Care este cel mai bun plugin pentru calendarul WordPress?

Căutați cel mai bun plugin pentru calendarul WordPress pentru site-ul dvs.? Pluginurile de calendar WordPress vin cu o varietate de caracteristici diferite. Unele sunt realizate pentru gestionarea simplă a evenimentelor, în timp ce altele sunt mai complexe cu funcții de rezervare, ticketing și programare. În acest articol, am ales cele mai bune plugin-uri pentru calendarul WordPress pentru site-ul dvs..


Cele mai bune pluginuri pentru calendarul WordPress

Cum să alegeți un plugin de calendar pentru WordPress?

Așa cum am menționat anterior, există multe tipuri diferite de plugin-uri de calendar WordPress disponibile pentru a satisface nevoile diferitor utilizatori.

Unele plugin-uri de calendar sunt simple, ceea ce vă permite să afișați doar evenimente dintr-un calendar. Alții au funcții mai avansate, precum programări și rezervări, programare, ticketing și integrări cu servicii terțe precum Google Calendar.

Trebuie să alegeți un plugin care se potrivește cerințelor dvs. De exemplu, dacă doriți să vindeți bilete pentru evenimente, este posibil ca un calendar cu doar funcția de rezervare să nu vă fie bun.

Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune pluginuri din calendarul WordPress pe care le puteți încerca.

1. Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor

Calendarul evenimentelor este un sistem puternic de gestionare a evenimentelor pentru site-ul dvs. WordPress. Este bogat în caracteristici, dar extrem de ușor de utilizat, datorită unei interfețe de utilizator îngrijite, care se îmbină în zona dvs. de administrare WordPress.

Calendarul evenimentelor vă permite să adăugați cu ușurință evenimentele dvs. și să gestionați organizatorii / locațiile. Puteți alege să afișați Google Maps pentru locațiile locației dvs. Pagina de setări a pluginului vă oferă un control complet asupra modului în care doriți să vă gestionați evenimentele și calendarul.

Vrei să vinzi bilete pentru evenimentele tale? Calendarul de evenimente a plătit suplimente pentru a-l integra cu WooCommerce, Eventbrite și multe altele.

2. Toate într-un calendar de evenimente

Toate într-un calendar de evenimente

Calendarul evenimentelor All in One este un puternic plugin de gestionare a evenimentelor pentru WordPress. Interfața sa intuitivă de utilizator o face extrem de ușor de utilizat chiar și pentru începători. Puteți adăuga cu ușurință evenimente, sorta în categorii / etichete și puteți alege dintre trei teme încorporate pentru afișarea calendarului. De asemenea, puteți afișa locațiile evenimentului folosind Google Maps chiar de-a lungul detaliilor evenimentului.

Puteți regla tema calendarului alegând diferite culori. De asemenea, vă permite să adăugați evenimente din orice alt calendar care acceptă formatul iCal, inclusiv Google Calendar. Nu are integrări de vânzare a biletelor, dar puteți adăuga adrese URL la serviciile de ticketing de la terți.

3. Calendarul meu

Calendarul meu

Calendarul meu este o altă soluție gratuită și puternică de gestionare a evenimentelor pentru WordPress. Acceptă mai multe calendare, grupuri de evenimente, categorii și locații. De asemenea, este livrat cu un generator de coduri scurte și widgeturi, astfel încât să puteți adăuga cu ușurință calendare la postările, paginile sau barele laterale.

Acesta este un plugin extrem de configurabil, cu o pagină de setări extinse. Puteți controla aproape fiecare aspect al modului în care calendarul dvs. este afișat pe front-end. Este livrat cu șase skin-uri încorporate pentru afișarea calendarului.

Pentru utilizatorii avansați, există un editor de stil pentru a încărca propriul CSS personalizat. De asemenea, acceptă afișarea Google Map pe pagina unui singur eveniment și pe fereastra pop-up.

4. Calendar simplu

Calendar simplu

Google Calendar Events aduce Google Calendar pe site-ul dvs. WordPress. Puteți crea și gestiona evenimentele dvs. prin Google Calendar. Acest plugin afișează pur și simplu acele evenimente pe site-ul dvs. web. Tot ce trebuie să faceți este să furnizați adresa URL de alimentare a Google Calendar.

Pluginul vine cu un set puternic de caracteristici. Puteți controla afișarea calendarului și a evenimentelor cu ajutorul shortcodes. Puteți controla chiar aspectul calendarului folosind foi de stil personalizate.

Pluginul nu acceptă un sistem de ticketing, dar puteți utiliza în continuare servicii terțe pentru a vinde biletele dvs. pentru evenimente și introduceți URL-ul paginii de ticketing chiar în lista de evenimente din Google Calendar.

5. Calendar de rezervare

Calendar de rezervare

După cum sugerează și numele, Booking Calendar este un plugin de gestionare a rezervărilor pentru WordPress. Vă permite să adăugați un calendar în partea frontală a site-ului dvs. web, unde utilizatorii pot completa un formular simplu pentru a trimite solicitările de rezervare. Puteți apoi să acceptați sau să refuzați solicitarea de rezervare.

Calendarul de rezervare vine cu suport CAPTCHA pentru a evita spamul. Puteți controla cine poate adăuga o rezervare în zona de administrare. Unul dintre dezavantajele pluginului este că nu puteți adăuga noi câmpuri de intrare pentru formularul de rezervare în versiunea gratuită a pluginului.

Poate fi utilizat pentru rezervarea oricărui tip de serviciu. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea în special a unui sistem de rezervare a hotelului, atunci ar trebui să consultați ghidul nostru despre cum să adăugați un sistem de rezervare a camerelor de hotel în WordPress.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să alegeți cel mai bun plugin de calendar pentru site-ul dvs. WordPress. Pentru alte recomandări de pluginuri, consultați lista noastră de pluginuri esențiale WordPress pentru site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me