22 beste WordPress-temaer for advokater (2019)

Leter du etter de beste WordPress-temaene for advokater? En advokatnettsted krever en seriøs virksomhets- og profesjonell utforming som ikke ofte finnes i bloggingstema. I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste WordPress-temaene for advokater som du kan bruke på nettstedet ditt.


Beste WordPress-temaer for advokater og advokatfirmaer

Lage et nettsted for advokater og advokatfirmaer

WordPress brukes av mange topp merkenavn for sine nettsteder. Det er en av de mest populære nettstedbyggere i verden og perfekt å bygge et nettsted for advokater eller advokatfirmaer.

Det er to typer WordPress-nettsteder, WordPress.com og WordPress.org, også kjent som selvhotell WordPress. Se vår guide om forskjellen mellom WordPress.com og WordPress.org.

Du trenger WordPress.org fordi det gir deg tilgang til alle de kraftige WordPress-funksjonene utenfor boksen.

For å starte WordPress-nettstedet ditt som er hostet, trenger du et domenenavn og en WordPress-hostingkonto.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisielt anbefalt WordPress-leverandør.

Når du har registrert deg for hosting, kan du gå over til guiden vår om hvordan du lager et nettsted for trinnvise instruksjoner.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-temaene for advokater og advokatfirmaer som du kan installere.

1. Ultra

Ultraladvokat

Ultra er et vakkert designet WordPress-tema til alle formål. Den leveres med flere ferdige nettsteder med innhold. En av disse ferdige designene er for advokater og advokatfirmaer. Du kan installere det med 1-klikk og deretter erstatte innholdet og bildene med ditt eget.

Den er fullpakket med funksjoner som en dra og slipp sidebygger, flere skyvekontroller, fotogallerier, støtte for kontaktskjema, flere oppsett med mer. Den er veldig enkel å bruke selv for absolutte nybegynnere.

2. Potenza

Potenza

Potenza er et kraftig WordPress-tema på én side for bedriftsnettsteder inkludert advokater og juridiske organisasjoner. Den inkluderer en vakker vertikal navigasjonsflyt med ferdige seksjoner.

Den har en helt widgetert hjemmesideoppsett, bare dra og slipp widgets for å bygge nettstedet ditt. Det inkluderer kontaktskjema, flere farger, ikoner for sosiale medier, Google Maps og støtte for populære sidebyggere. Alle temafunksjoner er enkle å tilpasse og enkle å bruke.

3. Svart / hvitt

Monochrome

Hvis du er ute etter et WordPress-tema i minimalistisk stil, vil du elske Monochrome. Dette elegante WordPress-temaet er bygget på toppen av Genesis rammeverk, som er svært optimalisert for hastighet og ytelse.

Den inkluderer malingsside, blogg og hjemmeside mal, tilpassede widgetområder og en tilpasset temainnstillingsside. Det fungerer ut av esken, og det er ganske enkelt å sette opp ved hjelp av live-tema-tilpasning.

4. Factum

Factum

Factum er et rent og enkelt WordPress-tema på en side for advokater og advokatfirmaer. Den leveres med innebygde seksjoner for enkelt å legge til klienter, attester, personalprofiler og tjenester. Det kan brukes som ett-siders tema, og det vil vise alle de seksjonene på en enkelt side.

Den har flere fargeskjemaer, tilpassede widgeter for sosiale medier og en egen bloggside. Temaoppsett er ganske enkelt veldig enkelt å følge.

5. Indigo

indigo

Indigo er en alt-i-ett-type WordPress-tema som passer for alle slags forretningsnettsteder inkludert juridiske firmaer og advokater. Det kommer med ferdige nettsteder som du kan installere med 1-klikk.

Alle nettstedsdesign er redigerbare ved å bruke temaets dra- og slipp-moduler. Du kan også lage dine egne tilpassede sidelayouter med enkelt klikk og redigering. Det inkluderer støtte fra kontaktskjema, sosiale medier, Google maps, Typekit-skrifter og mer.

6. LegalPress

LegalPress

Som navnet antyder er LegalPress et spesielt designet WordPress-tema for advokater og advokatfirmaer. Den har en vakker design med glidebryteren på toppen etterfulgt av de viktigste delene.

