6 cele mai bune plugin-uri WordPress Firewall comparative

Căutați cel mai bun plugin pentru firewall WordPress pentru site-ul dvs. web? Plugin-urile de firewall WordPress protejează site-ul dvs. împotriva atacurilor de hacking, forței brute și a atacurilor distribuite de refuz de serviciu (DDoS). În acest articol, vom compara cele mai bune plugin-uri de firewall WordPress și modul în care se stivuiesc unul față de celălalt.


Cele mai bune plugin-uri WordPress firewall comparate

Ce este un plugin pentru firewall WordPress?

Un plugin pentru firewall WordPress (cunoscut și sub numele de firewall pentru aplicații web sau WAF), funcționează ca un scut între site-ul dvs. web și tot traficul primit. Aceste firewall-uri pentru aplicații web monitorizează traficul site-ului dvs. și blochează multe amenințări comune pentru securitate înainte de a ajunge pe site-ul dvs. WordPress.

În afară de îmbunătățirea semnificativă a securității WordPress, de multe ori aceste firewall-uri pentru aplicații web grăbesc și site-ul și sporesc performanța.

Există două tipuri comune de plugin-uri pentru firewall-uri WordPress disponibile.

Firewall site-ul nivel DNS – Aceste firewall vă orientează traficul site-ului prin serverele lor proxy cloud. Acest lucru le permite să trimită doar trafic autentic pe serverul dvs. web.

Aplicație Firewall de nivel – Aceste plugin-uri de firewall examinează traficul odată ce ajunge pe serverul dvs., dar înainte de a încărca majoritatea scripturilor WordPress. Această metodă nu este la fel de eficientă ca firewallul la nivel DNS în reducerea încărcării serverului.

Vă recomandăm să folosiți un firewall la nivel DNS, deoarece sunt excepțional de buni pentru a identifica traficul autentic de site-uri și cererile necorespunzătoare.

Acestea fac asta urmărind mii de site-uri web, comparând tendințele, căutând botneți, IP-uri proaste cunoscute și blocând traficul către pagini pe care utilizatorii dvs. nu le-ar solicita în mod normal..

Nu mai vorbim, firewall-urile site-ului la nivel DNS reduc semnificativ sarcina pe serverul dvs. de găzduire WordPress, ceea ce vă asigură că site-ul dvs. web nu se reduce.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune pluginuri de firewall WordPress pe care le puteți utiliza pentru a vă proteja site-ul.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri este compania lider de securitate a site-urilor pentru WordPress. Acestea oferă firewall-uri la nivel DNS, intruziune și prevenirea forțelor brute, precum și servicii de eliminare a programelor malware și a listelor negre.

Tot traficul site-ului dvs. web trece prin serverele cloudproxy unde sunt scanate fiecare cerere. Traficul legitim este permis să treacă și toate cererile rău intenționate sunt blocate.

Sucuri îmbunătățește, de asemenea, performanțele site-ului dvs. prin reducerea încărcării serverului prin optimizarea memorării în cache, accelerarea site-ului și Anycast CDN (toate incluse). Protejează site-ul dvs. împotriva SQL Injections, XSS, RCE, RFU și toate atacurile cunoscute.

Setarea lor WAF este destul de ușoară. Va trebui să adăugați o înregistrare DNS A în domeniul dvs. și să le indicați spre cloudproxy-ul Sucuri în loc de site-ul dvs. web.

La WPBeginner, folosim Sucuri pentru a ne îmbunătăți securitatea WordPress. Vedeți cum ne-a ajutat Sucuri să blocăm 450.000 de atacuri WordPress în 3 luni.

Prețuri: Începând de la 199,99 USD / an facturat anual.

Grad: A+

2. MaxCDN (StackPath)

MaxCDN + StackPath

MaxCDN (acum parte a familiei StackPath) este unul dintre cei mai importanți furnizori de firewall de securitate și aplicații web CDN din industrie. În mod implicit, platforma lor robustă adaugă protecție straturilor 3 și 4 DDoS la toate planurile.

StackPath WAF adaugă protecție DDoS Layer 7 la domeniile aflate sub protecția sa. Similar cu Sucuri, acesta este un firewall la nivel DNS care nu numai că te ajută să accelerezi site-ul, dar te protejează și de atacurile rău intenționate..

StackPath nu oferă firewall la nivel de aplicație, deoarece nu are un plugin WordPress, motiv pentru care sunt numărul 2 în lista noastră după Sucuri. Cu toate acestea, planurile lor sunt mai accesibile și sunt mai accesibile pentru întreprinderile mici, comparativ cu Cloudflare (furnizorul nostru clasat # 3).

Prețuri: Acestea oferă o probă gratuită de o lună și după aceea prețul începe de la 20 USD pe lună, ceea ce este suficient pentru majoritatea site-urilor WordPress de afaceri mici.

Grad: A

3. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare este cel mai cunoscut pentru serviciul lor gratuit CDN, care include și protecție DDoS de bază. Cu toate acestea, planul lor gratuit nu include firewall-ul pentru aplicații web. Pentru WAF, va trebui să vă înscrieți pentru planul lor Pro.

Cloudflare este, de asemenea, un firewall la nivel DNS, ceea ce înseamnă că traficul dvs. trece prin rețeaua lor. Aceasta îmbunătățește performanța site-ului dvs. web și reduce timpul de oprire în caz de trafic neobișnuit de mare.

