Kebenaran Mengenai Web Hosting WordPress Berkongsi Terbaik

Web hosting yang dikongsi bersama adalah jenis hosting yang paling popular yang digunakan oleh pengguna WordPress. Walaupun populariti, orang sering tidak memahami apa itu Web Hosting WordPress Bersama? Tidak ada yang bercakap mengenai kebenaran di sebalik ungkapan “tidak terhad, mudah, dan berpatutan” yang menarik. Sebelum membuat keputusan, kami sangat mengesyorkan anda membaca artikel ini supaya anda mengetahui apa yang dikongsi hosting WordPress, dan apa kelebihan / kekurangan hosting web bersama. Harapan kami ialah panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan terbaik untuk syarikat anda.


Apa itu Web Hosting WordPress Berkongsi?

Hosting bersama adalah apabila banyak laman web berkongsi pelayan yang besar. Dengan mempunyai banyak laman web di pelayan yang sama, syarikat hosting web dapat memberikan perkhidmatan dengan harga yang jauh lebih berpatutan. Sejauh ini, ini adalah pilihan yang paling ekonomik untuk hosting web. Untuk meletakkan perspektif, pelayan web khusus bermula dari sekitar $ 150 sebulan dan boleh mencecah ribuan dolar per bulan sedangkan anda dapat mencari web hosting bersama dari mana saja dari $ 3,95 sebulan hingga $ 9,95 per bulan.

Apa daya tarikan dengan Web Hosting WordPress Bersama?

Salah satu tangkapan terbesar dengan kebanyakan perusahaan hosting bersama adalah usaha pemasaran mereka. Mereka mempunyai ruang cakera yang tidak terhad, lebar jalur yang tidak terhad, domain yang tidak terhad, dan semuanya pada dasarnya tidak terhad. Sekiranya anda hidup di dunia ini, maka anda tahu satu-satunya perkara tanpa had yang kita miliki adalah jumlah pembohongan yang akan keluar dari mulut orang. Tidak ada perkara yang tidak terhad ketika datang ke web hosting. Pilihan hosting web bersama dibuat untuk laman web yang lebih kecil yang merangkumi blogger baru, perniagaan kecil, dll. Jika setiap laman web menggunakan kuota mereka, hosting bersama tidak akan berfungsi. Tetapi kerana hanya sebilangan kecil yang melakukannya, ia berfungsi dengan baik untuk semua orang. Pengguna mendapat tawaran yang sangat berpatutan, dan syarikat hosting memperoleh keuntungan yang baik. Singkat cerita, ini adalah pilihan terbaik untuk orang yang baru bermula. Tetapi jika laman web anda mula popular dan menggunakan banyak sumber pelayan, syarikat akan meminta anda menaik taraf. Setelah berurusan dengan banyak syarikat hosting, ada di antara mereka yang tidak bertanya dengan sopan. Mereka hanya menangguhkan akaun anda, dan kemudian menghantar e-mel kepada anda. Orang lain tidak cukup sopan untuk melakukan itu. Mereka hanya akan menangguhkan laman web anda dan membiarkan anda mengetahui sendiri. Ya itulah sebabnya anda harus memilih syarikat hosting bersama yang mempunyai reputasi yang baik.

Reputasi adalah satu-satunya perkara yang harus anda perhatikan ketika datang ke hosting web WordPress yang dikongsi. Kemungkinannya adalah bahawa anda tidak menggunakan sebahagian besar ciri yang mereka ada, jadi menggunakan senarai ciri untuk memilih hos web sama sekali tidak membantu anda. Selalunya syarikat hosting membuat senarai ciri dengan menambahkan perkara yang paling jelas. Kerana kebanyakan orang tidak memahami istilah industri, mereka melihat ukuran senarai ciri untuk membuat keputusan yang tidak berpendidikan. Untuk memilih syarikat hosting web bersama yang baik, satu-satunya perkara yang harus anda perhatikan adalah reputasi mereka dalam industri ini. Itu adalah faktor tunggal yang paling penting kerana kebanyakan syarikat hosting yang dikongsi mempunyai tawaran yang sama.

