Cum să eliminați numele autorului de pe postările WordPress (2 modalități simple)

Doriți să eliminați numele autorului din postările de pe blogul dvs. WordPress? În mod normal, postările de pe blog ar trebui să arate numele autorului cu alte meta-date precum data și categoria.


Cu toate acestea, este posibil ca unii proprietari de blog să nu dorească să afișeze numele autorului lângă postările pe blog.

În mod implicit, WordPress nu are opțiunea de a elimina numele autorului și trebuie să selectați un autor pentru a publica o postare.

În acest articol, vă vom arăta două moduri de a elimina cu ușurință numele de autor din postările dvs. WordPress. Vom discuta, de asemenea, pro și contra fiecărei abordări.

Ștergeți numele autorului din postările WordPress

De ce ai vrea să elimini numele autorului?

Numele autorului este un tip important de metadate adăugate la postările dvs. WordPress în mod implicit. Vă permite cititorilor dvs. să afle despre autorii care creează conținut pe blogul dvs..

Cu toate acestea, există momente în care poate doriți să ascundeți numele autorului.

De exemplu: dacă mai mulți membri ai personalului din echipa dvs. colaborează la fiecare post de blog, atunci poate părea nedrept să credităm un singur membru al personalului pentru lucrare.

Într-un alt scenariu, este posibil să aveți mai mulți colaboratori / scriitori independenți care scriu ocazional articole, dar doriți să păstrați un stil și o voce consecvente pentru blogul dvs..

Cu acest lucru, să aruncăm o privire la soluții pentru a elimina cu ușurință numele de autor din postările WordPress, permițând totuși mai mulți autori să lucreze în fundal.

Metoda 1: Ștergeți manual numele autorului din postările WordPress

Tema dvs. WordPress decide când și cum să afișați numele autorului în postările de pe blog. Temele folosesc mai multe abordări pentru a face asta, ceea ce face mai dificil pentru un plugin să ofere o soluție generică pentru eliminarea numelor de autor.

Va trebui să editați anumite coduri pentru a împiedica tema dvs. să afișeze numele autorului. Dacă nu aveți codul de editare incomod, încercați în schimb a doua metodă.

Prima metodă necesită să editați fișiere cu temă WordPress. Dacă nu ați făcut acest lucru înainte, atunci consultați ghidul nostru despre cum să copiați și să lipiți codul în WordPress.

Notă: Asigurați-vă că creați o copie de rezervă a temei sau a copilului dvs. înainte de a face modificări. Dacă ceva nu merge bine, acest lucru vă va ajuta să reveniți cu ușurință la schimbări.

Temele WordPress folosesc diferite variante de cod pentru a afișa numele autorului. Va trebui să localizați codul responsabil pentru afișarea numelui autorului în fișierele dvs. tematice și să îl ștergeți.

Cele mai comune locații pentru a găsi acest cod sunt fișierele single.php, content.php, archive.php și index.php.

În multe cazuri, nu veți putea găsi codul care emite numele autorului. În schimb, veți găsi o etichetă de șablon definită în fișierul funcții.php sau fișierul template-tags.php.

De exemplu, tema implicită Douăzeci și nouă folosește funcția twentynineteen_posted_by pentru a afișa numele autorului. Această funcție este definită în fișierul template-tags.php și folosește următorul cod:

function twentynineteen_posted_by () {
printf (
/ * traducători: 1: pictograma SVG. 2: post autor, vizibil numai pentru cititorii de ecran. 3: link autor. * /
‘% 1 $ s% 2 $ s% 4 $ s’,
twentynineteen_get_icon_svg („persoană”, 16),
__ (‘Postat de’, ‘twentynineteen’),
esc_url (get_author_posts_url (get_the_author_meta (‘ID’))),
esc_html (get_the_author ())
);
}
endif;

După ce ați localizat codul care scoate numele autorului, trebuie să îl ștergeți.

De exemplu, trebuie să ștergeți codul de la a doua linie la a noua linie din codul de mai sus. După aceea, codul rămas va arăta ca mai jos.

function twentynineteen_posted_by () {
}
endif;

Nu uitați să vă salvați modificările după ștergerea codului de nume al autorului. Apoi, încărcați fișierele înapoi pe site-ul dvs. web.

Acum puteți vizita site-ul dvs. web pentru a vedea schimbările în acțiune:

Numele autorului a fost eliminat în demo-ul WordPress Post

Această metodă ascunde numele autorului în toate postările dvs.; cu toate acestea, paginile de arhivă ale autorului vor rămâne intacte. O pagină de arhivă de autor este locul în care WordPress creează o listă cu toate articolele scrise de un anumit utilizator.

Puteți găsi pagina de arhivă a autorului pe un URL de acest fel:

https://example.com/author/samsmith/

Această adresă URL poate fi descoperită de motoarele de căutare, ceea ce înseamnă că este posibil să primiți în continuare trafic către aceste pagini.

