19 beste WordPress-temaer for eiendomsmegling (2020)

Leter du etter de beste WordPress-temaene for eiendommer? WordPress er den mest populære nettstedbyggeren blant eiendomsselskaper, eiendomsmeglere og eiendomsforvaltningsselskaper som viser frem sine oppføringer.


Som standard er de fleste WordPress-temaer enten laget for blogger eller bedriftsnettsteder. Dette gjør det litt vanskeligere å finne et passende eiendomstema.

I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de beste WordPress eiendomsmeglingstemaene som vil hjelpe deg med å administrere oppføringene dine og utvide virksomheten din.

Beste WordPress eiendommer for meglere

Å bygge et nettsted for eiendomsmegling

Den første tingen du trenger å vite at alle temaene på dette nettstedet er for WordPress.org-nettstedet som er hostet selv, og at de ikke vil fungere på de fleste WordPress.com-planer. Vennligst se vår sammenligning av WordPress.com vs WordPress.org for mer informasjon.

Du trenger følgende elementer for å lage et eiendomsnettsted med WordPress:

 • WordPress hosting (det er her nettstedsfilene dine er lagret)
 • Et domenenavn (for eksempel wpbeginner.com)
 • En WordPress-plugin for fast eiendom
 • Et WordPress-tema for eiendommer

Først må du få et domenenavn og webhotell.

Vi anbefaler å bruke Bluehost eller SiteGround fordi de begge offisielt er anbefalt av WordPress.

Bluehost vil til og med gi deg et gratis domenenavn + gratis SSL-sertifikat hvis du registrerer deg ved å bruke lenken over.

Etter at du har meldt deg på hosting, kan du gå videre og installere WordPress.

For mer detaljerte instruksjoner, se vår trinnvise guide for hvordan du oppretter en IDX eiendomsnettsted med WordPress.

Når det er sagt, la oss ta en titt på vårt ekspertvalg av de beste WordPress-temaene for eiendomsmeglere.

1. AgentPress Pro

AgentPress Pro

AgentPress Pro er et premium WordPress eiendomsmeglingstema for meglere. Den leveres med AgrentPress-oppføringsplugin som lar deg legge til et administrasjonssystem for oppføringer til ditt WordPress-nettsted.

AgentPress har 4 fargeskjemaer, egendefinerte widgeter, bakgrunner, overskrifter og temaalternativer. Den er utviklet av StudioPress og kjører på toppen av det kraftige Genesis-temarammen. Genesis følger alle de beste fremgangsmåtene, og det er derfor vi bygde WPBeginner-nettstedstemaet på toppen av det også.

StudioPress er nå en del av WP Engine, det mest populære administrerte WordPress-vertsfirmaet. Du kan få dette temaet og alle 35+ andre StudioPress-temaer hvis du registrerer deg for WP Engine hosting for å bygge nettstedet ditt.

Bonus: WPBeginner-brukere får også ytterligere 20% avslag. Kom i gang med WP Engine.

2. Astra

Astra

Astra er et vakkert WordPress-tema, som er designet for å brukes til alle slags nettsteder, inkludert eiendomsvirksomheter. Dette fleksible temaet kommer med dusinvis av ferdige nettsteder som kan installeres med et enkelt klikk.

Den er kompatibel med alle viktige WordPress-plugins og kan brukes med hvilken som helst eiendoms-plugin du velger. Nybegynnere vil synes det er enkelt å tilpasse seg med enklere temainnstillinger.

3. OceanWP

OceanWP Bright

OceanWP er et populært gratis WordPress-tema med mange premiumlignende funksjoner og utrolig fleksibilitet. Dette flerbruks WordPress-temaet kommer også med en pro-versjon, som gir deg tilgang til dusinvis av ferdige nettsteddemoer som du raskt kan installere.

Den er svært tilpassbar og fungerer med alle populære sidebyggere og plugins for eiendommer. Det kommer med innebygde sidemaler, tilpassede widgeter, flere navigasjonsmenyer, flere oppsett, widgetområder, tilpassbar topptekst og bakgrunner.

4. Divi

Divi Eiendom

Divi er det ultimate WordPress-temaet. Det kommer med Divi-byggherren, en populær plug-in-plugin for dra og slipp-siden og flere ferdige nettstedoppsett for forskjellige typer nettsteder..

Den leveres også med en pakke med eiendomsoppsett komplett med en destinasjonsside, lister mal, kontaktside, om side og tilpassede widgeter.

Divi er ganske enkel å bruke og konfigurere. Du kan enkelt endre farger, layout, skrifter og maler ved hjelp av enkle peke- og klikkverktøy.

5. Høyde Pro

Altitude Pro

Altitude Pro er et elegant WordPress-forretningstema laget på toppen av Genesis temaramme. Det er egnet for eiendomsmeglere, meglere, coaching og opplæringsnettsteder. Hjemmesiden har en fullskjermsbakgrunn med velkomstmeldingen og oppfordring til handling.

Den leveres med flere sidemaler, støtte for sidebyggere, tilpassede widgeter og en widgetert hjemmesideoppsett. Den er optimalisert for Gutenberg-blokkereditoren og kommer med full WooCommerce-støtte.

6. Nærvær

Tilstedeværelse Eiendom

Presence er et all-purpose WordPress-tema laget spesielt for små bedrifter nettsteder. Det inkluderer 10 ferdige nettdesign, inkludert en for et eiendomsnettsted. Alle nettsteddemoer kan enkelt installeres med et enkelt klikk.

Eiendomsnettstedet kommer med oppføringsmal, agentside, søkewidget og IDX-støtte. Den inkluderer også 6 fargevalg, glidebrytere, fotogallerier og tilpassede widgeter for integrering av sosiale medier.

