23 beste WordPress CV-temaer for din online CV (2020)

Leter du etter en CV- eller CV-tema for WordPress? Å bygge en online CV med CVen din kan bidra til å markedsføre ditt personlige merke, finne en jobb og få nye kontakter.


WordPress er en ideell plattform for å bygge en profesjonell online tilstedeværelse. I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste temaene for WordPress-CV som du kan bruke for å gjøre et kraftig inntrykk.

CV og CV-temaer for WordPress

Komme i gang med ditt online CV-nettsted

For å lage din online CV eller Resume-nettsted med WordPress, trenger du først et domenenavn og hosting.

Vi anbefaler å bruke Bluehost fordi de er en offisiell WordPress-anbefalt vertsleverandør, og de tilbyr WPBeginner-brukere en eksklusiv 60% avslag + et gratis domenenavn.

For flere anbefalinger, kan det være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du velger den beste WordPress-hosting.

Tips om å velge et domenenavn for å gjenoppta nettsteder

Først, se på de generelle tipsene våre for å velge det beste domenenavnet for et nettsted. De grunnleggende tipsene vil forbli de samme, men du må tenke på dem fra perspektivet til et personlig merke.

Mange påvirkere og markedsførere foretrekker å bruke sine egne fulle navn som domenenavn. For eksempel SyedBalkhi.com.

Deretter må du registrere et .com-domenenavn. De er lettere å huske, og mobiltelefoner har en dedikert .com-nøkkel som gjør dem enklere å skrive.

Hvis du har et vanlig navn, er det ikke sikkert at et .com-domene med navnet ditt er tilgjengelig. I stedet for å bruke bindestreker, tall eller feil stavemåter på navnet ditt, anbefaler vi å bruke noe annet enn ditt eget navn.

Noen nybegynnere kan gå for en uvanlig domeneforlengelse som .name, .me eller .info. Vi anbefaler ikke å bruke disse domenetilleggene og vil oppfordre deg til å holde deg med et .com-domenenavn.

Når du har plukket opp et domenenavn og kjøpt hosting, må du installere WordPress. Følg instruksjonene i vår komplette trinnvise guide for hvordan du starter en WordPress-blogg, så vil du være i gang på kort tid.

Når nettstedet ditt er klart, er neste trinn å finne et passende WordPress-CV-tema og installere det. Hvis du trenger hjelp, kan du se guiden vår for hvordan du installerer et WordPress-tema for detaljerte instruksjoner.

Når det er sagt, er her vårt utvalg av de beste WordPress CV-temaene på markedet (både gratis og betalt).

1. Authority Pro

Authority Pro

Vil du gjøre et sterkt førsteinntrykk som påvirker? Authority Pro er et WordPress-tema laget spesielt for påvirkere å vise frem deres CV, ekspertise og etablere et sterkt personlig merkevare.

Dette temaet er bygget på toppen av Genesis rammeverk som er kjent for høye kodingsstandarder og ytelse. Vi bygde WPBeginner nettstedsmalen på toppen av Genesis rammeverk også.

Authority Pro-temasiden har en moderne layout med en fremtredende oppfordring til handling. Den inkluderer to navigasjonsmenyer, sosialmeny, fleksibel headeroppsett og sidemaler.

Temaet er superenkelt å konfigurere, og de fleste funksjoner fungerer ut av esken uten å ha noen konfigurasjon. For tilpasninger kommer det med et panel for temaalternativer og full kundestøtte.

StudioPress er nå en del av WP Engine, det mest populære administrerte WordPress-vertsfirmaet. Du kan få dette temaet og alle 35+ andre StudioPress-temaer hvis du registrerer deg for WP Engine hosting for å bygge nettstedet ditt.

Bonus: WPBeginner-brukere får også ytterligere 30% avslag. Kom i gang med WP Engine.

2. Divi

Divi

Divi er et populært WordPress-tema. Den leveres med dusinvis av ferdige nettstedmaler som er perfekte for å lage et personlig nettsted med CV og online CV.

Divi-tema bruker den kraftige dra og slipp Divi-sidebygger-plugin som lar deg bare dra og slippe elementer for å lage en tilpasset layout du ønsker. Du kan også eksportere en layout fra en Divi-installasjon til en annen.

Den kommer med mange tilpassede designelementer som du kan legge til i oppsettet ditt, inkludert glidebrytere, karuseller, knapper til handling, gallerier og mer.

3. Astra

Astra Theme

Astra er et utmerket WordPress-tema til alle formål for å bygge en online tilstedeværelse. Det kommer med fleksible layoutvalg og fungerer med alle moderne sidebygger plugins.

Det ser vakkert ut på alle enheter med sin mobile responsive design og vakre typografi. Den kommer med flere sidemaler, integrasjon av sosiale medier, WooCommerce-støtte og mer. Det leveres med klar til bruk nettstedoppsett som du kan installere med ett klikk.

Disse startnettmallene gir deg muligheten til å sette opp et CV-nettsted for forfattere, fotografer, designere, kunstnere, finansrådgivere, og omtrent hvilken som helst annen bransje.

