21 Utmerkede WordPress-nettstedeksempler som du bør sjekke ut i 2020

Ser du etter noen gode WordPress-nettstedeksempler for å få inspirasjon? WordPress har blitt brukt av mange av verdens beste designere og utviklere som bruker det til å bygge svært engasjerende nettsteder. I denne artikkelen vil vi dele noen gode WordPress-nettstedeksempler som du må sjekke ut for inspirasjon.


Utmerkede eksempler på WordPress-nettsteder som du bør sjekke ut i 2018

1. Obama-stiftelsen

Obama-stiftelsen

Nettstedet for President Obamas ideelle organisasjoner har et moderne unikt design som komplimenterer stiftelsens visjon og misjon. Den bruker store skrifter, Maintree for avsnitt og Gotham SSM for overskrifter.

Den har en kollapset navigasjonsmeny til venstre, som flyr inn når en bruker tar musen over den. Bortsett fra typografi og ren enkel design, bruker nettstedet multimedia, sosial deling og sidemaler for en polert brukeropplevelse.

2. Angry Birds

Sinte fugler

Den offisielle nettsiden for det populære spillet. Den har en enkel design som bruker spillets morsomme visuelle grafikk som hovedbakgrunn på hver side. Dette fungerer veldig bra for å opprettholde den samme ånden og konsistensen som selve spillet.

3. 99U

99u

99U er en populær kultur og designblogg for reklamer. Hjemmesiden har en mal for magasinet, med klebrig navigasjonsmeny på toppen, og inneholder bilder som er vist i en vakker murrist-layout.

4. Creative Ad Awards

Creative Ad Awards

Creative Ad Awards er stedet for å feire de beste annonsene fra hele verden. Hjemmesiden har et stort bakgrunnsbilde på fullskjerm på toppen som blir fulgt av filtrerbare kategorier, søkeboks og et rutenett av nylige innlegg.

5. Neste nett

Neste nett

The Next Web er et ledende online magasin som dekker emner som teknologi, vitenskap, internett og mer. Hjemmesiden har et magasinlayout med kjente historier på toppen etterfulgt av siste artikler, nylige innlegg etter kategori og tilpassede seksjoner som avtaler.

Den bruker teknologier som lat lasting, CDN og agressiv hurtigbufring for å forbedre nettstedets hastighet og ytelse.

6. Studio OUAM

Studio OUAM

Studio OUAM er et fransk kreativt byrå som spesialiserer seg på visuell identitet og merkevareskaping. Hjemmesiden inneholder vakker typografi, markørfølsomme animasjoner, vakre parallakseffekter og animasjoner på skjermen.

7. Analytica-prosjekter

Analytica-prosjekter

Analytica Projects er en av lederne innen kvalitetskontroll av mat. Nettstedet deres har en svært interaktiv animasjon som viser flere deler av kvalitetssikringsprosessen når en bruker ruller ned.

8. Dyrelogikk

Dyrelogikk

Animal Logic er en av verdens ledende kreative digitale studioer. Hjemmesiden deres har en vakker glidebryter på toppen, som viser arbeidet deres omtalt i topp Hollywoodfilmer. Glidebryteren følges av forskjellige seksjoner som hver vises med vakre CSS-animasjoner.

9. Grette

Grette

Grette er et norskbasert forretningsadvokatfirma. Nettstedet har en minimalistisk design, kollapset navigasjonsmeny, personalprofiler og ekspertisider.

10. 10 × 17

10x17

10 × 17 er et prosjekt av 26 artister som visuelt tolker og teller ned favorittalbumene sine i 2017. Nettstedet inneholder kunstverk av artistene og lydspor fra albumene de valgte. Den generelle designen er svært fargerik, engasjerende og interaktiv.

11. Amerikanske utklipp

Amerikanske utklipp

Amerikanske utklipp konverterer utrangerte gjenstander fra amerikansk historie til tegneserier. Den har en virkelig unik design med det siste skrotet på toppen, etterfulgt av andre nylige utklipp, og en historisk tidslinje.

12. 99% usynlig

99% usynlig

99% Invisible er en av de mest populære podcastene om design. Nettstedet deres har et vakkert design bygget for podcasting med enkel navigering og rask tilgang til de nyeste episodene. Den har en vakker podcast-spiller integrert i nettstedets design.

