19 beste WordPress-temaer for podcastere

Leter du etter perfekte WordPress-tema for podcastnettstedet ditt? Vi har en artikkel om hvordan du starter en podcast i WordPress, og flere av leserne våre ber om beste forslag til podcasttema. I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste WordPress-temaene for Podcasters på en hånd.


WordPress-temaer for podcastere

Å bygge et Podcast-nettsted med WordPress

WordPress er en populær nettstedbygger blant podcastere over hele verden. Hovedsakelig på grunn av sin fleksibilitet og brukervennlighet.

Det er to forskjellige typer WordPress, og det er veldig viktig at du velger den rette. WordPress.com, som er en hostet plattform, og WordPress.org som også er kjent som selvhotell WordPress. For mer informasjon se vår sammenligning av WordPress.com vs WordPress.org.

Vi anbefaler å bruke WordPress.org som er vertskap for å bygge podcastnettstedet ditt. Det gir deg tilgang til alle kraftige WordPress-funksjoner utenfor boksen.

For å starte nettstedet ditt med WordPress som er hostet selv, trenger du et domenenavn (f.eks. Wpbeginner.com). Dette vil være nettstedets adresse på internett. Du trenger også en WordPress-hostingkonto. Det er her filene på nettstedet ditt er lagret.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisielt anbefalt WordPress-leverandør.

Deretter må du konfigurere podcasten. For detaljerte instruksjoner se vår trinnvise guide for hvordan du starter en podcast.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-temaene for podcastere.

1. Tusant

Tusant

Tusant er et utmerket WordPress-podcasting-tema laget spesielt for podcastere, musikkorps, vlogger og andre multimediarike nettsteder. Den har en imponerende moderne hjemmesideoppsett som setter media i front og sentrum.

Du kan vise podcast-spilleren din hvor som helst på nettstedet ditt. Den støtter lyd- / videospillelister, individuelle episoder og flere formater. Den er fullstendig mobil responsiv, slik at brukerne dine kan lytte til podcasten din på hvilken som helst enhet. De fleste temainnstillinger vil bare fungere ut av boksen, men det er også mange tilpasningsmuligheter for å endre farger, ordne widgeter og mer.

2. Ultra

Themify Ultra

Ultra er et all-purpose WordPress-tema som leveres med ferdige design og 1-klikks installasjon. Det inkluderer også en kraftig sidebygger for å redigere en hvilken som helst side eller lage dine egne design.

Ultra kommer med funksjoner som gjør at podcasten din skiller seg ut. Den inkluderer en vakker lydspiller som uten problemer går sammen med temaet ditt. For enklere konfigurering har den 1-klikks demoimportør og tilpassede temainnstillingsside.

3. Gumbo

gumbo

Gumbo er et annet utmerket WordPress-tema for podcastere. Det er designet for å etterlate et varig førsteinntrykk på publikum med en fantastisk og moderne design.

Den kommer med full støtte for Blubrry podcast-hosting og PowerPress-podcasting-plugin. Den støtter også egenhostede så vel som eksterne innebygninger fra alle vert inkludert Soundcloud, YouTube, Vimeo og mer.

4. Pepper+

pepper +

Pepper + er et flerbruks WordPress-tema som passer for alle slags nettsteder inkludert podcaster. Det tar en modulær tilnærming til design og lar deg bare dra og slippe elementer på en side for å lage vakre design.

Det kommer med flere ferdige nettdesigns med demoinnhold som du kan installere med 1-klikk og deretter redigere sidene med ditt eget innhold. Det er superenkelt å bruke og fungerer fint med viktige WordPress-plugins inkludert podcasting-plugins du kanskje vil bruke.

5. Satchmo

Satchmo

Satchmo er et WordPress podcasting-tema designet spesielt for podcastere. Den har et nydelig design med et stort bakgrunnsbilde, en call-to-action-knapp og den siste episoden widget.

Den har mange podcasting-relaterte funksjoner og en vakker episodespiller som ser utmerket på alle enheter. Den leveres også med full støtte for dra og slipp side builder plugins og fungerer med alle topp WordPress plugins for podcasters.

6. Musikk

Musikk

Som navnet antyder, er musikk et WordPress-tema designet for musikere, artister, radioprogrammer og podcaster. Det kommer med et nydelig bakgrunnsbilde på fullskjerm og lydavspiller i full bredde nederst.

Det er superenkelt å bruke og inkluderer alt du trenger for podcasting-nettstedet ditt. Den har en super fleksibel dra-og-slipp-byggherre som lar deg enkelt lage ubegrensede design på egen hånd. Temaoppsett er ganske rett frem, du kan også importere demoinnhold for å gjøre oppsettet enda enklere.

7. Oscillator

oscillator

Oscillator er et kraftig, men likevel brukervennlig WordPress-tema for musikere og podcaster. Den leveres med en vakker streaming-lydspiller som også ser bra ut på mobile enheter.

Det inkluderer innebygde seksjoner for å legge til glidebrytere, artister, diskografi, arrangementer, fotogallerier og videoer. Den har en drar-og-slipp-hjemmeside med tilpassede widgets for innholdsoppdagelse og integrering av sosiale medier.

8. Lenscap

Linsedeksel

Lenscap er et vakkert designet WordPress-tema for magasiner og alle medierike nettsteder inkludert podcaster. Hjemmesiden har en meget tilpassbar innholdskarusell som lar deg vise frem det beste fra podcasten din øverst.

