6 cele mai bune plugin-uri WordPress LMS comparate (pro și contra)

Căutați un plugin LMS pentru site-ul dvs. WordPress? Plugin-urile sistemului de management al învățării (LMS) vă permit să creați și să derulați cursuri online precum Udemy cu WordPress.


Un plugin WordPress LMS perfect include funcții pentru gestionarea conținutului cursului online, gestionarea abonamentelor, rularea și evaluarea chestionarelor, acceptarea plăților etc..

În acest articol, vom compara cele mai bune pluginuri LMS WordPress cu argumente pro și contra, pentru a vă ajuta să alegeți soluția perfectă pentru site-ul dvs. web de învățare online..

Cele mai bune pluginuri LMS WordPress - în comparație

Noțiuni introductive cu site-urile de învățare

Pentru a construi un site web de formare cu WordPress, mai întâi, va trebui să vă înscrieți pentru un cont de găzduire WordPress. Va fi acasă site-ul dvs. pe internet.

De asemenea, veți avea nevoie de un nume de domeniu. Aceasta va fi adresa site-ului dvs. web pe internet (de exemplu, wpbeginner.com)

Vă recomandăm să folosiți Bluehost sau SiteGround. Sunt printre cele mai mari companii de găzduire din lume și ambele sunt recomandate oficial de WordPress.

În continuare, va trebui să instalați WordPress pe site-ul dvs. web. Puteți urma instrucțiunile din ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați WordPress și veți fi în funcțiune în câteva minute.

După ce ați instalat WordPress, veți fi gata să alegeți un plugin WordPress LMS pentru site-ul dvs. web.

Haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri LMS WordPress una lângă alta, astfel încât să puteți alege unul care funcționează cel mai bine pentru nevoile dvs..

1. LearnDash

LearnDash - Cel mai bun plugin LMS WordPress

LearnDash este cel mai popular plugin LMS WordPress de pe piață. Este, de asemenea, cel mai ușor de utilizat plugin LMS cu tone de funcții.

LearnDash vine cu un simplu constructor de cursuri de drag and drop care vă permite să creați cu ușurință cursuri cu mai multe straturi, cu lecții, subiecte, teste și categorii. Puteți livra toate lecțiile în același timp sau le puteți programa pe întreaga durată a cursului cu funcția sa de conținut Drip-Feed.

Folosind LearnDash, puteți da misiuni utilizatorului și apoi le puteți aproba sau comenta. De asemenea, vine cu instrumente de gestionare a testelor și testelor cu mai multe tipuri de întrebări. Puteți seta cu ușurință condiții preliminare pentru studenți, cum ar fi terminarea unei lecții mai întâi înainte de a trece la lecția următoare.

Oferă o mulțime de opțiuni de generare de bani, inclusiv abonamente, achiziții unice, abonamente, coș de cumpărături etc. pentru cursul tău online de formare. Puteți accepta plăți folosind mai multe gateway-uri de plată, inclusiv PayPal, Stripe și 2Checkout.

De asemenea, se integrează frumos cu plugin-uri bbPress, WordPress eCommerce și plugin-uri de membru WordPress, precum MemberPress.

O caracteristică excelentă LearnDash este forumuri dinamice care vă permit să creați forumuri specifice cursului în care elevii dvs. pot interacționa și vă ajutați unii pe alții.

Preț: Începând de la 159 USD pentru o licență de un singur site cu 1 an de asistență și actualizări.

Grad: A+

Revizuire: LearnDash este cel mai ușor și flexibil plugin LMS pentru utilizatorii WordPress. Vine cu un set complet de funcții pentru a vă gestiona cursurile online.

LearnDash are integrare cu multe plugin-uri și instrumente ale unor terțe părți care îl fac și mai puternic. Este un instrument LMS perfect potrivit pentru școli, organizații de formare, antreprenori și oricine dorește să creeze și să vândă cursuri online cu ușurință.

Pentru o revizuire detaliată a lui LearnDash și instrucțiuni de configurare, consultați tutorialul nostru despre cum puteți crea cu ușurință un curs online cu WordPress folosind LearnDash

2. LifterLMS

LifterLMS - Top LMS Plugin pentru WordPress

LifterLMS este un alt plugin WordPress LMS puternic, cu o mulțime de caracteristici îngrijite. Vă permite să creați cursuri online antrenante și să oferiți experiențe de învățare minunate studenților dumneavoastră. Este ușor de configurat, chiar și pe site-urile WordPress existente.

