Како поправити „Да ли сте сигурни да то желите да учините?“ Грешка у ВордПресс-у

С времена на време можете наићи на грешку у програму ВордПресс попут грешке у успостављању везе са базом података или грешке у којој је исцрпљена меморија. Ове грешке су помало корисне јер вам тачно говоре у чему је проблем.


Са друге стране, постоје бескорисне грешке попут „Јесте ли сигурни да то желите да урадите“.

Превише је фактора који могу довести до ове грешке. Због тога ВордПресс није у могућности да пружи никакве информације које би вас усмериле у правом смеру да их поправите.

У овом чланку показаћемо вам како да истражите и исправите грешку „Да ли сте сигурни да то желите да урадите“ у програму ВордПресс.

Грешка - Јесте ли сигурни да то желите да урадите

Шта узрокује: „Јесте ли сигурни да то желите?“ грешка?

„Да ли сте сигурни да то желите да урадите?“ Грешка се обично појављује када провера верификације није успела и кандидати који највероватније изазивају ову грешку су додаци и теме које ову функцију не користе правилно.

Унцес су јединствени кључеви који додају сигурносни слој да би заштитили ВордПресс УРЛ-ове, обрасце и ајак позиве од злоупотребе. Они обезбеђују да скрипта потиче са ваше веб локације, а не спољни извор попут хакера који покушава да приступи вашој веб локацији.

Како поправити „Да ли сте сигурни да то желите?“ Грешка

Ову грешку најчешће изазива додатак или тема која је инсталирана на вашој веб локацији. Да бисте истражили који додатак или тема узрокује проблем, мораћете да деактивирате све своје додатке.

Испитивање додатака

Прво морате да деактивирате све ВордПресс додатке и проверите да ВордПресс не може да пронађе ниједан инсталирани додатак.

Једноставно се повежите на свој ВордПресс хостинг налог помоћу ФТП клијента.

Када се повежете, идите у мапу вп-цонтент и преименујте мапу додатака у плугинс.деацтивате.

Преименујте мапу додатака да бисте деактивирали све додатке

Након тога треба да се вратите на страницу додатака у вашој ВордПресс административној области. Видећете обавештење за све ваше додатке који су сада деактивирани.

Додаци су деактивирани у ВордПресс-у
Сада када су сви ваши додаци исправно деинсталирани и деактивирани, можете покушати да репродукујете грешку.

Ако се грешка не појави поново, то значи да је један од додатака на вашој веб локацији изазвао проблем. Да бисте сазнали који додатак је проузроковао проблем, вратите се на ФТП клијент и преименујте мапу плугинс.деактивирана назад у додатке.

Након тога, посетите страницу додатака у вашој ВордПресс административној области и активирајте сваки додатак један по један. Морате покушати да репродукујете грешку након активирања сваког додатка док не пронађете додатак који узрокује проблем.

Да, ово звучи као дуготрајан задатак, али почетницима је најлакши начин да пронађу ВордПресс додатак који се лоше понаша.

Истраживање тема

Ако додатци нису узроковали овај проблем, онда ће можда ваша тема узроковати грешку „Јесте ли сигурни да то желите учинити“.

Можете истражити тему која узрокује овај проблем понављањем исте процедуре као и за додатке. Прво се требате повезати с веб локације помоћу ФТП клијента и преузети тренутно активну тему на рачунар као резервну копију.

Након што направите сигурносну копију теме, можете је сигурно избрисати са веб сервера.

Сада посетите Изглед »Теме страници у вашем ВордПресс административном делу, и видећете обавештење: ‘Активна тема је прекинута. Враћање на задану тему “.

Тема је деактивирана

ВордПресс ће сада почети да користи задану тему као што је Двадесет седамнаест за вашу веб локацију.

Ако не можете да репродукујете грешку након активирања задане теме, то значи да је ваша тема узроковала грешку „Јесте ли сигурни да то желите да урадите?“.

Није могуће пронаћи извор грешке

Обавезно проверите да ли сте репродуковали ову грешку након што сте деактивирали и поново активирали додатке и теме.

Ако откријете да ниједан додатак или тема на вашој веб страници не узрокује грешку, можете подузети неколико додатних корака.