Det har enkle å bruke seksjoner for å legge til kundevurderinger, personalprofiler, handlingsfremmende arbeid, kontortid og mer.

7. Atmosfære

Stemning

Atmosphere er et moderne WordPress-forretningstema som passer for advokater, advokatfirmaer og juridiske organisasjoner. Den har et stort toppbilde på hjemmesiden med tydelig oppfordringsknapp. Etterfulgt av tjenestene og andre seksjoner.

Den har en helt widgetert hjemmesideoppsett slik at du kan dra og slippe widgets for å legge til forskjellige seksjoner. Det er bygget på Genesis temaramme og inneholder en tilpasset temainnstillingsside med støtte for tilpasning av live-tema.

8. Lov og rettferdighet

Lov og rettferdighet

Law and Justice er et vakkert WordPress-tema for advokater, advokater og advokatfirmaer. Det inkluderer et superenkelt 1-klikks demo-installasjonsprogram for å konfigurere nettstedet ditt umiddelbart. Etter det kan du bare bytte ut innhold med ditt eget, og du er god til å gå.

Det inkluderer også en dra og slipp sidebygger, Google-skrifter, kontaktskjema og støtte for oversettelse. Den har et tilpasset temalternativspanel for å enkelt endre temainnstillinger.

9. Spencer

Spencer

Spencer er et multi-purpose WordPress forretningstema som passer for advokater og advokatfirmaer. Hjemmesiden har bakgrunnsbilde i full bredde med en velkomstmelding og en oppfordringsknapp. Etter det kan du legge til artiklene, klientuttalelsene og andre seksjoner.

Den har ubegrensede farger, flere oppsett, side i full bredde og støtte for sidebyggere. Det er superenkelt å bruke og har mange tilpasningsalternativer som er pent organisert under tilpasning av live-tema.

10. Nærvær

Tilstedeværelse

Presence er et vakkert designet WordPress-tema for forretningsnettsteder inkludert advokater og advokatfirmaer. Det inkluderer 10 flotte nettdesigns som du kan installere med 1-klikk. Hver design er fullstendig redigerbar ved å bruke live-tema-tilpasning.

Den kommer i flere fargeskjemaer, tilpassede widgets, flere bloggoppsett og e-handelsstøtte. Den er kompatibel med alle topp WordPress-plugins og inneholder en enklere sidebygger for å redigere sideoppsett.

11. Elite

Elite

Elite er et vakkert WordPress-tema for forretnings- og netthandelnettsteder. Den har et bakgrunnsbilde på fullskjerm med oppfordringsknappen til en fremtredende visning.

Den inkluderer tilpasset logostøtte, ubegrensede farger, Google-skrifter og flere sidelayout for blogginnlegg og sider. Det er enkelt å bruke med en widgetert hjemmeside, kundestøttestøtte og siden med tilpassede temaalternativer.

12. Atomisk

Atomisk

Atomic er et vakkert designet WordPress-forretningstema som enkelt kan brukes for et advokatfirma. Den har vakker typografi og romslig layout som gjør at innholdet ditt skiller seg ut.

Hjemmesiden inneholder seksjoner for å legge til personalprofiler, tjenester og artikler. Det fungerer ut av esken, og alle temainnstillinger er pent organisert. Det kommer også med en komme i gang guide for å hjelpe deg med å sette opp nettstedet /

13. Neilmink

Neilmink

Neilmink er et moderne og elegant WordPress-tema for advokater og advokatfirmaer. Hjemmesiden bruker dristige farger, parallaks bakgrunnseffekter og skarp typografi for et unikt utseende.

Det inkluderer enkelt fargevalg, kortkoder, teammedlemmer, klienter og serviceseksjoner. Alle temaalternativer kan enkelt tilpasses ved hjelp av livetilpassing og en tilpasset temainnstillingsside.

14. Vedtak

resolusjon

Hvis du er ute etter et gratis WordPress-tema for advokater, kan du ta en titt på dekret. Den har en moderne layout med en stor skyvekontroll med oppfordring til handling, etterfulgt av dine tjenester, personalprofiler og kontaktinformasjon.

