12 beste Live Chat-programvare for små bedrifter sammenlignet (2020)

Visste du at mer enn 67% av brukerne på e-handelsnettsteder forlater handlekurvene sine uten å sjekke ut? Kunder vil at spørsmålene deres skal besvares umiddelbart, og enhver usikkerhet ved kjøpet kan føre til at tapet blir utsatt for salg.


Ved hjelp av en støtteprogramvare for live chat hjelper du deg umiddelbart å svare på spørsmål om brukeren og konvertere dem til betalende kunder. I denne artikkelen vil vi dele vårt utvalg av den beste live chat-programvaren for små bedrifter. Disse live chat-tjenestene fungerer perfekt med ethvert WordPress-nettsted.

Velge den beste supportprogramvaren for live chat for ditt WordPress-nettsted

Hvorfor legge til Live Chat-støtte på nettstedet ditt?

I følge eConsultancy har live chat den høyeste tilfredshetsnivået for en hvilken som helst kundeservicekanal på 73%, sammenlignet med 61% for e-post og 44% for telefon.

Det er ingen brainer at live chat har så stor innvirkning på salg og markedsføring på nettet. Det lar kundene få øyeblikkelig svar uten å forlate nettstedet ditt. En positiv live chatopplevelse kan effektivt hjelpe kunder med å ta kjøpsbeslutningen.

Å legge til live chat-støtte kan definitivt redusere nedleggelse av handlevogn, øke salget og øke konverteringene. Men mye av det avhenger av live chat-programvaren du bruker.

En dårlig live chat supportopplevelse kan ha en negativ innvirkning. Du kan miste salget, kunder kan forlate et dårlig inntrykk av merkevaren din, du kan ende opp med å betale for mye for tjenesten, eller ikke klarer å bruke live chat-appen på grunn av tekniske ferdigheter.

I utgangspunktet ønsker du å finne en rimelig live chat-tjeneste, som er enkel å bruke, fungerer med WordPress, og kommer med alle funksjonene som hjelper deg med å få mer salg.

Når det er sagt, la oss se på ekspertvalget vårt av den beste live chat-programvaren du kan bruke til å utvide virksomheten din.

1. LiveChat

Live chat

LiveChat er bransjeledende innen live chat-programvare. Det er veldig enkelt å konfigurere og installere med deres gratis LiveChat-plugin for WordPress.

LiveChat tilbyr også vakkert designet live chat support-apper som du og agentene dine kan bruke på bærbare datamaskiner, nettbrett og mobile enheter. Det betyr at du kan chatte med kunder mens du er på farten, uten å måtte logge deg på WordPress-dashbordet.

Du kan legge til spørreundersøkelsesskjemaer før og etter en live chat-økt, slik at du kan evaluere hvordan supportteamet ditt har det. I løpet av fritiden kan brukerne dine også enkelt sende en supportbillett direkte fra live chat.

LiveChat integreres med dusinvis av andre tjenester som populær CRM-programvare, Google Analytics, Zendesk, alle de beste e-postmarkedsføringstjenestene og mange flere. Dette vil spare deg for tid siden du ikke trenger å legge inn kundedetaljer manuelt i de andre systemene.

Den beste egenskapen til LiveChat er kanskje hastighet. Chat-vinduet deres lastes ekstremt raskt, fungerer på alle enheter, og tilbyr en mye bedre brukeropplevelse enn de fleste andre live chat-programvare.

Vi bruker LiveChat på e-handelsnettstedene våre.

Priser: LiveChat har forskjellige planer for virksomheter i alle størrelser. Startplanen starter fra $ 16 per agent per måned som faktureres årlig, eller $ 19 for måned til måned. Hver plan har en 14 dagers gratis prøveperiode.

Spesiell: WPBeginner-brukere får 30% avslag på den første betalingen når du bruker vår LiveChat-kupong.

2. ChatBot

ChatBot.com

ChatBots er fremtiden for live chat-programvare fordi de lar deg samhandle med kundene dine 24/7. ChatBot.com gjør det enkelt for små bedrifter å bruke kraften til kunstig intelligens (AI) chatbots for å utvide virksomheten din.

Det kommer med et intuitivt dra og slipp-grensesnitt som du kan bruke til å lage din egen ChatBot. De har også dusinvis av ferdige maler for forskjellige bransjer som gjør det enkelt for deg å designe tilpassede samtalescenarier som passer dine forretningsbehov.

Du kan for eksempel bruke e-handel botmalen som kan hjelpe kundene gjennom hele kjøpsprosessen. Du kan bruke blygenerasjonsboten til å øke salget og bestille samtaler. Salgsbotmalen deres lar deg selge produkter direkte fra chat-vinduet, som er en veldig kraftig funksjon for salg fra sosiale medier.

Deres andre botmaler inkluderer kundeservice bot, restaurant bot, pakke sporing bot, kaffebar bot, rekruttering bot, og mange flere. Chatbot-maler er virkelig en av de beste delene av denne plattformen fordi den jevner lekeplassen for små bedrifter. Tidligere var det vanskelig å lage chatbots for små bedrifter, men dette gjør det enkelt.

