7 cele mai bune plugin-uri de backup WordPress comparate (pro și contra)

Crearea copiilor de rezervă regulate WordPress este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru securitatea site-ului tău. Backups vă oferă liniște sufletească și vă pot salva în situații catastrofale, cum ar fi când site-ul dvs. este hacked sau accidental vă blocați.


Există mai multe pluginuri gratuite de rezervă și plătite WordPress, iar majoritatea sunt destul de ușor de utilizat. În acest articol, vom împărtăși cele mai bune 7 plugin-uri de rezervă pentru WordPress.

Cele mai bune plugin-uri de backup WordPress

Important: Deși mulți furnizori de găzduire WordPress oferă servicii de rezervă limitate, întotdeauna recomandăm utilizatorilor noștri să nu se bazeze doar pe ei. La sfârșitul zilei, este responsabilitatea dvs. să păstrați copii de rezervă regulate ale site-ului dvs. web.

Dacă nu faceți deja o copie de rezervă a site-ului dvs. WordPress, atunci ar trebui să alegeți unul dintre aceste 7 cele mai bune pluginuri de rezervă WordPress și să începeți să îl utilizați imediat.

1. UpdraftPlus

ActualizarePlus cel mai bun plugin de backup WordPress

UpdraftPlus este cel mai popular plugin gratuit de rezervă WordPress disponibil pe internet. Este folosit de peste 2 milioane de site-uri web.

UpdraftPlus vă permite să creați o copie de rezervă completă a site-ului dvs. WordPress și să o depozitați pe cloud sau să o descărcați pe computer.

Pluginul acceptă copii de rezervă programate, precum și copii de rezervă la cerere. De asemenea, aveți opțiunea de a alege ce fișiere doriți să faceți backup.

Vă poate încărca automat copiile de rezervă în Dropbox, Google Drive, S3, Rackspace, FTP, SFTP, e-mail și alte câteva servicii de stocare în cloud (consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să faceți backup & restaurați-vă site-ul WordPress cu UpdraftPlus).

Pe lângă backupul fiecărui site web WordPress, UpdraftPlus vă permite, de asemenea, să restaurați cu ușurință copiile de siguranță direct de pe panoul dvs. de administrator WordPress.

UpdraftPlus are, de asemenea, o versiune premium, cu suplimente pentru migrarea sau clonarea site-urilor web, căutarea și înlocuirea bazelor de date, asistența multisite și multe alte funcții. De asemenea, versiunea premium vă oferă acces la asistență prioritară.

Prețuri: Gratuit (UpdraftPremium Personal pentru 70 USD)

Revizuire: UpdratPlus este cel mai îndrăgit plugin de backup WordPress de pe piață. Are peste 2 milioane de instalări active și 4,9 din media ratingului de 5 stele. În timp ce versiunea gratuită are o mulțime de caracteristici, vă recomandăm să faceți upgrade la UpdraftPlus premium pentru a debloca toate funcțiile de rezervă puternice.

2. VaultPress (Backup-uri Jetpack)

VaultPress - Plugin Backups Jetpack

La WPBeginner, folosim VaultPress pentru a face backup pentru site-ul nostru web. VaultPress a fost fondată de Matt Mullenweg (co-fondator WordPress) și echipa sa de la Automattic.

Deși a început ca un plugin independent, VaultPress este acum o parte a unui alt produs al Automattic numit JetPack. Veți avea nevoie de un plan de abonament JetPack pentru a utiliza VaultPress. Există mai multe planuri de stabilire a prețurilor cu un set de funcții diferite.

Pluginul VaultPress oferă soluție automată de backup în timp real, începând de la 3,50 USD pe lună. Puteți configura cu ușurință copiile de siguranță VaultPress și le puteți restaura din backup-uri în câteva clicuri.

Planurile superioare ale Jetpack oferă, de asemenea, scanări de securitate și alte câteva funcții puternice.

Există câteva dezavantaje ale utilizării VaultPress.

În primul rând, este o cheltuială recurentă care se poate adăuga dacă aveți mai multe site-uri WordPress, deoarece plătiți pe site.

În al doilea rând, va trebui să vă abonați la JetPack, să obțineți un cont WordPress.com și să instalați pluginul Jetpack pe site-ul dvs..

În cele din urmă, copiile de rezervă sunt stocate doar 30 de zile pe planurile inferioare. Dacă doriți o arhivă de rezervă nelimitată, atunci ar trebui să plătiți 29 USD pe lună pe site, ceea ce este semnificativ mai scump pentru începători în comparație cu alte soluții enumerate aici.

