9 cele mai bune pluginuri pentru playerul audio pentru WordPress

WordPress are suport integrat pentru a gestiona fișierele audio în diferite formate. Poate încorpora automat un fișier audio într-un format acceptat, dar ce se întâmplă dacă aveți nevoie de mai multe funcții, precum liste de redare, opțiuni de personalizare, etc? În acest articol, am selectat manual pluginurile pentru playerul audio de pariuri pentru WordPress.


Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă nu vă place videoclipul sau aveți nevoie de mai multe instrucțiuni, continuați să citiți.

1. Adăugați fișiere audio și playlist-uri în WordPress

WordPress poate încorpora automat un fișier audio în format mp3. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fișierul folosind încărcătorul media și să introduceți URL-ul fișierului în editorul de postare astfel:

Puteți crea, de asemenea, liste de redare selectând mai multe fișiere audio în încărcătorul media și făcând clic pe linkul Creare playlist audio din stânga.

Crearea unei liste de redare audio în WordPress

Când introduceți playlistul audio în editorul de postări, îl veți putea vedea în editorul vizual. Puteți adăuga liste de redare audio în orice postare sau pagină WordPress.

O playlist audio în WordPress fără niciun plugin

2. Album audio

Album audio

Pluginul Audio Album este scris în scopul afișării listelor de redare și a albumelor audio utilizând funcționalitatea WordPress încorporată. Audio Album extinde această funcționalitate oferind o modalitate mai ușoară de a-ți stila playerul media și aspectul albumelor tale.

Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a adăuga piese unice. Pluginul vine cu coduri scurte ușor de utilizat, care oferă o mulțime de opțiuni. De asemenea, oferă o foaie de stil de bază pe care o puteți edita pentru a personaliza playerul media.

3. Simple Audio Player

Simple Audio Player

Simple Audio Player este un plugin audio complet pentru WordPress. În loc să folosească HTML5 ca opțiune de redare implicită, Simple Audio Player folosește blițul ca implicit și HTML5 ca funcție de rezervă.

Pluginul oferă, de asemenea, opțiuni mai ușoare pentru a schimba culoarea și dimensiunea playerului media. Plugin-ul audio simplu vă permite să introduceți liste de redare și melodii audio folosind un shortcode.

4. Player audio WP compact

Player audio WP compact

Playerul audio WordPress implicit are toată lățimea disponibilă în zona dvs. de postare. Compact WP Audio player rezolvă acest lucru prin adăugarea unui player audio mai mic, care poate fi ajustat cu ușurință pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Acest plugin folosește redarea HTML5 ca opțiune implicită și oferă flash ca recul. Răspunde pe deplin și chiar dacă selectați un player mai larg, acesta se va regla automat pentru a se potrivi cu dispozitivul sau dimensiunea ecranului utilizatorului.

5. HTML5 jQuery Audio Player

HTML5 jQuery Audio Player

HTML5 jQuery Audio Player oferă un player audio personalizabil și la modă pentru WordPress. Este livrat cu o mulțime de opțiuni și poate fi utilizat și cu Descărcări digitale ușoare pentru a vă vinde conținutul digital.

Utilizatorii dvs. pot evalua melodii fără a părăsi pagina. Caracteristica principală a pluginului este aspectul vizual. De asemenea, vă poate afișa frumos arta și meta-albumele.

6. Player media CP

CP Media Player

CP Media Player este un frumos player audio / video pentru WordPress. Este livrat cu un media player personalizat cu mai multe piei pentru a-și schimba aspectul. Funcționează pe toate dispozitivele și răspunde complet. O altă caracteristică utilă a playerului media CM este capacitatea de a afișa subtitrări folosind formatul WebSRT.

7. Widget de muzică simplă

Widget de muzică simplă

Widget simplu de muzică adaugă un widget audio player pe care îl puteți adăuga la barele laterale pe site-ul dvs. WordPress. Este deosebit de util dacă doriți să afișați media împreună cu alt conținut pe site-ul dvs. web.

Widget de muzică simplă este extrem de ușor de utilizat și vine cu setările proprii ale widget-urilor. Vedeți tutorialul nostru despre cum să adăugați un widget pentru muzică audio în WordPress.

8. SoundCloud este Gold

SoundCloud este Gold

După cum sugerează și numele, SoundCloud is Gold este un plugin WordPress pentru SoundCloud. Vă permite să gestionați cu ușurință fișierele audio găzduite pe SoundCloud. WordPress încorporează automat fișierele SoundCloud folosind protocoalele oEmbed, dar acest plugin vă permite să faceți mult mai mult decât atât.

Vă puteți gestiona fișierele SoundCloud din zona de administrare WordPress, puteți adăuga fișiere în postările și paginile dvs. fără să părăsiți editorul de postări și să adăugați albume / liste de redare din mers.

9. Podcasting PowerPress Blubrry

Blubrry PowerPress Podcasting este cel mai bun plugin WordPress pentru podcaster. Este o soluție puternică, bogată în funcții, concepută special pentru podcasting. Funcționează cu orice soluție de găzduire, dar funcționează deosebit de bine cu Blubrry, o soluție găzduită pentru podcasters.

Vă optimizează fișierele de podcast pentru SEO, vă permite să vă gestionați podcasturile în mod eficient și, mai important, vă permite utilizatorilor să vă abonați cu ușurință la podcast. Vezi ghidul nostru pas cu pas despre cum să pornești un podcast cu WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să găsiți cel mai bun player audio pentru site-ul dvs. WordPress. De asemenea, poate doriți să consultați lista noastră cu cele mai bune teme WordPress pentru trupe și muzicieni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map