10 beste verktøy og plugins for tilknyttet markedsføring for WordPress

Leter du etter de beste verktøy og plugins for tilknyttet markedsføring?


Affiliate markedsføring er en smart måte å tjene penger på nettet ved å markedsføre produkter og tjenester du liker og bruker. Når brukerne dine kjøper et sporingslenke, tjener du en provisjon (det er en vinn-vinn).

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste markedsføringsverktøyene og plugins for WordPress.

Beste verktøy for markedsføring av tilknyttede selskaper og plugins for WordPress

Beste verktøy og plugins for tilknyttet markedsføring

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren blant tilknyttede markedsførere og bloggere. Hovedsakelig fordi det gir deg tilgang til de beste programtilleggene og verktøyene for å markedsføre partnerne dine, samtidig som du får mer trafikk til nettstedet ditt.

Men siden det er så mange WordPress-plugins som er tilgjengelige, blir ofte nybegynnere forvirret over hvilke plugins og verktøy de skal bruke?

Det er grunnen til at vi gjorde forskningen for deg … og for oss fordi vi også tjener penger på nettstedet vårt delvis gjennom tilknyttet markedsføring.

Etter vår erfaring trenger du verktøy som hjelper deg å gjøre følgende:

 • Legg til tilknyttede lenker til artiklene dine
 • Administrer og lagre tilknyttede lenker i WordPress
 • Lag delbare koblinger for sosiale medier og podcaster
 • Utvikle publikum og bygg et lojal tilhengerskap
 • Spor resultatene til de beste tilknyttede kampanjene

Når det er sagt, la oss se på de beste markedsføringsverktøyene og plugins som kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din.

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du foretrekker skriftlige instruksjoner, bare fortsett å lese.

1. Pene lenker

Pretty Links

Pretty Links er et populært plugin for tilknyttet ledelsesadministrasjon for WordPress som er klarert av over 200 000 nettsteder.

Det lar deg enkelt legge til lenker til WordPress-innleggene dine, lage korte og minneverdige tilknyttede URL-er for podcaster / sosiale medier, tilknytningstilknyttede lenker og mer.

Du kan også aktivere automatisk koblingsfunksjon for automatisk å legge til tilknyttede lenker for bestemte nøkkelord. Plugin-enheten lar deg konfigurere viderekoblinger som kommer godt med hvis en tilknyttet kobling returnerer en 404-feil.

Pretty Links viser detaljerte koblingsrapporter i ditt WordPress admin-dashbord. Dette lar deg se hvilke tilknyttede lenker som gjør det bedre på nettstedet ditt.

2. ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates er et annet kraftig verktøy for styring av tilknyttede lenker for WordPress. Det lar deg administrere tilknyttede koblinger i WordPress admin dashbord.

Du kan raskt sette inn lenker i innlegg, kappe lenker, automatisk sette inn tilknyttede lenker, og til og med se hvordan hver enkelt kobling presterer på nettstedet ditt. Du kan også sortere koblingene dine i kategorier, noe som gjør det enklere å organisere dine tilknyttede partnere.

Årsaken til at de to øverste stedene i listen vår blir tatt av koblingsadministrasjonsprogramtillegg, er fordi det er så viktig. Du må velge enten Pretty Links eller Thirsty Affiliates.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

Som en smart tilknyttet markedsfører, må du vite hvilke artikler som får mer trafikk, hvor kommer brukere fra, og hva gjør de mens de ser på nettstedet ditt.

Det er her MonsterInsights kommer inn. Det er den beste Google Analytics-pluginen for WordPress (klarert av 2 millioner nettsteder). Den viser handlingsdyktige innsikter og webanalyserapporter i WordPress-oversikten.

MonsterInsights gjør det superenkelt å automatisk spore tilknyttede lenker. Den har en sporingsfunksjon for lenker som hjelper til med å overvåke URL-klikk, bannerannonser og andre utgående koblinger. Du kan kombinere dette med sideinnsikt og andre rapporter for å få en mer omfattende analyse.

MonsterInsights er brukervennlig og enkel å sette opp. For detaljerte instruksjoner, se vår nybegynnerguide om hvordan du installerer Google Analytics i WordPress.

4. RafflePress

RafflePress

RafflePress er den beste gavePress-plugin-en på markedet. Det lar deg lage virale gaver og konkurranser på nettstedet ditt, noe som hjelper deg raskt å få mye trafikk.

Den leveres med en drag and drop gave-byggherre for å lage engasjerende meget engasjerende giveaway-kampanjer. Dette hjelper deg med å kjøre kampanjer som markedsfører spesifikke tilknyttede produkter, kjøre sesongkampanjer eller utvide e-postlisten din.

For mer informasjon, se vår komplette RafflePress-gjennomgang eller gå over til trinnvise instruksjoner og kjør din første gave eller konkurranse i WordPress.

5. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact er den beste e-postmarkedsføringstjenesten på internett. Det lar deg holde kontakten med besøkende på nettstedet selv etter at de forlater nettstedet.

Du kan enkelt opprette et nyhetsbrev for e-post, kjøre e-postkampanjer og utvide abonnentene deres med deres plattform.