LifterLMS acceptă cursuri cu mai multe niveluri, cu module de instruire, lecții, categorii, etc. Pluginul vă oferă flexibilitatea de a crea cursuri mai mici sau programe de grad complet. Puteți adăuga lecții multimedia, inclusiv video, audio, text, imagini și multe altele pentru a vă face cursurile mai atrăgătoare.

Are picături de conținut, cerințe prealabile ale cursului și apartenență la grup pentru a oferi un control și mai mare pe întreaga durată a cursului.

Pentru a stimula implicarea utilizatorilor, acesta oferă funcții puternice precum e-mailuri automate, gamificare cu ecusoane și chiar certificate după finalizarea unui curs. Are restricție de conținut integrată care vă permite să restricționați orice pagină WordPress de pe site-ul dvs. doar pentru membri.

LifterLMS are o colecție utilă de suplimente, pe care le puteți utiliza pentru a gestiona afiliații, pentru a vă integra cu pluginurile de comerț electronic, pentru a vă conecta la serviciul dvs. de email marketing etc..

Pluginul LifterLMS vă permite să vindeți cu ușurință cursuri online folosind WordPress. Puteți configura rapid plăți cu cardul de credit, plăți unice sau recurente, pachete de cursuri, cupoane, etc. Poate accepta plăți cu PayPal, Stripe sau manual prin cec.

Prețuri: Adaosuri individuale pentru 99 USD fiecare (site unic) sau Plan universal pentru 299 dolari pentru un singur site.

Grad: A

Revizuire: LifterLMS este o alegere puternică și flexibilă pentru un plugin LMS WordPress. Este ușor de utilizat, iar expertul de instalare instalează chiar și un curs demo pentru tine. Este util pentru experți în fitness, muzicieni, formatori de conducere, antreprenori în educație și oricine dorește să câștige bani prin vânzarea de lecții online.

Este un pic mai scump, iar prețul se va adăuga dacă alegeți să cumpărați suplimente individuale.

3. setabil

docil

Desktop poate fi un constructor puternic de cursuri online. Nu este un plugin WordPress, dar îl puteți utiliza pe un sub-domeniu, un nume de domeniu personalizat sau pur și simplu adăugând un link la pagina școlii dvs..

Teahable găzduiește cursul dvs. și vă oferă un set complet de instrumente necesare pentru a construi cursuri online extrem de interactive. De asemenea, vine cu integrare integrată de marketing prin email, analiză și alte instrumente de marketing.

Pentru plăți, învățabilul va gestiona taxele de curs și veți fi plătit folosind PayPal sau Stripe. Perioadele de plată pot varia în funcție de planul dvs. de prețuri.

Prețuri Începând de la 29 USD pe lună

Grad: B+

Revizuire: Teahable oferă un set complet de instrumente necesare pentru a crea, gestiona și vinde cursuri online. Se poate ocupa de orice număr de studenți și cursuri. Deoarece este o platformă autonomă, nu veți fi responsabil pentru actualizări și copii de rezervă. Dezavantajul este că este mai scump decât alte plugin-uri LMS WordPress. Dacă sunteți pe planul lor de bază, atunci vi se vor percepe comisioane de 5% pentru fiecare tranzacție.

4. LearnPress

LearnPress Plugin gratuit pentru sistemul de management al învățării WordPress

LearnPress este un plugin gratuit WordPress LMS, cu funcții puternice. Spre deosebire de alte plugin-uri LMS din această listă, care vin cu un asistent de configurare, LearnPress vă permite să faceți configurarea pe cont propriu.

Crearea cursurilor este ușoară cu ajutorul lecțiilor, testelor și întrebărilor. Puteți utiliza lecții și teste de la un curs la alt curs. De asemenea, vă permite să exportați conținut, astfel încât să-l puteți utiliza pe alte site-uri WordPress folosind LearnPress.

Are atât suplimente gratuite, cât și plătite disponibile, care vă permit să extindeți funcțiile. Acceptă conținut programat (picurare de conținut), teste, misiuni, clasificare etc. Suportă, de asemenea, integrarea cu plugin-uri de membru bbPress, WooCommerce și WordPress.

Există, de asemenea, unele teme LMS WordPress create cu acest plugin. Dacă nu puteți decide ce temă WordPress să alegeți pentru site-ul dvs. web de învățare, atunci puteți utiliza una dintre aceste teme. Făcând acest lucru, salvează site-ul tău din cauza erorii de compatibilitate a temei și a pluginului.