Du kan bruke gratisversjonen eller få en betalt levetidspakke for å få tilgang til alle fremtidige maler og oppdateringer.

4. Forfatter Pro

Forfatter Pro

Author Pro er et vakkert WordPress-tema designet for forfattere, bloggere og forfattere. Den profesjonelle designen og den moderne romslige utformingen gjør det til et godt valg å vise frem din online CV og gjenoppta.

Forfatter Pro er bygget på Genesis-rammeverket, og inneholder et panel for temalternativer som hjelper deg raskt å sette opp nettstedet. Den er fullstendig tilpassbar ved hjelp av tematilpasning og kommer med fleksible overskrifter, sidemaler, tilpassede widgeter og andre brukervennlige funksjoner.

5. Ultra

Ultra

Hvis du er ute etter et fleksibelt tema for å bygge din CV eller porteføljeside, kan du ta en titt på Ultra. Dette utrolig kraftige flerbruks WordPress-temaet kommer med en innebygd dra-og-slipp-sidebygger.

Det inkluderer også dusinvis av innebygde design, oppsett og maler som du kan bruke som utgangspunkt for å bygge ditt CV-nettsted. Ultra er fullpakket med funksjoner som bla i parallaks, animasjoner, tellere, Google maps, skyvekontroll og mye mer.

6. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et utmerket gratis flerbruks WordPress-tema som passer for alle slags nettsteder, inkludert en CV eller personlig blogg. De fleksible alternativene lar deg lage et fantastisk nettsted uten kodingsevner.

Det fungerer med alle populære sidebygger-plugins som lar deg lage dine egne tilpassede oppsett i løpet av få minutter. OceanWP er WooCommerce klar, flerspråklig kompatibel og oversettelse klar. Til tross for mange funksjoner, er det veldig enkelt å bruke og tilpasse.

OceanWP leveres med ett klikk Demo-oppsett som du kan importere for å opprette alle typer nettsteder, inkludert enkle blogger, gjenoppta, portefølje og mer.

7. OneEngine

OneEngine

OneEngine er et kreativt WordPress-tema for en profesjonell side. Den har en vakker layoutbygger og seksjoner for å legge til tjenester og porteføljeartikler.

Hjemmesiden inneholder vakre animerte tellere, en ferdighetsdel, kontaktskjema og integrering av sosiale medier. Det er ganske enkelt å konfigurere med mange tilpasningsmuligheter.

8. FortsettX

ResumeX

ResmeX er et moderne WordPress-tema for et CV-nettsted for å vise frem din portefølje og ferdigheter. Dette vakre WordPress-temaet kommer med en enkel å sette opp hjemmesiden, ubegrensede farger, Google-skrifter og mer.

Den er fullstendig responsiv, oversettelsesklar, og kan også brukes til å starte en nettbutikk. Den er optimalisert for hastighet og ytelse og støtter alle topp WordPress-plugins.

9. Linsen

Lense

Lense er et WordPress-fotograferingstema som er egnet til å bygge en online portefølje, med din CV og kontaktinformasjon. Den har en vakker mobillayout og flere stiler for å vise porteføljen og galleriene.

Det kommer med ubegrensede fargevalg, supersnelle konfigurasjoner og brukervennlige tilpasningsalternativer. Den har innebygde moduler for integrering av sosiale medier og innholdsoppdagelser som hjelper deg med å markedsføre innhold på tvers av nettstedet ditt.

10. Tenkeren

Tenkeren

The Thinker er et WordPress personlig nettstedtema som passer for blogger, CV og porteføljer. Den har en moderne minimalistisk design med vekt på elegant typografi og vakker bildevisning.

Den kommer med full WooCommerce-støtte, SEO-optimalisert kode, tilpassede widgeter og premium Soliloquy-glidebrygg-plugin. Det er enkelt å sette opp ved hjelp av tematilpasning.

11. Boss Pro

Boss Pro

Boss Pro er et mangfoldig WordPress-tema for bedrifter og profesjonelle. Den har et minimalistisk design med vakker typografi og mye hvit plass som gjør at bildene dine springer ut.

Den kan brukes til å lage et profesjonelt CV-nettsted eller for å vise frem din online CV. Dette WooCommerce-klare WordPress-temaet er bygget oppå Genesis-temarammen. Det er superenkelt å bruke og tilpasse med tematilpassing og temainnstillingspanel.

12. Nærvær

Tilstedeværelse

Presence er et flerbruks WordPress-tema som passer for alle typer forretnings- eller personlige nettsteder. Den leveres med 10 ferdige nettsteddemoer inkludert en portefølje og en bloggside, som begge er egnet til å vise CV og CV.

Det leveres med 1-klikks demo-installasjonsprogram, enkel side med innstillinger for innstillinger og mange tilpasningsalternativer. Den har en innebygd glidebryter, dra og slipp-widgeter og full WooCommerce-støtte.

13. Gjenoppta

resumee

Hvis du er ute etter et minimalt tema for bare å vise en gjenopptappeside, kan du sjekke ut Fortsett. Dette gratis WordPress-temaet er enkelt å bruke og har et minimalistisk design for din CV-side.