Kelebihan Hosting Web WordPress Berkongsi

 • Terdapat kelebihan kos yang besar kerana kos penyelenggaraan pelayan dikongsi oleh ribuan laman web. Bayaran hosting adalah sekitar $ 3,95 – $ 9,95 / bulan.
 • Persaingan telah membawa kepada peningkatan teknologi. Sebilangan besar hosting web WordPress yang dikongsi dilengkapi dengan panel pentadbir yang mudah digunakan seperti cPanel, Fantastico, dll.
 • Sebilangan besar syarikat popular menggunakan profesional yang berkemahiran tinggi. Ini membolehkan anda menumpukan perhatian pada perniagaan anda dengan tenang dan tidak bimbang tentang penyelenggaraan dan waktu operasi.
 • Sebilangan besar syarikat yang lebih besar menawarkan pelbagai perkhidmatan, jadi apabila laman web anda berkembang, anda boleh meningkatkan tanpa perlu repot. Kami telah bersama syarikat hosting web yang sama sejak 2007.

Kekurangan Hosting Web WordPress Berkongsi

 • Berbanding dengan pelayan khusus, anda akan melihat masa tindak balas pelayan yang lebih perlahan pada pelayan web hosting bersama.
 • Apabila syarikat menjadi tamak, penjualan berlebihan boleh menjadi masalah besar. Ini boleh menyebabkan downtime dan ketinggalan laman biasa. Sekali lagi di sinilah reputasi syarikat hosting web dimainkan.

Perkhidmatan Web Hosting Berkongsi Terbaik

Logo Bluehost

299 Ulasan

Penjimatan Bluehost

Salah satu hos web tertua yang dimulakan pada tahun 1996, Bluehost telah menjadi nama jenama terbesar dalam hal hosting WordPress. Mereka adalah penyedia hosting yang disyorkan ‘WordPress’ rasmi. Dengan Bluehost, anda tidak perlu risau laman web anda menjadi perlahan walaupun terdapat banyak lalu lintas. Sokongan pakar 24/7 mereka sentiasa ada untuk membantu apabila anda memerlukannya melalui telefon, e-mel, atau sembang langsung. Mereka diberi nilai # 1 dalam web hosting untuk perniagaan kecil. Di samping itu, mereka menawarkan diskaun 63% eksklusif kepada pengguna WPBeginner, Domain Gratis, SSL Percuma, dan Pembangun Laman percuma dengan templat.

Tapak Tapak

4.091 Ulasan

SiteGroundSavings

SiteGround adalah salah satu penyedia hosting yang paling popular dan dinilai tertinggi dalam komuniti WordPress. Mereka menyediakan penyelesaian kelajuan dan keselamatan WordPress yang unik untuk menjadikan laman web anda secepat dan selamat mungkin. Mereka terkenal dengan sokongan 24/7 terbaik dalam industri dan itulah sebabnya mereka menjadi penyedia hosting rasmi ‘WordPress’ yang disyorkan. Inilah sebabnya mengapa kami menggunakan SiteGround untuk mengehoskan laman web WPBeginner. Ciri SiteGround termasuk peningkatan automatik, cache WP bawaan, CDN, pementasan satu klik dan kawalan versi GIT. Mereka juga merupakan salah satu dari sedikit syarikat yang menawarkan hosting khusus lokasi dengan 3 pusat data di Amerika Syarikat, Eropah, dan Asia. Di atas semua ini, mereka mempunyai diskaun 70% khas untuk pembaca WPBeginner.

HostGator

80 Ulasan

HostGatorSavings

HostGator menjadi tuan rumah lebih daripada 8 juta domain dan merupakan salah satu hos web yang paling popular di industri ini. Dengan pemasangan WordPress 1 klik, jaminan masa naik 99.9%, dan sokongan 24/7, ini adalah pilihan bijak bagi setiap pemilik laman web. Kami menganggap mereka salah satu web hosting terbaik untuk perniagaan. Mereka menawarkan diskaun 62% eksklusif kepada pembaca kami, nama domain percuma, dan sijil SSL percuma.

