Cum să deschideți linkuri externe într-o fereastră nouă sau o filă cu WordPress

Doriți să deschideți linkuri externe din postările de pe blog într-o fereastră nouă?


Deschiderea de linkuri externe într-o fereastră nouă permite utilizatorilor dvs. să viziteze linkul fără a părăsi site-ul.

Mulți începători se luptă cu găsirea opțiunii de a deschide o legătură într-o fereastră în principal, deoarece nu este vizibil instantaneu când adăugați un link în WordPress.

În acest ghid pentru începători, vom arăta cum să deschideți cu ușurință linkurile externe într-o fereastră nouă pe site-ul dvs. WordPress. Vom arăta, de asemenea, diferite metode pentru a face acest lucru, astfel încât să puteți alege cea care vi se potrivește cel mai bine.

Cum se deschid legăturile externe într-o fereastră nouă

De ce și când ar trebui să deschideți link-uri externe într-o fereastră nouă?

Linkurile externe sunt link-uri către site-uri web pe care nu le dețineți sau nu le controlați. În mod normal, dacă adăugați un link la un site extern, vizitatorii dvs. vor părăsi pur și simplu site-ul dvs. făcând clic pe link.

Deși unii experți din experiența utilizatorului spun că nu ar trebui să deschideți link-uri externe într-o fereastră nouă, nu suntem de acord cu asta.

Vedeți, majoritatea utilizatorilor uită cu ușurință ultimul site web pe care l-au vizitat. Dacă au mai multe file deschise, atunci șansele sunt ca acestea să nu mai poată găsi site-ul tău din nou.

Pentru o experiență mai bună a utilizatorului, vă recomandăm să deschideți linkuri externe într-o nouă fereastră sau filă. În acest fel, pagina web originală nu se pierde, iar utilizatorii pot relua navigarea pe site-ul dvs. prin trecerea înapoi.

Un alt beneficiu al deschiderii linkurilor externe într-o fereastră nouă este vizualizarea crescută a paginilor și implicarea utilizatorilor pe site-ul dvs. Utilizatorii au mai multe șanse să revină la fila anterioară și să termine lectura.

Utilizatorii care petrec mai mult timp pe site-ul dvs. sunt mai predispuși să se înscrie la buletinul dvs. de e-mail, să vă urmărească pe social media, să lase un comentariu și să cumpere produsele dvs..

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să deschideți cu ușurință legăturile externe într-o fereastră nouă în WordPress.

Deschideți linkul extern în fereastra nouă în editorul Gutenberg

Noul editor de blocuri WordPress are o caracteristică încorporată care vă permite să deschideți linkuri externe într-o fereastră nouă. Cu toate acestea, opțiunea este ascunsă în spatele unui buton, motiv pentru care începătorii nu o observă adesea.

Pur și simplu editați o postare sau o pagină de blog unde doriți să adăugați un link extern. Apoi, selectați textul pe care doriți să-l legați, apoi faceți clic pe butonul Inserați link (sau apăsați CTRL + K pe Windows / Command + K pe Mac).

Deschideți linkul într-o filă nouă

Astfel se va deschide fereastra pop-up a link-ului de introducere. Pur și simplu introduceți linkul, apoi faceți clic pe săgeata în jos de lângă ea. Aceasta va dezvălui opțiunea de a deschide fila noului link.

Faceți clic pentru a comuta opțiunea și apoi apăsați Enter. Textul selectat va fi acum legat și îl puteți previzualiza vizitând site-ul dvs. web.

Deschideți linkul extern într-o fereastră nouă utilizând editorul clasic

WordPress a introdus un nou editor de blocuri cu WordPress 5.0. Mulți utilizatori preferă să folosească editorul vechi instalând pluginul editor clasic.

Dacă utilizați în continuare editor clasic, atunci vă recomandăm să începeți să utilizați noul editor. Este modernă, mai rapidă și include multe caracteristici noi care vă lipsesc.

Cu toate acestea, dacă doriți totuși să utilizați editorul clasic, atunci este așa cum ați deschide un link într-o fereastră nouă utilizând editorul clasic.

În primul rând, trebuie să editați postarea sau pagina unde doriți să adăugați linkul. Apoi, selectați textul pe care doriți să îl conectați, apoi faceți clic pe butonul Adăugare legătură.

Adaugă un nou link în editorul clasic

Va apărea o fereastră în care puteți adăuga linkul dvs. extern. După aceea, faceți clic pe pictograma roată din dreptul acesteia. Aceasta va genera fereastra pop-up avansată a link-ului de introducere.

Deschideți linkul în noua filă folosind editorul clasic

De aici trebuie să bifați caseta de lângă „Deschideți linkul într-o filă nouă”, apoi faceți clic pe butonul „Actualizare” pentru a adăuga linkul dvs..

Acum puteți salva postarea și o previzualiza pentru a vedea linkul în acțiune.

Deschideți un link în fila nouă utilizând fila text în editorul clasic

Dacă utilizați editorul HTML etichetat „Text” în editorul clasic vechi, atunci iată cum ați deschide un link extern într-o fereastră nouă.

Adăugați butonul de legătură în editorul de text

Pur și simplu selectați textul pe care doriți să îl conectați, apoi faceți clic pe butonul Adăugare legătură. Aceasta va genera fereastra pop-up avansată a link-ului Insert.

Adăugarea unei legături într-un editor de text simplu utilizând editorul clasic

De aici, puteți adăuga linkul și bifați caseta de lângă opțiunea „Deschideți linkul în fila nouă”. După aceasta, faceți clic pe butonul Adăugare legătură și pop-ul va dispărea. Acum veți vedea codul HTML pentru linkul din editorul de text.

Cod HTML pentru link-ul extern

Acum puteți salva modificările și vizualiza postarea pentru a vedea linkul extern în acțiune.

Cum să deschideți legături externe într-o fereastră nouă folosind HTML

Uneori poate fi necesar să scrii HTML pentru a adăuga o legătură în WordPress. De exemplu, când utilizați modul HTML în noul editor de blocuri sau adăugați o legătură într-un fișier cu temă WordPress.

Va trebui să adăugați link-ul folosind următorul cod HTML.

Link Text

Pur și simplu înlocuiți exemplul.com cu adresa URL a linkului extern și textul Link cu textul pe care doriți să îl conectați.

Parametrul țintă din acest cod le oferă browserelor să deschidă legătura într-o nouă fereastră sau filă.

Deschideți automat toate link-urile externe din fereastra nouă cu un plugin WordPress

Poate suna ca o muncă suplimentară pentru a verifica manual opțiunea pentru fiecare link extern pe care îl adăugați. Cu toate acestea, în timp te vei obișnui cu ea.

Dacă rulați un blog cu mai mulți autori sau uitați deseori să deschideți linkuri externe într-o nouă filă, atunci puteți utiliza un plugin pentru asta.

În primul rând, trebuie să instalați și să activați Open External Links într-o nouă fereastră plugin. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

Pluginul funcționează din cutie și va deschide automat linkurile externe într-o fereastră nouă.

Nu schimbă de fapt linkurile externe din postările de pe blog. În schimb, folosește JavaScript pentru a deschide legături externe într-o fereastră nouă.

Notă: Rețineți că dezactivarea pluginului va opri deschiderea linkurilor externe într-o fereastră nouă.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să deschizi cu ușurință linkurile externe într-o fereastră nouă în WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră finală cu cele mai utile sfaturi, trucuri și hack-uri WordPress pe care le puteți utiliza pe site-ul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map