Enkelt sagt lar ChatBot.com deg legge til en virtuell assistent for nettsteder, facebooksider og meldingsapper. Hvis brukeren ønsker å kommunisere med en ekte person, kan du sømløst videresende dem til kundesupportagenten, Facebook-messenger, telefonstøtte eller et av deres mange andre live chat-verktøy.

ChatBot integreres også sømløst med WordPress og WooCommerce.

Å integrere ChatBot i våre virksomheter er en stor prioritering for oss i 2020.

Priser: ChatBot har forskjellige planer for virksomheter i alle størrelser. Startplanen deres starter for $ 50 per måned, noe som gir deg tilgang til 1000 chatter per måned (egentlig $ 0,01 / chat). Hver plan har en 14 dagers gratis prøveperiode.

3. Sendinblå

Sendinblue Chat

SendinBlue tilbyr en kraftig, men nybegynner, vennlig, live chat-programvare. Bare sett opp chatboksen din under kontoen din, og legg den deretter til på nettstedet ditt ved hjelp av en WordPress-plugin.

Sendinblue lar deg enkelt konvertere besøkende på nettstedet til kunder ved å svare på spørsmål i siste øyeblikk via live chat. Chatten integreres med Sendinblue markedsføringsautomatisering som lar deg fange flere potensielle kunder.

Det leveres med innebygd e-postmarkedsføring, integrering av Facebook-annonser, segmentering og fullstendig automatisering av markedsføring.

Sendinblue tilbyr en komplett markedsføringspakke med CRM, SMS og e-postmarkedsføring, destinasjonssider og mer. Dette kraftige verktøysettet hjelper deg med å konvertere enda flere besøkende til betalende kunder.

Priser: Sendinblue tilbyr forskjellige prisplaner, men du trenger Premium-planen deres for å få tilgang til Chat-funksjonen. Priser for premium-plan starter fra $ 66 per måned og inkluderer opptil 10 teammedlemmer.

4. Olark

Olark

Olark er en populær live chat-løsning for online virksomheter. Det er enkelt å bruke, og det er enkelt å legge Olark til et WordPress-nettsted. Alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn et kodebit i WordPress-sidefelt-widgeten eller i barnetemaet ditt.

Hvis du helst ikke vil jobbe med kode, er det også en gratis Olark Live Chat-plugin som gjør installasjonen enda enklere.

Olark tilbyr integrasjon med andre tjenester som Salesforce, Zendesk, Highrise, etc..

Det er tredjeparts mobilapper som lar deg koble til Olark-chat fra nesten hvilken som helst iOS- eller Android-enhet, slik at du kan chatte med kunder mens du er på farten.

Priser: Olark tilbyr enklere prisplan fra $ 17 per agent hver måned. Det er 12% rabatt hvis du velger årlig fakturering og 29% rabatt for to års fakturering. De tilbyr også 2 ukers gratis prøveversjon for live chat.

5. LiveAgent

LiveAgent Live Chat-programvare

LiveAgent er en av de ledende omnichannel live chat og helpdesk programvaren. De tilbyr en pakke programvare inkludert e-billettering, live chat, tidsporing, call center og mer.

Hvis du ikke allerede har et support desk-system, kan det å bruke LiveAgent-pakken gjøre ting enkelt fordi det er en alt-i-ett-plattform som ligner på Zendesk og andre.

LiveAgent tilbyr sømløse integrasjoner med WordPress og andre populære nettstedbyggere. De integreres også med topp e-postmarkedsføringstjenester, CRMer og andre markedsføringsplattformer.

Priser: Zendesk Chat tilbyr en begrenset gratis support for live chat for en samtidig chat-økt. Deres betalte planer starter fra $ 14 per måned per agent.

6. Chaport

Chaport

Hvis du leter etter en gratis supportprogramvare for live chat for WordPress, kan det være lurt å sjekke ut Chaport. De tilbyr en gratis evig plan med ubegrensede chats, historie, varsler, ubegrensede registrerte operatører og opptil 5 operatører online samtidig.

Programvaren deres dekker alle grunnleggende krav. De har støtteapplikasjoner for live chat for mobile enheter, vakre flerspråklige chatwidgets, rapportering og analyse, tredjepartsintegrasjoner gjennom Zapier.

Betalte planer gir deg tilgang til flere funksjoner som å skrive innsikt, besøkende notater, lagrede svar, filsending, autoinvitasjoner og mer.

Priser: De tilbyr en gratis plan og en Pro-plan som starter fra $ 9,80 per agent / måned.

7. Intercom

Intercom

Intercom er et fleksibelt verktøy som hjelper deg med å fange potensielle kunder, engasjere brukere og øke konverteringer. Det tilbyr meldingstjenester med live chat-widgeter som du kan automatisere med dine egne strømmer, legge til chatbots og engasjere kunder.

Det er ikke bare en støtteprogramvare for live chat. Det kan brukes som et onboardingsverktøy, supportassistent, leadgenerasjonsverktøy, automatisering av markedsføring og brukerengasjement.

Hvis du bare leter etter en live chat-programvare, kan det hende at du ikke kan utnytte Intercoms fulle potensiale. På den annen side, hvis du vil at supportprogramvaren for live chat skal utføre alle disse oppgavene, vil du elske Intercom.

