22 beste medisinske og helse WordPress-temaer

Leter du etter medisinske og helse WordPress-temaer for nettstedet ditt? Nettsteder for medisinske tjenester og helsetjenester er forskjellige enn andre bedriftsnettsteder, og du vil at designen din skal skille seg ut. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste medisinske og helsemessige WordPress-temaene du kan prøve.


Beste medisinske WordPress-temaer

Lage et medisinsk og helse nettsted med WordPress

WordPress er den mest populære nettstedbyggeren i verden, og den brukes av tusenvis av medisinske fagpersoner, leger, konsulenter og helsepersonell over hele verden..

Det er to typer WordPress tilgjengelig som kan forvirre nybegynnere. Først har du WordPress.com som er en hostet løsning for bloggere, og så har du WordPress.org også kjent som selvhotell WordPress. Se vår side ved side-sammenligning av WordPress.com vs WordPress.org for mer informasjon.

Vi anbefaler å bruke WordPress.org fordi det gir deg tilgang til alle WordPress-funksjoner utenfor boksen.

Du trenger et domenenavn og en webhotellkonto for å starte et WordPress.org-nettsted med selvhosting.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er en offisielt anbefalt leverandør av WordPress hosting og et av de største vertsbedriftene i verden.

Når du har kjøpt hosting, følg vår guide for hvordan du lager et nettsted for trinnvise instruksjoner.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste medisinske og helsemessige WordPress-temaene du kan bruke på det nye nettstedet ditt.

1. Medi

Medi

Medi er et premium WordPress-tema for medisinsk, helsevesen, klinikker og leger. Den leveres med tre innholdstyper for enkelt å legge til personell, tjenester og glidebrytere. Den inkluderer også egendefinerte widgeter for å legge til innholdsoppdagelse og sosiale mediefunksjoner.

For enklere tilpasning kan du bruke dra og slipp hjemmeside-byggherre med flere oppsett å velge mellom. Den er nybegynner vennlig og støtter alle populære Word Builder-plugins.

2. Ultra

Ultra

Ultra er et WordPress megatema designet for å lage alle slags nettsteder. Den leveres med en innebygd dra og slipp-byggherre som lar deg lage dine egne sideoppsett.

Det inkluderer 10 ferdige nettsteder som du kan installere med 1-klikk og deretter legge til ditt eget innhold. Det er ubegrensede kombinasjoner av forskjellige oppsett og stiler med flere tilpassede widgeter. Den kan også brukes til å opprette en nettbutikk ved hjelp av WooCommerce.

3. Lag

Skape

Create er et stilig og profesjonelt WordPress-tema som passer for alle slags medisinske og helsevesenets nettsteder. Hjemmesiden har en veldig engasjerende layout med vakker glidebryter på toppen etterfulgt av annet innhold.

Den har flere vakre toppstiler, innebygd mega-navigasjonsnavigasjon, kontaktskjemaer, ikonfonter og mer. Du vil også få en gratis glidebrygg-plugin, videobakgrunner og raskt demo-installasjonsprogram med 1 klikk for enklere oppsett.

4. Flyt

Flyte

Hvis du er ute etter et moderne og allsidig design, så sjekk ut Float. Det er et flerbruks WordPress-tema som enkelt kan brukes til å lage et medisinsk nettsted eller helsetjenester.

Den kommer med flere designvalg og har også en kraftig sidebygger for å lage dine egne oppsett om nødvendig. Den har innebygd deling av sosiale medier, e-handelsstøtte, panel for tilpassede temaalternativer og 1-klikks installasjonsprogram.

5. Indigo

indigo

Indigo er et vakkert designet flerbruks WordPress-tema. Den bruker dra og slipp moduler som lar deg lage forskjellige layoutkombinasjoner uten å bryte nettstedet ditt eller skrive noen kode.

Det kan enkelt tilpasses for ethvert bedriftsnettsted inkludert medisiner, leger, tannleger og mer. Det kommer med kontaktskjema, WooCommerce-støtte, Google maps, ikonfonter og deling av sosiale medier.

6. Medisinsk

Medisinsk

Medisinsk er et WordPress-tema designet spesielt for medisinsk, legekontor, tannleger, terapeuter og andre helsepersonell. Den har en moderne og profesjonell design og kommer med flere layoutvalg for enklere tilpasning.

