9 cele mai bune pluginuri PDF pentru WordPress

Doriți să adăugați fișiere PDF pe site-ul dvs. WordPress? În mod implicit, WordPress nu poate genera sau încorpora fișiere PDF în postări sau pagini. În acest articol, am ales unele dintre cele mai bune pluginuri PDF pentru WordPress.


Cele mai bune plugin-uri PDF pentru WordPress

1. PDF Viewer

PDF Viewer

PDF Viewer vă permite să afișați fișiere PDF în postările și paginile dvs. WordPress. Folosește scriptul PDF.js al Mozilla pentru a reda documentele PDF frumos cu instrumente pentru a derula, căuta, sari între pagini, tipări și descărca fișiere PDF.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați ghidul nostru despre cum să adăugați un vizualizator PDF în WordPress.

2. PDF avansat WP

PDF avansat WP

Pluginul WP Advanced PDF permite utilizatorilor dvs. să descarce postările și paginile dvs. în format PDF. Puteți activa descărcarea PDF pentru toți utilizatorii sau doar pentru utilizatorii înregistrați. Puteți utiliza fonturi personalizate, logo și chiar puteți adăuga un filigran la fișierele dvs. PDF.

3. PDF & Tipărit de BestWebSoft

PDF și tipărire

După cum sugerează și numele, acest plugin adaugă un buton de descărcare și de tipărire PDF la postările, paginile și tipurile dvs. de postări WordPress. Puteți adăuga titlul site-ului dvs. web, imaginea prezentată, stiluri personalizate și fonturi. Pluginul poate executa, de asemenea, shortcodes la generarea de PDF-uri sau la crearea unei versiuni prietenoase pentru imprimantă.

4. PDF Image Generator

PDF Image Generator

PDF Image Generator creează o imagine de copertă pentru fișierele PDF pe care le adăugați în postările WordPress pentru descărcare. Pluginul poate genera această imagine de copertă fie folosind prima pagină din PDF, fie prin imaginea prezentată. Pictograma de descărcare va afișa apoi imaginea în miniatură legată de fișierul PDF.

Pentru ca acest plugin să funcționeze furnizorul dvs. de găzduire WordPress ar trebui să aibă ImageMagick și GhostScript instalate pe serverul lor.

5. Miniaturi PDF

PDF Miniaturi

Similar cu pluginul anterior, thumbnail PDF generează și o miniatură a primei pagini a fișierului dvs. PDF în timpul încărcării. Cu toate acestea, fișierul dvs. PDF și imaginea în miniatură rămân ca două fișiere separate. Va trebui să introduceți manual miniatura generată și apoi să o conectați la fișierul PDF.

6. DK PDF

DK PDF

Acest plugin puternic permite utilizatorilor să descarce postările și paginile dvs. în format PDF, făcând clic pe un buton. Vine cu o interfață ușoară pentru a configura plasarea butonului de descărcare PDF și pentru a crea propriul antet și subsol personalizat pentru descărcări PDF.

Pluginul vine și cu coduri scurte care vă permit să controlați conținutul care se încadrează în PDF. De asemenea, puteți ascunde conținutul pe care nu doriți să îl includeți în descărcarea PDF.

7. PDF Embedder

PDF Embedder

După cum sugerează și numele, pluginul PDF Embedder vă permite să încorporați fișiere PDF în postări și pagini WordPress. Pluginul utilizează JavaScript pentru a încorpora fișierele cu o bară de instrumente complet funcțională, permițând utilizatorilor să facă zoom, să navigheze și chiar să descarce fișierul PDF.

8. Plugin WordPress PDF Light Viewer

PDF Lite Viewer

Pluginul WordPress PDF Lite Viewer este deosebit de bun pentru a încorpora fișiere PDF foarte mari. Utilizează biblioteca Turn.js JavaScript pentru a afișa fișiere PDF ca flipbook-uri cu navigare în miniatură. Vizualizatorul PDF vine cu butoane pentru zoom, navigare și ecran complet. De asemenea, răspunde pe deplin și poate lucra pe diferite dimensiuni ale dispozitivului.

9. BSK PDF Manager

BSK PDF Manager

BSK PDF Manager este un manager de fișiere pentru fișiere PDF pe un site WordPress. Dacă încărcați deseori fișiere PDF, atunci poate doriți să le categorizați, să le afișați ca liste sau o singură descărcare. Acest plugin facilitează gestionarea fișierelor PDF în WordPress.

Pluginuri bonus

Aceste plugin-uri nu oferă o modalitate de a genera sau încorpora fișiere PDF. Cu toate acestea, dacă serviți fișiere PDF pe site-ul dvs. WordPress, atunci le puteți găsi utile.

10. Căutare WP

SearchWP

SearchWP este un plugin WordPress plătit. Vă permite să adăugați o experiență de căutare mai bună pe site-ul dvs. WordPress. Una dintre caracteristicile acestui plugin este posibilitatea de a căuta textul în fișierele PDF. Cu toate acestea, nu poate căuta fișiere PDF care sunt criptate, stocate în afara bibliotecii media sau care au imagini ca text. Vedeți ghidul nostru despre cum să îmbunătățiți căutarea WordPress cu SearchWP

11. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster este un instrument puternic care vă ajută să vă creșteți lista de e-mailuri. Puteți converti abandonarea vizitatorilor în abonați utilizând OptinMonster. Puteți cere utilizatorilor să se înscrie la lista dvs. de e-mail în schimbul resurselor PDF descărcate gratuit.

Puteți utiliza, de asemenea, pentru a oferi upgrade-uri de conținut. Consultați această listă de 30 de idei de actualizare a conținutului la 10X abonați.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cele mai bune pluginuri PDF pentru WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu 24 de plugin-uri WordPress pentru site-urile web de afaceri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map