Cum se instalează și se instalează W3 Total Cache pentru începători

Adesea primim complimente de la utilizatori cu privire la cât de rapid se încarcă site-ul nostru. Toată lumea vrea să afle secretul din spatele unui site WordPress de încărcare rapidă. În afară de găzduire web bună și pluginuri bine codate, trebuie să vă asigurați că utilizați memorie în cache corect și că aveți un CDN (rețea de livrare de conținut). Pentru configurarea noastră, folosim un plugin numit W3 Total Cache. Datorită unui volum mare de solicitare, am decis să creăm un ghid pas cu pas despre modul de instalare și configurare a W3 Total Cache pentru începători.


În acest articol, vă vom arăta cum instalați W3 Total Cache și configurați-l corect pentru a maximiza beneficiile. Vă vom arăta, de asemenea, cum să combinați W3 Total Cache cu un serviciu CDN pentru ca site-ul dvs. să se încarce și mai rapid.

Înainte de a începe, vă recomandăm să verificați performanța site-ului dvs. utilizând Instrumentele de viteză a paginii și Pingdom Google. Acest lucru vă va oferi o comparație înainte și după.

Mai jos este ecranul rezultatelor Pingdom:

WPBeginner Pingdom 21 noiembrie

Să începem cu configurarea noastră de W3 Total Cache.

Tutorial video

Abonați-vă la WPBeginner

Dacă nu vă place videoclipul sau aveți nevoie de mai multe instrucțiuni, continuați să citiți.

Ce este W3 Total Cache?

W3 Total Cache este cel mai rapid și mai complet plugin de optimizare a performanței WordPress. Aveți încredere în multe site-uri populare, inclusiv: AT&T, Mashable, Smashing Magazine, WPBeginner și alte milioane. W3 Total Cache îmbunătățește experiența utilizatorului site-ului dvs., îmbunătățind performanțele serverului dvs., memorând în cache fiecare aspect al site-ului dvs., reducând timpii de descărcare și oferind integrare transparentă a rețelei de livrare a conținutului (CDN)..

Instalarea memoriei cache totală W3 în WordPress

Înainte de a instala W3 Total Cache, trebuie să vă asigurați că dezinstalați toate celelalte pluginuri de memorie în cache (de exemplu WP Super Cache). Dacă nu faceți acest lucru înainte de instalare, pluginul va avea probleme cu activarea.

Avem un ghid foarte detaliat care explică cum să instalați un plugin WordPress pe care îl puteți urmări. Sau puteți urmări ghidul de mai jos:

Accesați panoul de administrare WordPress și faceți clic pe Pluginuri »Adaugă nou. Căutați „W3 Total Cache” și ar trebui să vedeți rezultate precum imaginea de mai jos:

Instalarea pluginului W3 Total Cache pentru WordPress

Faceți clic pe butonul Instalare acum și apoi activați pluginul.

Setări și configurare Cache totală W3

W3 Total Cache este un plugin foarte puternic, deci are tone de opțiuni. Acesta ar putea fi un lucru bun sau un lucru rău. Pentru cei care știu să folosească aceste opțiuni, acestea sunt o mină de aur. Pentru majoritatea începătorilor, aceste opțiuni ar putea fi destul de complicate și confuze. Vom vizita în detaliu fiecare dintre aceste opțiuni, astfel încât să puteți configura corect W3 Total Cache. Vom începe cu setările generale.

setari generale

Puteți accesa pagina Setări generale dând clic pe butonul de meniu Performanță din panoul dvs. de administrator WordPress. Aici veți configura pluginul prin configurarea setărilor de bază. Asigurați-vă că sunteți pe pagina cu setări generale și nu pe pagina de bord promoțională pe care o are acest plugin.

W3 Pagina de setări generale pentru memoria cache totală

Ce este Page Cache?

Prima opțiune pe care o vedeți pe această pagină este Page Cache. Este responsabil pentru crearea de pagini de memorie cache statice pentru fiecare pagină care este încărcată, deci nu se încarcă dinamic la fiecare încărcare a paginii. Prin activarea acestei funcții, vă veți reduce semnificativ timpul de încărcare. Consultați imaginea de mai jos pentru a vedea cum funcționează memoria cache a paginii:

Ce este pagina Cache?

