24 beste WordPress-temaer for moteblogger

Leter du etter de beste WordPress-temaene for moteblogger? Tradisjonelle WordPress-temaer er ofte designet for bedrifter og tradisjonelle blogger som mangler den stilen du vil se fra en moteside. I denne artikkelen har vi valgt ut noen av de beste WordPress-temaene for moteblogger, nettsteder og online magasiner.


Beste WordPress-temaer for moteblogger

Bygge en moteblogg med WordPress

WordPress brukes allerede av mange toppmerker inkludert noen store navn i motebransjen. Hovedsakelig fordi det er så enkelt å bruke og tilpasse.

Det er to typer WordPress-nettsteder. WordPress.com, som er en hostet WordPress-løsning og WordPress.org også kjent som selvhotell WordPress. Se forskjellen i vår guide på WordPress.com vs WordPress.org.

Vi anbefaler WordPress.org fordi det gir deg tilgang til alle WordPress-funksjoner utenfor boksen.

Du trenger et domenenavn og en WordPress-hostingkonto for å starte WordPress-nettstedet ditt som er hostet.

Vi anbefaler å bruke Bluehost. De er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisielt anbefalt WordPress-leverandør.

Etter å ha kjøpt hosting, kan du følge trinnvise instruksjoner i hvordan du starter en blogguide.

Når det er sagt, la oss nå se på noen av de beste WordPress-temaene for moteblogger som du kan bruke på nettstedet ditt.

1. Shoppe

Shoppe

Shoppe er et sterkt tilpassbart WordPress-tema for mote nettsteder og bygge en nettbutikk.

Den leveres med en integrert dra & slipp-sidebygger og flere ferdige design som du kan bruke som utgangspunkt. Den inkluderer vakre fotogallerier, glidebrytere, flere stiler for navigasjonsmeny og mer.

2. Løge

Løge

Løge er et fantastisk vakkert WordPress-tema designet spesielt for mote- og stilrelaterte nettsteder. Den har en nydelig butikkfront, tilpassbare bloggsider og arkivsider og fleksible designalternativer.

Den støtter alle sidebygger plugins som lar deg lage dine egne destinasjonssider også. Den har vakre maler for fotogallerier, kontaktskjema og sider i full bredde.

3. Stabel

Stable

Stack er et unikt designet WordPress-tema med dristige farger, rutenettoppsett og vakre animasjoner. Det er godt egnet for alt slags innhold, og designet gjør det svært egnet for mote- og livsstilsider.

På toppen av det har den en porteføljeseksjon, vakre bildegallerier og komplett WooCommerce-støtte. Den har et tilpasset temalternativspanel med 1-klikks demodataimportør for raskere konfigurering.

4. Gallery Pro

Gallery Pro

Bygget på toppen av Genesis rammeverk, er Gallery Pro et elegant WordPress-tema for fotografering og moteblogger. Den har logoen på toppen etterfulgt av en navigasjonsmeny, overskriftsbilde og deretter ditt viktigste innhold med minimalistiske designforstyrrelser.

Den inkluderer tilpassede sidemaler, flere widget-klare områder, støtte for tematilpasning og mer. Den er svært optimalisert for hastighet og ytelse.

5. Styleren

Styleren

Styler er et WordPress-tema for nettsteder for mote, skjønnhet, helse og fitness. Den har et unikt hjemmesidesign med en klebrig navigasjonsmeny og et toppbilde av full skjerm på toppen.

Den har maler du kan bruke til bloggsiden din, fullbredsidemalen og destinasjonssidene. Den inkluderer støtte for flere farger, egendefinerte widgeter, ikoner for sosiale medier og WooCommerce.

6. Pepper+

pepper +

Pepper + er et all-purpose WordPress-tema med en modulær tilnærming til design. Du trenger bare å dra og slippe moduler for å lage fantastiske sidelayouter på egen hånd. Det inkluderer også flere ferdige nettdesigns som du kan importere med 1-klikk.

Den inkluderer funksjoner som støtte for kontaktskjema, Google-skrifter, Google Maps, WooCommerce-støtte, prissettingstabeller og mer. Den er fleksibel nok til å brukes som en enkel tradisjonell blogg, i tillegg til en fullverdig nettbutikk eller et nettsted for medlemskap.

7. Topp

Topp

Peak er et elegant WordPress-tema for fotografer, motedesignere, kunstnere og andre kreative fagpersoner. Hjemmesiden har en vakker utforming av murfliser, som automatisk kan fylle fliser fra innleggene dine.