Du kan opprette vakre e-postkampanjer på få sekunder ved å bruke dra-og-slipp-e-postbyggeren med mange maler. Du kan markedsføre dine tilknyttede partnere via nyhetsbrevet ditt, som åpner for en annen kanal for å øke tilknyttede inntekter utenfor nettstedet ditt.

Constant Contact gir detaljert statistikk over kampanjene dine, og du kan kjøre A / B-test for å se hvilket format brukerne dine synes er mer engasjerende..

Alternativ: SendinBlue / ConvertKit

6. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er det beste blygenerasjons- og konverteringsoptimaliseringsverktøyet på markedet. Den leveres med en kraftig Exit-Intent®-teknologi for å konvertere de forlatte besøkende til abonnenter og kunder.

Du kan bruke OptinMonster til å legge tilknyttede koblinger til popup-vinduer i lysboksen, påmeldingsskjemaer, sidefeltformer, flytende stolper og mer.

Hver optin lar deg lage nye muligheter for å maksimere din tilknyttede kommisjon, konvertere besøkende til abonnenter, holde brukerne engasjert og bruke mer tid på nettstedet ditt.

OptinMonster lar deg kjøre delte tester og øke e-postpåmeldingshastighetene. Du bør sjekke guiden vår om hvordan du bygger e-postlisten din i WordPress.

7. WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator er en populær WordPress RSS-plugin. Det er ideelt å hente innhold fra tilknyttede nettverk til ditt WordPress-nettsted. Du kan bruke den som innholdsaggregator, nyhetskurator og kombinere den med det originale innholdet for å øke tilknyttede inntekter.

Med sine kraftige tilleggsprogrammer kan du sette opp autoblogger med tilknyttede nettverk. Den vil automatisk hente produkter som innlegg i WordPress-bloggen din, og du kan redigere disse innleggene for å legge til ditt eget originale innhold.

8. SEMRush

SEMRush

SEMRush er et av de beste SEO-verktøyene på markedet. Det er et komplett verktøy for SEO og markedsføring for innholdsskapere og svært effektiv for tilknyttede markedsførere.

Det kommer med et utrolig kraftig søkeordforskningsverktøy, som lar deg spore nøkkelord, finne nye ideer, se søkeordrangeringene dine og mer.

Du kan bruke den til å kjøre konkurrentanalyse og se hvilke nøkkelord konkurrentene rangerer etter. SEMRush gir deretter handlingsrike tips for å slå dem i søkerangeringer med SEO-assistentverktøyet sitt.

Du kan bruke de samme søkeordverktøyene for forskning og konkurranseanalyse for å se hvilke tilknyttede produkter som er populære blant konkurrentene, finne nye tilknyttede partnere eller finne nye nisjeprodukter for å markedsføre..

Alternativ: Ahrefs

9. WPForms

WPForms

WPForms er den mest nybegynnervennlige plugin-modulen for WordPress-kontaktskjema. Den kommer med en dra-og-slipp-skjermbygger for å lage alle typer skjemaer på nettstedet ditt enkelt.

Du kan bruke WPForms til å opprette et tilknyttet registreringsskjema og la potensielle partnere sende forespørsler på ditt nettsted. Den integreres med populære tjenester som Constant Contact for automatisk å sende svar til brukerne dine.

WPForms tilbyr også flere forhåndsbygde maler for et brukerregistreringsskjema, et påmeldingsskjema, et avstemnings- / undersøkelsesskjema og mer.

10. AdSanity

AdSanity

AdSanity er det beste annonseadministrasjonsprogrammet for WordPress. Den har kraftige visningsalternativer for å plassere annonsebannere på toppteksten, sidefeltet og bunnteksten på nettstedet.

Plugin-enheten lar deg legge til tilknyttede lenker til annonsene dine og få flere klikk. Med publiseringsalternativene kan du også angi start- og sluttdato for annonser slik at du kan markedsføre eksklusive tilbud fra dine tilknyttede partnere.

Det er det perfekte verktøyet for eiere av nettsteder som også bruker Google AdSense og andre annonseprogrammer for å supplere inntektene sine. Du kan enkelt plassere annonsekode på nettstedet ditt og vise annonser dynamisk uten å redigere WordPress-temafiler.

Den viser fullstendig grafisk statistikk for individuelle annonser, så du vet hvilken annonseplassering som gir gode resultater på nettstedet ditt. Du kan også velge et datoområde for å se tilpassede rapporter for spesifikke annonser.

Bonus: Tilknyttet Royale

Tilknyttet Royale

Affiliate Royale er et kraftig sporings- og styringsverktøy for tilknyttede selskaper for bedrifter som ønsker å starte sitt eget tilknyttede program.

Du kan bruke den til å konfigurere ditt tilknytningsprogram på noen få minutter. Med Affiliate Royale kan du overvåke tilknyttede klikk, salg og betalinger.

Den er svært kompatibel med populære plattformer som MemberPress, PayPal, WooCommerce, Authorize.net og mer.

Alternativ: AffiliateWP

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste markedsføringsverktøyene og pluginene for WordPress. Det kan også være lurt å sjekke vår håndplukkede liste over den beste live chat-programvaren og de beste WordPress-plugins for å utvide nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map