12 beste gratis webhotell sammenlignet (2020)

Ser du etter en gratis webhotell for å starte nettstedet ditt? Vi får regelmessig e-post fra leserne der vi spør om det er en måte å få gratis webhotell. Og svaret er JA. Vi elsker alle gratis ting i livet, men det er viktig å huske at ikke alle gratis ting er skapt like. I denne artikkelen vil vi sammenligne de beste gratis (og nesten gratis) webvertstjenestene med fordeler og ulemper.


Beste gratis webhotell sammenlignet

“Sannheten” om gratis webvertstjeneste

Å bygge et nettsted har blitt den viktigste måten å få ut budskapet ditt i verden. Når du først begynner, kan det hende at du ikke vil bruke penger på å lage et nettsted.

De fleste ønsker rett og slett noe raskt, enkelt og gratis.

Det er mange gratis webhotellfirmaer i markedet. Men som en smart forbruker, bør du vite at det ikke er noe som heter gratis lunsj.

Det er alltid en fangst.

Å drive en webhotellvertjeneste koster mye penger.

Bedriftene som tilbyr gratis webhotell, trenger å tjene penger på en eller annen måte, ellers går de ut av drift.

Det gjør de ved å enten vise annonser på nettstedet ditt, begrense trafikken på nettstedet, låse deg i plattformen deres og / eller selge de andre tjenestene deres. Noen av annonsene som vises, representerer kanskje ikke merkevaren din godt, og det kan til og med være konkurrentens annonse.

Bortsett fra et testnettsted, er det nesten alltid en dårlig idé å bruke gratis webhotell. Vi har 36 grunner til at gratis nettsteder er en dårlig idé, spesielt for bedrifter.

Men hva hvis du har et lite budsjett?

Kanskje er du en ideell som leter etter gratis WordPress-hosting, eller kanskje du vil ha gratis nettstedvert for studenter. Ikke bekymre deg, vi har en løsning for deg i denne artikkelen.

Som det største gratis WordPress-ressurssiden for nybegynnere, er det vår jobb å fremheve fine utskrifter, så du tar den RETTE avgjørelsen.

Hvert gratis webhotellfirma på listen vår garanterer at du kan beholde nettstedet ditt gratis så lenge du vil. Vi anbefaler imidlertid alle som ser alvorlig på nettstedet sitt, sterkt å vurdere å bruke en rimelig webhotellleverandør.

Flertallet av disse delte vertsselskapene vil gi deg et gratis domene, gratis e-postmeldinger, gratis SSL, e-handelsfunksjonalitet og mye mer for $ 2,75 – $ 5 per måned.

Det er i utgangspunktet “nesten gratis” med tanke på at du vil tjene mye mer penger på nettstedet ditt.

Å betale dette lille beløpet gir deg tilgang til ekspertstøtte og generelt bedre service. Det viktigste er at det gir deg full kontroll og eierskap til nettstedet ditt.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste nærmest gratis vertsselskapene for nettsted. Etter det vil vi se på de beste gratis hostinghotellfirmaene.

Best verdi “nesten gratis” webhotellvert

Disse leverandørene er høyt anerkjente og er et flott sted for små bedrifter å starte hjemmesiden sin.

Noen av dem er til og med offisielt anbefalt av WordPress, WPBeginner og andre store organisasjoner fordi de har demonstrert høy kvalitet og service.

Hvis du ser alvorlig på nettstedet ditt, anbefaler vi deg å starte nettstedet ditt med en av disse 5 leverandørene.

1. Bluehost

Bluehost

Bluehost er et av de største hosting-selskapene i verden. De er en offisielt anbefalt leverandør av WordPress hosting.

De har blitt enige om å tilby WPBeginner-brukere et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og 63% rabatt på webhotell. I utgangspunktet kan du komme i gang for $ 2,75 per måned.

Deres vertsplaner inkluderer gratis merkede e-postadresser, ubegrenset diskplass, gratis SSL-sertifikat, 1-klikk WordPress installasjon og mer.

For å lære mer om Bluehost, se vår komplette Bluehost-gjennomgang der vi evaluerte deres vertsprestasjoner, funksjoner og tjenester.