Den leveres med en sidebygger og en glidebrygg-plugin som hjelper deg med å lage dine egne destinasjonssider om nødvendig. Den inkluderer tilpassede widgeter, Google-skrifter, WooCommerce-støtte, og kan brukes til å lage flerspråklige nettsteder med WPML.

7. Medicus

Medicus

Medicus er et annet utmerket WordPress-tema laget spesielt for medisinske tjenester og helsetjenester. Den leveres med en widgetert hjemmesideoppsett der du kan dra og slippe widgets for å bygge hjemmesiden din.

Den har et enklere panel for temalternativer og støtte for visuell tilpasning der du kan endre temafarger og andre innstillinger. Det inkluderer også 1-klikks demo-installasjonsprogram, full WooCommerce-støtte, oversettelse og flerspråklig støtte.

8. Meridian Fitness

Meridian Fitness

Meridian fitness er et stilig WordPress-tema som passer for helse- og treningsnettsteder. Den leveres med innholdstyper for enkelt å legge til personlige trenere og klasser med vakkert designet timeplaner.

For raskere oppsett inkluderer det 1-klikks demo-installasjonsprogram, og alle temaalternativer kan enkelt tilpasses ved hjelp av live tilpasning.

9. Tannklinikk

Tannlegeklinikk

Som navnet antyder, er Dental Clinic et WordPress-tema for tannleger, klinikker og andre leverandører av medisinske tjenester. Det kommer med kraftige tilpasningsalternativer, gratis glidebrygg-plugin, parallaks bakgrunnseffekter, video bakgrunnsstøtte og mer.

Den har ubegrensede fargevalg, egendefinerte widgeter, flere sidefelt og støtte for kontaktskjema. Det er nybegynnervennlig og kommer med brukervennlige temainnstillinger.

10. Modena

Modena

Modena er et vakkert designet WordPress-tema for spa-, helse- og treningssentre og medisinske tjenester. Den har en widgetisert hjemmesideoppsett med en lysbildefremvisning i full bredde øverst.

Det har enklere temalternativer å velge farger, sidefelt, sosial deling og mer. Du kan enkelt legge til tjenester, attester og bruke widgets for å vise dem hvor som helst på nettstedet ditt. Den har full WooCommerce-støtte og kan brukes til å bygge flerspråklige nettsteder.

11. Beaute

Beaute

Beaute er et WordPress-tema for spa, helse og velvære og treningssider. Den har en stilfull hjemmesideoppsett med en tilpassbar glidebryter for fullbredde på toppen.

Den leveres med brukervennlige innholdstyper for å legge til tjenester, personalprofiler og fotogallerier. Det er tilgjengelig i forskjellige fargeskjemaer og lar deg velge farger for individuelle sider. Alle temaalternativer kan enkelt settes opp med livetilpasseren.

12. iMedical

iMedical

iMedical er et annet spesielt designet WordPress-tema for medisinske og helserelaterte nettsteder. Den inkluderer innholdstyper for enkelt å legge til leger, avdelinger, tjenester og mer.

Den har et moderne hjemmesidesign med en glidebryter for innhold og navigasjonsmeny øverst. Den støtter schema.org-rik utdrag og tilpassede widgeter for å legge til innholdsoppdagelse og deling av sosiale medier.

13. Tilstedeværelse

Tilstedeværelse

Presence er et flerbruks WordPress-tema designet for enhver bedriftsnettsted inkludert medisinske og helsetjenester. Den har 10 forhåndsbygde nettstedmaler som kan installeres med 1-klikks demo-installasjonsprogram.

Det er tilgjengelig i 6 fargeskjemaer, flere glidestiler, sidemaler og egendefinerte widgeter. Den støtter alle viktige WordPress-plugins og kommer med full støtte for WooCommerce.

14. Medisinsk behandling

Medicaring

Medicaring er et WordPress-tema laget spesielt for medisinsk fagpersoner og leverandører av helsetjenester. Det inkluderer forhåndsbygde design for forskjellige medisinske yrker, inkludert kirurger, yoga, tannleger og mer.