Dette vCard-gjenopptakstemaet har støtte for tematilpasning slik at du kan tilpasse CV uten å redigere kode. Den er Gutenberg klar og kan også brukes som vanlig minimalistisk bloggingstema.

14. Didi

Didi

Didi er et WordPress-tema designet spesielt for mote- og livsstilsblogger. Den har elegant typografi med en stilig layout som plasserer bildene dine foran og i midten.

Det er perfekt for et CV-tema spesielt for motefotografer, modeller, designere og kunstnere. Den er enkel å bruke, selv for absolutte nybegynnere. De fleste temainnstillinger vil bare fungere ut av boksen, du kan bruke tilpasningsenhet for tilleggsutstyr.

15. Fortsett

Gjenoppta

Resume er et dristig WordPress-tema for en online CV, cv eller et personlig nettsted. Denne vakre malen for gjenoppta online kommer med en innebygd porteføljetype og kan brukes som ett-siders tema.

Hjemmesiden er laget av forskjellige seksjoner som om, ferdigheter, prosjekter, portefølje, blogg og kontaktskjema. Den kan også brukes til en webside med flere sider.

16. Nico

Nico

Nico er et vakkert designet WordPress-tema for nettsteder for gjenoppta, fotografering og portefølje. Den har en vakker, filtrerbar portefølje med rutenettoppsett som hjelper deg med å vise frem det beste fra arbeidet ditt.

Nico er svært fleksibel med tilpassede farger, bakgrunn, header og sosiale medier. Den leveres med tilpasset temapanel som hjelper deg med å raskt konfigurere nettstedet ditt.

17. Parallax

Parallax

Parallax er et fantastisk nydelig WordPress-tema med fullskjerms parallaksebakgrunner og en unik layout. Den kommer i 40 forskjellige oppsett og en brukervennlig dra- og-slipp-sidebygger.

Den inkluderer også egendefinerte widgeter for sosiale medier, porteføljeseksjon og bildefiltre. Det kan brukes som et enkeltsidetema, en enkeltside med uendelig rulle, eller som et vanlig flersidetema.

18. Spencer

Spencer

Spencer er et WordPress-tema designet for bedrifter og profesjonelle. Den har et moderne forretningsnettstedlayout med en fremtredende oppfordring til handlinger, store overskriftsbilder og elegante fargevalg.

Den inkluderer også flere sidemaler, full malbredde, tilpassede widgets for sosiale medier og funksjoner for innholdsoppdagelse. Det kan enkelt settes opp ved hjelp av live customizer og støtter alle populære plugins for sidebygger.

19. Formørkelse

Formørkelse

Hvis du er ute etter et enklere og sofistikert tema for din CV-webside, så sjekk ut Eclipse. Dette vakre temaet er designet for å vise frem det kreative arbeidet ditt med elegant typografi, romslig utforming og jordfargetoner.

Det inkluderer en porteføljeseksjon, egendefinerte widgeter for profiler på sosiale medier og Instagram-bilder, og full WooCommerce-støtte.

20. Innleid

innleid

Hired er et gratis WordPress-tema spesielt utviklet for å bygge en online CV-webside. Den har en to kolonneoppsett med sosiale medier-meny til venstre og et fullskjerm-overskriftsbilde til høyre. Hjemmesiden viser en velkomstmelding, adresse, e-post og telefonnummer.

Hired har forskjellige maler for viktige sider og en egen bloggseksjon. Det er veldig raskt å konfigurere og enkelt å tilpasse. Den premium versjonen av temaet kommer også med ekstra sidemaler og flere tilpasningsmuligheter.

21. Xtron

Xtron

Xtron er et gratis WordPress-tema designet spesielt for personlige blogger, CV og porteføljer. Den har en ren profesjonell design med en skyv-i navigasjonsmeny på toppen.

Den er designet for å jobbe ut av esken med minimalt oppsett og kan utvides med WordPress-plugins. Du kan også bruke den med en sidebygger-plugin for å lage tilpassede oppsett om nødvendig.

22. Benson

Benson

Benson er et WordPress-porteføljetema for designere, fotografer og andre dyktige fagpersoner. Det kommer med video- og bildefremvisning, dedikert porteføljeseksjon, flere bildegallerioppsett og mer.

Den inkluderer egendefinerte widgeter for integrering av sosiale medier, innholdsmoduler og mer. Alle temalternativer er organisert pent under tematilpasning, noe som gjør det ganske enkelt å bruke og tilpasse.

Bonusplugin

23. Fortsett byggmester

Fortsett byggmester

Hvis du allerede har et WordPress-nettsted eller et tema som du liker og vil legge til en profesjonell CV, så er Resume Builder plugin for deg. Det kommer med et brukervennlig grensesnitt for å lage din CV. For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du oppretter en profesjonell online CV i WordPress.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste CVen og gjenoppta temaet for ditt WordPress-nettsted. Det kan også være lurt å se listen over 24 må ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me