Prețuri: Suplimente gratuite + plătite și suport

Grad: B+

Revizuire: Am constatat că LearnPress este bogat în caracteristici și flexibil. Configurația inițială poate fi un pic dificilă pentru începători. Acceptă în mod implicit PayPal, iar alte gateway-uri de plată sunt disponibile ca suplimente plătite.

Asistența este disponibilă de pe forumurile oficiale pentru abonații plătiți, iar asistența limitată este oferită utilizatorilor gratuit. Versiunea gratuită este limitată și va trebui să cumpărați suplimente pentru a profita la maxim.

5. Curs WP

WP Courseware Plugin pentru crearea cursurilor online

WP Courseware este un popular plugin LMS pentru WordPress. Este un instrument de creare de cursuri pentru a crea cu ușurință un site web de învățare online.

Crearea cursurilor în WP Courseware este puternică și vine cu tone de funcții pentru a crea cursuri online mari sau mici. Fiecare curs poate avea mai multe module, unități și testări. Acceptă pre-cerințele cursului și funcțiile de picurare a conținutului. Vedeți ghidul nostru despre cum să adăugați un LMS în WordPress cu WP Courseware.

Acceptă profiluri de instructori, carte de instructori, cărți pentru studenți, e-mailuri personalizate și multe alte funcții care ajută la crearea unei experiențe interesante pentru utilizatori.

De asemenea, vine cu o bancă de întrebări, astfel încât să puteți crea rapid teste pentru diferite cursuri și module.

WP Courseware include funcții puternice de monetizare pentru a vinde cursuri pe site-ul dvs. web. Are o opțiune de coș de cumpărături încorporată, unde puteți conecta direct PayPal sau Stripe și puteți începe să vă vindeți cursurile.

De asemenea, puteți crea cursuri gratuite și puteți oferi un conținut valoros utilizatorilor dvs. gratuit. Uneori, conținutul gratuit îi inspiră pe utilizatori să cumpere întregul curs. Puteți vinde conținutul premium pentru achiziții sau abonamente recurente.

Prețuri: Începând de la 129 USD pentru 2 site-uri cu 1 an de asistență și actualizări.

Grad: B

Revizuire: WP Courseware este o alegere bună pentru a vă construi cursurile online. Este ușor de utilizat și oferă opțiuni flexibile care vă oferă libertatea de a crea un mediu de învățare antrenant. Cel mai bun lucru, funcționează cu orice temă WordPress fără nicio contradicție.

6. Sensei

Plugin LMS Sensei

Sensei este un puternic plugin LMS WordPress creat de oamenii din spatele WooCommerce. Este flexibil și ușor de utilizat și respectă aceleași bune practici ca WordPress și WooCommerce.

Crearea cursului cu Sensei este ușoară, dar nu este la fel de puternică ca în cazul altor soluții. Puteți rula teste, misiuni, le notați automat sau manual și chiar puteți oferi insigne și certificate pentru studenți.

Pentru a vinde cursurile și a accepta plățile, va trebui să utilizați WooCommerce. Pentru fiecare curs pe care doriți să îl vindeți, va trebui să creați un produs și apoi să îl legați de cursul dvs..

Nu există multe integrări terțe disponibile. Puteți integra Sensei cu un plugin de membru, dar nu există nicio completare pentru asta.

Prețuri: Începând de la 129 USD pentru o licență de un singur site cu 1 an de asistență și actualizări.

Grad: B

Revizuire: Sensei este o soluție bună pentru a oferi cursuri online. Dacă deja rulați un magazin online folosind WooCommerce, atunci acesta se va integra perfect cu magazinul dvs. Cu toate acestea, considerăm că integrarea WooCommerce este dificilă pentru utilizatorii începători. Există, de asemenea, mai puține funcții și suplimente pentru Sensei decât alte plugin-uri LMS din această listă.

Concluzie

După compararea primelor 5 plugin-uri LMS WordPress, am ajuns la concluzia că LearnDash este în mod clar cea mai bună opțiune pentru majoritatea utilizatorilor. Este ușor de utilizat cu tone de funcții și o mulțime de integrări interesante pentru utilizatorii care au nevoie de ele.

LifterLMS este o secundă apropiată, cu o interfață de utilizator intuitivă și un set extraordinar de funcții. Este o alternativă LearDash perfectă pe care o puteți folosi.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să comparați cele mai bune pluginuri WordPress LMS cu avantajele și contra lor. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu 24 de plugin-uri WordPress pentru site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map