7. Ultra

Themify Ultra

Ultra er et annet utmerket WordPress-tema med flere formål som enkelt kan brukes til å lage et eiendomsnettsted. Den leveres med Themify sidebygger-plugin, flere ferdige nettsteder og over 60 oppsett.

De enkle dra-og-slipp-funksjonene gjør det superenkelt å bruke og tilpasse etter dine behov. Det fungerer med alle populære WordPress-plugins, slik at du enkelt kan legge til lister, eiendomssøk og agentprofilfunksjoner.

8. Eiendomsmegler

Eiendomsmegler

Eiendomsmegler er et premiumtema for eiendomsmeglere, byråer og nettsteder med eiendomsnotering. Det leveres med fullstendige oppføringsområder som kan vises i rutenett eller listevisning.

Den har også et avansert eiendomsfilter og søk, eiendomskart (bygget ved hjelp av Google maps API), eiendomsprofilside, flere oppføringsmaler. Den har forskjellige snarveier, tilpassede widgeter, og alle alternativene du ønsker å se i et premiumtema.

9. Godset motor

EstateEngine

Estate Engine is kan konvertere ethvert nettsted til sin egen eiendomsmotor. Du kan tjene penger på eiendomsnettstedet ditt ved å la brukerne legge til egne oppføringer mot et gebyr.

Det har et kraftig oppføringssøkefilter med støtte for Google Maps, gallerier, skyvekontroller og tilpassede widgeter. Estate Engine har også et mobilt tema som dine mobilbrukere vil se, det ser like vakkert ut uten at det går ut over funksjonaliteten.

10. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro er et WordPress-tema designet for trening, online-kurs og læringsfellesskap. Det er ideelt for meglere, opplæring i eiendommer, rådgivning og lignende virksomheter.

Dette kraftige WordPress-temaet er utviklet av StudioPress. Det kjøres på Genesis temaramme, som sikrer best ytelse og høyere kodingsstandarder. Det er superenkelt å tilpasse og leveres med fleksibel header, dra og slipp hjemmesideoppsett, flere sidemaler og full Gutenberg-støtte.

11. WPCasa Elviria

Elviria

Bygget på WPCasa, et rammeverk designet spesielt for eiendomsnettsteder. Eliviria er et elegant WordPress-tema med kraftige eiendomsfunksjoner bakt inn.

Den har widgeter, glidebrytere og karuselloversikter. Det er flere hjemmesideoppsett med ubegrensede fargevalg.

12. Bosted

Bolig

Residence er et stilig, mobilvennlig eiendomstema. Den har Google Maps-drevne lister og IDX-MLS-søkefilter, noe som gjør det lettere for brukere å finne oppføringer.

Dette vakre temaet kommer med tilpassede widgeter, flere sidelayouter, gallerikarusell og en valuta- og enhetsomformer.

13. WP Eiendom

WP Eiendom

WP Real Estate er et gratis WordPress-tema laget spesielt for eiendomsmeglere, meglere og byråer. Ved aktivering anbefaler temaet en plugin for eiendom som legger til funksjoner for eiendomsoppføringer, inkludert en filtrerbar søkelinje.

Det inkluderer en del av funksjonene innlegg, sosiale medierikoner, tilpassbar topptekst, tilpasset bakgrunn og Google-skrifter. Alle temalternativer er organisert pent under tematilpasning som gjør det enkelt å sette opp.

14. WPCasa Bahia

Bahia

WPCasas Bahia-tema for meglere har stort bakgrunnsbilde på hjemmesiden med en veldig fremtredende søkefunksjon for oppføringer. Dette vakre eiendoms-temaet har flere hjemmesideanlegg, tilpassede widgeter, maler og mye mer.

15. Main Street

Hovedgate

Main Street er et stilig WordPress-eiendomstema med IDX-MLS-integrasjon og mobilklar layout. Den har innebygd støtte for Google maps, funksjoner for lysbildefremvisning av eiendom, flotte eiendomsgallerier, lynraskt søk med et profesjonelt utseende for agenter og eiendomsmeglere.

16. London

London

London er et annet WordPress-tema designet på toppen av WPCasa rammeverk. Det er elegant og moderne med store bakgrunnsbilder og et fremtredende oversiktssøk.

Det er enkelt å tilpasse med flere fargevalg, tilpassede maler, kortkoder og IDX-støtte. Den har widgetiserte oppføringsside, flere alternativer for oppsett av hjemmesider og demoimportør med ett klikk.

17. Real Estater

Real Estater

Real Estater er et gratis WordPress eiendomstema med profesjonell design. Det kommer med en fullt tilpassbar hjemmesideoppsett med seksjoner for eiendommer, om oss, funksjoner, tjenester, utleie og galleri.

Den støtter populære plugins for eiendommer for å administrere eiendommer og legge til en søkefunksjon for oppføringer. Den inkluderer tilpassede overskrifter, bakgrunner, sosiale medier-meny og layoutvalg for individuelle innlegg og sider.

18. Oslo

Oslo

Oslo er et vakkert lyst WordPress-tema for meglere. Den har lister for søk, filtre, maler og fullstendig IDX-støtte.

Bortsett fra at det er SEO-vennlig, mobilklart, og kommer med mange funksjoner som trengs for å bygge et fantastisk eiendomsnettsted.

19. Oikia

Oikia

Oikia WordPress-tema for meglere og byråer er et kraftig tema-rik tema. Den har et avansert kart- og posisjonsfilter integrert i oppføringsadministrasjon. Den har tilpassede innleggstyper, widgeter, kortkoder og flere fargevalg.

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste WordPress eiendomsmeglingstemaet for meglere. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map