7 cele mai bune pluginuri pentru birou de ajutor WordPress pentru asistență pentru clienți

Căutați un plugin pentru birou de ajutor WordPress pentru site-ul dvs.? Oferirea unui suport excelent pentru clienți este esențială pentru succesul oricărei afaceri. În acest articol, am ales cele mai bune suporturi WordPress și plugin-uri de asistență.


Plugin-uri de ajutor pentru WordPress

Obiectivul nostru este să oferim cea mai cuprinzătoare listă de soluții, astfel că vom menționa atât serviciile software de asistență terță parte care se integrează cu WordPress, cât și să vă arătăm suport pentru WordPress și pluginuri de ticketing.

1. Ajutor cercetaș

Ajutor Scout

Help Scout este unul dintre cele mai importante programe de asistență și asistență pentru clienți pentru întreprinderile online. Este extrem de ușor de utilizat și există deja pluginuri care vă permit să îl integrați cu site-ul dvs. WordPress.

Există Help Scout Integration pentru descărcări digitale ușoare și pluginuri de ajutor Scout WooCommerce care permit site-ului dvs. WordPress să funcționeze cu Help Scout.

WooCommerce Help Scout Integration

La WPBeginner, folosim Help Scout pentru site-ul nostru și pentru toate pluginurile noastre premium WordPress.

2. Zendesk pentru WordPress

Zendesk

Zendesk este un alt sistem popular de asistență pentru clienți și bilete pentru companii. Acceptă echipe, mai multe produse, documente și funcționează foarte bine cu site-uri bazate pe WordPress.

Zendesk pentru WordPress face posibilă integrarea perfectă a sistemului de asistență pentru clienți Zendesk în site-ul dvs. WordPress.

Acesta permite utilizatorilor conectați pe site-ul dvs. WordPress să acceseze asistența fără a schimba conturi. Vă puteți vizualiza biletele în tabloul de bord WordPress. Puteți converti chiar și comentariile în bilete de asistență.

Pluginul vă permite, de asemenea, să adăugați fila Drop Zendesk la orice pagină de pe site-ul dvs. WordPress.

Setările pluginului Zendesk pentru WordPress

3. Suport minunat

Extrem de suport pentru WordPress

Asistență uimitoare este un plugin pentru birou de ajutor WordPress, care se rulează în întregime pe site-ul dvs. WordPress. Pluginul de bază este disponibil gratuit și este suficient de bun pentru a fi folosit ca un sistem complet de asistență.

Puteți extinde funcțiile folosind suplimente plătite. Oferă un sistem de ticketing, notificări prin e-mail, acces restricționat, încărcări de fișiere și media. Puteți adăuga, de asemenea, propriile câmpuri pentru a extinde formularele de bilet folosind câmpuri personalizate.

4. WPHelpDesk

WP Help Desk

WPHelpDesk este un plugin premium pentru birou de ajutor WordPress. Funcționează pe propriul site WordPress, permițându-vă controlul deplin asupra sistemului dvs. de asistență.

Se integrează perfect în site-ul dvs. WordPress și poate fi utilizat cu orice temă WordPress. Obțineți agenți nelimitați, notificări prin e-mail, sistem de ticketing, încărcări de fișiere și media și câmpuri personalizate. Site-ul de pluginuri are o demonstrație în care puteți testa atât back-end-ul cât și front-end-ul software-ului.

5. Sistem WP Support Plus Responsive Ticket

WP Support Plus

WP Support Plus este un plugin gratuit pentru adăugarea secțiunii de asistență pentru clienți pe site-ul dvs. WordPress. Permite utilizatorilor să creeze bilete, să aleagă categoria, starea și prioritatea biletelor.

În afară de agenți, vine și cu un rol de utilizator de supraveghetor. Plugin-ul folosește Ajax, ceea ce face trimiterea biletelor și asistența clienților mai ușoară și mai rapidă. Traducerile sunt disponibile pentru mai mult de o duzină de limbi.

De asemenea, vă permite să adăugați o filă de asistență care să fie afișată pe toate paginile și postările dvs. WordPress. Utilizatorii pot face clic pe filă pentru a selecta canalul de asistență sau pentru a deschide un bilet.

6. Bilete de asistență Sola

Bilete de asistență Sola

Un alt mod bun de a adăuga un sistem de asistență pentru clienți în WordPress este folosind pluginul Sola Support Tickets. Acest plugin gratuit adaugă un sistem complet de ticketing cu toate clopotele și fluierele de care aveți nevoie pentru a rula un sistem eficient de asistență.

Pluginul gratuit vine doar cu un singur agent de asistență, astfel încât va trebui să achiziționați suplimentul plătit pentru a beneficia la maximum de plugin.

7. bbPress

bbPress

bbPress este un software forum ușor creat pentru WordPress. Este utilizat în mod eficient de unele companii WordPress ca forumul lor de asistență pentru clienți.

Dacă decideți să utilizați bbPress pentru asistență pentru clienți, atunci va trebui să configurați mai multe pluginuri suplimentare pentru instalare. Cu toate acestea, cu notificările încorporate, extensibilitatea ușoară și o mulțime de plugin-uri fac ca bbPress să fie luat în considerare un concurent viabil pentru un forum de asistență.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin de asistență WordPress pentru asistență pentru clienți. De asemenea, poate doriți să consultați ghidul nostru despre cum să adăugați o bază de cunoștințe wiki în WordPress și lista noastră cu cele mai bune programe de suport pentru chaturi live pentru WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map