14 beste sikkerhetsskannere for WordPress for å oppdage skadelig programvare og hackere

Nylig spurte en av leserne våre om det er en enkel måte å skanne nettstedet ditt for sikkerhet, hacks og sårbarheter. Hvis du mistenker at nettstedet ditt kan bli hacket, kan en rask WordPress-sikkerhetsskanning være et godt utgangspunkt. I denne artikkelen har vi plukket ut noen av de beste WordPress sikkerhetskannere som hjelper deg med å kjøre raske sikkerhetskontroller.


Beste WordPress sårbarhetsskannere

Hva WordPress Security og Malware Scannere kan gjøre?

Online sårbarhet eller malware skannere kan hjelpe deg med å sjekke nettstedet ditt for noen svært vanlige sikkerhetsrisikoer. De kan for eksempel se etter ondsinnet kode, mistenkelige koblinger, mistenkelige viderekoblinger, WordPress-versjon og mer.

Imidlertid er de ganske begrensede fordi de ikke kan kjøre tester på WordPress-databasen din, brukerkontoer, WordPress-innstillinger, plugins og mer.

Hackere kan lett skjule ondsinnet kode og ikke bli lagt merke til av disse grunnleggende sikkerhetskontrollene. Dette er grunnen til at vi anbefaler å bruke Sucuris nettapplikasjonsbrannmur. Det er en komplett sikkerhetstjeneste for nettsteder som oppdager og nøytraliserer all ondsinnet kode selv før den når nettstedet ditt.

For å gjøre WordPress-nettstedet ditt mer sikkert, se vår komplette WordPress-sikkerhetsguide med trinnvise instruksjoner for å beskytte nettstedet ditt.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-sårbarhetsskannerne du kan prøve.

1. Sucuri SiteCheck

Sucuri SiteCheck

SiteCheck er et online verktøy av Sucuri, den beste WordPress brannmuren og sikkerhetstjenesten. Den tilbyr en grundig sjekk av nettstedet ditt på jakt etter ondsinnet kode, spaminjeksjon, websideskifte osv.

Den sjekker også nettstedet ditt på flere domenenavn-svartelisteverktøy inkludert Google Safe Browsing. Sucuris SiteCheck-verktøy skanner ikke bare URLen du oppgir, det vil også gjennomsøke andre sider som er koblet fra den for å tilby en grundig og rask skanning.

2. IsItWP Security Scanner

IsItWP Security Scanner

IsItWP Security Scanner lar deg raskt sjekke WordPress-nettstedet ditt for malware og andre sikkerhetsproblemer. Den drives av Sucuri og hjelper deg raskt å sjekke nettstedet ditt med trinnvise instruksjoner for å stramme WordPress-sikkerhet.

Den sjekker også nettstedet ditt i Google Safe Browsing og andre svartelister for skadelig programvare for å sikre at domenet ditt er rent.

3. Google Safe Browsing

Googles sikker surfing

Googles verktøy for sikker nettlesing lar deg se om en URL er merket som utrygg å besøke av Google. Google overvåker milliarder av nettadresser, og hvis de mistenker at et nettsted distribuerer skadelig programvare, markerer de det som utrygt å besøke.

Dette kan potensielt ødelegge omdømmet til nettstedet ditt, da brukere som kommer fra Google-søk eller Google Chrome, vil bli vist en advarselsside når de besøker nettstedet ditt. Hvis du bruker Google Search Console, vil du bli advart når nettstedet ditt er merket som utrygt med instruksjoner for å få advarselen fjernet.

4. WPScans

WPScans

WPScans sjekker nettstedet ditt mot kjente sårbarheter og mistenkelig kode. De opprettholder en indeks over sårbarheter som blir oppdaget av systemet sitt, og sjekker nettstedet ditt for sikkerhetslekkasjer.

Den prøver også å oppdage WordPress-versjonen, installerte plugins og robots.txt-filer. Etter skanningen blir resultatene presentert i et lettforståelig format med forklaring på hvert element.

5. ScanWP

ScanWP

ScanWP er en veldig enkel WordPress-sårbarhetsskanner. Den prøver å oppdage WordPress-versjonen din for å se om du bruker den nyeste versjonen. Den oppdager også WordPress-generator-taggen, og om nettstedet ditt viser det eller ikke.

Generatortaggen viser hvilken WordPress-versjon du bruker. Noen sikkerhetseksperter mener at dette kan hjelpe hackere til å målrette et nettsted effektivt, og de anbefaler å fjerne WordPress-generatoren.

6. WordPress Security Scan

WordPress Security Scan

WordPress Security Scan kjører en grundig test ved å prøve å oppdage WordPress-plugins, brukernavn, WordPress-versjon, aktivt tema og mer. Den sjekker også nettstedet ditt i Google Safe Browsing-indeksen for å sikre at det ikke er svartelistet.

