiune de setări detaliate care vă permite să alegeți cum doriți să gestionați și să afișați recenziile pe site-ul dvs. web.

Adăugarea unei recenzii a produsului este destul de ușoară. Pur și simplu selectați opțiunea de revizuire a produsului atunci când scrieți o postare pe blog și pluginul vă va afișa toate setările pentru a vă scrie recenzia. Puteți împărți recenzia în funcții, adăuga imagini, contra și contra și multe altele.

Este livrat cu widget-uri care vă permit să vă prezentați recenziile. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a colecta recenzii trimise de utilizator sau pentru a permite utilizatorilor să-și adauge propriile evaluări și comentarii în comentarii. Toate recenziile sunt afișate în format fragmentar bogat schema.org pentru un beneficiu maxim SEO.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea un site de recenzie de nișă în WordPress.

2. Toate într-o schemă fragmente bogate

Snippets Rich in All Schema

După cum am menționat anterior, recenziile dvs. trebuie să fie într-un format SEO adecvat. Plug-in-ul Schema Rich Snippets vă permite să scrieți diferite tipuri de postări folosind formatul de fragmente bogate, inclusiv recenzii despre produse.

Pur și simplu selectați „Review Review” dintr-un meniu derulant atunci când scrieți o postare pe blog, iar pluginul va afișa opțiuni de recenzie, cum ar fi numele recenzorului, numele produsului și ratingul stelelor. Acesta va afișa aceste informații sub blogul dvs. cu marcajul SEO prietenos corect.

Pluginul poate fi folosit și pentru a adăuga articole, produse, rețete, software și multe altele. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum să adăugați fragmente bogate în WordPress.

3. Pro WP Review

WP Review

WP Review este o altă opțiune excelentă pentru a adăuga recenzii despre produse în WordPress. Este prietenoasă pentru începători și destul de ușor de utilizat. După activare, pur și simplu scrieți o nouă postare și selectați tipul de recenzie.

Acceptă trei tipuri de stele, puncte și procente de evaluare a recenziei. Puteți adăuga, de asemenea, diferite evaluări pentru funcții individuale, dacă doriți. De asemenea, acceptă evaluările utilizatorilor, ceea ce permite utilizatorilor să își trimită propriile evaluări pentru un produs.

De asemenea, este livrat cu opțiuni de styling situate sub Setări »Revizuire WP pagină. De aici puteți alege propriile culori pentru caseta de recenzie care să corespundă culorilor dvs. tematice.

4. Recenzii bogate

Recenzii bogate

Recenzii bogate este un plugin gratuit simplu care vă permite să adăugați recenzii despre propriile produse, servicii sau site-uri web. De asemenea, puteți permite utilizatorilor să trimită recenzii.

Utilizează coduri scurte pentru a afișa recenzii și puteți afișa o recenzie oriunde pe site-ul dvs., inclusiv postări, pagini și widgeturi pentru bara laterală.

Dacă colectați recenzii transmise de utilizator, atunci acest plugin vă permite să aprobați manual fiecare recenzie înainte de a o publica. Panoul de setări al pluginului include instrucțiuni detaliate despre cum să-l folosești.

5. Recenzii clienți WP

WP Recenzii pentru clienți

Pluginul WP Customer Review vă permite să colectați recenzii și să vă creați propriile recenzii despre produse. După activare, pur și simplu editați o postare pe blog unde doriți să adăugați o recenzie a produsului și verificați opțiunea de recenzii.

În continuare, trebuie să mergeți la Recenzii »Toate recenziile pagina și faceți clic pe butonul Adăugare nouă. După aceea, puteți selecta postarea și vă puteți scrie recenzia. Pluginul vă permite, de asemenea, să activați recenziile trimise de utilizator pe care apoi le puteți aproba și publica pentru a le afișa pe site-ul dvs. web.

Acest plugin vă permite, de asemenea, să personalizați formularul de revizuire afișat utilizatorilor și vine cu o pagină despre cum să utilizați cu instrucțiuni detaliate.

6. Recenzii pe site

Recenzii site

Recenziile site-ului vă permit să colectați recenzii ale clienților pentru produsele, serviciile sau afacerile dvs. locale. Vine cu o pagină simplă de setări care vă permite să controlați cum doriți să adunați recenzii și cum doriți să le afișați. Puteți personaliza formularul de revizuire și îl puteți afișa oriunde pe site-ul dvs. web utilizând un shortcode.

De asemenea, puteți afișa recenzii folosind codul scurt. Pluginul adaugă un insertor de coduri scurte ușor de utilizat pe ecranul de editare a postării pentru a afișa manual recenziile, formularul de revizuire și rezumatul revizuirii.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune plugin-uri de recenzie pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai bune plugin-uri de mărturie pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me