19 Beste WordPress-startthema’s voor ontwikkelaars in 2020

Bent u op zoek naar het beste WordPress-startthema om uw eigen thema helemaal opnieuw te maken?


Een WordPress-startthema helpt ontwikkelaars om te beginnen met een solide basis. Het kan de basis worden voor uw themaontwikkelingsproces en geeft u een goede voorsprong.

In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress-startthema’s voor thema-ontwikkelaars uitgekozen.

Beste WordPress-startthema's voor ontwikkelaars

Wat is een WordPress Starter Theme

Een WordPress-startthema is een leeg thema met minimaal ontwerp en een basis- of absoluut geen lay-out. Deze thema’s worden meestal geleverd met de meest gebruikte sjablonen in een WordPress-thema.

Ze hebben code om berichten, archiefpagina’s, afzonderlijke berichten, opmerkingen weer te geven, maar met minimale of helemaal geen styling. Hierdoor kunnen thema-ontwikkelaars snel beginnen met het toevoegen van hun eigen stijlen en een totaal nieuw thema bouwen.

Startthema’s verschillen van een ouderthema of een themakader.

Ouderthema’s zijn volledig gestileerde WordPress-thema’s die zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd en gebruikt op live websites. Themakaders bieden veel haken en filters voor gebruik bij de ontwikkeling van kindthema’s.

Startersthema’s worden niet geleverd met styling, het is niet de bedoeling dat u ze gebruikt zoals ze zijn, en het zijn geen frameworks met aangepaste haken, filters en sjabloontags. Ze kunnen echter worden gebruikt om een ​​ouderthema te maken.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste startthema’s voor WordPress die u kunt gebruiken in uw themaontwikkelingsproces.

1. Astra

Astra-thema

Astra is een premium WordPress-thema voor ontwikkelaars. Het wordt geleverd met meer dan 100 startthema’s en kant-en-klare websites om snel een website te starten.

De startthema’s van Astra zijn gebouwd voor verschillende zakelijke niches en u zult waarschijnlijk een perfecte demosite vinden die aan uw vereisten voldoet.

In tegenstelling tot andere thmes op deze lijst, kan Astra zowel door ontwikkelaars als door beginners worden gebruikt. Als je een beginner bent die op zoek is naar iets functioneels om mee te beginnen, dan maakt Astra het je een stuk makkelijker.

2. Genesis

Genesis van StudioPress

Genesis is een WordPress-themakader van StudioPress. Het wordt geleverd met een thema-instelling met één klik met tonnen nuttige bronnen, demo-inhoud, plug-ins en aangepaste Gutenberg-blokken.

Met veel themafuncties kunt u profiteren van de 6 lay-outontwerpen, aanbevolen inhoudwidgets, aangepaste paginasjablonen en een krachtig paneel met themaopties. U kunt uw website eenvoudig aanpassen met een paar klikken.

3. onderstreept

Onderstreping

Underscores is waarschijnlijk de meest populaire van alle WordPress-startersthema’s. Het wordt onderhouden door Automattic (het bedrijf achter de bloghostingservice van WordPress.com).

Het is een minimalistisch startthema geschreven in HTML5 en CSS. De schone code is bedoeld om u uit de weg te gaan en u te helpen snel een standaard compatibel WordPress-thema te bouwen.

4. Salie

Salie

Sage is een modern WordPress-startthema op basis van Gulp, Bootstrap en Bower. Het maakt gebruik van een Theme Wrapper waarmee u kunt voorkomen dat u dezelfde code in elke sjabloon herhaalt.

Het wordt actief onderhouden en heeft een sterke aanhang onder WordPress frontend-ontwikkelaars.

5. UnderStrap

UnderStrap

UnderStrap is een WordPress-startthema gebaseerd op Underscores en Bootstrap 4. Het wordt geleverd met een mobiel responsief ontwerp en rasterraamwerk, waardoor het super eenvoudig aan te passen is.

6. WP Rig

WP Rig

WP Rig is een WordPress-startthema en ontwikkelkit waarmee u WordPress-thema’s kunt bouwen die sterk zijn geoptimaliseerd voor prestaties. Het wordt geleverd met een bouwproces dat uw code verfijnt, optimaliseert en verkleint voor betere prestaties.

