Cum să adăugați CAPTCHA în formularul de conectare și înregistrare WordPress

Doriți să adăugați CAPTCHA la formularele de autentificare și înregistrare pe site-ul dvs. WordPress?


Adesea, pagina de autentificare WordPress și pagina de înregistrare a utilizatorilor sunt o țintă principală pentru hackeri, spammeri și atacuri de forță brută.

Motivația atacatorilor este adesea să obțină acces neautorizat în zona de administrare WordPress pentru a distribui malware sau, în alte cazuri, să pătrundă întreaga rețea de site-uri web găzduite cu o companie de găzduire web specifică pentru a colecta răscumpărarea..

O modalitate de a evita aceste atacuri este folosind CAPTCHA care blochează eficient spam-urile și protejează site-ul dvs. împotriva hackerilor.

În acest articol, vă vom arăta cum puteți adăuga ușor CAPTCHA în formularul de înregistrare și înregistrare WordPress.

Adăugarea CAPTCHA în formularul de autentificare și înregistrare WordPress

Ce este CAPTCHA?

A CAPTCHA este un program de calculator folosit pentru a distinge între utilizatorii umani și automatizați. Face acest lucru prin prezentarea unui test care ar fi destul de ușor pentru un utilizator uman să treacă, dar mult mai greu și aproape imposibil pentru scripturile automate să ajungă corect.

În zilele anterioare ale CAPTCHA, utilizatorii au fost rugați să introducă textul pe care l-au văzut într-o imagine. Această imagine afișa litere, cuvinte sau numere aleatorii într-un stil distorsionat.

CAPTCHA stil vechi

Ulterior, a fost introdusă o tehnologie mai nouă, denumită reCAPTCHA. A arătat cuvinte aleatorii ca o provocare și a folosit introducerea utilizatorului pentru a ajuta la digitalizarea cărților.

previzualizare reCAPTCHA

Această tehnologie a fost achiziționată de Google în 2009. De atunci, a ajutat la digitalizarea a mii de cărți și la completarea arhivelor New York Times.

Cu toate acestea, aceste noi CAPTCHA au fost încă enervante și au distrus experiența utilizatorului de pe site-urile web.

Pentru a remedia acest lucru, Google a introdus „No CAPTCHA reCAPTCHA” care folosește interacțiuni AI și utilizator pentru a prinde spam-uri.

NoCaptcha reCAPTCHA

Acesta arată o casetă de validare mai ușoară pentru utilizatorii umani să facă clic pe Pentru alte traficuri suspecte, acesta va arăta un CAPTCHA mai dificil precum identificarea obiectelor din imagini.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul în care site-urile WordPress pot îmbunătăți securitatea cu CAPTCHA.

De ce să folosiți CAPTCHA pentru conectare și înregistrare WordPress?

Pagini de conectare și înregistrare WordPress sunt o țintă ușoară pentru spameri, hackeri wannabe și atacuri de forță brută.

Acest lucru se datorează faptului că WordPress este cel mai popular constructor de site-uri din lume, ceea ce îl face o țintă comună pentru încercările rău intenționate.

Cea mai ușoară soluție pentru a vă proteja site-ul WordPress este folosirea unui plugin pentru firewall WordPress precum Sucuri. Acesta va bloca traficul necorespunzător de la site-ul dvs. web și va împiedica accesul neautorizat.

O altă soluție este adăugarea unui strat secundar de protecție a parolelor pe paginile de conectare și înregistrare WordPress. Cu toate acestea, problema acestei metode este că va trebui să partajați acea a doua parolă cu fiecare utilizator, iar acest lucru pur și simplu nu este la scară pentru bloguri mari cu multi autori sau site-uri de membru.

CAPTCHA oferă o alternativă mai ușoară la aceste soluții. Folosește tehnologiile AI pentru Google pentru a detecta vizitatori autentici și pentru a prezenta provocări CAPTCHA pentru utilizatorii suspecti.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să adăugați ușor CAPTCHA pe site-ul dvs. WordPress.

Formular de autentificare și înregistrare WordPress personalizate

Formularul de autentificare și înregistrare implicit WordPress oferă un set de funcții de bază.

Pagina de conectare permite utilizatorilor să acceseze backend-ul site-ului dvs. web în funcție de rolurile și permisiunile utilizatorilor.

Pagina de conectare WordPress implicită

Formularul de înregistrare implicit WordPress permite vizitatorilor să creeze un cont pe site-ul dvs. După ce sunt înregistrați, se pot conecta la backend-ul site-ului dvs. și pot efectua sarcini specifice permise de rolul lor de utilizator.