După cum puteți vedea în mod normal când un utilizator vine pe site-ul dvs., WordPress rulează scripturi PHP și interogări MySQL la baza de date pentru a găsi pagina solicitată. Apoi PHP analizează datele și generează o pagină. Acest proces necesită resurse server. Dacă este activată memorarea în cache a paginii, vă permite să săriți toată sarcina de server și să afișați o copie în cache a paginii atunci când un utilizator o solicită.

Pentru găzduirea partajată pe care o folosesc majoritatea începătorilor, metoda Disc: îmbunătățită este foarte recomandată. Ar trebui să bifați caseta Enable Page Cache și să salvați toate setările.

Configurarea memoriei cache a paginii în memoria cache totală W3 pentru WordPress

Pentru majoritatea oamenilor, acesta este tot ce trebuie să faci cu memoria de memorie în cache. Întrucât acest ghid este destinat utilizatorilor de nivel începător, vom omite setările avansate de memorie în cache a paginilor, deoarece opțiunile implicite sunt suficiente.

Vom trece de asemenea prin Minify, Cache de baze de date și Cache de obiecte. Motivul simplu se datorează faptului că nu toate serverele oferă rezultate optimizate cu aceste setări. Următoarea opțiune pe care o veți vedea este Browser Cache.

Ce este Browser Cache?

De fiecare dată când un utilizator vizitează un site web, browserul său web descarcă toate imaginile, fișierele CSS, JavaScript-urile și alte fișiere statice într-un folder temporar pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. În acest fel, atunci când același utilizator va merge la pagina următoare, se va încărca mult mai repede, deoarece toate fișierele statice se află în memoria cache a browserului.

Opțiunea Browser Cache din W3 Total Cache stabilește o limită de timp pe browserul Cache. Având în vedere că nu îți schimbi logo-ul în fiecare zi, dacă fișierele statice precum cea în cache timp de 24 de ore nu te doare. Pur și simplu verificați opțiunea Activați sub cache browserului și faceți clic pe butonul Salvați toate setările. După ce ați făcut asta, permiteți să vizitați pagina Performanță »Cache browserului pagina pentru mai multe setări.

Configurarea opțiunilor Browser Cache în W3 Total Cache

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, am activat aproape totul, cu excepția celor 404. Când salvați setările, toate setările de mai jos pe pagina respectivă se vor îngriji automat.

În setările noastre gratuite de WordPress, acestea sunt setările implicite pe care le activăm.

Ce este un CDN?

CDN reprezintă Rețeaua de livrare a conținutului care vă permite să serviți conținutul static de pe mai multe servere cloud, mai degrabă decât de la un singur server de găzduire. Acest lucru vă permite să reduceți încărcarea serverului și să accelerați site-ul.

Am creat o infografie pe Ce este un CDN și de ce ai nevoie de un CDN pentru site-ul tău WordPress. Vă recomandăm să îl verificați, pentru a putea lua o decizie educată.

W3 Total Cache acceptă MaxCDN, Amazon S3, Rackspace Cloud și Amazon Cloud Front. WPBeginner utilizează MaxCDN (de ce folosim MaxCDN). Această secțiune se va aplica numai site-urilor care utilizează CDN sau intenționează să utilizeze CDN. Dacă credeți că veți utiliza un CDN, atunci vă recomandăm MaxCDN.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să creați o zonă de tragere în tabloul de bord MaxCDN. Conectați-vă la contul dvs. MaxCDN, faceți clic pe Gestionare zone și apoi faceți clic pe butonul Creați zona Trageți.

Configurați cache totală W3 - Setări MaxCDN

Pe ecranul următor vi se va solicita să furnizați detalii pentru zona dvs. de tragere.

  • Trageți numele zonei: dați pur și simplu orice nume acestei zone de tragere, astfel încât să îl puteți identifica în panoul dvs. MaxCDN.
  • Adresa URL a serverului: Introduceți adresa URL a site-ului dvs. WordPress începând cu http: // și terminând cu o tăbliță / la sfârșit.
  • Domeniu CDN personalizat: introduceți orice subdomeniu, de exemplu: cdn.wpbeginner.com
  • Etichetă: Furnizați descrierea pentru această zonă de tragere.
  • Compresie: activarea compresiei vă va economisi lățimea de bandă, de aceea este recomandat să bifați această casetă.

