24 beste WordPress-temaer for arrangementer (2019)

Leter du etter det beste WordPress-temaet for arrangementer? Ikke alle WordPress-temaer har funksjoner og design som hjelper deg med å markedsføre ditt arrangement eller konferanse. I denne artikkelen vil vi vise deg de beste WordPress-temaene for arrangementer og konferanser.


Beste WordPress-temaer for arrangementer

Bygge en begivenhetsnettsted med WordPress

WordPress er det perfekte verktøyet for arrangementledere og arrangører for å bygge sine nettsteder. Det integreres med tredjepartsplattformer for å selge billetter, legge til arrangementskalendere, live chat support og mer.

Du må imidlertid sørge for at du velger riktig plattform for nettstedet ditt. Et selvbetjent WordPress.org-nettsted gir deg tilgang til alle de kraftige funksjonene i WordPress (Se WordPress.com vs WordPress.org).

For å komme i gang trenger du et domenenavn og en WordPress-hostingkonto.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største WordPress-vertsfirmaene, som driver med 2+ millioner nettsteder rundt om i verden. De gir også brukerne våre et gratis domenenavn, gratis SSL-sertifikat og 60% rabatt.

Når du har kjøpt hosting, er neste trinn å installere WordPress. Følg guiden vår for hvordan du lager et nettsted for trinnvise instruksjoner.

Deretter er det på tide å velge et tema for ditt nettsted. Velg et WordPress-tema for hendelser fra ekspertvalget vårt nedenfor.

Denne listen inkluderer både gratis og betalte temaer, og alle er mobilvennlige ut av boksen.

1. Konferanse

Konferanse

Conference er et moderne og stilig WordPress-tema for arrangementer, konferanser, utstillinger og mer. Det leveres med innebygd PayPal-integrasjon for å akseptere betaling online. Den integreres også vakkert med tredjepartsverktøy som Eventbrite.

Den har en moderne layout for hjemmesiden med seksjoner for å legge til foredragsholdere, sponsorer, billetter, blogginnlegg, attester og mer. Den har ubegrensede fargevalg, sosial deling, egendefinerte widgeter og flere oppsett. Et tilpasset temalternativpanel er også inkludert for å hjelpe deg med å sette opp nettstedet ditt enkelt.

2. Møte

Møte

Meeting er et ultra responsivt WordPress-tema for arrangementer og konferanser. Den har en sofistikert moderne hjemmesideoppsett med stor glideslider, hendelses nedtellingstimer og oppfordringsknapper. Det har lett å administrere seksjoner for å legge til høyttalere, spillested, sponsorer og prissettingsbord for billetter.

Den kan brukes som en-sides mal, samt et flersides-tema. Inni finner du mange alternativer for deling av sosiale medier, egendefinerte widgeter, farger og mer. Den leveres også med en premium plugin for dra og slipp.

3. Leder

Leder

Leader er et kraftig og svært fleksibelt WordPress-tema til alle formål som er egnet for arrangementer, konferanser og forretningsnettsteder. Det leveres med 28+ hjemmesideoppsett, 13 toppstiler, 36 porteføljemaler, 12 bloggoppsett og mer.

Det leveres med enkle temaalternativer med ett-klikks demoimportør, slik at du raskt kan konfigurere nettstedet ditt. Den leveres med en sidebygger og en premium glidebrygg-plugin.

4. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent er et kraftig WordPress-tema designet spesielt for arrangementer som konferanser, workshops, møter og mer. Den er designet for å selge flere billetter ved å gjøre ditt nettsted internasjonalt. Den moderne hjemmesideoppsettet er veldig enkelt å konfigurere, og den har til og med en front-end editor som lar deg redigere nettstedet ditt direkte fra forsiden..

Den leveres med 1-klikks eventimportør fra Facebook event og Eventbrite. Du kan vise hvem som har RSVP’d på Facebook og engasjere publikum på Facebook. Du kan enkelt legge til foredragsholdere, sponsorer, attester og bilder og videogallerier. Den integreres også med flere tredjepartsverktøy for å selge billetter inkludert WooCommerce.

5. Chakra

chakra

Chakra er et flerbruks WordPress-tema med fleksible alternativer. Det passer for alle slags forretningsnettsteder, inkludert arrangementer og konferanser. Den inkluderer 12 hjemmesidestiler, 6 bloggsidestiler, 17 sideprøver og 23 gjenbrukbare designelementer.

Den leveres med glidebrygg-plugin, førsteklasses sidebygger, full støtte for flerspråklige nettsteder. Den er WooCommerce klar, slik at du kan selge billetter fra din egen webside.

6. Conference Pro

Conference Pro

Conference Pro er et fleksibelt og moderne WordPress-tema for arrangementer og konferanser. Den leveres med en fleksibel dra og slipp hendelseskomponist, slik at du kan sette opp vakre begivenhetsnettsteder og tilpassede destinasjonssider hvis du trenger det.

