23 beste WordPress-temaer for medlemskapssider (2020)

Leter du etter de beste WordPress-temaene for medlemsnettsteder?


I motsetning til blogger og forretningstemaer, trenger medlemsnettsteder et bredt utvalg av maler for bruk i forskjellige medlemsområder.

I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste WordPress-temaene for medlemskapssider på en hånd. Disse temaene tilbyr mer fleksibilitet og valg, som du trenger for å bygge et sterkt online fellesskap.

Beste WordPress-temaer for medlemsnettsteder

Lage et medlemsnettsted med WordPress

WordPress er den største nettstedbyggeren når det gjelder popularitet og global bruk.

Det er to typer WordPress, og du må velge den rette for medlemskapssiden din. Se forskjellen i vårt sammenligningskjema for WordPress.com vs WordPress.org.

Vi anbefaler å bruke WordPress.org fordi det gir deg alle de kraftige funksjonene uten begrensninger.

For å starte et medlemsnettsted med WordPress, trenger du et domenenavn, webhotell og et SSL-sertifikat (du trenger det for å godta betalinger på nettet). Du kan kjøpe dem fra forskjellige selskaper, og prisene kan variere fra et selskap til et annet.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største hostingfirmaene og offisielt anbefalt av WordPress. De har avtalt å tilby våre brukere et gratis domene, gratis SSL og 60% avslag på webhotell.

Når du har kjøpt hosting, trenger du et WordPress-medlemskapsplugin. Vi anbefaler at du bruker MemberPress som er det beste WordPress-medlemskapsprogrammet i markedet. Det vil gjøre WordPress-nettstedet ditt til et fullverdig medlemskap og abonnementsbasert fellesskap.

Vi har laget en komplett guide for hvordan du lager et WordPress medlemskap nettsted med trinnvise instruksjoner for nybegynnere.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-temaene for medlemsnettsteder du kan bruke.

1. Astra

Astra

Astra har blitt et av de mest populære WordPress-temaene tilgjengelig på grunn av sin fleksibilitet. Temaet kommer med dusinvis av startsider som du kan installere med et enkelt klikk.

Den har en innebygd mal for LearnDash hvis du vil begynne å selge kurs online.

Astra jobber også med MemberPress og WooCommerce, noe som gjør det superenkelt å bygge abonnementsbaserte nettsteder. Det er enkelt å bruke og gir deg full kontroll for å endre ethvert aspekt av temaets utseende.

2. Divi

Divi

Divi er et ultimate WordPress-tema og sidebygger for WordPress. Det er et perfekt valg for alle nettsteder, inkludert et medlemsnettsted.

Den har hundrevis av innebygde layoutkombinasjoner for flere forretnings- og medlemsnettsteder. Disse layoutene hjelper deg med å sette opp et nettsted og komme raskt i gang.

Divi-temaet har også ubegrensede fargevalg, animasjoner, skrifter, bakgrunner og mer. Det fungerer sømløst med alle topp WordPress-plugins.

3. Ultra

Ultra

Ultra er det ultimate WordPress-temaet til alle formål som er laget for å opprette noen form for nettsted uten å redigere noen kode. Det inkluderer flere ferdige oppsett som du kan installere med fullt demoinnhold.

Den er også utstyrt med en kraftig dra-og-slipp-sidebygger for å redigere eksisterende sider eller lage nye sidelayout. Ultra-temaet leveres med funksjoner som egendefinerte widgeter, integrasjon av sosiale medier, flere overskriftsstiler, ubegrensede layoutkombinasjoner og mer.

Den er klar for netthandel og fungerer også bra med MemberPress eller et hvilket som helst annet populært plugin for WordPress-medlemskap.

4. OceanWP

OceanWP

OceanWP er et gratis WordPress flerbruks-tema. Den leveres med flere innebygde demoer og ferdige nettsteder, inkludert maler for medlemsnettsteder.

Andre viktige funksjoner inkluderer premiumutvidelser, fargevalg, tilpassede widgeter og mer. Den integreres med populære dra og slipp byggeplugins for å tilpasse nettstedet ditt enkelt.

5. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro er et utmerket WordPress-flerbruks-tema bygget for alle slags nettsteder. Det inkluderer 1-siders og flersidig oppsett med alle moderne designelementer.

Med fleksible temainnstillinger kan du tilpasse temafarger, skrifter og bakgrunn på nettstedet ditt. Den støtter WooCommerce og alle plugins for toppsidebygger.

6. Authority Pro

Authority Pro

Authority Pro er et premium WordPress-tema bygget på toppen av Genesis rammeverk. Det er et vakkert designet WordPress-tema som har en optimalisert hjemmesideoppsett for å øke konverteringer og påmelding.

Det er enkelt å sette opp med alle temalternativer pent organisert under tilpassing. Den bruker skarp typografi og mye hvit plass for å skape en utrolig brukeropplevelse.

7. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro er et multi-purpose WordPress forretningstema som passer for medlemsnettsteder. Den inkluderer moduler som er klare til å bruke som du kan dra og slippe for å lage dine egne unike sidelayouter.

Det leveres med flere nettdesigns som er tilgjengelige ved installasjon med 1 klikk. Det inkluderer også kontaktformularstøtte, prissettingstabeller, Google-skrifter, tilpassede widgeter, ikoner for sosiale medier og full WooCommerce-støtte.

8. Shoppe

Shoppe

Shoppe er et eCommerce WordPress-tema bygget spesielt for medlemsnettsteder. Det leveres med 4 nettstedsskins, flere oppsett, flere overskriftsstiler og ubegrensede farger.

Det integreres med dra og slipp sidebygger for raskt å lage destinasjonssider. Shoppe-temaet er enkelt å sette opp med et raskt 1-klikks demo-installasjonsprogram, tilpasset temadashbord og live tilpasning.

9. Zelle

Zelle

Zelle er et stilig WordPress-tema bygget med en all-purpose tilnærming for å lage et nettsted for medlemskap. Den har parallakseffekter, bevegelige seksjoner og tilpasset innholdsblokker på hjemmesiden.

Med 1 minutters oppsett kan du starte nettstedet ditt og erstatte innholdet for å legge til bilder og tekst. Den er fullt optimalisert for hastighet og ytelse.

10. Elegant

Elegant

Elegant er et pent WordPress-tema for forretnings- og medlemsnettsteder. Den har flere hjemmesidestiler tilgjengelige i 6 fargeskjemaer og hurtig 1-klikk-demoinnholdsimportør.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer layouter med flere kolonner, sosiale ikoner, porteføljeseksjon, kontaktskjema og full WooCommerce-støtte. Den har en tilpasset sideinnstillingsside med fleksible alternativer.

11. Offentlig mening

Offentlig mening

Public Opinion er et WordPress-tema for magasinstil for medlemsnettsteder. Hjemmesiden og kategorisidene er designet for å vise innholdet ditt i en vakker rutenettoppsett.

Den har en primær navigasjonsmeny under overskriften og en sekundær meny øverst med en ekstra sosiale profiler-meny. Du kan bruke live WordPress-tilpasningen til å gjøre endringer på nettstedet ditt enkelt.

12. Minimal lite

Minimal Lite

Minimal Lite er et gratis WordPress-tema som du kan bruke til å bygge nettsted, medlemskap, reise, mat og fotografering. Det følger med demodata som du kan importere på nettstedet ditt for å komme raskt i gang.

Den har en klebrig flytende navigasjonsmeny på høyre side av skjermen. Minimal Lite er WooCommerce klar ut av esken og støtter alle populære WordPress-plugins.

13. Sammensetning

sammensetning

Sammensetning er et WordPress-tema for arkivfotograferingsnettsteder. Den kan brukes til å selge fotografiene og illustrasjonene dine med et abonnementsalternativ ved å bruke et medlemskapsplugin.

Den har en fantastisk hjemmesideoppsett med et fullskjerms bakgrunnsbilde og en søkeboks. Den inneholder også vakre maler for å vise artiklene dine i et murstykkeoppsett.

14. Tenkeren

Tenkeren

The Thinker er et premium WordPress-tema for bloggere, magasiner og medlemsnettsteder. Det er et enkelt og minimalistisk tema med vakker typografi og nydelig visning av kjente bilder.