Pagina implicită de înregistrare a utilizatorilor WordPress

O mulțime de proprietari de site-uri web doresc să personalizeze pagina de autentificare și înregistrare WordPress implicită cu propriile lor logo-uri, stiluri, etc. Ei folosesc unul dintre numeroasele pluginuri pentru a crea propria lor pagină de înregistrare și înregistrare personalizată pentru a le înlocui pe cele implicite..

Indiferent dacă utilizați paginile implicite sau cele personalizate, v-am acoperit.

În acest ghid, vă vom arăta cum puteți configura reCAPTCHA atât pentru paginile implicite, cât și pentru cele de conectare și înregistrare personalizate în WordPress.

Să începem adăugând reCAPTCHA în formularul implicit de autentificare și înregistrare WordPress.

Adăugarea reCAPTCHA la formularul de autentificare și înregistrare WordPress implicit

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați NoCAPTCHA Advanced & reCAPTCHA (v2 & V3) plugin. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

Odată activat pluginul, trebuie să vizitați Setări »Advanced noCAPTCHA & CAPTCHA invizibilă pagina din panoul dvs. de admin. Odată terminat, WordPress vă va duce la pagina de setări generale a pluginului.

Setări avansate noCaptcha & Captcha invisible (v2 și v3)

De acolo, trebuie să alegeți o versiune Google reCAPTCHA și să găsiți cheile API reCAPTCHA pentru a activa serviciul pe site-ul dvs..

Vă recomandăm să folosiți v2, deoarece credem că v3 nu este la fel de stabil încă.

Pentru a obține aceste chei API, trebuie să accesați site-ul web reCAPTCHA și să faceți clic pe butonul „Consola de administrare”.

Accesați site-ul web reCAPTCHA Google

Pe ecranul următor, Google vă va solicita să vă conectați la contul dvs. După ce v-ați autentificat, veți vedea pagina „Înregistrați un site nou”.

Înregistrați un site nou pentru reCAPTCHA Google

În primul rând, trebuie să introduceți numele site-ului dvs. în câmpul Etichetă. După aceea, trebuie să selectați un tip reCAPTCHA. De exemplu, vom alege caseta de selectare reCAPTCHA v2 „Nu sunt un robot”.

În continuare, trebuie să introduceți numele de domeniu în secțiunea Domenii. Asigurați-vă că introduceți numele de domeniu fără „https: // www.”

Adăugați nume de domeniu și proprietar pentru reCAPTCHA Google

Secțiunea Proprietari arată adresa dvs. de e-mail și vă permite, de asemenea, să adăugați un nou proprietar.

După aceea, trebuie să bifați caseta de lângă „Acceptați Termenii și condițiile reCAPTCHA”. Opțional, puteți de asemenea să bifați caseta „Trimiteți alerte către proprietari” pentru a primi alerte prin e-mail despre trafic suspect sau configurare greșită captcha pe site-ul dvs..

Trimiteți și înregistrați site-ul dvs. WordPress

Odată terminat, faceți clic pe butonul Trimitere.

În continuare, veți vedea un mesaj de succes împreună cu site-ul și cheile secrete pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs..

Cheile API reCAPTCHA Google

Acum trebuie să deschideți tabloul de bord WordPress și să mergeți la Setări »Advanced noCAPTCHA & CAPTCHA invizibilă pagina pentru a configura Google reCAPTCHA.

După ce vă aflați pe pagina cu setările pluginului, mai întâi trebuie să alegeți versiunea Google reCAPTCHA. Întrucât am înregistrat site-ul nostru pentru Google reCAPTCHA v2 „Nu sunt un robot”, vom selecta această opțiune din lista verticală.

Alegeți Google reCAPTCHA V2 în noCAPTCHA avansat și CAPTCHA Invisibil (v2 și v3)

După aceea, trebuie să introduceți mai devreme cheia site-ului și cheia secretă oferită de Google reCAPTCHA.

Introduceți cheia site-ului și cheia secretă pentru a adăuga reCAPTCHA la WordPress

În continuare, veți vedea opțiunea „Formulare activate”. Bifați caseta de lângă formularele în care doriți să activați reCAPTCHA Google. Aici, vom alege Formularul de autentificare și Formularul de înregistrare.

Activați reCAPTCHA pentru formularul de autentificare și înregistrare WordPress implicit

După aceea, puteți derula în jos pagina pentru a examina alte opțiuni. După ce ați terminat cu personalizarea, faceți clic pe butonul „Salvați modificările” din partea de jos.