Ови кораци ће у основи заменити све основне ВордПресс датотеке свјежим копијама преузетим из извора.

Прво морате да направите комплетну резервну копију ВордПресс-а за своју веб локацију. Овај корак је важан јер ће вам помоћи да лако вратите своју веб страницу у случају да нешто пође по злу.

Затим се повежите на веб локацију помоћу ФТП клијента и преузмите датотеку ‘вп-цонфиг.пхп’ на свој рачунар. Ова датотека садржи ваше поставке ВордПресс базе података које ће вам требати касније.

Преузмите вп-цонфиг.пхп датотеку на свој рачунар

Након тога морате пажљиво избрисати све ВордПресс датотеке са вашег сервера осим вп-цонтент фолдера и сав његов садржај.

Избришите све ВордПресс датотеке осим директоријума вп-цонтент

Након тога морате преузети нову копију ВордПресс-а на свој рачунар. Можете је преузети са веб локације ВордПресс.орг као зип датотеку.

Напредујте и извадите зип датотеку на свој рачунар и отпремите датотеке у мапу „вордпресс“ на ваш веб сервер помоћу ФТП-а.

Након што пренесете све датотеке, преименујте датотеку вп-цонфиг-сампле.пхп у вп-цонфиг.пхп.

Сада морате да измените нову вп-цонфиг датотеку да бисте унели своју ВордПресс базу података и податке табеле. Можете погледати стару датотеку вп-цонфиг.пхп коју сте преузели да бисте унијели све информације.

Погледајте наш чланак о томе како да уредите вп-цонфиг.пхп датотеку у ВордПресс-у за детаљна упутства.

Морате да додате све одељке осим „Јединствене кључеве и соли за аутентификацију“. Избришите све линије почевши од дефинирања у овом одјељку.

/ ** # @+
* Јединствене кључеве и соли за аутентификацију.
*
* Промените их у различите јединствене фразе!
* Можете да их генеришете помоћу {@линк хттпс://апи.вордпресс.орг/сецрет-кеи/1.1/салт/ сервиса тајног кључа ВордПресс.орг}
* Можете их променити у било којем тренутку да бисте поништили све постојеће колачиће. Ово ће приморати све кориснике да се поново морају пријавити.
*
* @синце 2.6.0
* /
дефинирај (‘АУТХ_КЕИ’, ‘`+ 7нТНбУД? | В) б3гМфГ ~ г [зр8Н6} м% МЗ | Л’);
дефине (‘НОНЦЕ_КЕИ’, ‘] Зј5и * хХлсУВКг2 |>ИФ, Кс + кпд-_`И [нФмА6ЗЛв ~; ЕВ7г0.с5ЕаЗЦАЈ = ј] ./ 5з ^ Кс ~ ‘);
дефине (‘АУТХ_САЛТ’, ‘е * л: хУсддФИкм1Е7и-н #_} 3,4) Ј] С сМ6-МИ3аБ # Кк1Кск`пвт6? ** и}’);

Сада сачувајте и отпремите датотеку вп-цонфиг.пхп на своју веб локацију.

То је све, успешно сте освежили вашу ВордПресс инсталацију. Сада можете наставити са покушајем да поновите грешку на вашој веб локацији.

Основни савети за решавање проблема са ВордПресс-ом

Разумијемо да рјешавање таквих проблема понекад може бити фрустрирајуће. Зато смо припремили згодан водич за решавање проблема са ВордПресс-ом који вам показује како да истражите и решите ВордПресс проблеме попут професионалца.

ВордПресс користе милиони људи. Без обзира на који проблем наиђете, вероватно су хиљаде других људи суочили то пред вама и то поправили.

Решење можете пронаћи једноставним уносом грешке у Гоогле претрази. За још корисних резултата додајте впбегиннер.цом на крају термина претраге како бисте пронашли једноставан корак по корак водич за његово исправљање.

Такође можете да обележите наш потпуни водич за уобичајене грешке у програму ВордПресс и како их исправити.

Надамо се да вам је овај чланак помогао да исправите грешку у „ВордПресс-у“. Такође бисте желели да видите наш комплетан водич за сигурност ВордПресс-а како бисте заштитили вашу веб локацију од хаковања и злонамерног софтвера.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map