Den leveres med en innebygd porteføljeposttype, mega-menyer, skyv ut widgeter, sidetittelbanner, tilpasset 404-feilside og full WooCommerce-støtte.

8. Salong

Salon

Salon er et vakkert designet WordPress-tema som passer for moteblogger, spa og skjønnhetssalonger. Den har en elegant utforming for hjemmesiden med en glideskinne på toppen.

Den kommer i flere fargeskjemaer og lar deg bruke et annet fargeskjema for hver side. Inni i finner du også egendefinerte moduler for sosiale medier, kontaktinformasjon og innholdsoppdagelse. Den er e-handel klar og kan brukes med alle de beste WordPress-sidebyggerne.

9. Elegant

Elegant

Elegant er et WordPress-tema i minimalistisk stil som passer for mote- og livsstilsblogger. Den bruker elegant typografi med vakre fotogallerier som gjør at innholdet ditt skiller seg ut.

Den har innebygd portefølje seksjon med vakker mur rutenettoppsett for å vise porteføljeartikler. Det kommer med flere overskriftsstiler, maler, layoutvalg, teammedlemmer og 1-klikk demoinstallasjonsprogram for raskere oppsett.

10. Meteor

Meteor

Meteor er et WordPress-tema for fotografering, portefølje og gjenopptak. Den har en vakker rutenettoppsett på hjemmesiden for å vise det beste fra arbeidet ditt. Den støtter bilder, design, videoer, tjenester og mer.

Hver porteføljeelementer får sin egen detaljerte side med flere stiler og oppsett. Den kommer med en unik CV-mal for å lage din online cv.

11. Zarya

Zarya

Zarya er et personlig bloggtema for moteblogger og porteføljer. Den har myke pastellfarger, skarp typografi og en romslig utforming. Den er designet for å være funksjonell ut av esken med fokus på ytelse og hastighet.

Det er tilgjengelig i bokser og i full bredde. Det inkluderer også tilpasset bakgrunns- og headerstøtte, egendefinerte widgeter for oss, Instagram-blokker og innebygde sosiale delingsknapper.

12. Neto

Neto

Neto er et WooCommerce-klart WordPress-tema som passer for alle slags moteblogger, butikker og motetilbehør. Den har et rent design med en unik engasjerende hjemmeside. Den leveres med innebygd støtte for alle populære plugins for sidebygger.

Den har et tilpasset temalternativspanel for enklere oppsett. Du kan også tilpasse den ved å bruke live-tilpasning som gir deg full kontroll på farger, oppsett, widgets og mer.

13. Misunnelse

Misunne

Hvis du er ute etter et stilig og gratis WordPress-tema for motebloggen din, kan du se på Envy. Dette vakkert designet WordPress-temaet har en vakker tre-kolonne rutenettoppsett for å vise innholdet.

Det inkluderer også sosiale medieknapper, søkeoverlegg på full skjerm, sidemaler for blogg, arkiver og sider i full bredde, flere sidefelt og mer. Den er ganske enkel å bruke og krever veldig lite tid å konfigurere.

14. Aquarella

Aquarella

Aquarella er et lyst og vakkert WordPress-bloggetema med dristige farger og tradisjonell blogglayout. Den kommer i flere fargevalg, slik at du kan bytte til mer subtile fargevalg hvis du vil.

Det inkluderer tilpasset bakgrunn, topptekst, sosiale widgeter, widget for forfatterprofil, Google-skrifter og mer. Den er oversettelsesklar og enkel å sette opp.

15. Balanse

Balansere

Balance er et godt utformet WordPress-tema for alle slags forretnings- eller profesjonelle nettsteder. Dette e-handelsklare temaet har en glidebryter i full bredde på toppen med din oppfordring til handling på hjemmesiden, som blir fulgt av forskjellige deler av nettstedet ditt.

Den godt balanserte designen gjør at den kan styles på enhver måte tenkelig. Den leveres med flere fargeskjemaer, og du kan også lage dine egne farger om nødvendig. Temaoppsett er ganske enkelt og nybegynnervennlig.

16. Lavelle

Lavelle

Lavelle er et gratis magasinstil WordPress-tema som passer for moteblogger. Den bruker vakre farger og kjennetegnet bilder for å skape en veldig engasjerende brukeropplevelse for publikum.