Asta e! Ați adăugat cu succes reCAPTCHA în formularul implicit de înregistrare și înregistrare WordPress. Pentru a o previzualiza, puteți deschide adresa URL de conectare WordPress pe browser. De exemplu; www.example.com/wp-login.php.

Pagina de autentificare WordPress Cu Google reCAPTCHA

Dacă doriți să verificați reCAPTCHA pe formularul de înregistrare, faceți clic pe linkul Înregistrare de sub formularul de autentificare. După aceea, se va deschide formularul de înregistrare WordPress și puteți vedea cum funcționează reCAPTCHA.

Pagina de înregistrare WordPress cu reCAPTCHA

Configurarea reCAPTCHA în formularul personalizat de conectare și înregistrare WordPress

După cum am menționat anterior, formularele de înregistrare și înregistrare personalizate WordPress oferă mai multe opțiuni de membru ușor de utilizat vizitatorilor site-ului dvs..

În primul rând, puteți permite utilizatorilor să se înregistreze sau să se autentifice pe site-ul dvs. din frontend. Acest lucru îmbunătățește experiența utilizatorului și vă permite să păstrați aceeași experiență de proiectare generală pe site-ul web.

În continuare, vă permite să adăugați logo-ul site-ului dvs. și să personalizați pagina de autentificare și înregistrare în stilul dvs..

Crearea unui formular personalizat de autentificare WordPress și a unui formular de înregistrare a utilizatorului este ușor cu cel mai prietenos plugin de formular WordPress, WPForms (folosit de peste 2 milioane de site-uri web).

Pentru a începe, instalați și activați pluginul WPForms pe site-ul dvs. WordPress. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

Pentru a crea rapid un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor WordPress, trebuie să obțineți cel puțin planul WPForms Pro.

După activare, îndreptați-vă către WPForms »Setări pentru a introduce cheia de licență WPForms. Puteți obține această cheie din zona contului dvs. pe site-ul web WPForms.

Adăugați cheia de licență WPForms

După aceea, faceți clic pe opțiunea reCAPTCHA din partea de sus pentru a configura reCAPTCHA pentru formularele personalizate WordPress. În primul rând, trebuie să alegeți un tip reCAPTCHA.

Deoarece am ales v2 mai devreme, vom alege reCAPTCHA v3 aici în acest exemplu, dar vă rugăm să știți că recomandarea noastră este încă v2.

Setări WPForms reCAPTCHA - Alegeți V3

După aceea, veți vedea câmpul cheii site-ului și cheia secretă. Pentru a obține aceste chei, trebuie să vă înregistrați site-ul dvs. pe site-ul Google reCAPTCHA.

Accesați site-ul web reCAPTCHA Google și apoi faceți clic pe butonul Console de administrare din colțul din dreapta sus.

Accesați site-ul web reCAPTCHA Google

După aceea, Google vă va solicita să vă conectați la contul dvs. După ce ați terminat, veți vedea pagina „Înregistrați un site nou”.

Înregistrați un site nou pentru reCAPTCHA Google

Introduceți numele site-ului dvs. web, apoi selectați reCAPTCHA v3 din opțiunea de tip reCAPTCHA.

În continuare, trebuie să introduceți numele de domeniu (fără https: // www.), Așa cum se arată în imaginea de mai jos.

Adăugați nume de domeniu și proprietar pentru reCAPTCHA Google

Dacă doriți să adăugați un alt utilizator Gmail ca proprietar al reCAPTCHA, atunci puteți adăuga adresa de e-mail în secțiunea Proprietari.

După aceea, trebuie să acceptați termenii de serviciu reCAPTCHA. Puteți de asemenea să bifați caseta de lângă opțiunea „Trimiteți alerte către proprietari” pentru a primi e-mailuri de notificare de la Google despre traficul suspect pe site-ul dvs..

Trimiteți și înregistrați site-ul dvs. WordPress

Odată terminat, faceți clic pe butonul Trimitere.

După aceea, Google va afișa un mesaj de succes împreună cu cheia site-ului și cheia secretă pentru a adăuga reCAPTCHA pe site-ul dvs..

Cheile API reCAPTCHA Google

Acum că aveți cheile API reCAPTCHA Google, trebuie să deschideți WPForms »Setări» reCAPTCHA pagina din tabloul de bord WordPress.

WPForms reCAPTCHA Setări WordPress

În pagina cu setări WPForms reCAPTCHA, introduceți cheia site-ului și cheia secretă. Odată terminat, salvați setările.

Acum că ați adăugat cu succes reCAPTCHA pe WPForms, puteți activa cu ușurință reCAPTCHA în formularul dvs. de conectare personalizat, formularul de înregistrare a utilizatorului sau orice formular construit cu WPForms.

