24 må ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder i 2020

Ser du etter de beste WordPress-pluginsene for å ta virksomheten din til neste nivå i 2020?


Det er over 55 000+ WordPress-plugins du kan velge mellom. Dette gjør det ekstremt overveldende for nye brukere å finne riktig plugin for nettstedet deres.

Vi blir ofte bedt av leserne om de beste forslagene til WordPress-plugin for SEO, sosiale medier, sikkerhetskopier, hastighet osv.

Å være det største WordPress-ressurssiden, tester våre eksperter over tusen best betalte og gratis WordPress-plugins hvert år, slik at vi kan gjøre det enkelt for våre brukere (deg) å finne de beste løsningene.

Å ha riktig sett med WordPress-plugins og verktøy kan hjelpe deg med å utvide din online virksomhet. I denne artikkelen har vi delt vårt ekspertvalg av de må ha WordPress-plugins for bedriftsnettsteder i 2020.

Må ha WordPress-plugin for bedriftsnettsteder

Merk: dette er plugins som teamet vårt installerer når vi starter en ny blogg eller lager et nytt nettsted for våre egne virksomheter.

1. WPForms

WPForms

Hvert nettsted trenger et kontaktskjema fordi det gjør det enkelt for de besøkende å komme i kontakt med deg. WPForms er den mest brukervennlige kontaktskjema-pluginen for WordPress.

Dette draget & drop online form builder lar deg enkelt opprette kontaktskjemaer, e-postabonnementskjemaer, online bestillingsskjemaer, betalingsformer,
undersøkelser, avstemninger, og i utgangspunktet alle andre typer online-skjemaer med bare noen få klikk.

WPForms integreres med alle populære markedsførings- og betalingsplattformer, slik at du kan bygge kraftige former på mindre enn 5 minutter.

Den har til og med alternativer som hjelper deg å lage et tilpasset WordPress-brukerregistreringsskjema og påloggingsside.

Vi bruker WPForms på WPBeginner nettstedet og alle våre andre nettsteder. Men vi er ikke alene. Over 3 millioner nettsteder bruker WPForms, og de har gjennomgående opprettholdt et 4,9 av 5-stjerners gjennomsnittlig gjennomsnitt i over 3 år nå.

Det er en gratis WPForms Lite-versjon tilgjengelig for de som leter etter en enkel løsning.

Hvis du seriøst ønsker å utvide virksomheten din, anbefaler vi at du får Pro-versjonen, fordi den kommer med alle de kraftige funksjonene du trenger for å øke blygenerasjonsinnsatsen. Bruk denne WPForms-kupongen for å få 50% avslag på kjøpet.

Alternativ: Formidable Forms er et utmerket alternativ for å lage avanserte løsningsfokuserte WordPress-skjemaer.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin for WordPress. Det lar deg “riktig” koble nettstedet ditt til Google Analytics, slik at du kan se nøyaktig hvordan folk finner og bruker nettstedet ditt.

Det beste er at den viser deg all viktig statistikk som betyr noe innenfor WordPress-dashbordet.

Du kan deretter optimalisere nettstedet ditt tilsvarende for å øke trafikken, abonnentene og inntektene dine. Vi har detaljerte guider for hvordan du installerer Google Analytics i WordPress, hvordan du bruker Google Analytics for å aktivere e-handelssporing, og hvordan du sporer brukerengasjement.

MonsterInsights har en gratis versjon, men den sanne kraften i den låses bare opp når du oppgraderer til premiumversjonen.

Du kan bruke MonsterInsights-kupongen for å få 50% avslag på kjøpet.

MonsterInsights brukes av over 2 millioner nettsteder.

3. Yoast SEO

Yoast SEO

SEO hjelper deg å få flere besøkende fra søkemotorer til nettstedet ditt. Mens WordPress er SEO-vennlig ut av boksen, er det så mye mer du kan gjøre for å øke nettstedstrafikken din ved å bruke SEOs beste fremgangsmåter.

Yoast SEO er en av de mest populære WordPress-pluginene gjennom tidene. Av alle WordPress SEO-plugins tilbyr Yoast den mest omfattende løsningen med alle funksjonene og verktøyene du trenger for å forbedre din SEO-side.

Det hjelper deg å legge til metakoder, generere nettkart, koble nettstedet til Google Search Console, optimalisere det for sosiale medier og mer.

Yoast kommer med en kraftig viderekoblingsfunksjon som lar deg enkelt lage 301 viderekoblinger som er ekstremt nyttig. Den oppdager også endring av nettadresser og oppretter automatisk omdirigeringer, slik at du ikke har noen ødelagte koblinger på nettstedet ditt.

For komplett SEO-oppsett på nettstedet ditt, følg vår ultimate WordPress SEO-opplæring for nybegynnere med trinnvise instruksjoner.

