Cum să remediați eroarea de conținut mixt în WordPress (pas cu pas)

Vedeți eroarea de conținut mixtă în WordPress? Eroarea de conținut mixtă în WordPress este cauzată de setările incorecte HTTP / SSL. De multe ori nu afectează funcționalitatea site-ului dvs. web, dar poate avea efecte negative pe site-ul SEO și experiența utilizatorului. În acest articol, vă vom arăta cum să remediați eroarea de conținut mixtă în WordPress.


Cum să remediați eroarea de conținut mixtă în WordPress

Ce este eroarea de conținut mixt în WordPress?

Este foarte recomandat să adăugați HTTPS / SSL în WordPress, deoarece după iulie 2018 Google Chrome va marca toate versiunile http ale site-ului ca fiind nesigure..

SSL adaugă un strat de securitate suplimentar în jurul datelor transferate de pe site-ul dvs. web în browserele utilizatorilor. Motoarele de căutare precum Google recomandă utilizarea SSL și pe site-ul dvs. web.

Toate cele mai bune companii de găzduire WordPress oferă acum SSL gratuit ca parte a pachetelor lor. Dacă compania dvs. de găzduire nu oferă acest lucru, atunci puteți obține SSL gratuit prin intermediul Cifrați pentru site-ul dvs. WordPress.

Dacă ați implementat corect SSL pe site-ul dvs. web, în ​​bara de adrese a browserului veți vedea o pictogramă verde lacat, lângă URL-ul site-ului dvs..

Semn de conținut sigur

Pe de altă parte, dacă setările HTTP / SSL nu sunt configurate corespunzător, atunci în bara de adrese veți vedea un semn de informație sau o pictogramă de lacat..

Nu este complet sigur din cauza conținutului mixt

Acest lucru indică faptul că, în timp ce site-ul dvs. web folosește un certificat SSL, un anumit conținut de pe site-ul dvs. este în continuare difuzat de la adresele URL HTTPS.

Puteți afla ce conținut este servit prin protocolul nesigur folosind instrumentul Inspectare. Eroarea de conținut mixt va fi afișată ca un avertisment în consolă cu detalii pentru fiecare articol de conținut mixt.

Conținut mixt afișat în instrumentele pentru dezvoltatori

Dacă este doar un singur element pe care îl puteți repara manual, atunci puteți merge înainte și să îl remediați prin editarea postării, a paginii sau a fișierului tematic unde apare.

Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor aceste elemente sunt adăugate dinamic de către WordPress sau stocate în baza de date. În acest caz, va fi greu să le detectați și să le remediați manual.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la cum să remediați cu ușurință eroarea de conținut mixtă în WordPress.

Remediarea erorii de conținut mixt în WordPress

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați și să activați pluginul SSL Insecure Content Fixer. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

La activare, trebuie să vizitați Setări »SSL Conținut nesigur pagina pentru a configura setările pluginului.

Setări ale pluginului pentru conținut securizat SSL

Acest plugin oferă diferite niveluri de corecții la eroarea de conținut mixtă. Vă vom explica fiecare dintre ele, ce fac și care este cel mai potrivit pentru dvs..

1. Simplu

Aceasta este cea mai rapidă și recomandată metodă pentru toți utilizatorii începători. Remediază automat eroarea de conținut mixtă în WordPress pentru scripturi, fișe de stil și imagini ale bibliotecilor media WordPress.

2. Conținut

Dacă metoda simplă nu rezolvă eroarea de conținut mixtă pe site-ul dvs. web, ar trebui să încercați această metodă. Acesta va utiliza toate caracteristicile de simplu, pe lângă verificări pentru remedieri în conținut WordPress și widget-uri text.

3. Widgets

Aceasta include toate corecțiile aplicate la nivel de conținut, plus o soluție suplimentară la resursele încărcate în toate widgeturile WordPress de pe site-ul dvs. web.

4. Captura

Această metodă surprinde totul pe fiecare pagină a site-ului dvs. web, de la antetul la subsol și înlocuiește toate adresele URL cu HTTP. Este mai lent și ar afecta performanța site-ului dvs. web.

5. Capturați toate

Când toate nivelurile de mai sus nu reușesc, puteți încerca această metodă. Încearcă să remedieze tot ceea ce poate duce la un comportament neașteptat pe site-ul dvs. web. De asemenea, va avea cel mai negativ impact asupra performanței.

După selectarea unui nivel de remediere a conținutului, trebuie să derulați în jos în secțiunea de detectare HTTPS. Aici puteți alege cum să detectați conținutul HTTP pe site-ul dvs. web.

Detectarea HTTPS

Opțiunea implicită este utilizarea unei funcții WordPress, care ar funcționa pentru majoritatea site-urilor web.

Mai jos veți găsi alte opțiuni care sunt deosebit de utile dacă utilizați Cloudflare CDN, server web nginx și multe altele. Continuați și selectați metoda pe care considerați că o aplică site-ului dvs. web, în ​​funcție de configurarea dvs. particulară.

Nu uitați să faceți clic pe butonul Salvați modificările pentru a vă stoca setările.

Acum puteți vizita site-ul dvs. web pentru a vedea dacă acest lucru a rezolvat problemele de conținut nesigure de pe site-ul dvs. web. Asigurați-vă că ștergeți memoria cache WordPress înainte de a verifica site-ul.

Dacă eroarea de conținut mixt din WordPress nu este remediată, revizuiți pagina cu setările pluginului și reajustați nivelurile de remediere.

Sperăm că acest articol v-a ajutat să aflați cum să remediați eroarea de conținut mixtă în WordPress. De asemenea, poate doriți să vedeți lista noastră cu cele mai frecvente erori WordPress și cum să le rezolvați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me