O captură de ecran cu aspectul setărilor menționate mai sus:

Detalii despre zona de tracțiune MaxCDN

Faceți clic pe butonul Creare și MaxCDN va crea Zona Trageți. Pe ecranul următor, vă va arăta o adresă URL ca aceasta „wpb.wpbeginner.netdna-cdn.com” și salvați această adresă URL într-un fișier text folosind un bloc de notițe, deoarece vom avea nevoie de asta mai târziu.

Acum că am creat o zonă de tragere, următorul pas este să configurați zone de conținut. Puteți face acest lucru accesând tabloul de bord MaxCDN. Faceți clic pe butonul de gestionare de lângă zona dvs. de tragere pe care tocmai ați creat-o. Pe ecranul următor, faceți clic pe fila Setări. Scopul creării de zone de conținut este adăugarea de subdomenii, astfel încât să putem îmbunătăți experiența utilizatorului prin așezarea de la conținut din diferite subdomenii în browserul utilizatorului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul etichetat Domenii personalizate și adăugați mai multe subdomenii. Vezi imaginea de mai jos:

MaxCDN multiple subdomenii

După ce ați adăugat domenii personalizate, trebuie doar să faceți clic pe butonul Actualizare.

Următorul pas este să configurați înregistrări CNAME pentru subdomenii. Majoritatea furnizorilor noștri de găzduire WordPress, cum ar fi Hostgator, Bluehost, etc. oferă clienților un cPanel pentru a gestiona diferite setări ale găzduirii lor. Vom descrie modul de configurare a unei înregistrări CNAME în cPanel.

Conectați-vă la tabloul de bord cPanel și apoi faceți clic pe Simple DNS Zone Editor sub Domenii.

Configurați cache totală W3 - Adăugarea unei înregistrări CNAME

Pe ecranul următor, veți vedea un formular cu două câmpuri. Introduceți numele de subdomeniu pe care l-ați introdus în timpul creării zonei de conținut. De exemplu, veți pune cdn pentru cdn.wpbeginnner.com.

cPanel va completa automat domeniul complet. În câmpul CNAME introduceți adresa URL furnizată de MaxCDN când ați creat zona de tragere. Este adresa URL pe care v-am solicitat să o salvați în blocul de note.

Configurați cache totală W3 - Adăugarea unei înregistrări CNAME

Repetați procesul pentru toate subdomeniile dvs., de ex. cdn1, cdn2, etc. Amintiți-vă că numai câmpul de nume se va schimba de fiecare dată, iar câmpul CNAME are întotdeauna url-ul furnizat de MaxCDN pentru zona dvs. de tragere. După ce ați creat înregistrări CNAME pentru toate subdomeniile, este timpul să reveniți la WordPress și să configurați MaxCDN cu W3 Total Cache.

Mergi la Performanță »Setări generale. Derulați în jos până găsiți caseta de configurare CDN. Bifează Activare și selectează MaxCDN din meniul derulant Tip CDN. Faceți clic pe butonul Salvați toate setările.

Activarea MaxCDN în cache totală W3

După salvarea setărilor, veți vedea o notificare care vă informează să furnizați informații pentru câmpurile „Cheie de autorizare” și „Înlocuiți numele de gazdă implicit cu” și selectați o zonă de tragere. Faceți clic pe linkul „Specificați-l aici” și W3 Total Cache vă va duce la pagina CDN.

W3 Total Cache specifică setările pentru MaxCDN

Pe ecranul următor faceți clic pe butonul Autorizați. Aceasta vă va duce pe site-ul MaxCDN unde veți genera o cheie de autorizare. Copiați și inserați această cheie în memoria cache totală W3. În „Înlocuiți numele gazdei site-ului”, introduceți subdomeniul pe care l-ați creat anterior.