Det kommer med flere layoutvalg som du kan blande og matche. Det inkluderer også en sidebygger og en glidebrygg-plugin som du kan bruke til å lage egendefinerte sidelayouter.

15. Atomblokker

Atomblokker

Atomic Blocks er et kraftig WordPress-tema med enklere og moderne layoutalternativer. Den består av blokker, som du kan dra og slippe når du skriver innlegg og sider.

Den har et minimalistisk design og kan enkelt tilpasses for et medisinsk nettsted eller helsetjenester. Den inkluderer bare alternativer som du faktisk vil bruke, noe som gjør det superenkelt å bruke.

16. Medisinsk sirkel

Medisinsk sirkel

Medical Circle er et gratis WordPress-tema for medisiner, leger, tannleger og annet helsepersonell. Det leveres med et 1-klikks demo-installasjonsprogram som lar deg importere demoinnhold. Du kan bare fortsette og erstatte det med ditt eget innhold.

Det kommer med enklere temainnstillinger og bruker tilpasningstypen for live-tema for alle alternativer. Den inkluderer flere sidemaler, inkludert en egen bloggsidemal.

17. Maxi helse

Maxi helse

Maxi Health er et annet medisinsk og helse WordPress-tema med en moderne og profesjonell design. Det inkluderer importinnhold for demo som hjelper deg med å sette opp nettstedet ditt som demoen.

Alle temalternativer er tilgjengelige under live customizer som lar deg se en forhåndsvisning av nettstedet ditt mens du redigerer det. Det tilbyr massevis av tilpasningsvalg med ubegrensede farger, sidefelt, sidestiler og en visuell sidebygger.

18. Butikk for medisinsk kosttilskudd

Medisinsk kosttilskudd butikk

Som navnet antyder, er dette temaet et gratis alternativ for e-handel klar for medisinske butikker, apotek og lignende virksomheter. Det fungerer med alle topp WooCommerce-plugins og kan også brukes i flerspråklige e-handelsbutikker.

Tema hjemmeside har en stor glidebryter på toppen, som blir fulgt av innholdsområder som nylige innlegg, produkter og mer. Den inkluderer to navigasjonsmenyer på toppen, inkludert en for å vise ikoner for sosiale medier.

19. Siste

Siste

Hvis du er ute etter et WordPress-tema for en medisinsk og helserelatert butikk, kan du ta en titt på Siste. Det er et vakkert designet WordPress-tema med full WooCommerce-støtte.

Det er et minimalistisk WordPress-tema som gjør det enkelt å bruke det til alle slags virksomheter. Det inkluderer bare alternativene du vil bruke, og kommer med et begynnende instrumentbord for å lede deg gjennom temaoppsett.

20. Profident

Profident

Profident er et vakkert utformet WordPress-tema for tannleger, klinikker og medisinske tjenester. Den er tilgjengelig på 15 språk og leveres med et tilpasset administrasjonspanel som hjelper deg å legge til åpningstider, laste opp tilpasset logo, legge til telefonnummer, bestillingsskjema for avtaler og mer.

Det lar deg lage et nettsted uten å slite med temalternativer og gå på akkord med funksjoner og fleksibilitet.

21. Loft

Loft

Loft er et flerbruks WordPress-tema med vakker typografi og en elegant design som vil hjelpe ditt medisinske og helsevesenlige nettsted skiller seg ut. Den inkluderer flere tilpassede widgets for å vise annonser, sosiale profiler, attester og mer.

Du kan bruke innebygde innholdstyper for å legge til tjenester, porteføljer og personalprofiler. Det er nybegynnervennlig og lar deg enkelt sette opp nettstedet ditt med rask installasjon og demoinnhold.

22. MedZone

MedZone

MedZone er et elegant designet WordPress-tema for medisinske og helsetjenester. Den har en vakker hjemmesideoppsett som er enkel å sette opp og raskt å komme i gang.

Den inkluderer en tilpasset glidebryter for å vise fasiliteter og funksjoner, en uttalelsesdel og teammedlem eller personalprofiler. Den er kompatibel med alle topp WordPress-plugins og svært optimalisert for ytelse.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste medisinske og helsetjenester WordPress-temaene. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me