19 најбољих ВордПресс почетних тема за програмере у 2020. години

Тражите ли најбољу ВордПресс почетну тему за креирање властите теме од почетка?


ВордПресс почетна тема помаже програмерима да започну са чврстим основама. То може постати основа за вашу тему развоја тема и даје вам добар почетак.

У овом смо чланку изабрали неке од најбољих ВордПресс почетних тема за програмере тема.

Најбоље почетне теме за ВордПресс за програмере

Шта је ВордПресс почетна тема

ВордПресс почетна тема празна је тема са минималним дизајном и основним или апсолутно никаквим изгледом. Ове теме обично долазе са најчешће коришћеним предлошцима у теми ВордПресс.

Имају код за приказ постова, архивских страница, појединачних постова, коментара, али са најмање или уопште не стилирају. То омогућава програмерима тема да брзо почну да додају сопствене стилове и направе потпуно нову тему.

Теме за почетнике разликују се од родитељске теме или тематског оквира.

Родитељске теме су у потпуности стилизоване ВордПресс теме дизајниране за инсталирање и употребу на веб локацијама. Оквири тема пружају пуно кука и филтера за употребу у развоју дечије теме.

Теме за почетнике не долазе са стилизовањем, не треба их користити онаквима какве јесу и нису оквири са прилагођеним кукама, филтерима и ознакама шаблона. Међутим, они се могу користити за израду родитељске теме.

Уз то, погледајмо неке од најбољих почетних тема за ВордПресс које можете користити у свом процесу развоја тема..

1. Астра

Астра Тхеме

Астра је премиум ВордПресс тема за програмере. Долази са преко 100 почетних тема и готових веб локација за брзо покретање веб локације.

Почетне теме Астре направљене су за различите пословне нише и вероватно ћете пронаћи савршен демо сајт који ће одговарати вашим захтевима.

За разлику од других тема на овој листи, Астру могу користити и програмери и почетници. Ако сте почетник који тражите нешто функционално за почетак, Астра би вам пуно олакшала ствари.

2. Постанак

Генесис би СтудиоПресс

Генесис је тематски оквир ВордПресс-а од стране СтудиоПресс-а. Долази са подешавањем теме од 1 клика са мноштвом корисних ресурса, демо садржаја, додатака и прилагођених блокова Гутенберг.

С многим тематским карактеристикама можете искористити 6 дизајна дизајна, истакнуте видгете за садржај, прилагођене предлошке страница и моћну плочу опција тема. Лако је прилагодити веб локацију са неколико кликова.

3. Подвлаке

Подвлачи

Подвлаке су вероватно најпопуларније од свих тема ВордПресс-а. Одржава га Аутоматтиц (компанија која стоји иза услуге хостинга блога ВордПресс.цом).

То је минималистичка почетна тема написана у ХТМЛ5 и ЦСС. Чисти код треба да вам се скрене и помогне вам да брзо направите стандардну ВордПресс тему усклађену са стандардом.

4. Кадуља

Кадуља

Кадуља је модерна почетна тема за ВордПресс заснована на Гулп, Боотстрап и Бовер. Користи омотач тема који вам помаже да избегнете понављање истог кода у сваком предлошку.

Активно се одржава и има снажне следбенике међу ВордПресс програмерима фронтенда.

5. УндерСтрап

УндерСтрап

УндерСтрап је почетна тема за ВордПресс заснована на Ундерсцорес и Боотстрап 4. Опремљена је мобилним одзивним и мрежним оквиром што олакшава прилагођавање.

6. ВП Риг

ВП Риг

ВП Риг је почетна тема и развојни комплет за ВордПресс који вам помаже да изградите ВордПресс теме које су високо оптимизоване за перформансе. Долази са процесом састављања који усмерава, оптимизује и умањује код за боље перформансе.

7. Цатцх Стартер

Цатцх Стартер

Цатцх Стартер је почетна тема ВордПресс-а тамне боје за програмере. Долази са скупом функција које укључују клизач садржаја, портфељ, услуге и изјаве.

Тема је савршена за покретање вашег развоја ВордПрессом. Такође подржава преводе за стварање вишејезичних веб локација.

8. Старт

Почетак

Старт се заснива на почетној теми Ундерсцорес и оквиру Боотстрап. Наслеђује сву шифру подвлаке и додаје чаролију „Боотстрап“ за брзи развој фронтенда.

9. Пасуљ

Пасуљ

Беанс је иновативна почетна тема програма ВордПресс за програмере. Веома је флексибилан са одзивним садржајем и адаптивним сликама.

Тема је СЕО пријатна и изграђена је са врхунском библиотеком сучеља за постављање и прилагођавање ваше веб странице.

10. ЈоинтсВП

ЈоинтсВП

ЈоинтсВП је солидна почетна тема за ВордПресс. Темељи се на оквиру Фоундатион 6 и долази у ЦСС или Сасс аромама.

11. Куарк

Куарк

Куарк је лако прилагодити ВордПресс почетну тему. Заснован је на подвлакама и двадесет дванаест тема ВордПресс-а.

Користи Нормализе како би осигурао да прегледачи доследно приказују све елементе и Мордернизр за откривање ХТМЛ5 и ЦСС3 могућности прегледача.

12. Маглина

Маглина

Небула је напредна ВордПресс почетна тема која више личи на оквир. Долази са прилагођеним функцијама као што је механизам препорука за 404 и странице са резултатима без претраживања, Аутоматско довршавање претраживања итд.

13. ХТМЛ5Бланк

ХТМЛ5Бланк

ХТМЛ5Бланк је класична тема за почетнике ВордПресс-а. Заснован је на чистим ХТМЛ5 и ЦСС3 предлошцима са спремним за употребу ознакама кода и предложака које ћете користити током развоја теме.

14. Генериц

Општи

Генериц је минимална почетна тема за ВордПресс. Тема је идеална за израду прилагођених веб локација за ваше клијенте или је користите као базу за креирање нове теме.

15. Цорнерстоне

Цорнерстоне

Цорнерстоне је модерна почетна тема за програмере ВордПресс-а. Заснован је на популарном оквиру Фондације и спреман је са прилагођеним заглављем, бочном траком, додацима и навигационим менијима.

16. БланкСлате

Бланкслате

Бланкслате је једноставна и изузетно флексибилна тема за почетнике ВордПресс-а. Дизајниран је с обзиром на програмере.

Једноставно је, али има снажне темеље на којима се ваше теме могу ослонити. Тема нуди прилагођене ЦСС стилове и СЕО оптимизацију.

17. Гантри

Гантри

Гантри је моћан оквир ВордПресс тема за програмере. Омогућава вам да брзо креирате ЦМС фриендли теме.

То је опен соурце софтвер који може много тога да понуди, укључујући подршку мега менија, менаџер изгледа, наслеђивање тема, кориснички интерфејс и још много тога.

18. ВП Боотстрап Стартер

ВП Боотстрап Стартер

ВП Боотстрап Стартер је тема за почетнике ВордПресс-а заснована на нијансама подвлачења и покретања система. Укључује Авесоме Фонт, предложак странице пуне ширине, предње и десне предње бочне траке, образац празне странице и још много тога.

19. Ваздух-светлост

Ваздух

Аир-Лигхт је минималистичка ВордПресс почетна тема заснована на Ундерсцорес-у. То је функционална ВордПресс тема са минималним дизајнерским могућностима, што омогућава програмерима да прошире своје моделе и креирају нову тему.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да пронађете најбоље теме за почетнике ВордПресс-а за програмере. Можда ћете желети да видите и наш водич о томе како додати ВордПресс садржај за развој тема у ВордПресс-у.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map