Acum, să mergem mai departe și să creăm un formular personalizat de înregistrare WordPress.

Vizita WPForms »Adăugări pagină. Localizați „Adăugarea înregistrării utilizatorului” și faceți clic pe „Instalare completare”.

Instalați WPForms User Registration Addon

După aceea, WPForms va descărca și instala instalarea suplimentară. După ce vedeți starea Adonului de înregistrare a utilizatorului „Activ”, sunteți gata să adăugați un nou formular de înregistrare a utilizatorilor.

Acum trebuie să mergi la WPForms »Adaugă nou pentru a lansa WPForms Builder. În pagina de configurare WPForms, selectați modelul „Formular de înregistrare utilizator”.

Selectați modelul WPForms pentru formularul de înregistrare a utilizatorului

După aceea, WPForms va crea automat un formular personalizat de înregistrare a utilizatorului și va deschide pagina Setare formular.

WPForms Former de înregistrare a utilizatorului

Acum puteți personaliza formularul prin adăugarea de câmpuri noi sau modificarea opțiunilor de câmp. Dacă vă place formularul implicit, îl puteți utiliza fără să faceți modificări.

În continuare, trebuie să faceți clic pe opțiunea Setări pentru a configura setările formularului și pentru a activa reCAPTCHA Google.

În pagina Setări generale, puteți modifica numele formularului, adăuga descrierea formularului, modifica textul butonului Trimiteți și multe altele. În partea de jos, puteți vedea casele de selectare, inclusiv caseta Activare Google v3 reCAPTCHA.

Activați Google reCAPTCHA pe formularul personalizat de înregistrare WordPress

Pur și simplu bifați caseta pentru a activa Google reCAPTCHA în formularul dvs. de înregistrare a utilizatorilor. Odată terminat, faceți clic pe butonul Salvare din colțul din dreapta sus.

Salvați formularul dvs. personalizat de înregistrare a utilizatorului

După aceea, puteți închide generatorul de formulare făcând clic pe butonul Închidere de lângă butonul Salvare.

Asta e! Ați creat un formular personalizat de înregistrare a utilizatorilor WordPress și, de asemenea, ați adăugat reCAPTCHA.

Următorul lucru pe care trebuie să îl faceți este să adăugați formularul personalizat de înregistrare a utilizatorului pe site-ul dvs. Puteți adăuga formularul la postările, paginile sau orice zonă pregătită pentru widget-uri cu ușurință. De exemplu, vom crea o pagină nouă și vom adăuga formularul la ea.

Mergi la Pagini »Adaugă nou pagina de pe tabloul de bord WordPress pentru a crea o nouă pagină. În ecranul de editare a paginii, faceți clic pe pictograma „Adăugați bloc nou” și selectați blocul WPForms.

Adăugați WPForms Block la WordPress Page Editor

În continuare, puteți vedea widgetul WPForms adăugat la ecranul de editare a paginilor. Trebuie doar să selectați formularul personalizat de înregistrare a utilizatorului pe care l-ați creat anterior. După aceea, widgetul va încărca automat formularul în editorul de pagini.

Adăugați formularul personalizat de înregistrare a utilizatorului pe pagina WordPress

În continuare, puteți adăuga alt conținut necesar și publica pagina.

Acum puteți deschide pagina pe browserul dvs. web pentru a vedea formularul personalizat de înregistrare a utilizatorului cu Google reCAPTCHA în acțiune.

Deoarece am ales reCAPTCHA v3 în acest exemplu, nu veți vedea o casetă de selectare Google reCAPTCHA de genul „Nu sunt un robot”. Acest lucru se datorează faptului că reCAPTCHA v3 funcționează în fundal, dar veți vedea în continuare un ecuson mic în colțul din dreapta jos.

Formular personalizat de înregistrare a utilizatorului WordPress cu reCAPTCHA Google

Procesul de creare a unui formular de conectare personalizat este aproape același. Singura diferență este că trebuie să alegeți șablonul Formular de conectare utilizator din pagina de configurare WPForms.

Selectați WPForms Template Formular de conectare utilizator

După aceea, întregul proces este același. Pentru mai multe detalii, puteți vedea ghidul nostru despre cum puteți crea o pagină de conectare personalizată în WordPress.

Formular personalizat de autentificare WordPress Cu reCAPTCHA

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum să adăugați CAPTCHA în formularele de înregistrare și înregistrare WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru de securitate WordPress final pentru a vă consolida securitatea generală a site-ului.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me