Den har to kolonnelayout for blogginnlegg og en enkelt kolonnelayout for sider. Den har flere widget-klare områder i bunntekst også. Dette enkle temaet er enkelt å tilpasse og raskt å sette opp.

17. Paperbag

Papirpose

Paperbag har et veldig rent minimalistisk oppsett for en moteblogg eller magasinnettsted. Bak denne enkelheten er det mange alternativer (80+ alternativer i tematilpasning alene) for å finjustere alle aspekter av nettstedet ditt.

Den inkluderer flere oppsett, flere sidefelter, tilpassede widgeter og en fleksibel hjemmesideoppsett. Den er testet med alle viktige WordPress-plugins og fungerer uanstrengt med populære sidebyggere.

18. Zennor

Zennor

Zennor er et fleksibelt WordPress-tema for moteblogger med et feminint preg. Dette WooCommerce-klare temaet er designet for blogger og nettbutikker, og har en unik moderne hjemmeside tilgjengelig i forskjellige layoutkombinasjoner.

Den kommer med en vakker funksjonen glidebryter, rutenettoppsett for blogginnlegg, produktkarusell for WooCommerce og tilpassede plugins for Instagram- og Facebook-integrasjon. Temaoppsett og tilpasning er ganske enkelt og bruker tilpasning av live-tema, slik at du kan se direkte forhåndsvisning av endringene.

19. Ultra

Ultra

Ultra er et multi-purpose megatema for WordPress. Den har flere ferdige webdesigns som kan installeres med 1-klikk, inkludert demodata. Du kan bruke den intuitive dra- og slipp-redigereren.

Det kommer med Google Maps, kontaktskjemaer, prissettingstabeller, tidslinje, animerte skranker, fremdriftslinjer og mer. Den har flere layoutvalg som du kan bruke med egne farger og tilpassede widgeter.

20. Indigo

indigo

Indigo er et utmerket godt utformet WordPress-tema som passer for moteblogger, butikker og motemagasiner. Dette superfleksible WordPress-temaet kommer med 15 ferdige nettdesigns som kan installeres med 1 klikk.

Den bruker moduler for å lage oppsett, slik at du bare kan dra og slippe en modul for å legge den til eller fjerne alle eksisterende moduler du ikke vil ha. Det er enkelt å sette opp og bruke, og du vil elske oppmerksomhet på detaljer.

21. Siste

Siste

Nyeste er et WordPress-tema for nettbutikker som bruker WooCommerce. Dette vakre WordPress-temaet har en unik butikkfront med en topptekst som du kan bruke til å kunngjøre produkter. For en moteblogg kan dette området brukes til å vise innholdet ditt.

Det inkluderer, 5 bloggoppsett, flere netthandelsoppsett og en detaljert produktside. Alle temafunksjoner fungerer ut av esken, og det tar veldig lite tid å konfigurere.

22. Velure

Velure

Velure er et vakkert tidsskriftstil WordPress-tema for moteblogger. Det kommer med en vakker Instagram på toppen etterfulgt av sosiale medieknapper for å hjelpe deg å få flere følgere. Under det har den en glidebryter som blir fulgt av et tre-kolonnes widget-klart område.

Den kommer med tilpassede widgets for Instagram-feed, siste tweets, sosiale ikoner, kjennetegnede kategorier, abonnementskjema for nyhetsbrev og mer. Den er også klar for WooCommerce og inneholder vakre maler for produktsider.

23. Didi

Didi

Didi er et utmerket WordPress-tema for moteblogger på jakt etter et elegant og minimalistisk design. Dette vakre temaet kommer med flere hjemmesideanlegg, sidemaler, widgetområder og mer. Alle temalternativer er tilgjengelige under live tilpasning for enklere oppsett.

Det inkluderer også full støtte for sidebyggere, WooCommerce, flerspråklige nettsteder, og kan enkelt oversettes. Det enklere oppsettet og enklere design vil hjelpe deg med å komme i gang med minimal anstrengelse.

24. Cressida

Cressida

Cressida er et vakkert designet WordPress-tema for moteblogger, livsstil og personlige nettsteder. Den har et rent og elegant design med fokus på lesbarhet og brukeropplevelse.

Den leveres med en dedikert forside, med kjente innlegg, høydepunkt, innleggstrimmel, promo-kategori og flere bunntekst- og topptekst-widgeter. Den støtter også en glidebryter, banner eller glidebryter med en sidefelt på forsiden.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-temaene for moteblogger. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map