Den inneholder seksjoner for enkelt å legge til begivenhetsdato, spillested, sponsorer, foredragsholdere, attester og mer. Det integreres med all hendelsesstyring WordPress-plugins, tredjeparts billettsteder, og leveres med innebygd integrasjon av sosiale medier for å hjelpe deg med å markedsføre ditt arrangement.

7. Amore

Amore

Ser du etter et WordPress-tema for familiebegivenheter som bryllup, gjenforeninger og fester? Ta en titt på Amore. Dette vakkert designet WordPress-temaet er perfekt for slike arrangementer.

Den kommer med vakker glidebryter på fullskjerm på hjemmesiden med animert hendelsesnedtelling. Du kan lage og bruke et hvilket som helst fargeskjema du ønsker. Alle temaalternativer kan settes opp ved hjelp av tematilpasning. Det følger også med enkel sidebygger for å lage dine egne tilpassede oppsett.

8. Speakersumo

Speakersumo

Speakersumo er designet spesielt for offentlige høyttalere. Den lar deg vise frem hendelsene du har deltatt som foredragsholder, kommende arrangementer, og legge til bestillingsskjema for fremtidige arrangementer.

Den leveres med en tidsplankalender, hendelsesdel med detaljside, presentasjoner, tilpassede oppfordringsknapper for bestillingsskjemaer. Det er enkelt å konfigurere og leveres med 1-klikks demoinstallatør komplett med innhold og innstillinger.

9. Tema for konferanse

Konferansetema

Conference Theme er et veldig vakkert designet WordPress-tema for arrangementer som konferanser, utstillinger, workshops og mer. Den har et veldig moderne utseende med en fantastisk glidebryter på toppen etterfulgt av hendelsesinformasjon som foredragsholdere, økter, timeplan, spillested, sponsorer og mer.

Den kommer med lekre maler for høyttalersider, timeplan, fullbredsidemal og separate bloggsider. Det fungerer med alle tredjeparts billettløsninger, og du kan til og med bruke den med WordPress e-handel plugins for å selge dine egne billetter.

10. Arrangement

Begivenhet

Leter du etter et mer trendy WordPress-tema for underholdningsrelaterte arrangementer som konserter, klubber, musikkfestivaler? Ta en titt på arrangementstemaet. Dette dristige og moderne WordPress-temaet er designet for musikkarrangementer, klubb lanseringer og andre underholdnings- og livsstilsarrangementer.

Det kommer med hendelsesadministrasjon, lyd, video, fotogallerier og innebygd sosial deling. Den inkluderer en integrert dra & slipp side-byggherre, 1-klikks demo-installasjonsprogram og kraftig tematilpasningspanel.

11. Arrangement

Begivenhet

Hvis du er ute etter et gratis WordPress-tema for arrangementer, er Event temaet for deg. Den har en stilig hjemmesideoppsett som er enkel å konfigurere ved å bruke tilpasningen til live-tema. Den inkluderer egendefinerte widgeter, flere sidefelt, widget for område med overskrifter, kommende arrangementer og mer.

Den inneholder vakre maler for blogginnlegg, side i full bredde, store overskriftsbilder og støtte for flerspråklige nettsteder som bruker Polylang-plugin. Det fungerer med tredjepartsbillettbilletter, så vel som WooCommerce.

12. Flexi

Flexi

Flexi er et mangfoldig WordPress-tema som passer for alle slags forretningsnettsteder inkludert arrangementer. Den har et elegant hjemmesidesign med vakre parallakseffekter og en stor glidebryter i full bredde. Den kommer med flere hjemmesidestiler, layoutvalg og fargevalg å velge mellom.

Inni i finner du også seksjoner for å legge til teammedlemmer, porteføljeartikler, fotogallerier, partnere og mer. Det leveres med en sidebygger, 1-klikks demoinstallasjonsprogram og enklere installasjonsinstruksjoner.

13. Keynote

Keynote

Keynote er et WordPress-arrangementstema levert med The Core, som er et knippe med flere temaer pakket inne i ett megatema. Den inkluderer dusinvis av stiler, ubegrensede farger, kraftig sosial deling, ubegrensede sideoppsett og mange flere alternativer.

Den leveres med en innebygd seksjon for hendelsesstyring for enkelt å legge til hendelser og vise en kalender for hendelsesplaner. Det er enkelt å konfigurere og leveres med 1-klikks installasjonsprogram og en integrert sidebygger.

14. Bare gift

Nygift

Ser du etter et elegant design for et bryllupsarrangement? Ta en titt på Just Married bryllupstema for WordPress. Den leveres med et unikt design, vakre bakgrunnsbilder i full skjerm, en hjemmeside med en kolonne og nydelige bildegallerier.

Den er tilgjengelig i 4 fargevalg, og du kan også velge dine egne farger. Inni i finner du også seksjoner for å legge til brudgom, brudepike, overnatting, reservasjoner, kontaktskjemaer og mer.

15. Minimum pro

Minimum Pro

Minimalisme gir ofte enkelhet og lar deg lage virkelig flotte design. Mimimum Pro er et minimalistisk WordPress-tema med romslige oppsett og grasiøs design. Det er bygget på Genesis temaramme og høyt optimalisert for hastighet og ytelse. Det tilbyr et forenklet temalternativspanel for raskere oppsett.