Den gir en detaljert rapport om nettstedstatusen din med en kort forklaring av hvert element. Dette er hovedsakelig elementene som er vanlig WordPress-sikkerhetspraksis som å bruke den nyeste versjonen av WordPress og holde plugins oppdatert.

7. wprecon

wprecon

wprecon er et annet grunnleggende WordPress-sårbarhetsskannerverktøy. Den oppdager WordPress-versjon for å se om du trenger oppdateringer, kontrollerer Google Safe Browsing-indeksen og prøver deretter å oppdage installerte WordPress-plugins.

Den skanner også etter katalogindeksering, detektering av temabaner, eksterne lenker, iframes og JavaScripts. Resultatene presenteres i et pent format med god forklaring for hver skannede vare.

8. Quttera

Quttera

Quttera tilbyr et nyttig skannerverktøy for sårbarhet på nettet. Den kjører en dyp test som gjennomsøker gjennom nettstedet ditt for å søke etter mistenkelige filer, ondsinnet kode, iframe-innebygninger, viderekoblinger og eksterne lenker..

Det ser også etter domenet ditt blant svartelistede domenedatabaser inkludert Google Safe Browsing, Malware Domain List, PhishTank og mer. Den detaljerte rapporten er delt opp i forskjellige seksjoner, og du kan klikke på hvert element for å se skannestatus.

9. Nettinspektør

Nettinspektør

Web Inspektors nettverkssikkerhetsskanner på nettet er et annet nyttig verktøy som kan brukes til å teste WordPress-nettstedet ditt. Den sjekker først nettstedet ditt i Google Safe Browsing og Comodo analytikere indekser. Etter det søker den etter nedlastinger av skadelig programvare, drive-by malware, mistenkelig kode som ligner en WordPress-bakdør, orm, trojan, iframes, mistenkelige skript og filer.

10. Sikkerhetsskanner for WordPress

Sikkerhetsskanner for WordPress

WordPress Vulnerability Scanner vil teste WordPress-nettstedet ditt for vanlige indikatorer for sårbarhet på nettstedet. Den søker etter din WordPress-versjon, installerte plugin og temaer, se etter plugins med kjente sårbarheter.

Nettstedet inneholder også flere andre skanneverktøy for avanserte brukere som kan være nyttige i å oppdage et nettsted med kompromittert sikkerhet.

11. UpGuard Cloud Scanner

UpGuard Cloud Scanner

UpGuard Cloud Scanner er et annet online verktøy for å skanne WordPress-nettstedet ditt for sikkerhetsrisiko. Den sjekker først domenets poster, DNS, åpne porter og e-postinnstillinger. Domenebaserte og serverbaserte hacks kan kapre domenenavnet ditt eller misbruke det for å sende spam eller malware.

Etter det ser det etter kjent ondsinnet kode, malware-mønstre, mistenkelige koblinger og phishing-forsøk. Skanningsresultatet vises i et fint, lettfattelig format.

12. urlquery URL-skanner

urlquery URL Scanner

En vanlig teknikk som brukes av hackere og malware er å omdirigere besøkende på nettstedet til et spam-nettsted. Disse hakkene viderekobler bare brukere som ikke er innlogget, noe som gjør at de kan gå upåaktet hen i lang tid.

urlquery URL-skanner sjekker ganske enkelt en gitt URL for å oppdage om den omdirigerer brukere, setter i gang nedlasting av skadelig programvare, angir informasjonskapsler og mer. Denne informasjonen kan brukes til å analysere nettstedets sikkerhetsstatus ytterligere.

13. VirusTotal

Virustotal

VirusTotal er en annen måte å raskt skanne en URL for sikkerhetsproblemer og malware. Den sjekker nettadressene til nettsteder i dusinvis av skadedatabaser og presenterer en detaljert rapport. Den søker også etter viderekoblinger og mistenkelig kode i nettstedets topptekst.

14. Norton Safe Web

Norton Safe Web

Norton Safe Web er et annet nyttig verktøy for å skanne WordPress-nettstedet ditt for sikkerhetstrusler. Den bruker Symantecs avanserte deteksjonsteknologier for å lete etter vanlige malware, phishing og spam-mønstre.

Resultatene vil vise datamaskintrusler, identifisere trusler og irritasjonsfaktorer. Et rent nettsted vil få den perfekte 0 på alle tre skannene. Hvis nettstedet ditt er utrygt, vil det vise de oppdagede truslene som kan hjelpe deg med å undersøke og løse problemet videre.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen av de beste WordPress sårbarhetsskannere online. Det kan også være lurt å se nybegynnerguiden vår for å fikse et hacket WordPress-nettsted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map