Puteți dezactiva cu ușurință arhivele autorului folosind pluginul SEO Yoast. După ce instalați și activați pluginul, accesați SEO »Aspect de căutare tabloul de bord și apoi faceți clic pe fila „Arhive”.

Acum puteți vedea setările arhivei autorului. Puteți comuta Arhivele autorului pentru a comuta și dezactiva arhivele autorului pe site-ul dvs..

Setări arhiva autorului SEO Yoast

Dacă faceți acest lucru, dezactivați arhivele autorului și ascundeți fișierul autor-sitemap.xml creat de pluginul SEO Yoast.

Metoda 2: Creați un nume de autor generic pentru publicarea postărilor WordPress

Această metodă nu elimină numele autorului, dar poate fi folosită ca soluție.

Vei crea un nume de autor generic și îl vei folosi pentru toate articolele tale anterioare și viitoare. Va trebui să schimbați numele autorului înainte de a publica fiecare postare.

Notă: Această metodă este ireversibilă. Dacă faceți acest lucru și doriți să reveniți, atunci va trebui să editați fiecare postare și să o atribuiți autorului original manual.

Acestea fiind spuse, să începem.

Mai întâi adăugați un nou autor pe site-ul dvs. WordPress și dați-i un nume de utilizator generic, cum ar fi editorialteam.

Adăugați un utilizator nou

În continuare, trebuie să vizitați Utilizatori »Toți utilizatorii pagina și faceți clic pe linkul „Editați” sub numele de utilizator pe care tocmai l-ați adăugat.

Editare utilizator

Pe ecranul profilului de utilizator, derulați în jos în opțiunea „Porecle” și introduceți numele pe care doriți să îl afișați (de exemplu, echipa editorială).

După aceea, faceți clic pe meniul derulant de lângă opțiunea „Afișați numele public ca” și selectați porecla pe care tocmai ați introdus-o.

Selectați numele afișat

Puteți adăuga, de asemenea, o biografie generică și chiar puteți crea un gravatar pentru contul de utilizator.

Acum du-te la Mesaje »Toate mesajele pagina și faceți clic pe meniul de opțiuni de ecran din partea de sus. Introduceți 999 pentru numărul de articole de afișat.

Afișați toate mesajele de pe ecran

Acest lucru vă va permite să editați și să modificați rapid numele de autor pentru un număr mare de postări.

Trebuie să selectați toate postările folosind caseta de selectare și apoi să selectați editarea în meniul derulant acțiuni în vrac. După aceasta, faceți clic pe butonul „Aplicați” pentru a continua.

Selectați toate postările pentru editare în vrac

WordPress vă va arăta acum opțiunile de editare în masă. Trebuie să schimbați autorul cu numele de autor generic pe care l-ați adăugat anterior și apoi faceți clic pe butonul Actualizare.

Modifică volumul autorului

WordPress va actualiza acum toate postările selectate și va schimba numele autorului. Nu uitați, acest proces poate dura ceva timp, în funcție de cât de rapid este gazduirea dvs. WordPress.

Dacă aveți mai mult de 999 postări, va trebui să accesați pagina 2 și să repetați procesul.

Asta e tot. Acum puteți vizita site-ul dvs. web pentru a-l vedea în acțiune.

Echipa editorială ca nume de autor

Recomandarea noastră

Eliminarea numelui autorului folosind metoda de codare se face treaba, dar nu este cea mai bună soluție. De exemplu, dacă nu utilizați o temă pentru copii, atunci o actualizare a temei va înlocui modificările.

Acesta este motivul pentru care vă recomandăm a doua metodă pentru a crea un nume de autor generic.

Făcând acest lucru, vă permite să utilizați funcționalitatea WordPress încorporată și nu necesită să editați niciun cod. Nu va elimina numele autorului sau arhivele, dar le va face generice. Va ajuta, de asemenea, să vă asigurați consecvența autorității pe site-ul dvs..

Dacă vă pricepeți la codare, atunci puteți utiliza și o combinație de ambele abordări. Puteți crea un nume de autor generic pentru a publica toate postările dvs. de pe blog și apoi profilul autorului cu coduri dure într-o temă pentru copii WordPress.

Folosim o abordare similară la WPBeginner. Puteți vedea „Personalul editorial” ca autor pentru toate postările de pe blog, inclusiv pe cel pe care îl citiți chiar acum.

Numele autorului generic pe articolul WPBeginner

Puteți vedea, de asemenea, căsuța de informații despre autor din partea de jos a articolului.

Caseta de informații despre autorul generic din articolul WPBeginner

Dacă doriți să adăugați o casetă de informații despre autor ca aceasta, atunci aruncați o privire asupra celor mai bune pluginuri gratuite pentru caseta bio.

Sperăm că acest articol te-a ajutat să înveți cum să elimini numele de autor din postările WordPress. De asemenea, este posibil să doriți să vedeți lista noastră cu 30 de moduri eficiente de generare de bani pentru site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map