Cum să scanați site-ul dvs. WordPress pentru a găsi un cod potențial rău intenționat

Deseori suntem solicitați de utilizatorii noștri, există o modalitate de a scana site-ul dvs. WordPress pentru a găsi cod potențial rău intenționat? Răspunsul la această întrebare este DA, DA și DA. Există atât instrumente gratuite, cât și plătite, disponibile pentru scanarea site-ului dvs. WordPress pentru a găsi un cod potențial rău sau nedorit. De obicei, malware și codul rău intenționat pot trece neobservate mult timp, cu excepția cazului în care scanați site-ul dvs. în mod regulat. În acest articol, vă vom arăta cum să scanați cu ușurință site-ul dvs. WordPress pentru a găsi malware și cod potențial rău intenționat.


Cum să scanați un site WordPress pentru malware și cod suspect

Când să vă scanați site-ul dvs. WordPress pentru a descărca malware și codul rău intenționat?

Cel mai bun moment pentru a scana site-ul dvs. WordPress cu privire la malware și coduri rău intenționate este acum. Mulți începători nu instalează imediat un scaner de securitate WordPress, ceea ce înseamnă că un program malware sau o injecție de cod rău poate trece neobservat mult timp.

Mulți utilizatori nu observă nimic până când unele semne indicatoare nu-i fac suspect. Vedeți lista noastră de semne comune cu privire la faptul că site-ul dvs. WordPress este hacked.

Chiar dacă site-ul dvs. WordPress nu este hacked sau afectat, ar trebui să înveți totuși cum să scanați site-ul dvs. WordPress pentru codul rău intenționat. Acesta vă va ajuta să vă protejați site-ul dvs. împotriva atacurilor viitoare.

Cel mai important, puteți îmbunătăți securitatea WordPress pentru a vă proteja site-ul WordPress ca un pro total (nu necesită abilități tehnice).

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la modul de scanare completă a site-ului dvs. WordPress pentru a găsi un cod potențial rău.

1. Sucuri

Tabloul de bord gratuit pentru WordPress fără sucuri

Sucuri este liderul industriei în domeniul securității WordPress. Sunt un serviciu plătit, dar oferă o funcție limitată de scanare WordPress gratuit.

Pentru a scana rapid site-ul dvs., trebuie să instalați și să activați pluginul gratuit Sucuri Security. Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre cum să instalați un plugin WordPress.

Pluginul verifică fișierele dvs. WordPress pentru a vedea dacă sunt modificate. De asemenea, scanează posibile coduri malware, iframe, legături și activitate suspectă.

Valoarea reală provine din planurile lor plătite, care vin cu cea mai bună protecție firewall WordPress. Firewall-ul aplicației lor la nivel DNS blochează orice activitate suspectă sau malware, chiar înainte de a ajunge pe site-ul dvs. web.

Vă recomandăm să folosiți un firewall pentru site-ul de nivel DNS, deoarece este mai eficient. Firewallul Sucuri servește de asemenea conținutul static al site-ului dvs. prin propriul CDN, care vă oferă un impuls semnificativ de performanță și îmbunătățește viteza WordPress.

Cel mai important, dacă site-ul dvs. web este afectat, atunci experții Sucuri vă vor curăța site-ul fără costuri suplimentare. Curățarea unui site WordPress hacked este destul de dificilă chiar și pentru utilizatorii WordPress experimentați. Să știți că aveți experți reali în securitate pentru curățarea site-ului dvs. web este o imensă liniște pentru proprietarii de afaceri.

Folosim Sucuri pe site-ul nostru. Pentru a afla mai multe, consultați recenzia noastră completă Sucuri.

2. Wordfence

Scanare Wordfence

Wordfence este un alt plugin de securitate popular WordPress care vă permite să scanați cu ușurință site-ul dvs. WordPress pentru coduri suspecte, în aer liber, URL-uri rău intenționate și modele cunoscute de infecții..

Acesta scanează automat site-ul dvs. în fundal și, de asemenea, puteți iniția manual o scanare în orice moment.

Veți putea vedea progresul scanării în casetele galbene din pagina de scanare. După ce scanarea este terminată, Wordfence vă va arăta rezultatele.

Acesta vă va anunța dacă a găsit pe site-ul dvs. un cod suspect, infecții, malware sau fișiere corupte. Va recomanda, de asemenea, acțiuni pe care le puteți întreprinde pentru a remedia aceste probleme.

Wordfence este dotat și cu un firewall la nivel de aplicație. Acest firewall vă ajută să preveniți atacurile de forță brută și hacking-ul. Cu toate acestea, funcționează pe site-ul dvs. web, ceea ce îl face puțin mai puțin eficient.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru pas cu pas despre instalarea și configurarea securității Wordfence în WordPress.

3. Securitate anti-malware

Securitate anti-malware

Anti-Malware Security este un alt plugin de securitate WordPress foarte puternic, care vă poate ajuta să scanați codul WordPress și malware.

Pluginul caută coduri suspecte, scripturi, amenințări .htaccess, spații în aer liber și modele cunoscute de infecții în toate folderele și fișierele site-ului dvs. web. Efectuează o scanare completă, care poate dura un timp până la finalizare.

Autorul pluginului menține activ definiții, ceea ce înseamnă că se îmbunătățesc continuu pentru a detecta noi amenințări pe măsură ce sunt descoperite.

Rețineți că pluginul poate prezenta o mulțime de potențiale amenințări, care sunt de fapt false pozitive. Va trebui să comparați manual fișierele cu fișierele sursă, care ar putea fi multă muncă.

De asemenea, include o opțiune pentru firewall. Firewallul este de fapt un firewall la nivel de software care este mai puțin eficient decât un firewall la nivel DNS.

Cum să curățați malware sau codul suspect în WordPress?

Curățați WordPress hacked

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să schimbi imediat toate parolele WordPress. Aceasta include conturile de utilizator WordPress, contul de găzduire WordPress, conturile de utilizator FTP sau SSH și parola bazei de date WordPress.

Acest lucru asigură că, dacă una dintre aceste parole a fost compromisă, hackerii nu vor putea să o folosească pentru a recâștiga accesul.

În continuare, trebuie să creați o copie de rezervă completă WordPress fie folosind un plugin, fie manual prin phpMyAdmin și FTP. Acest pas asigură că, dacă se întâmplă ceva în timpul curățării, puteți reveni în continuare la starea infectată a site-ului dvs. web.

După aceea, vă recomandăm să angajați un profesionist în securitate WordPress pentru a curăța site-ul pentru dvs. Vă recomandăm Sucuri, fiecare dintre planurile lor plătite include serviciul de eliminare a programelor malware. Chiar dacă site-ul dvs. web este deja afectat, îl vor curăța pentru dvs..

Puteți încerca, de asemenea, să îl curățați singur. Este o muncă dificilă și poate dura mult timp. Stați liniștit și urmați instrucțiunile din ghidul nostru pas cu pas despre cum să remediați un site WordPress hackat pentru începători.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să scanezi site-ul tău WordPress pentru malware și cod potențial rău intenționat. De asemenea, poate doriți să vedeți ghidul nostru cu privire la remedierea unei părți din spate pe un site WordPress hackat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map