Det er enkelt å bruke, integreres med Google Analytics, CRM-programvare, Slack, markedsføringstjenester via e-post og mer.

Priser: Deres essensielle plan starter fra $ 87 per måned, hvoretter prissettingen blir beregnet basert på bruken og tilleggene du kjøper.

8. Freshchat

Freshchat

Freshchat er en annen god supporttjeneste for live chat med fantastiske funksjoner som konkurrerer med noen av de mer kjente selskapene på denne listen.

Den er designet for å være en samtale- og messenger-app, og lar deg starte chatter i sanntid med kunder som bruker agenter eller AI-drevne roboter. Det tilbyr også kundes tidslinjevisninger, live-profiler, kampanjer i appen og tilpassbare roboter for automatiserte samtaler.

Du kan koble chatter for å støtte billetter på Zendesk eller på en slakk kanal. Teamet ditt kan bruke smarte plugger, hermetiske svar, etiketter, private notater og skrivebordsvarsler for å være mer produktive.

Priser: De tilbyr en gratis live chat support serviceplan for opptil 10 teammedlemmer. De betalte planene starter fra $ 15 per bruker per måned og faktureres årlig.

9. LivePerson

Live

LivePerson er en annen kraftig live chat support-programvare med mange fantastiske funksjoner som hjelper deg å engasjere kunder og øke salget.

Det lar deg engasjere kundene dine via live chat på nettstedet ditt, men også via SMS, Facebook Messenger, WhatsApp og mer. Du kan bruke chatbots til å opprette automatiserte samtalestrømmer og lagre kundeinformasjon i andre tredjepartsapper.

LivePerson er målrettet mot mellomstore til store bedrifter og foretakskunder.

Priser: Du må be om prisoverslag for å få prisinformasjon basert på dine behov.

10. Smartsupp

Smartsupp

Smartsupp er en billig supportstøtteprogramvare for live chat som lar deg spore og registrere brukerøkter på nettstedet ditt. Dette hjelper deg med å se hvordan potensielle kunder bruker nettstedet ditt, og hva som hindrer dem i å kjøpe.

Det hjelper deg også å spore chatsamtaler i Google Analytics for å se resultatene dine. Det fungerer med WordPress, Magento, Shopify og andre populære e-handelsplattformer.

Priser: En grunnleggende fri-evig plan og deres betalte planer starter fra $ 8 per måned per agent.

11. Ren chat

Ren chat

Hvis du er ute etter en gratis live chat-programvare, er Pure Chat et annet godt alternativ. Det lar deg enkelt legge til vakre live chat-moduler til nettstedene dine, og den gratis planen lar deg legge til 3 operatører med ubegrenset chatlogg.

Den kommer med mobilapper slik at du kan holde kontakten med kundene. Kundene dine kan sende deg e-postmeldinger når du er frakoblet, og forhånds chat-skjema hjelper deg å samle brukerinformasjon for å nå ut senere.

Priser: En grunnleggende gratis plan, og deres betalte plan starter $ 79 / måned faktureres årlig.

12. Driv

Drift

Drift er en konversasjonsmarkedsføringsplattform som kombinerer kraften i live chat med en automatisert chatbot som hjelper deg å spare tid og øke konverteringene. Det kommer med kraftige funksjoner som hjelper deg med å konvertere flere besøkende til nettstedet.

Drift integreres med alle populære CRM- og e-postmarkedsføringstjenester.

De tilbyr flere kraftige funksjoner, inkludert Drift bot, anonym besøkende intelligence, kontobasert markedsføring, planlegging for møter og mer.

Selv om den har mange kraftige funksjoner, er ikke Drift rimelig for små bedrifter.

Priser: Standardplanen starter på $ 50 / måned fakturert årlig, og den kommer med 2 seter. Hvis du vil ha bot-funksjonen, må du oppgradere til Pro-planen som starter på $ 500 / måned fakturert årlig, og den kommer med 5 seter.

Vårt valg: Beste Live Chat-programvare

For små bedrifter anbefaler vi LiveChat Inc. De er den topprangerte live chat-programvaren i listen vår, og vi bruker dem på våre bedriftsnettsteder. Den har alle nødvendige funksjoner for riktig pris.

Hvis du leter etter en live chatbot-programvare, anbefaler vi at du ser på ChatBot.com. De er en av de beste chatbot-plattformene i markedet, og det er faktisk relativt enkelt å konfigurere sammenlignet med andre løsninger.

Hvis du ønsker å ansette live chat-agenter, men ikke er sikker på hvor du skal begynne, anbefaler vi at du bruker LTVPlus. Vi bruker dem til å ansette rimelige døgn live chat-agenter for e-handelssiden vår.

Pro tips: Forsikre deg om at du har en profesjonell e-postadresse for bedriften sammen med live chat for å øke troverdigheten din.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å velge den beste supportprogramvaren for live chat for ditt WordPress-nettsted. Det kan også være lurt å se listen over de beste telefontjenestene for små bedrifter, og de beste SEO-verktøyene for å øke trafikken på nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map