Introducerea cheii API MaxCDN și setarea numelui de gazdă în cache totală W3

Salvați toate setările și toate acestea. Site-ul dvs. este acum configurat pentru a servi fișierele statice folosind MaxCDN. Acum, dacă vă încărcați site-ul, adresele URL ale imaginii trebuie difuzate din subdomeniul CDN, mai degrabă decât de pe site-ul propriu al site-ului dvs. De exemplu:

https://www.wpbeginner.com/wp-content/uploads/2010/08/w3totalcachecdnconfig.gif

ar fi înlocuit cu:

http://cdn.wpbeginner.com/wp-content/uploads/2010/08/w3totalcachecdnconfig.gif

Acum, dacă vreunul dintre fișierele dvs. statice nu se încarcă cu CDN, atunci înseamnă că probabil va trebui să îl specificați în setarea listei de fișiere personalizate din W3 Total Cache. A trebuit să o facem pentru pluginul OIO Publisher pe care îl utilizăm pentru difuzarea anunțurilor. Dacă accesați pagina cu setările CDN, veți vedea opțiunea Advanced:

Setări CDN avans în Cache totală W3

Pur și simplu adăugați toate fișierele / folderele pe care doriți să le includeți pentru CDN. De asemenea, dacă observați, există o listă de fișiere respinsă. Când efectuați o mică actualizare a designului, style.css-ul dvs. nu se va actualiza imediat. Deci, puteți pune asta într-o listă de fișiere respinsă pentru perioada în care efectuați modificări. Dacă doriți doar o purjare unică, puteți face asta din tabloul de bord MaxCDN.

Tot ceea ce am acoperit până acum, va funcționa excelent la majoritatea conturilor de gazduire web. Cu toate acestea, W3 Total Cache vine cu multe alte opțiuni. Vom încerca tot posibilul să explicăm ce sunt și de ce nu le activăm pe toate site-urile.

Comprimați

Reduceți pur și simplu reduceți dimensiunea fișierelor dvs. statice pentru a vă salva fiecare kilobyte pe care îl puteți. Cu toate acestea, uneori, generarea acelui fișier minificat poate fi mai intensiv în resurse, atunci resursa pe care o va salva. Nu spunem că este o funcție oribilă. Spunem pur și simplu că s-ar putea să nu fie cea mai potrivită pentru fiecare server. Am auzit numeroși utilizatori care se plâng de acest lucru, iar gazda noastră (HostGator) ne-a recomandat să lăsăm acest lucru. Dacă sunteți ca noi (NU ESTE SALVAT cu serverul), atunci ascultați furnizorul dvs. de găzduire web.

Cache de baze de date

Cache-ul bazei de date reduce sarcina serverului prin interogarea interogărilor SQL. Acest lucru elimină timpul de procesare a interogării bazei de date (care poate să nu fie mult pentru site-urile mai mici). Când am început să folosim acest lucru, părea să punem o mulțime de încărcări pe serverul nostru. Gazda noastră ne-a recomandat să o oprim. În schimb, au sfârșit să activeze memoria cache SQL încorporată pentru noi. Din nou, utilizați această opțiune pe propriul dvs. risc. Puteți încerca să vedeți cum afectează timpul dvs. de încărcare a site-ului. Apoi, pur și simplu opriți-l, dacă impactul nu este suficient de semnificativ. Majoritatea gazdelor nu recomandă acest lucru pentru conturile de găzduire partajate.

Obiectul de memorie în cache

Dacă aveți un site extrem de dinamic, atunci utilizarea cache-ului de obiecte vă va ajuta. Acest lucru este utilizat în principal dacă aveți interogări de baze de date complexe care sunt costisitoare de regenerare. Pentru majoritatea începătorilor, ignorați-l.

Acum că aveți totul configurat, este mai bine să creați o copie de rezervă pentru configurația dvs. W3 Total Cache. La urma urmei, am trecut prin multe în acest articol. Va trebui să reveniți la pagina cu Setările generale ale memoriei cache totală W3. Există o secțiune pentru Setări import / export. Faceți clic pentru a descărca fișierul cu setări de pe serverul dvs..

Sperăm că ați găsit util acest articol. Pentru acei utilizatori care încă nu sunt vândute pe conceptul de CDN, vă recomandăm cu ardoare să îi oferiți o fotografie. CDN funcționează cu gazda web pentru a reduce încărcarea serverului și pentru a crește performanța site-ului. Folosim MaxCDN și vă recomandăm să faceți la fel. (Încercați-le doar o lună și veți vedea de ce le recomandăm).

Dacă aveți întrebări, atunci vă rugăm să nu ezitați să adresați comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me