13. RUYA

RUYA

Ruya er et byrå for identitetsdesign og merkevarebasert i UAE. Nettstedet deres inneholder vakre illustrasjoner, jevn navigasjon og en unik layout.

14. metode

metode

metoden er produsenten av miljøvennlige rengjøringsprodukter. Nettstedet har en mega-meny på toppen, fargerike bakgrunnsbilder og vakre animasjoner.

15. Ubesatt

unconquered

Unconquered er et kreativt byrå i New York City som spesialiserer seg på merkeutvikling. Hjemmesiden deres har en unik videoslider og en flytende logo som beveger seg over skjermen med musen over.

16. Houston Zoo

Houston Zoo

Nettstedet til Houston Zoo er enkelt og informativt. Den har tilpasset logo, åpningstider og en navigasjonsmeny på toppen. Innholdsområdet for hjemmesiden viser fliser i et murnett med et klikk for å laste inn flere knapper nederst.

17. Protest

Protest

Protest er en sportsklærprodusent fra Nederland. Hjemmesiden deres har et produktbilde som overskrift med utvalgte produktkategorier. Den bruker WooCommerce for nettbutikken og veldig engasjerende vakkert design for individuelle produktsider.

18. The Cool Club

The Cool Club

Cool Club selger vakkert designet veggkunst og kortspill. Nettstedet har veggkunst og kortspill som løfter hele designen. Nettbutikken deres er morsom å bla gjennom og drives av WooCommerce.

19. Nove

Nove

Nove er et rådgivende byrå som hjelper bedrifter med å samhandle med europeiske institusjoner. Nettstedet deres har et unikt design med fullskjermvideobakgrunn, gjennomsiktige menyer og tilpassede sidemaler for forskjellige seksjoner.

20. Jony Guedj

Jony Guedj

Jony Guedj er nettstedet til frilansfilmregissør. Den har SMPTE fargebjelker for horisontal navigering, og viser kunstnere når du beveger musen langs linjen. Det er uvanlig og minimalistisk som gjør designet mer interessant og engasjerende.

21. Fantastisk motiv

Fantastisk motiv

Awesome Motive er morselskapet til WPBeginner. Vårt nylig designede nettsted er enkelt og elegant, med en subtil animasjon i overskriften med selskapets oppgave som velkomstmelding. Under det viser den viktige statistikker, våre produkter, jobbmuligheter og mer.

Bygge ditt eget fantastiske nettsted med WordPress

Alle nettsteder på listen bruker unike tilpassede design ved bruk av forskjellige teknologier. En ting som er vanlig blant dem alle er imidlertid WordPress.

Det er to typer WordPress-nettsteder. WordPress.com, som er en hostet løsning og WordPress.org (også kjent som WordPress WordPress). Se vår guide om forskjellen mellom WordPress.com vs WordPress.org.

Vi anbefaler å bruke WordPress.org fordi det gir deg tilgang til alle WordPress-funksjoner utenfor boksen.

Du trenger et domenenavn og en WordPress-hostingkonto for å starte ditt eget nettsted med WordPress.org.

Vi anbefaler Bluehost. De er et av de største vertsbedriftene i verden og anbefalte offisielt WordPress hostingleverandør.

Etter å ha registrert deg for hosting, følg vår guide for hvordan du lager et nettsted for trinnvise instruksjoner.

Designdelen av nettstedet ditt styres av ditt WordPress-tema. Alle nettsteder nevnt over bruker et tilpasset WordPress-tema. Et tilpasset WordPress-nettsted vil koste deg mye penger.

Hvis du bare begynner, kan du starte med et eksisterende WordPress-tema. Det er tusenvis av vakre WordPress-temaer som du kan installere.

Se noen av våre håndplukkede lister over de beste WordPress-temaene du kan prøve:

 • Beste gratis WordPress-temaer
 • Beste forretningstemaer for WordPress
 • Beste WordPress-temaer i magasinet
 • Beste WooCommerce WordPress-temaer

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne noen gode WordPress-eksempler på nettsteder for å bli inspirert og motivert. Det kan også være lurt å se listen over mest kjente merkevarer som bruker WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map