9 cele mai bune plugin-uri pentru galeria video YouTube pentru WordPress

Adăugarea unui videoclip YouTube pe postările de pe blogul WordPress este foarte ușoară. Dar dacă doriți să adăugați o galerie video YouTube în WordPress, atunci veți avea nevoie de un plugin pentru asta. Aceste pluginuri nu numai că afișează videoclipuri YouTube într-o galerie, ci și optimizează încărcarea video pentru viteză și SEO. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune plugin-uri pentru galeria video YouTube pentru WordPress.


Fiecare dintre aceste plugin-uri YouTube pentru WordPress vin cu propriul set de funcții și toate sunt disponibile gratuit.

1. Galeria Envira

Galeria Envira

Galeria Envira este cel mai bun plugin pentru galeria WordPress și vine cu un videoclip suplimentar.

Envira vă permite să creați galerii din videoclipurile dvs. YouTube, Vimeo, Wistia și chiar self-gazdate videoclipuri WordPress.

Puteți afișa galeriile, pagina galerii, puteți deschide videoclipurile într-o casetă de lumină și multe altele.

De asemenea, vine cu un widget ușor de utilizat. Puteți glisa și plasa într-o bară laterală și afișați o galerie video în orice zonă pregătită pentru widget-uri.

2. Galeria YouTube simplă

Galeria YouTube simplă

Galeria YouTube simplă este un plugin de galerie YouTube foarte simplu și ușor de utilizat. Folosește tipuri de postare personalizate pentru a adăuga videoclipuri și puteți chiar să vă clasificați videoclipurile. Pluginul vine cu un cod scurt pe care îl puteți introduce din ecranul editorului de post. La activare, creează automat o pagină de galerie video care conține codul scurt. Puteți edita această pagină și shortcode în funcție de nevoile dvs..

Pluginul deschide videoclipuri într-o fereastră frumoasă pop-up. Puteți controla dimensiunile video și miniatură din pagina de setări a pluginului. Unul dintre dezavantajele pluginului este că afișează videoclipuri într-un format de listă simplă. Cu toate acestea, dacă știți un pic de CSS, îl puteți converti cu ușurință într-o grilă receptivă.

3. Vitrina YouTube

Vitrina YouTube

YouTube Showcase este un alt plugin YouTube ușor de utilizat pentru WordPress. Utilizează tipuri de postare personalizate pentru videoclipuri. Puteți adăuga categorii și etichete la videoclipurile dvs. și puteți adăuga videoclipuri așa cum sunt prezentate. După activare, pluginul poate configura automat pagina galeriei video pentru dvs. De asemenea, vine cu două widget-uri ușor de utilizat pentru videoclipuri prezentate și videoclipuri recente.

Dispunerea implicită a galeriei este frumoasă. Acesta permite utilizatorilor dvs. să răsfoiască toate videoclipurile fără a părăsi pagina.

4. YourChannel: canalul YouTube pe site-ul dvs. web

CanalulDvs

Dacă vă gestionați propriul canal YouTube sau doriți curatarea videoclipurilor, atunci YourChannel oferă cea mai simplă modalitate de afișare a videoclipurilor. Pur și simplu introduceți un utilizator sau un ID de canal și vor primi videoclipurile pentru dvs. Nu numai că, va aduce, de asemenea, imaginea bannerului, abonaților și numărul de vizualizări, încărcări, liste de redare etc..

Puteți adăuga cu ușurință canalul dvs. de prezentare pe orice postare sau pagină WordPress folosind codul scurt. De asemenea, vă permite să alegeți dimensiunea miniaturii, afișarea meta-date, setările butoanelor de redare etc..

5. Galeria video WordPress

Galeria video WordPress

Pluginul Galeria video WordPress este un plugin de galerie YouTube puternic și foarte personalizabil pentru WordPress. Este livrat cu un player FLV HD încorporat și vă poate afișa videoclipurile în piele personalizate cu calitate HD. Setările implicite ar trebui să funcționeze pentru majoritatea site-urilor web, dar dacă doriți să le schimbați, atunci veți găsi o mulțime de opțiuni pentru a face aproape orice doriți.

Pluginul vine cu câteva exemple de videoclipuri și creează automat pagina de galerie video. Puteți pur și simplu să accesați pagina și să vedeți cum ar arăta galeria dvs. Odată ce sunteți mulțumit, puteți adăuga videoclipuri implicite și adăugați propriile dvs..

6. Video pentru cutii de lucru de la Vimeo & Plugin YouTube

Workbox YouTube plugin video

Pluginul Workbox Video funcționează cu YouTube, Vimeo și Wistia. Vă permite să creați cu ușurință galeriile video, adăugând pur și simplu URL-uri video. Pluginul vine cu o pagină de setări cuprinzătoare, care vă permite să controlați și să personalizați galeria video. Puteți adăuga galeria video pe orice postare sau pagină WordPress folosind shortcodes.

Partea cea mai bună este că puteți crea mai multe galerii cu diferite videoclipuri. Acest lucru vă permite să curatați videoclipurile dvs. în categorii, subiecte sau canale.

7. Galeria uTubeVideo

Galeria video uTube

Pluginul uTubeVideo Gallery este un plugin de galerie video bogat în funcții pentru WordPress. Vă permite să creați mai multe galerii și să le adăugați la postările și paginile WordPress. Galeria uTubeVideo preia automat miniaturi pentru videoclipurile dvs. și le ascunde pe site-ul dvs. WordPress, ceea ce duce la o încărcare mai rapidă a paginii.

8. WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery

WPG Cool Gallery este un plugin de galerie receptiv ușor de utilizat pentru YouTube și Vimeo. Afișează videoclipuri într-un aspect frumos grilă. Videoclipurile sunt afișate într-un popup frumos. Puteți adăuga galerie în pagini și pagini WordPress folosind shortcodes. Pluginul încarcă, de asemenea, videoclipuri cu apeluri ajax, permițându-le utilizatorilor să vadă toate videoclipurile pe aceeași pagină.

9. Galeria video finală

Galeria video finală

Galeria video finală oferă o modalitate rapidă și mai ușoară de a gestiona videoclipurile YouTube în WordPress. Pur și simplu lipiți adresele URL ale videoclipului și vor prelua automat detaliile video de pe YouTube. Puteți crea galerii nelimitate și adăugați cu ușurință acele galerii la postările sau paginile dvs. WordPress folosind shortcode.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun plugin gratuit pentru galeria YouTube pentru site-ul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați aceste sfaturi utile YouTube pentru a vă condimenta site-ul WordPress cu videoclipuri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me