7. Vangststarter

Vangststarter

Catch Starter is een donkergekleurd WordPress-startthema voor ontwikkelaars. Het wordt geleverd met een reeks functies, waaronder inhoudschuifregelaar, portfolio, services en getuigenissen.

Het thema is perfect om je ontwikkeling met WordPress een kickstart te geven. Het ondersteunt ook vertalingen om meertalige websites te maken.

8. Begin

Begin

Start is gebaseerd op het Underscores-startthema en Bootstrap-framework. Het erft alle code van Underscores en voegt Bootstrap-magie toe voor een snelle ontwikkeling van de frontend.

9. Bonen

Bonen

Beans is een innovatief WordPress-startthema voor ontwikkelaars. Het is zeer flexibel met responsieve inhoud en adaptieve afbeeldingen.

Het thema is SEO-vriendelijk en gebouwd met een ultieme frontend-bibliotheek om uw website op te zetten en aan te passen.

10. GewrichtenWP

GewrichtenWP

JointsWP is een ijzersterk WordPress-startthema. Het is gebaseerd op het Foundation 6-framework en wordt geleverd in CSS- of Sass-smaken.

11. Quark

Quark

Quark is eenvoudig aan te passen WordPress-startthema. Het is gebaseerd op Underscores en Twenty Twelve WordPress-thema.

Het gebruikt Normaliseren om ervoor te zorgen dat browsers alle elementen consistenter weergeven, en Mordernizr voor het detecteren van HTML5- en CSS3-browsermogelijkheden.

12. Nebula

Nebula

Nebula is een geavanceerd WordPress-startthema dat meer op een raamwerk lijkt. Het wordt geleverd met aangepaste functionaliteit zoals een aanbevelingsengine voor 404 en pagina’s zonder zoekresultaten, Autocomplete Search, enz.

13. HTML5Blank

HTML5Blank

HTML5Blank is een klassiek WordPress-startthema. Het is gebaseerd op schone HTML5- en CSS3-sjablonen met gebruiksklare code en sjabloontags die u kunt gebruiken tijdens uw thema-ontwikkeling.

14. Generiek

Algemeen

Generiek is een minimaal WordPress-startthema. Het thema is ideaal om aangepaste websites voor uw klanten te bouwen of als basis te gebruiken om een ​​nieuw thema te creëren.

15. Hoeksteen

Hoeksteen

Cornerstone is een modern startthema voor WordPress-ontwikkelaars. Het is gebaseerd op het populaire Foundation-framework en wordt geleverd met een aangepaste koptekst, een zijbalk, widgets en navigatiemenu’s.

16. BlankSlate

Schone lei

Blankslate is een eenvoudig en uiterst flexibel WordPress-startthema. Het is ontworpen met ontwikkelaars in gedachten.

Het is eenvoudig maar wordt geleverd met een krachtige basis waarop uw thema’s kunnen vertrouwen. Het thema biedt aangepaste CSS-stijlen en SEO-optimalisatie.

17. Gantry

Portaal

Gantry is een krachtig WordPress-themakader voor ontwikkelaars. Hiermee kunt u snel CMS-vriendelijke thema’s maken.

Het is opensource-software die veel te bieden heeft, waaronder mega-menuondersteuning, layoutbeheer, overerving van thema’s, gebruiksvriendelijke interface en meer.

18. WP Bootstrap Starter

WP Bootstrap Starter

WP Bootstrap Starter is een WordPress-startersthema gebaseerd op Underscores en Bootstrap. Het bevat Font Awesome, paginasjabloon over de volledige breedte, sjablonen voor rechter- en linkerzijbalk, sjabloon voor lege pagina’s en meer.

19. Lucht-licht

Lucht

Air-Light is een minimalistisch WordPress-startthema op basis van onderstrepingstekens. Het is een functioneel WordPress-thema met minimale ontwerpopties, waardoor er ruimte is voor ontwikkelaars om hun eigen stijlen toe te voegen om een ​​nieuw thema te creëren.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen het beste WordPress-startthema voor ontwikkelaars te vinden. Misschien wilt u ook onze gids over het toevoegen van dummy-inhoud voor thema-ontwikkeling in WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map