6 cele mai bune pluginuri pentru codul cupon WordPress pentru magazinul dvs. online

Căutați cel mai bun plugin de cod cupon WordPress pentru magazinul dvs. online? Codurile promoționale sunt excelente pentru promovarea magazinului online, reducerea abandonului de coș și creșterea vânzărilor generale. În acest articol, am selectat manual cele mai bune 5 plugin-uri de cod cupon WordPress pentru site-ul dvs. de comerț electronic.


Cele mai bune pluginuri pentru codul cupon pentru WordPress

Notă: Acest articol este axat pe pluginurile de cod cupon WooCommerce. Unele dintre aceste pluginuri vor funcționa și pe alte site-uri web de comerț electronic WordPress. Cu toate acestea, dacă doriți să creați un site web de oferte pentru marketing afiliat, consultați ghidul nostru despre cum puteți crea cu ușurință un site cupon în WordPress.

De ce să folosiți pluginuri pentru codul promoțional pentru magazinul dvs. online?

Un cod promoțional este o modalitate excelentă de a transforma abandonarea vizitatorilor site-ului în clienți și de a crește vânzările din magazinul dvs. online. Puteți oferi cupoane și oferte pentru a convinge utilizatorii să facă o achiziție imediat.

În mod normal, dacă aveți un câmp cupon pe pagina coșului dvs., probabil că oamenii vor părăsi coșul dvs. să caute un cod promoțional înainte de a face achiziția, astfel încât să poată economisi bani.

Acest lucru înseamnă că dacă doriți să reduceți abandonarea coșului, atunci trebuie să afișați cupon în mod proeminent pe propriul site web.

În plus, ar trebui să valorificați această oportunitate prin promovarea codurilor dvs. de reducere pe site-urile cupon ale unor terțe părți, astfel încât să puteți clasifica cuvintele cheie „cupon de marcă” din Google și în alte motoare de căutare.

În timp ce WooCommerce vine cu o caracteristică a cuponului încorporată, trebuie să utilizați într-adevăr pluginuri pentru terțe părți pentru a debloca funcții avansate de cupon, cum ar fi cupoane generatoare în vrac, adăugarea funcției de card cadou, afișarea cupoanelor în ferestre pop-up, bare de defilare etc..

Am compilat o listă cu cele mai bune pluginuri de coduri cu cod WooCommerce pe care le puteți utiliza pentru a vă crește vânzările. Unele dintre pluginurile din acest articol vor funcționa, de asemenea, cu alte plugin-uri de comerț electronic WordPress.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire asupra celor mai bune plugin-uri de coduri de cupon WordPress pe care le puteți utiliza pentru a crea cupoane pentru magazinul dvs. online.

1. Cupoane avansate

Cupoane avansate

Advanced Coupons este cel mai bun plugin de cod cupon WordPress pentru WooCommerce. Cupoanele standard din WooCommerce vin numai cu un set limitat de caracteristici, așa că dacă doriți să faceți ceva mai sofisticat cu ofertele dvs., cum ar fi o afacere BOGO (Cumpărați una, Obțineți unul), atunci veți avea nevoie de acest plugin.

Se integrează strâns cu WooCommerce și oferă funcții precum adrese URL cupon, cupoane programate, cupon auto-aplicabil, cupoane de transport și multe altele. Este ușor de utilizat și vă ajută să creșteți vânzările pe magazinul dvs. online.

2. Cupon Creator

Creatorul cuponului

Coupon Creator este un plugin popular pentru codurile de cupon WordPress. Vă permite să creați cupoane ușor și să le adăugați în magazinul dvs. online. Puteți utiliza codul scurt Coupon Creator pentru a adăuga cupoane la postările și paginile dvs. Are opțiunea pentru data de expirare care vă permite să setați o dată de încheiere pentru cupoane.

Se integrează complet cu WooCommerce și puteți crea, de asemenea, cupoane WooCommerce folosind opțiunile lor de editor.

3. Carduri cadou YITH WooCommerce

Carduri cadou YITH WooCommerce

YITH WooCommerce Gift Carduri este unul dintre cele mai populare pluginuri cupon WooCommerce de pe piață. Îl puteți utiliza pentru a crea carduri cadou sau coduri de reducere pentru utilizatorii dvs. Utilizatorii pot utiliza acest card cadou ca cod de reducere pe site-ul dvs. de comerț electronic. Puteți configura cu ușurință cărțile cadou și puteți adăuga o sumă redusă pe care doriți să o oferiți.

Are suport multilingv cu WPML. Puteți, de asemenea, să trimiteți cărțile cu carduri cadou către utilizatori și să îi surprindeți cu voucherele cu reduceri. Este un plugin prietenos pentru începători, cu setări simple pentru a activa / dezactiva cărțile cadou oricând doriți.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este cel mai puternic plugin popup de pe piață. Puteți să o instalați pe magazinul WooCommerce pentru a vă crește lista de e-mailuri și pentru a reduce abandonarea coșului. OptinMonster vă permite să afișați magneți de plumb și cupoane frumoase în ferestre de tip pop-up, bara plutitoare, cutii de defilare și multe altele.

Cea mai bună parte despre OptinMonster este că vine cu tone de șabloane pre-făcute și glisare & drop builder, deci puteți alege un șablon pe care să-l personalizați sau să începeți de la zero.

Funcția de reguli de afișare puternică vă permite să afișați funcția potrivită la momentul potrivit.

Iată câteva șabloane de cupon OptinMonster pre-făcute pe care le puteți folosi imediat în magazinul WooCommerce:

Exemple Popup cupon OptinMonster

Începeți să utilizați OptinMonster pentru a converti abandonarea vizitatorilor site-ului în abonați de e-mail și clienți.

5. Generator de cupoane pentru WooCommerce

Generator de cupon pentru WooCommerce

Generatorul de cupoane pentru WooCommerce este un plugin simplu pentru codul de cupon WordPress care vă ajută să generați în mod masiv cupoane pentru magazinul dvs. WooCommerce, astfel încât să puteți crea mii de cupoane simultan.

Puteți adăuga restricții de utilizare, limite și data de expirare pe fiecare cod promoțional.

6. bara de notificare WordPress

Bara de notificări WordPress

WordPress Notification Bar este un plugin ușor de utilizat, care vă ajută să adăugați o bară plutitoare în magazinul dvs. online. Îl puteți utiliza pentru a afișa un cod cupon cu un buton de apelare la acțiune în bara lipicioasă din partea de sus a site-ului dvs. web.

Puteți modela bara de notificări pentru a schimba culoarea și fontul pentru a se potrivi designului site-ului dvs. Vine cu suport în mai multe limbi și funcționează excelent cu toate pluginurile de comerț electronic pentru WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri pentru codul cupon WordPress pentru magazinul dvs. online. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru despre cele 13 modalități de a recupera vânzările de căruțe abandonate WooCommerce.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map