2. SiteGround

Siteground

Siteground er et annet flott alternativ til gratis webhotell. De er kjent for sin fantastiske støtte og lynrask ytelse. SiteGround er også en offisiell anbefalt leverandør av WordPress hosting.

De tilbyr WPBeginner-brukere 60% rabatt på hosting. I utgangspunktet kan du komme i gang for $ 3,95 per måned.

SiteGrords vertsplaner leveres med en nettstedsbygger, 1-klikk installasjonsprogram for WordPress og Joomla, ubegrensede e-postadresser og mer.

SiteGround har et spesielt tilbud for lærere og studenter. Du kan få Student Web Hosting for bare $ 1,99 per måned.

Lærere kan bruke SiteGround til å registrere seg i en gratis vertsplan for lærere.

For mer informasjon, se vår grundige SiteGround-gjennomgang der vi kjørte faktiske tester for å måle deres ytelse og oppetid.

3. HostGator

HostGator

HostGator er en av de beste leverandørene av hostingtjenester i markedet. De har eksistert siden 2002 og vokste gradvis til å bli et av de største vertsselskapene i verden.

Deres utrolige vekst kan krediteres deres lave priser, pålitelige webhotell og kundeservice av høy kvalitet.

Deres klekkerplan starter fra $ 2,64 per måned. Hver plan inkluderer ubegrensede e-postadresser, gratis HTTPS / SSL, ubegrenset båndbredde og diskplass.

Vår grunnlegger og administrerende direktør, Syed Balkhi, er en HostGator-kunde siden 2007. WPBeginner er selv vert med HostGators dedikerte server, og vi er veldig fornøyde med deres ytelse.

For mer informasjon, se vår HostGator-gjennomgang med fordeler og ulemper, og detaljerte ytelsestester.

4. DreamHost

Dreamhost

DreamHost er et av de eldste webhotellfirmaene, startet i 1997. De har i dag mer enn 1,5 millioner nettsteder.

Startplanen deres koster $ 2,59 per måned. Det inkluderer et gratis domenenavn, gratis domenenavn, gratis SSL, ubegrenset e-post, 1-klikk-installatører for populære nettstedbyggere og mer.

For å lære mer, se vår komplette DreamHost-gjennomgang der vi evaluerte deres tjenester, support og ytelse.

5. Bare vert

Bare vert

Just Host er et annet rimelig alternativ til gratis vertsselskaper. De tilbyr delte hostingplaner som er perfekte for å lage et startnettsted.

Du kan i utgangspunktet komme i gang for $ 3,95 per måned. Hver plan leveres med et gratis domenenavn, ubegrensede e-postadresser, flere nettsteder og 1-klikk installasjon for å CMS-programvare som WordPress.

For å lære mer, ta en titt på vår komplette Just Host-anmeldelse med fordeler og ulemper.

Beste gratis hosting-nettsteder

Selv om gratis er fristende, er det alltid begrenset når det gjelder webhotell. Med det i tankene har vi valgt ut de beste gratis webhotellhotellene du kan bruke for å komme i gang.

Disse vertssidene er 100% gratis for deg å bruke.

Hvis du ser alvorlig på nettstedet ditt, anbefaler vi deg på det sterkeste å lese vår omfattende guide for hvordan du kan velge den beste WordPress-hosting før du tar den endelige beslutningen.

Når det er sagt, her er de beste gratis hosting selskaper i verden.

6. WordPress.com

WordPress.com

WordPress.com er en populær gratis hostingplattform som tilbyr en unik smak av WordPress. For ikke å forveksle med WordPress.org, som er hjemmet til den velkjente, selvbetjente nettstedbyggeren, WordPress.

WordPress.com tilbyr en gratis webhotellhotellplan som gir deg et WordPress.com-underdomenet (dvs. ditt nettsted.wordpress.com), 3 GB lagring, og tilgang til gratis maler for nettstedet ditt.

Denne gratis planen viser annonser på nettstedet ditt. Du kan oppgradere til deres betalte planer for å bli kvitt annonser, bruke et tilpasset domenenavn og få tilgang til flere funksjoner. På hvilket tidspunkt noen av de “nesten gratis hosting” -tjenestene vi nevnte ovenfor, er det beste alternativet.