Hjemmesiden består av forskjellige widget-klare områder slik at du kan dra og slippe innholdsmoduler for å opprette hjemmeside. Den inkluderer også tilpassede sidemaler, tilpassbar topptekst og bakgrunn.

16. Atomisk

Atomisk

Atomic er et nydelig WordPress-forretningstema. De mest merkbare funksjonene er skarp typografi og vakker visning av bilder.

Den kommer med vakre maler for prosjektgjenstander, fotogallerier, popup-lightbox for videoer og enkel tilpasning. Alle temalternativer er lokalisert under tilpassing, og det kommer med en komme i gang guide også.

17. Innsyn

Innsikt

Insight er et mangfoldig WordPress-tema som er egnet for innholdsrike begivenhetsnettsteder med magasinstil. Den kommer med flere tilpassede widgeter og helt widgetiserte hjemmesideoppsett.

Den er tilgjengelig i 3 fargevalg. Alle temalternativer er lett tilgjengelige via tilpassing og et panel for temalternativer. Det fungerer med alle tredjepartsbillett-plugins.

18. Oscillator

oscillator

Oscillator er et fleksibelt WordPress-tema for musikkbegivenheter, band og musikere. Den leveres med innebygd glidebryter, artister, diskografi, event management, gallerier og videoer.

Den inkluderer en vakker musikkspiller som du kan vise over hele verden. Den har også en dra og slipp hjemmeside med tilpassede widgets for innholdsoppdagelse, sosiale nettverk, Twitter, Flickr og mer.

19. Mondree

Mondree

Mondree er et kraftig WordPress-tema designet spesielt for events og events manager. Den kommer med en intuitiv dra og slipp hendelsesbygger som fungerer som en sidebygger for å lage destinasjonssider for hendelsene dine.

Det inkluderer innleggstyper for enkelt å legge til foredragsholdere, økter, timeplaner, sponsorer, attester og mer. Du kan selge billettene ved å bruke hvilken som helst tredjepartsplattform eller direkte ved hjelp av WooCommerce. Det er enklere å konfigurere med tematilpasning, tilpassede widgeter og temainnstillingsside.

20. Highend

highend

Highend er et mangfoldig WordPress-tema designet for fleksibilitet og brukervennlighet. Det leveres med 16+ demo-maler med dra og slipp-funksjonalitet for raskt å opprette alle slags nettsteder du ønsker. Det inkluderer 1-klikks demo-installasjonsprogram og et kraftig panel for alternativalternativer for raskere installasjon.

Den er oversettelsesklar og leveres med full WooCommerce-støtte slik at du kan selge billetter online. Det inkluderer også premium-glidebryter, sidebygger og rutenettoppsett for å lage egne tilpassede sidelayouter.

21. Vertoh

Vertoh

Vertoh er designet for profesjonelle arrangementer, og er et vakkert WordPress-tema for alle slags begivenhetsnettsteder. Den er designet for å hjelpe deg med å selge flere billetter og generere potensielle kunder for ditt arrangement.

Den kommer i 16 fargeskjemaer og 4 toppstiler for å gi nettstedet ditt et unikt utseende. Det inkluderer tilpassede innleggstyper for å legge til foredragsholdere, sponsorer, attester, attraksjoner og mer. Det integreres godt med billettsteder for tredjepartsevents, og du kan også bruke PayPal og WooCommerce til å selge billetter.

22. Hestia

Hestia

Hvis du er ute etter et gratis og fleksibelt alternativ for å bygge en begivenhetsnettsted, så sjekk ut Hestia. Dette gratis temaet er spekket med premium-lignende funksjoner, vakre maler, og fungerer med sidebyggere som Beaver Builder.

Det kommer med avanserte innstillinger for vakre overskriftsstiler, flere layoutvalg, sidefelt og en vakker hjemmesideoppsett. Den er WooCommerce klar og kompatibel med bbPress og alle viktige WordPress-plugins.

23. Tyler

Tyler

Tyler er et WordPress-arrangementstema laget for fagpersoner og arrangører av arrangementer. Hjemmesiden har et stort bilde med tydelig oppfordringsknapp med hendelsesdato og spillested. Den kommer i 15 fargekombinasjoner, høyttalerprofiler lar deg skille mellom utøvere.

Det inkluderer også innebygde seksjoner for å legge til sponsorer, attester, økter og mer. Det leveres med 1-klikks demo-installasjonsprogram og en enklere temaoppsett. Det fungerer med tredjepartsbillettplattformer for arrangementer, og du kan også selge billetter ved hjelp av WooCommerce og PayPal.

24. Creativo

Creativo

Creativo er et WordPress-tema for å lage alle slags nettsteder med enkle dra og slipp-verktøy. Den leveres med 11 ferdige design som kan installeres med 1-klikk.

Det fungerer med alle populære hendelseskalender-plugins, WooCommerce og tredjepartsplattformer som billettjenester og markedsføringsplattformer via e-post. Det er enkelt å konfigurere og svært optimalisert for ytelse.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for hendelser. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me