Den inneholder flere sidemaler, flere widget-klare områder, premium WordPress-glidebryter, support for kontaktskjema og mer. Det er nybegynnervennlig og kan også brukes til å lage et flerspråklig nettsted.

15. Neve

Neve

Neve er et moderne WordPress flerbruks-tema ideelt bygget for enhver online publikasjons- og medlemsnettsted. Det er raskt og lett å laste inn nettsidene dine raskt.

Det kommer med fargekontroll, tilpassede widgeter, integrering av sosiale medier og flere innebygde layouter. Du kan bruke den med din favoritt sidebygger plugin for å lage tilpassede sidemaler i WordPress.

16. Mesmerize

Mesmerize

Mesmerize er et nybegynnervennlig WordPress-tema. Det kommer med fleksible alternativer slik at du enkelt kan opprette en profesjonell webside uten å skrive noen kode.

Den har en vakker hjemmeside med 5 headerdesign og over 30 brukervennlige innholdsseksjoner som du kan tilpasse. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer videobakgrunn, lysbildefremvisning, innholdstype for overskrifter, gradientoverlegg og mer.

17. Indigo

indigo

Indigo er et utmerket WordPress-flerbruks-tema med fleksible funksjoner. Hjemmesiden har to navigasjonsmenyer, med glidebryter, widget med tre kolonner, klebrig meny, utvalgte kategorier og mer.

Det inkluderer også egendefinerte widgeter for å legge til populære innlegg, nylige tweets, registreringsskjema for nyhetsbrev, sosiale ikoner og mer. Indigo kommer med flere fargevalg, skriftvalg og tilpassede bakgrunner.

18. Blockchain

Blockchain

Blockchain er et kraftig WordPress-tema for å bygge cryptocurrency og medlemsnettsteder. Den har en vakker moderne design med en fullt fungerende cryptocurrency valutakursmodul.

Det inkluderer tilpassede innleggstyper for prosjekter, tjenester, casestudier og stillingsannonser. Inni i finner du også egendefinerte widgeter, sidemaler, støtte for sidebygger og mer.

19. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent er et fantastisk WordPress-arrangementstema som er ideelt bygget for medlemskap og billettsalgsformål. Den lar deg legge til hendelser på nettstedet ditt med en profesjonell frontend-editor.

Temaet har en fleksibel topptekst for å vise hendelsesdetaljer, høyttalere, oppfordring til handlinger og videoer. Du kan også importere hendelser fra Facebook og andre ressurser.

20. Blits

Blits

Flash er et annet flott gratis WordPress-tema for medlemsnettsteder. Den er WooCommerce klar og har et vakkert design som ser veldig rent og profesjonelt ut.

Den har en følgesvenn-plugin som lar deg importere demoinnhold til nettstedet ditt enkelt. Den inkluderer også flere bloggoppsett, maler for sidebygger, flere overskriftsstiler, flere fargevalg og mer.

21. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro er et rent og profesjonelt WordPress-forretningstema. Det er bygget på toppen av Genesis temaramme, som er kjent for sin bunnsolid kode, hastighet og ytelse.

Hjemmesiden er fullt widgetized, og du kan dra og slippe widgets for å konfigurere den. Det har et temalternativspanel, 3 tilpassede widgetområder, tilpassbar topptekst og full støtte for WooCommerce.

22. Tusant

Tusant

Tusant er et mørkfarget WordPress-tema designet spesielt for podcaster og medlemsnettsteder. Du kan bruke dette temaet til streaming av musikk, webinarer og videoformål.

Temaet støtter flere lyd- og videoressurser for å legge til innhold på nettstedet ditt. Det lar deg også legge inn tilpassede mediefiler sømløst.

23. Spencer

Spencer

Spencer er et profesjonelt WordPress-forretningstema for ditt medlemsnettsted. Den har en ren og elegant design som er perfekt for blogger og porteføljesider.

Den har tilpassede widgeter, ubegrensede farger, flere oppsett og støtte for alle viktige WordPress-plugins. Spencer er nybegynnervennlig og veldig enkel å bruke.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for medlemsnettsteder. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me