21 beste WordPress-temaer for din kirke (2020)

Leter du etter de beste WordPress-temaene for kirken din?


De mest populære WordPress-temaene er designet for bedrifter eller personlige nettsteder, noe som gjør det vanskelig å finne det perfekte temaet for kirker og religiøse organisasjoner.

I denne artikkelen vil vi dele vår håndplukkede liste over de beste kirketemaene for WordPress.

Beste Kirkens WordPress-temaer

Bygge en kirkeside med WordPress

Det er to typer WordPress-nettsteder. WordPress.com, som er en hostet blogg-løsning, og WordPress.org, som er en plattform for byggherre av egen hjemmeside. For mer informasjon, sjekk guiden vår om forskjellen mellom WordPress.com vs WordPress.org.

Du vil trenge WordPress.org som er vert for å dra nytte av alle funksjonene og fleksibiliteten til et WordPress-nettsted.

For å starte nettstedet ditt, trenger du en WordPress-hostingkonto (det er her nettstedet ditt bor på internett) og et domenenavn (dette vil være nettstedets adresse på internett), for eksempel wpbeginner.com.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største vertsselskapene i verden og også en av de offisielle WordPress-vertspartnerne.

De tilbyr WPBeginner-brukere en generøs rabatt på hosting + et gratis domenenavn og SSL-sertifikat.

→ Klikk her for å få dette eksklusive Bluehost-tilbudet ←

Deretter må du installere WordPress. Hvis du vil trinnvise instruksjoner, kan du følge artikkelen vår om hvordan du lager et nettsted.

Etter installasjonen, må du velge det perfekte WordPress-temaet for nettstedet ditt. Du kan velge et tema fra vårt ekspertutvalg nedenfor og deretter følge instruksjonene i hvordan du installerer en WordPress-temeartikkel.

La oss se på noen av de beste WordPress-temaene for kirker, både gratis og betalt.

1. Astra

Astra kirke

Astra er et populært WordPress-tema. Den leveres med hundrevis av ferdige nettsteder, inkludert en fullt funksjonell mal for kirken eller den ideelle organisasjonen din.

Temaet har innebygd SEO-støtte, noe som betyr at nettstedet ditt vil rangere i søkemotorene, og du vil få flere besøkende. Det er enkelt å tilpasse ved å dra og slippe sidebyggere og WordPress live tilpasning.

2. Divi

Divikirken

Divi er et kraftig WordPress-tema og en ultimate sidebygger. Det leveres med 100+ layoutpakker og 800+ ferdige maldesign, noe som gjør det enklere for deg å velge en layout for kirkens nettsted.

Det kommer med 40+ elementer og moduler som du trenger for å legge til funksjoner og alternativer på nettstedet ditt. Divi lar deg også lage tilpassede globale elementer for å bruke de samme innstillingene på alle sidene og innleggene dine.

3. Oppsøkende Pro

Oppsøkende Pro

Outreach Pro er bygget på toppen av Genesis Theme-rammeverket som gjør det robust. Den tilbyr flere oppsett, sidemaler, stort topptekstbilde og en mobil responsiv design.

Outreach Pro-temaet støtter alle populære plugins for podcasting, podcasting, video og lyd. Så du kan laste opp visuelt innhold på kirkens nettsted uten problemer.

StudioPress er nå en del av WP Engine, det mest populære administrerte WordPress-vertsfirmaet. Du kan få dette temaet og alle 35+ andre StudioPress-temaer når du registrerer deg for WP Engine hosting for å bygge nettstedet ditt.

Bonus: WPBeginner-brukere får også ytterligere 20% AVSLAG. Kom i gang med WP Engine i dag!

4. Ultra

Ultra Church

Ultra er et moderne WordPress-tema. Den har dusinvis av forhåndsbygde layouter, nettstedmaler, premium addons og spesiallagde sidedesign for enkelt å sette opp et kirke nettsted.

Det er svært fleksibelt og gir deg full kontroll for å endre farger, skrift og bakgrunn på nettstedet ditt. Ultra leveres med Themify-sidebyggeren for rask tilpasning.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress-flerbruks-tema designet for å lage et nettsted for din kirke, ideell eller et nisje-nettsted. Det leveres med en 1-klikks demoinnholdsimportør og 100-talls gratis og førsteklasses startersider.

Temaet tilbyr rask sideinnlastingstid, responsiv layout, SEO-optimalisering og støtte for e-handelsbutikker. Den er oversettelsesklar, noe som betyr at du raskt kan opprette et flerspråklig nettsted.

6. Neve

Neve kirke

Neve er et utmerket WordPress-tema for alle slags nettsteder. Den har en rask, lett, responsiv og glatt maldesign som du kan bruke til å sette opp kirkens nettsted.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer tilpassede side- og bunntekstoppsett, flere sideoppsett og integrasjon med populære sidebyggere.

7. Maranatha

Maranatha

Maranatha er et profesjonelt WordPress-kirketema. Den leveres med innebygd administrasjonsområde for prekener der du kan laste opp prekener i lyd-, video-, tekst- og PDF-formater, og prekener kan også organiseres i serier, etter emner og etter bøker..

Den bruker parallakseffekten når brukere ruller nedover hjemmesiden. Den kommer også med seksjoner for departement, begivenhetskalender, lokasjoner og en kirkeblogg.

8. Frelse

Frelse

Salvation er et vakkert designet WordPress-tema for kirker, religiøse grupper og veldedige organisasjoner. Den leveres med et hendelsesstyringssystem, et donasjonsskjema og tilpassede widgeter.