For å lære mer, se vår sammenligning av WordPress.com vs WordPress.org med fordeler og ulemper ved begge plattformene.

7. Wix

Wix

Wix er en annen webhotellbygger som er fullt vertskap som tilbyr gratis webhotell.

Som de fleste gratis hosting-tjenester støttes det ved å vise annonser og Wix.com-merkevarebygging på ditt gratis nettsted. Du kan bli kvitt den ved å oppgradere til de betalte planene deres.

Den gratis planen vil gi deg et Wix.com-underdomen, tilgang til nettstedsmaler, 500 MB lagringsplass og 500 MB båndbredde.

For mer informasjon, se vår sammenligning av Wix vs WordPress der vi fordeler fordeler og ulemper ved begge plattformene.

8. Weebly

Weebly

Weebly er en annen populær gratis nettstedbygger som du kan bruke. Det kommer med en intuitiv dra og slipp-byggherre og ferdige maler for å lage et nettsted.

Deres gratis plan inkluderer et Weebly-underdomene, 500 MB lagring, og viser Weebly-annonser. Du kan oppgradere til deres betalte planer for å bli kvitt annonser, få mer lagring og låse opp funksjoner.

Det kan være lurt å se vår detaljerte sammenligning av Weebly vs WordPress som viser fordeler og ulemper med begge nettstedplattformene.

9. GoDaddy Nettstedsbygger

GoDaddy Nettstedsbygger

GoDaddy er verdens største domenenavnsregistrator og et populært hostingfirma.

De tilbyr GoDaddy nettstedbygger som er en dra og slipp nettstedsbygger med ferdige maler. Den er tilgjengelig som en 30-dagers gratis prøveperiode, hvoretter du kan oppgradere til en av de betalte planene deres fra $ 5.99 per måned.

Den er billig og veldig enkel å bruke. Når nettstedet ditt vokser, kan GoDaddy Website Builder imidlertid være ganske begrenset i funksjoner. Det er også vanskelig å flytte GoDaddy Website Builder til WordPress eller annen nettstedplattform.

Se også vår liste over det beste alternativet for GoDaddy-nettstedbygger.

10. Firkant

Square

Squarespace er en populær plattform for byggherre av nettsted som ikke krever tekniske ferdigheter. Det tilbyr vakre profesjonelle maler og et intuitivt dra og slipp-grensesnitt.

De tilbyr en begrenset 14-dagers gratis webhotellprøve. Dette gir deg tilgang til nettstedbyggeren deres, slik at du kan prøve funksjonene. Nettstedet ditt vil ikke være offentlig med mindre du abonnerer på en betalt plan.

Betalte planer starter på $ 12 per måned. Hver plan har gratis tilpasset domene, ubegrenset båndbredde, lagring og ferdige nettstedmaler.

For å lære mer, se artikkelen vår om Squarespace vs WordPress med fordeler og ulemper og sammenligninger av funksjoner.

11. Google Cloud Hosting

Google Cloud-logo

Google tilbyr et bredt utvalg av gratis webhotellløsninger for små bedrifter og studenter. Den kommer med alle de kraftige funksjonene du kan forvente fra et toppklasse selskap som Google.

Siden planene deres er basert på betaling per bruk, er det et enkelt sted for studenter å komme i gang. Google tilbyr $ 300 gratis kreditt for nye kunder, noe som er tilstrekkelig til å vare deg i et helt år, hvis du bare leter etter et gratis nettsted for teststeder.

Du kan bruke Google Cloud til å være vertskap for alle typer nettsteder, og de tilbyr til og med WordPress på Google Compute Engine.

12. Amazon Web Services (AWS)

AWS-logo

Amazon Web Services også kjent som AWS driver noen av de mest populære nettstedene i verden. Selv om det ikke er lett å bruke for små bedrifter, er det en flott plattform for studenter og utviklere som nettopp kommer i gang.

Amazon tilbyr 12 måneder gratis og alltid gratis produkter på deres AWS Free Tier, som er den desidert beste av gratis nettsted for testing av nettsteder.

Studentene kan bruke Amazons kraftige plattform for å lære og mestre sine utviklingsevner.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste gratis webhotelltjenesten for ditt neste prosjekt. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du oppretter en gratis forretningsadresse på 5 minutter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me