Încă folosim VaultPress pentru că ne-am bunic la prețul lor mai vechi, ceea ce a fost mult mai favorabil.

Chiar și la un preț mai mare, VaultPress merită complet meritat datorită reputației stelare a Automattic.

Prețuri: De la 39 USD pe an pentru planul personal JetPack

Revizuire: VaultPress ca parte a popularului plugin JetPack oferă o valoare bună pentru bani. Dacă utilizați deja JetPack pentru alte funcții, cum ar fi JetPack CDN pentru fotografii, promovare social media, etc, atunci este o alegere ușoară pentru dvs..

3. BackupBuddy

Plugin BackupBuddy WordPress Backup

BackupBuddy este unul dintre cele mai populare plugin-uri premium de backup WordPress utilizate de peste o jumătate de milion de site-uri WordPress. Vă permite să programați cu ușurință copii de rezervă zilnic, săptămânal și lunar.

Cu BackupBuddy, puteți stoca automat copiile de rezervă în serviciile de stocare în cloud, cum ar fi Dropbox, Amazon S3, Rackspace Cloud, FTP, Stash (serviciul lor cloud) și chiar puteți să-l trimiteți prin e-mail..

Dacă utilizați serviciul Stash, atunci aveți și capacitatea de a face copii de rezervă în timp real.

Cel mai mare avantaj al utilizării BackupBuddy este că nu este un serviciu bazat pe abonament, deci nu există nicio taxă lunară. Puteți utiliza pluginul pe numărul de site-uri web menționate în planul dvs..

De asemenea, veți avea acces la forumuri de asistență premium, actualizări periodice și 1 GB de stocare BackupBuddy Stash pentru a vă stoca copiile de rezervă. În plus, funcția lor de sincronizare iThemes vă permite să gestionați până la 10 site-uri WordPress dintr-un singur tablou de bord.

Puteți utiliza chiar și BackupBuddy pentru a copia, migra și restaura site-urile web.

Prețuri: 52 USD pentru Planul Blogger (1 Licență de site)

Revizuire: BackupBuddy este o soluție premium de backup WordPress eficientă pentru dvs. Are un set complet de funcții de care trebuie să faceți backup, să restaurați și să mutați un site WordPress. Pe scurt, este o alternativă puternică UpdraftPlus și VaultPress pe care o puteți utiliza.

4. Backup BoldGrid

BoldGrid Backup WordPress plugin

BoldGrid Backup este o soluție automată de backup WordPress de către BoldGrid, care este un constructor de site-uri alimentat de WordPress.

Vă permite să creați cu ușurință copiile de rezervă ale site-ului dvs., să restabiliți site-ul după ce acesta se blochează și chiar îl puteți folosi pentru a muta site-ul dvs. atunci când comutați gazdele. Puteți configura copii de rezervă automate sau crea manual copii de rezervă cu un singur clic.

Backup BoldGrid vine cu o caracteristică automată de protecție împotriva erorilor care creează automat o copie de rezervă a site-ului dvs. înainte de actualizare. În cazul în care o actualizare nu reușește, automat va reface site-ul dvs. WordPress la ultima copie de rezervă. Este o caracteristică excelentă care vă protejează împotriva erorilor de actualizare.

Cu Backup BoldGrid, puteți stoca până la 10 arhive de rezervă pe tabloul de bord și multe altele în locații de stocare la distanță, cum ar fi Amazon S3, FTP sau SFTP.

Prețuri: 60 USD pe an (Include toate instrumentele BoldGrid Premium & Servicii)

Revizuire: BoldGrid Backup este un simplu plugin de backup WordPress pe care îl puteți utiliza pentru a crea copii de rezervă ale site-ului. Avantajul utilizării acestui plugin este pachetul de alte instrumente puternice pe care le veți obține odată cu achiziționarea acestui plugin.

5. BlogVault

BlogVault Cel mai bun serviciu de backup pentru WordPress

BlogVault este un alt serviciu popular de backup pentru WordPress. Este o soluție software ca serviciu (SaaS) și nu doar un plugin WordPress. Creează copii de rezervă off-site în mod independent pe serverele BlogVault, astfel încât va exista o sarcină zero pe serverul dvs..

BlogVault creează o copie de rezervă automată a site-ului dvs. web zilnic și vă permite, de asemenea, să creați manual copii de rezervă nelimitați la cerere. Dispune de backupuri inteligente incrementale care sincronizează doar modificări incrementale pentru încărcarea minimă a serverului. Acest lucru asigură performanțe optime pentru site-ul dvs..