Det fungerer med alle populære WordPress-plugins og kan også brukes med flerspråklige nettsteder. Det er enkelt å bruke og kommer med gratis detaljert dokumentasjon for å sette opp nettstedet ditt som demoen.

15. Juridisk

Lovlig

Legal er et WordPress-tema laget spesielt for advokater, advokater og advokatfirmaer. Den har en moderne hjemmesideoppsett med tilpassbar glidebryter på toppen med velkomstmeldingen.

Det inkluderer et kontaktskjema, flere layoutvalg, Google-skrifter, ikoner for sosiale medier og mer. Det leveres med et tilpasset temadashbord for oppsett og støtter også live tilpasning.

16. Pinnacle

høydepunkt

Pinnacle er et vakkert designet gratis WordPress-tema for bedriftsnettsteder. Den har et dristig design med allsidige alternativer og flere stilvalg.

Den kommer med mange tilpasningsalternativer, inkludert fargevalg, flere oppsett, flere sidefelt, tilpassede widgeter og mer. Den er svært tilpassbar, men ganske enkel å bruke.

17. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro er et WordPress-tema designet spesielt for forretningsnettsteder. Passer for advokater og advokatfirmaer som leter etter et bedriftsutseende på nettstedet deres. Hjemmesiden viser en omtalt glidebryter på toppen, etterfulgt av en oppfordring til handling-banneret og deretter ditt viktigste innhold.

Det er bygget på Genesis temaramme og inkluderer en widgetisert hjemmesideoppsett, egendefinerte widgeter, panel for tilpassede temaalternativer og live customizer support. Den kan også brukes til å legge til en nettbutikkfunksjonalitet hvis du trenger det.

18. Leder

Leder

Leader er et annet utmerket WordPress-tema for advokater og advokatfirma nettsteder. Det kommer med 1-klikks demoimport med flere hjemmesidesignaler som du kan installere og lage dine egne.

Den inkluderer 10 toppstiler, 8 bloggoppsett, ubegrensede sidefelt, mega-meny og premium sidebygger og glidebrygg-plugins. Det kan også brukes til å bygge flerspråklige nettsteder.

19. Roxima

Roxima

Roxima er et moderne og stilig WordPress forretningstema som kan brukes av advokater og advokatfirma nettsteder. Hjemmesiden viser et bakgrunnsbilde på fullskjerm med oppfordring til handling. Hjemmesiden er fullt widgetized slik at du kan dra og slippe seksjoner for å bygge nettstedet ditt.

Det kommer med full fargekontroll, egendefinerte widgeter for innholdsoppdagelse og sosiale medier, flere oppsett, avanserte typografimuligheter og mer. Alle temalternativer er enkle å konfigurere, og de fleste fungerer bare ut av boksen.

20. Creativo

Creativo

Creativo er et flerbruks WordPress-tema designet for alle typer forretningsnettsteder. Det inkluderer flere 1-klikks demoer som lar deg raskt sette opp et advokatnettsted. Bare bytt ut innholdet med ditt eget, så er du klar til å lansere.

Det leveres med 7 fargevalg, 3 designoppsett, flere overskriftsstiler og ubegrensede fargevalg. Den leveres med freebies som en sidebygger, glidebryter og en live chat-plugin.

22. Advokatsone

Advokatsone

Lawyer Zone er et elegant gratis WordPress-tema for advokater og advokatfirmaer. Den har en moderne profesjonell design som lett kan tilpasses ved hjelp av de innebygde temalternativene.

Den inkluderer avanserte tilpassede widgets, ubegrenset glidebryter, avanserte logoalternativer, integrasjon av sosiale medier og sidebyggerstøtte. Den er oversettelsesklar og kan også brukes med WooCommerce.

21. Koehn

Koehn

Koehn er et elegant WordPress-forretningstema som passer for advokatfirmaer og advokater som ønsker et bedriftsutseende. den inkluderer en widgetert dra- og slipp-hjemmeside med innebygde innholdsseksjoner og en kraftig glidebryter for fullskjerm.

Koehn kommer med tilpasset innleggstype for å legge til ansatte. Den inkluderer også egendefinerte widgeter for innholdsoppdagelse og sosiale medier som Instagram, Flickr, Twitter og mer.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for advokater og advokatfirmaer. Det kan også være lurt å se vår komplette trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me