Det er superenkelt å bruke, og alle temalternativer er pent organisert. Den fungerer ut av esken og kommer med en praktisk guide som hjelper deg med å konfigurere nettstedet ditt. Den er e-handel klar og kan også brukes til å legge til en nettbutikk.

9. Svart / hvitt

Monochrome

Hvis du er ute etter et minimalistisk WordPress-tema, bør du ta en titt på Monokrom. Den har mye hvit plass med elegant typografi som gjør at innholdet ditt skiller seg ut.

Det er bygget på toppen av Genesis temaramme, som er flott for ytelse og hastighet. Den har en tilpassbar overskrift, lett å sette opp hjemmeside med flere widget-klare områder der du kan plassere en lydavspiller-widget.

10. Oksium

Oxium

Oxium er et WordPress-tema for musikk, artister, band og podcaster. Den har en unik design med en smal sidefelt og navigasjonsmenyer til venstre og det viktigste innholdet til høyre.

Det inkluderer lydstreaming-spiller og tilpassede seksjoner for å legge til artister, videogallerier, bilder og mer. Med sin widgetiserte hjemmeside, kraftige alternativer og tilpassede widgeter er det ganske enkelt å konfigurere og bruke.

11. Medier

Medias

Medias er et kraftig WordPress-tema for blogger, podcaster og personlige nettsteder. Den kommer med flere oppsett og stiler for å vise innlegg og annet innhold.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer mega-meny, glidebrygg-plugin, tilpasset topptekst og Google-skrifter. Det kan også brukes til å lage flerspråklige WordPress-nettsteder med WPML.

12. Forsterke

Amplify

Amplify er et WordPress-tema for musikere, artister, podcaster og andre nettsteder som bruker lydinnhold. Den kommer med en ledsager-plugin for enkelt å legge til lydspiller, diskografi, artister og mer.

Den har maler for begivenhetssider, videogallerier, fotogalleri og album og spor. Det er kompatibelt med Beaver Builder som lar deg lage dine egne tilpassede sidelayouter om du trenger.

13. Obsidian

obsidian

Ser du etter et mer moderne og stilig WordPress-tema, vil du like Obsidian. Dette stilige WordPress-temaet har et mørkt fargevalg med fullskjerms bakgrunn og en lydavspiller.

Den inkluderer full støtte for å vise lydavspillingslister samt videoinnhold på nettstedet ditt. Temaoppsett administreres med live tilpasning som lar deg se endringene dine når du redigerer nettstedet ditt.

14. Designer

Designer

Designer er i utgangspunktet et WordPress-porteføljetema for alle slags artister og designere. Det som gjør det egnet for podcasting er at det kommer med vakre maler for å vise lydinnholdet ditt, noe som er flott for podcastingnettsteder.

Den er super brukervennlig og kommer bare med alternativer du trenger. Den er kompatibel med alle podcasting-plugins og kommer med maler for kontaktskjema, videoportefølje, bloggside og mer.

15. Promenade

Promenade

Promenade kombinerer minimalisme og stil i vakkert utformet WordPress-tema. Dette temaet er designet for lydinnhold, musikere og band, og er perfekt for seriøse podcaster, ettersom det lar brukerne fokusere mer på innhold enn andre elementer..

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer full støtte for lydvideoinnhold, beslektede innlegg, Google-skrifter og TypeKit-støtte, spillejobber og sidemalen i full bredde som du kan bruke med en hvilken som helst sidebygger-plugin.

16. Nayma

Nayma

Nayma er et flerbruks WordPress-tema som kan håndtere alle slags innhold og få det til å se vakkert ut. Den er egnet for podcaster og kommer med et lydinnleggsformat som fungerer bra for podcast-episoder.

Den er e-handel klar og støtter også flerspråklige nettsteder. Den har innebygde maler for portefølje, gallerier, legge til et kontaktskjema og mer. For enklere oppsett leveres den med flere omformede design med innhold du bare kan erstatte med din egen.

17. Spor

Tracks

Hvis du er ute etter et gratis tema, kan du se på Spor. Den har en mørk, enkel og minimalistisk design som gjør den ypperlig til å publisere både tekst- og lydinnhold.

Viktige funksjoner inkluderer ikoner for sosiale medier, søkefelt, kontroller for kommentarvisning, premiumoppsett og mer. Det er enkelt å bruke, og alle temalternativer kan nås under live tilpasning.

18. Elegant

Themify Elegant

Elegant er et vakkert utformet WordPress-tema for vakkert å vise alle slags innhold med en distraheringsfri layout. Det passer for personlige blogger, podcastere og magasin nettsteder som trenger en enkel design.

Den inkluderer vakker typografi, ubegrensede oppsett, porteføljeseksjon, tilpasset topptekst, sidemaler og flere fargeskjemaer. Den har en kraftig sidebygger som tar nettstedet ditt til neste nivå.

19. Dixie

Dixie

Dixie er spesielt laget WordPress-tema for podcastere. Den har en fantastisk hjemmeside-design med fullskjerms bakgrunn og episoder. Den leveres med podcastrelaterte funksjoner som gjør det enkelt for deg å raskt konfigurere podcast-nettstedet.

Den støtter også alle populære podcasting plugins så vel som topp WordPress sidebygger plugins. Det inkluderer flere layoutvalg, podcast-vertsiden og registreringsskjema for nyhetsbrev. Det har mange temalternativer, og hele temaet er oversettelsesklart.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste WordPress-temaet for podcasting. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me