Pe lângă backup-uri, vă ajută să vă recuperați site-ul cu ușurință. Puteți stoca arhiva de rezervă de 90 de zile, astfel încât să vă puteți recupera site-ul din orice neajuns.

De asemenea, are o caracteristică încorporată de site-uri pentru a vă permite să vă testați site-ul cu ușurință. În plus, oferă o opțiune ușoară pentru a migra site-ul dvs. către o altă gazdă.

Funcțiile BlogVault par promițătoare, însă prețurile par cam scumpe în comparație cu alte pluginuri de mai sus. Va trebui să plătiți 89 USD pentru planul de bază care oferă o licență de 1 site.

Prețuri: 89 USD pe an pentru Planul personal (1 licență de site)

Revizuire: BlogVault este o soluție de backup WordPress ușor de utilizat. Creează copii de rezervă off-site, astfel încât serverul dvs. de site nu va fi încărcat cu copiile de rezervă. Prețurile par cam mari pentru întreprinderile mici.

6. BackWPup

BackWPup plugin gratuit de rezervă WordPress

BackWPup este un plugin gratuit care vă permite să creați gratuit backup-uri complete pentru WordPress și să îl depozitați pe cloud (Dropbox, Amazon S3, Rackspace, etc), FTP, e-mail sau pe computer..

Este extrem de ușor de utilizat și vă permite să programați copii de rezervă automate în funcție de frecvența de actualizare a site-ului dvs..

Restaurarea unui site WordPress de la backup este, de asemenea, foarte simplă. Versiunea BackWPup Pro vine cu asistență prioritară, capacitatea de a stoca copii de rezervă pe Google Drive și alte funcții interesante.

Prețuri: Gratuit (planul Premium este disponibil și)

Revizuire: Folosit de peste 600.000 de site-uri web, BackWPup este o alternativă excelentă la alte plugin-uri de rezervă din listă. Versiunea premium a pluginului adaugă funcții mai puternice, inclusiv restaurarea ușoară și rapidă a site-ului web din backend cu o aplicație autonomă.

7. Duplicator

Duplicator plugin WordPress

După cum sugerează și numele, Duplicator este un popular plugin WordPress folosit pentru migrarea site-urilor WordPress. Cu toate acestea, are și funcții de rezervă.

Nu vă permite să creați copii de rezervă programate automatizate, ceea ce îl face mai puțin decât soluția primară ideală de backup WordPress pentru un site cu întreținere regulată.

Prețuri: Liber

Revizuire: Duplicator vă permite să creați cu ușurință copii de siguranță ale site-ului dvs. WordPress. Dacă gazda dvs. web creează copii de rezervă obișnuite, puteți utiliza acest plugin pentru a crea copii de rezervă pentru a fi utilizate în mediul de plasare. Este un plugin excelent de migrare a site-ului.

Gânduri finale

Fiecare plugin de rezervă WordPress din lista noastră are avantajele și contra lor, dar toate oferă backup complet pentru fișiere WordPress, precum și funcții complete de backup pentru baza de date.

Folosim VaultPress din două motive principale. Este extrem de ușor de utilizat și oferă copii de rezervă incrementale în timp real.

Ceea ce înseamnă asta este că, în loc să faceți backup tuturor fișierelor dvs. în fiecare zi sau în fiecare oră, nu creează decât o copie de rezervă a celor actualizate literalmente în câteva minute de la actualizare. Acest lucru este ideal pentru un site web mare ca al nostru, deoarece ne permite să folosim resursele serverului nostru în mod eficient.

Cu toate acestea, dacă rulați un site web de dimensiuni mici până la medii și urâți să plătiți taxe lunare, atunci vă recomandăm popularul plugin UpdraftPlus. Este livrat cu toate caracteristicile puternice, cum ar fi criptarea de rezervă, transportul de rezervă criptat și tone de opțiuni de stocare în cloud.

Indiferent de plugin-ul de rezervă WordPress pe care îl finalizați, vă rugăm să NU stocați backup-urile pe același server ca și site-ul dvs. web.

Făcând asta, îți pui toate ouăle într-un singur coș. În cazul în care hardware-ul serverului dvs. nu reușește sau este rău, ați fost hacked, atunci nu aveți o copie de rezervă, ceea ce înfrânge scopul de a configura copii de rezervă obișnuite.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să stocați copiile de rezervă pe un serviciu de stocare terț, precum Dropbox, Amazon S3, Google Drive, etc..

Asta e tot. Sperăm că această listă v-a ajutat să alegeți cel mai bun plugin de rezervă WordPress pentru site-ul dvs. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru de securitate WordPress pas cu pas pentru începători.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me