Dreamhost

573 Ulasan

DreamHostSavings

DreamHost telah wujud selama 18 tahun, dan terkenal kerana menjadikan web hosting menjadi mudah. Anda mendapat papan pemuka tersuai, pemasangan WordPress 1 klik, kemas kini WordPress automatik, ruang tanpa had, lebar jalur tanpa had dan SSD percuma yang menjadikan laman web anda 200% lebih pantas. DreamHost mempunyai lebih daripada 600,000 blog dan laman web WordPress. Tidak ada bayaran persediaan, dan anda juga mendapat domain percuma.

Hosting InMotion

101 Ulasan

Hosting InMotion

InMotion hosting telah menjadi jenama industri terkenal dengan prestasi yang boleh dipercayai untuk hosting kelas perniagaan. Dengan sokongan teknikal yang memenangi anugerah dan masa operasi 99.9%, mereka adalah kegemaran pengguna. Sokongan mereka yang berpusat di A.S. sentiasa ada untuk membantu. Hosting WordPress InMotion Hosting dioptimumkan untuk blogger aktif dan menawarkan skalabiliti yang besar untuk pertumbuhan blog anda. Mereka menawarkan pengguna kami diskaun 57% + domain percuma dan SSL percuma.

GreenGeeks

397 Ulasan

Penjimatan Hijau

GreenGeeks telah menjadi jenama terkenal di industri hosting WordPress dengan prestasi laman web mereka yang sangat pantas, sokongan berasaskan AS 24/7, dan platform yang bertanggungjawab terhadap alam sekitar. Mereka menawarkan pemasangan WordPress 1 klik automatik, kemas kini terurus, keselamatan yang dipertingkatkan, CDN percuma, penghijrahan laman web percuma, dan pilihan lebih dari 5 lokasi pusat data yang berbeza. GreenGeeks mempunyai lebih daripada 500,000 laman web dan pelanggan menyukainya. Di atas semua ini, mereka mempunyai diskaun 60% khas untuk pembaca WPBeginner yang digabungkan dengan SSL percuma dan nama domain percuma.

iPage

34 Ulasan

Penjimatan iPage

Bermula pada tahun 1998, iPage mempunyai lebih dari 1 juta laman web, dan ia adalah jenama terkenal dalam hosting WordPress. Dengan sokongan 24/7, waktu operasi 99.9%, dan pemasangan WordPress 1-klik, iPage adalah tempat yang tepat untuk memulakan. Anda mendapat pembangun drag and drop percuma, suite keselamatan percuma, dan semua yang anda perlukan untuk membina laman web yang berjaya. Selain itu, mereka menawarkan diskaun 83% eksklusif dan domain percuma kepada pengguna WPBeginner. Ini menjadikan iPage sebagai penyedia hosting web yang paling mesra bajet dalam senarai kami.

Hab Web Hosting

35 Ulasan

Hab Penyimpanan Web Hosting

Web Hosting Hub adalah cara termudah untuk mendapatkan kehadiran dalam talian untuk perniagaan kecil. Panel kawalan yang mudah, pembangun laman web, dan WordPress digabungkan dengan sokongan mereka yang luar biasa, sukar untuk mengalahkan harga dan nilainya. Setelah memperoleh banyak anugerah nilai terbaik, Web Hosting Hub juga menawarkan diskaun khas untuk pengguna WPBeginner.

JustHost

2 Ulasan

Hanya HostSavings

Just Host yang dahulunya dikenali sebagai Super Green Hosting telah menjadi salah satu rakan asal WPBeginner. Mereka mempunyai sokongan teknikal yang luar biasa dan pelayan yang sangat dipercayai. Mereka mempunyai tawaran istimewa untuk pengguna WPBeginner yang menjadikan mereka syarikat hosting paling berpatutan di antara semua penyedia. Tidak ketinggalan, mereka juga menawarkan domain gratis seumur hidup dengan setiap akaun baru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map