9 cele mai bune pluginuri Facebook WordPress pentru a vă crește blogul

Căutați cele mai bune pluginuri Facebook pentru WordPress? Facebook este cea mai mare platformă de socializare din lume, cu peste 1 miliard de utilizatori activi. În acest articol, am ales cele mai bune pluginuri Facebook WordPress pentru a vă ajuta să vă creșteți blogul și să obțineți mai mult trafic.


Cele mai bune plugin-uri Facebook pentru WordPress

1. Conturi partajate

Contele partajate

Counted Shared este unul dintre cele mai bune pluginuri de social media pentru WordPress. Vă permite să adăugați cu ușurință butoane de partajare socială în postările dvs. WordPress, inclusiv butonul de distribuire Facebook.

Este extrem de optimizat pentru viteză și performanță și poate afișa cu exactitate numărul de acțiuni pentru Facebook, Twitter, LinkedIn și multe altele. Este livrat cu mai multe stiluri de butoane care vă permit să îl alegeți pe cel care arată cel mai bine pe site-ul dvs..

2. Feed personalizat Facebook

Feed personalizat pe Facebook

Feed personalizat Facebook vă permite să afișați postările dvs. de pe o pagină Facebook pe site-ul dvs. WordPress. Acest feed personalizat pe Facebook este receptiv, prietenos cu SEO și personalizabil. Puteți chiar obține mai multe fluxuri din diferite pagini Facebook și le puteți afișa oriunde pe site-ul dvs. web utilizând un shortcode.

Puteți crea o pagină nouă pentru fluxul dvs. de Facebook sau o puteți afișa în bara laterală a blogului. Pluginul este optimizat pentru viteză și face ușor de schimbat culorile / stilul fluxurilor dvs. din zona de administrare WordPress. Pentru instrucțiuni detaliate, consultați articolul nostru despre cum puteți crea un feed personalizat Facebook în WordPress.

3. Pixel Cat – Facebook Pixel

Pixel Cat - Facebook Pixel

Pluginul Pixel Cat Facebook Pixel vă permite să adăugați pixelul dvs. de retargeting Facebook pe site-ul dvs. WordPress. Acest pixel vă permite să afișați anunțuri personalizate utilizatorilor Facebook care v-au vizitat site-ul. Pentru a afla mai multe, consultați articolul nostru despre cum se instalează pixelul de retargeting Facebook în WordPress.

Pe lângă faptul că facilitează instalarea pixelului Facebook în WordPress, acest plugin vă ajută, de asemenea, să urmăriți clienții WooCommerce și să le afișați reclame mai bune în fluxurile lor de Facebook..

4. Recenzii Facebook

Recenzii pe Facebook

Pluginul Facebook Review vă permite să afișați recenziile paginilor Facebook pe site-ul dvs. WordPress. Vine cu un widget ușor de utilizat, care vă permite să vă conectați site-ul dvs. la pagina dvs. de Facebook și să afișați recenziile utilizatorilor Facebook.

Acest lucru vă ajută să adăugați dovadă socială pe site-ul dvs. web și să creați încredere în marca dvs. Versiunea gratuită funcționează bine, dar veți avea nevoie de versiunea pro pentru a afișa recenzii în format de fragmente bogate Schema.org.

5. Widget Facebook

Widget Facebook

Pluginul Facebook Widget vă permite să adăugați cu ușurință un plugin de pagină Facebook în bara laterală a blogului dvs. Este extrem de ușor de utilizat și vine cu un cod scurt pe care îl puteți utiliza pentru a afișa caseta Facebook Like oriunde pe site-ul dvs. web.

Este livrat cu aceleași opțiuni de personalizare ca și pluginul paginii de Facebook implicite. Puteți afișa sau ascunde fotografiile profilului, coperta paginii, personalizați lățimea / înălțimea și selectați limba.

6. Nextend Social Connect

Conectare socială Nextend

Pluginul Nextend Social Connect permite utilizatorilor să se înregistreze și să se autentifice pe site-ul dvs. web folosind profilurile lor sociale. Acceptă conectarea cu Facebook, Google și Twitter.

Funcționează perfect cu formularele de înregistrare și înregistrare implicite WordPress, astfel încât utilizatorii au opțiunea de a utiliza Facebook sau de a utiliza metoda implicită de înscriere. Odată înregistrat, utilizatorii își pot deconecta contul de socializare în orice moment, vizitând pagina profilului de utilizator din zona de administrare.

7. AccessPress Facebook Auto Post

După cum sugerează și numele, AccessPress Facebook Auto vă permite să partajați automat articole noi pe pagina sau profilul dvs. de Facebook. După activare, va trebui să vă conectați la profilul dvs. și să vă autorizați site-ul.

Vă permite să alegeți ce conținut doriți să partajați: postări, pagini și tipuri de postări personalizate. Puteți dezactiva chiar și partajarea pentru un singur articol înainte de a-l publica. Pentru instrucțiuni detaliate de configurare, consultați articolul nostru despre cum poți posta automat pe Facebook de pe WordPress.

8. WP Embed Facebook

WP Embed Facebook

Pluginul WP Embed Facebook facilitează integrarea evenimentelor, paginilor, profilurilor și videoclipurilor Facebook pe site-ul dvs. WordPress.

Puteți utiliza, de asemenea, pentru a adăuga un buton Facebook like sau share. Pluginul este livrat cu un cod scurt pe care îl puteți utiliza pentru a încorpora diferite articole oriunde pe site-ul dvs. De asemenea, vine cu o documentație foarte bună pentru a vă ajuta să profitați la maxim.

9. SEO Yoast

Yoast SEO

Yoast SEO este pluginul complet WordPress SEO de pe piață. În afară de adăugarea meta tag-urilor SEO, face multe alte lucruri pentru a îmbunătăți site-ul dvs., inclusiv caracteristicile sociale.

Puteți să-l utilizați pentru a remedia problema incorectă a miniaturii Facebook și adăugați automat etichete Facebook Open Graph la fiecare pagină de pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți lăsa motoarele de căutare să descopere profiluri de social media asociate site-ului dvs. web.

Asta este totul, sperăm că acest articol v-a ajutat să descoperiți cele mai bune pluginuri Facebook WordPress pentru a vă crește blogul. De asemenea, poate doriți să vedeți aceste sfaturi acționabile pentru a conduce traficul pe site-ul dvs. WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me