Planul Pro include doar protecția DDoS împotriva atacurilor stratului 3. Pentru protecția împotriva atacurilor DDoS de nivel 5 și 7 avansate, veți avea nevoie cel puțin de planul lor de afaceri.

Cloudflare are avantajele sale, care includ CDN, memorie cache și o rețea mai mare de servere. Dezavantajul este că nu oferă scanări de securitate la nivel de aplicație, protecție împotriva malware, eliminarea listei negre, notificări de securitate și alerte. De asemenea, nu monitorizează site-ul dvs. WordPress pentru modificări de fișiere și alte amenințări comune de securitate WordPress.

Pentru mai multe detalii, consultați comparația noastră dintre Sucuri și Cloudflare.

Prețuri: Începând de la 20 USD / lună pentru planul Pro și 200 USD / lună pentru Business.

Grad: A-

4. Securitate Wordfence

Wordfence

Wordfence este un popular plugin de securitate WordPress, cu firewall încorporat în aplicații pentru site-uri web. Îți monitorizează site-ul WordPress pentru malware, modificări de fișiere, injecții SQL și multe altele. De asemenea, vă protejează site-ul dvs. împotriva DDoS și atacurilor de forță brută.

Wordfence este un firewall la nivel de aplicație, ceea ce înseamnă că firewall-ul este declanșat pe serverul dvs. și traficul defect este blocat după ce ajunge pe serverul dvs., dar înainte de a încărca site-ul dvs..

Acesta nu este cel mai eficient mod de a bloca atacurile. Un număr mare de solicitări proaste vor crește încărcarea pe serverul dvs. Deoarece este un firewall la nivel de aplicație, WordPress nu vine cu o rețea de livrare de conținut (CDN).

Wordfence vine cu scanări de securitate la cerere, precum și scanări programate. De asemenea, vă permite să monitorizați manual traficul și să blocați IP-urile cu aspect suspect, direct din zona de administrare WordPress.

Pentru a afla mai multe despre Wordfence, consultați ghidul nostru despre cum să instalați și să configurați securitatea Wordfence în WordPress.

Pentru a obține un firewall sofisticat la nivel de aplicație, aveți nevoie cu adevărat de versiunea Premium.

Prețuri Pluginul de bază este gratuit. Prețul versiunii premium începe de la 99 USD / an pentru o licență de site unică.

Grad: B+

5. Jetpack

Plugin WordPress Jetpack

Jetpack este un popular plugin WordPress care vine cu o suită de caracteristici, inclusiv securitate și backup-uri WordPress. Similar cu WordFence, Jetpack este un firewall la nivel de aplicație, ceea ce înseamnă că traficul necorespunzător este blocat după ce ajunge la serverul dvs. de găzduire WordPress.

Planul lor gratuit oferă o protecție brută foarte puternică și monitorizare a timpului de oprire. Va trebui să faceți upgrade la cel puțin Planul personal pentru deblocarea copiilor de rezervă automatizate zilnice și filtrarea automată a spamului.

Cu toate acestea, pentru a debloca cu adevărat scanarea automată a malware și soluțiile de securitate, ceea ce oferă furnizorii precum Sucuri, va trebui să fiți pe planul profesional Jetpack.

Având în vedere că Jetpack oferă o suită mare de caracteristici, prețul face o opțiune foarte accesibilă. Cu toate acestea, pentru un firewall de securitate adevărat, este mai bine să mergeți cu Sucuri sau MaxCDN.

Prețuri: Pluginul de bază este gratuit. Planul personal costă 39 USD / an, iar Planul profesional costă 299 USD / an.

Grad: B

6. Securitate BulletProof

BulletProof Security

BulletProof security este un alt popular plugin de securitate WordPress. Este livrat cu un firewall la nivel de aplicație încorporat, securitate de conectare, backup la baza de date, modul de întreținere și mai multe modificări de securitate pentru a vă proteja site-ul..

Securitatea BulletProof nu oferă o experiență de utilizare foarte bună, iar mulți începători pot avea dificultăți în a înțelege ce să facă. Acesta vine cu un asistent de configurare care actualizează automat fișierele .htaccess WordPress și permite protecția firewallului.

Nu are un scaner de fișiere pentru a verifica codul rău intenționat pe site-ul dvs. web. Versiunea plătită a pluginului oferă funcții suplimentare de monitorizat pentru intruziune și fișiere dăunătoare din folderul dvs. de încărcări WordPress.

Prețuri: Plugin de bază gratuit. Versiunea Pro costă 59,95 USD pentru site-uri nelimitate și asistență pe viață.

Grad: C

Concluzie

După o comparație atentă a tuturor acestor pluginuri populare de firewall WordPress, credem că Sucuri este, fără îndoială, cea mai bună protecție firewall pe care o puteți obține pentru site-ul dvs. WordPress.

Este cel mai bun firewall de nivel DNS cu cele mai cuprinzătoare caracteristici de securitate pentru a vă oferi o liniște sufletească completă. În plus, impulsul de performanță pe care îl obțineți de pe CDN-ul lor este foarte impresionant.

MaxCDN (StackPath) ar fi o secundă apropiată în lista noastră pentru prețul și valoarea oferită de acesta.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin pentru firewall WordPress pentru site-ul dvs. web. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru de securitate WordPress pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map