Den har en klebrig topptekst, stor glidebryter, dra-og-slipp hjemmeside-byggherre, flerspråklig støtte, gallerier, parallaks og karusellstøtte.

9. Bønn

Bønn

Bønn er et vakkert kirketema for WordPress. Det lar deg enkelt legge ut prekener, arrangementer, gallerier, glidebrytere og personalinformasjon på nettstedet ditt.

Den leveres med flere fargevalg, og du kan også velge forskjellige fargevalg for hver side. Andre funksjoner inkluderer en fleksibel hjemmesideoppsett, egendefinerte widgeter for sosiale profiler som Twitter og Instagram, og enkle temaalternativer.

10. Utvandring

Exodus

Exodus er et vakkert WordPress-tema for kirker. Den kommer med en kraftig sermonstyringsdel. Du kan laste opp prekener i flere formater som video, lyd, tekst osv.

Den har også seksjoner for å legge til departement, personalprofiler, hendelser, lokasjoner osv. Den er fullt responsiv og har et stort bilde- eller videohode på forsiden.

11. Utholdenhet

Utholdenhet

Utholdenhet er et gratis WordPress-tema for kirker, ideelle organisasjoner, frivillige organisasjoner og innsamlingssteder. Den leveres med et innebygd navigasjonssystem for brødsmuler for indre sider.

Hjemmesiden har tre funksjoner som viser det viktige innholdet ditt. Den har tilpassede farger, bakgrunn, font og mer.

12. Kerygma

Kerygma

Kerygma er et attraktivt kirketema for WordPress. Den har vakre glidebrytere, store bakgrunnsbilder, en parallakseffekt og en fleksibel hjemmeside-byggherre.

Den viser podcastvideoene dine utenfor boksen. Temaet kommer også med en enkel å administrere seksjon for personalprofiler.

13. Charitize

Charitize

Charitize er et gratis WordPress-tema for kirker og ideelle organisasjoner. Det kommer med støtte for arrangementer, personalkatalog og lokasjoner.

Den har et rent, minimalistisk design med en stor glidebryter på hjemmesiden. Temaet tilbyr innebygde oppsett for forskjellige innleggstyper, sider og blogg.

14. Oppstand igjen

Gjenopplive

Resurrect er et by-inspirert WordPress kirketema. Den har sin egen prekeneseksjon som lar deg laste opp prekener i flere formater.

Det kommer også med full multimedia-støtte, inkludert podcast-videoer. Temaet har et mørkt og et lyst fargevalg med støtte for store bilde- og videooverskrifter.

15. Forny kirken

Forny kirken

Renew Church er et WordPress-tema for nyetablerte kirker og religiøse grupper. Det kommer også med kraftige funksjoner som er nyttige for etablerte kirker, og lar deg vokse nettstedet ditt etter hvert som samfunnet ditt vokser.

Det kommer med støtte for prekener, personalprofiler, event management og kontaktskjemaer. Dessuten har den store toppbilder, parallakseffekt, flere sideoppsett med mer.

16. Episk

Episk kirke

Epic er et elegant kirketema for WordPress nettsteder. Den har egendefinerte hjemmesiden-widgeter for å vise lokasjonskart, siste melding og kommende begivenheter.

Den støtter podcaster og lydprekener. Det kommer også med multimediafunksjoner som lar deg legge til store videoer i glidebryteren for hjemmesiden.

17. En kirke

En kirke

One Church er et pent WordPress-kirketema. Den leveres med 12 fargeskjemaer, tilpasset fargestøtte og TypeKit-skrifttypestøtte.

Den har innebygd støtte for kirkens nettstedinnhold som prekener, begivenheter, lokasjoner osv. Det støtter multimediainnhold, og viser lyd- og videoinnholdet ditt vakkert.

18. Credo

Credo

Credo er et intuitivt designet kirketema for WordPress. Den tilbyr alle funksjonene en kirkeside trenger, for eksempel prekenarkiver, støtte for lydvideo, begivenhetsstyring, integrering av sosiale medier osv..

Det kan også brukes på flerspråklige nettsteder ved å bruke WPML. Det kommer i ubegrensede farger og parallaks bakgrunnsstøtte.

19. Gjenopprett

Restaurere

Restore er et kraftig WordPress-kirketema. Den kommer med klar til å bruke addon-plugins laget av utviklere for å spesifikt arbeide med sine egne temaer.

Restore-temaet inneholder prekenbehandling, hendelsesleder, tilpassede farger, Google Maps, e-postpåmelding og kontaktskjema support.

20. Kirkebygger

Kirkebygger

Church Builder er et grasiøst WordPress-tema for kirker og ideelle organisasjoner. Den har en minimal layout, widgetert hjemmeside og SiteOrigin dra- og slipp-sidebygger for tilpasning.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer mer enn 600 Google-skrifter, bildelysbokstiler, personalavdeling, støtte for visuelt innhold og mer.

21. Voksende

økende

Å vokse er en veldig brukbar og funksjonell utforming for WordPress kirke nettsteder. Den har en innebygd prekenbehandling som lar brukerne bla gjennom prekener etter emner.

Det inkluderer også tilbakevendende hendelser, Instagram-feeds, Google Maps og ubegrenset sidetilpasning ved hjelp av et sidebygging-plugin som er levert med temaet.

Det er alt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste kirkens WordPress-temaer. Det kan også være lurt å sjekke ut vår trinnvise guide for hvordan du starter podcasten din for å spille inn videoer for kirken din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me