Alternativ: Alt i ett SEO-pakke er et flott alternativ for Yoast SEO.

4. Konstant kontakt

Konstant kontakt

E-post er det mest effektive og mest pålitelige markedsføringsverktøyet til din disposisjon som bedriftseier. Det lar deg holde kontakten med brukerne dine selv etter at de forlater nettstedet ditt. Dette er grunnen til at vi anbefaler hver bedriftseier å begynne å lage en e-postliste med en gang.

Constant Contact er en av de mest populære leverandørene av e-postmarkedsføringstjenester i verden.

Deres plattform lar deg bygge en e-postliste og sende vakre e-post nyhetsbrev til abonnentene dine.

Det tilbyr et raskt og enkelt oppsett for ikke-tekniske brukere. Det fungerer også bra med populære leadgenerering-plugins for WordPress som OptinMonster og WPForms.

alternativer: SendinBlue og ConvertKit er gode alternativer hvis du vil ha noe mer avansert, men de er dyrere.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den mest populære konverteringsfrekvensoptimaliseringsprogramvaren i markedet. Det lar deg konvertere forlate nettsted besøkende til e-post abonnenter og kunder.

Denne WordPress-programtillegget og applikasjonen hjelper deg raskt å få flere e-postabonnenter.

OptinMonster kommer med ferdiglagde høykonverterende opt-in-former som du enkelt kan tilpasse med dra & slipp byggherre. De kraftige skjermmålrettingfunksjonene dine lar deg tilpasse kampanjene for hver bruker, slik at du kan vise riktig melding til rett tid.

Det er en flott løsning for bloggere, bedriftsnettsteder og e-handelsnettsteder. I utgangspunktet, hvis du vil tjene mer penger på nettstedstrafikken din, trenger du OptinMonster.

Det hjelper deg med å gjenopprette forlatte vognsalg, konvertere besøkende på nettstedet og utvide e-postlisten din. Les disse casestudiene for å se hvor stor suksess andre bedrifter oppnår ved å bruke OptinMonster.

Vi bruker OptinMonster på WPBeginner og våre andre nettsteder.

6. Sucuri

Sucuri

Sikkerhet bør være en topp prioritet for alle online bedriftseiere. Sucuri tilbyr en WordPress-sikkerhetsplugin og nettapplikasjonsbrannmur som sannsynligvis er en av de beste beskyttelsene du kan få for nettstedet ditt.

De overvåker og beskytter nettstedet ditt mot DDoS, trusler mot skadelig programvare, XSS-angrep, brute force-angrep, og i utgangspunktet alle andre typer angrep. Hvis du ikke har en brannmur på nettstedet ditt, må du legge til en i dag.

For å lære mer om hvordan du kan styrke sikkerheten på nettstedet ditt og beskytte virksomheten din, kan du se den ultimate WordPress-sikkerhetsguiden med trinnvise instruksjoner for nybegynnere.

Sucuri hjelper oss med å blokkere hundretusener av angrep hver måned på WPBeginner.

7. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus er det mest populære WordPress-backup-pluginet på markedet. Det lar deg konfigurere automatiske sikkerhetskopier og trygt lagre dem på et eksternt sted som Google Drive, Dropbox, S3, Rackspace, FTP, e-post og mer.

Det gjør det også superenkelt å gjenopprette nettstedet ditt fra en sikkerhetskopi. Basistillegget deres er gratis, men de har også en betalt plan med ekstra funksjoner og prioritert støtte.

Alternativ: BackupBuddy og VaultPress (Jetpack Backups) er også utmerkede løsninger, men de betales bare.

8. WP Rocket

WP-rakett

WP Rocket er den beste WordPress cache-plugin på markedet. Det lar deg øyeblikkelig forbedre WordPress-nettstedets hastighet og ytelse uten tekniske ferdigheter.

Den slår automatisk på anbefalte WordPress-hurtigbufferinnstillinger som gzip-komprimering, sidebuffer og forhåndsinnlasting av hurtigbuffer. Du kan også slå på valgfrie funksjoner som late innlastingsbilder, CDN-støtte, forhåndshenting av DNS, minifisering og mer for å forbedre sideinnlastningstider ytterligere.

Det viktigste er at WP Rocket ikke venter på at noen ber om en side for å lagre den i hurtigbufferen. Den gjennomsøker og bygger nettstedets hurtigbuffer automatisk, noe som resulterer i et øyeblikkelig ytelsesøkning.

WP Rocket tilbyr også Imagify som er en gratis bildeoptimaliseringstjeneste som hjelper deg med å øke hastigheten på nettstedet ditt ytterligere.

Dette er den klart enkleste og mest nybegynnervennlige cache-plugin. Den eneste ulempen er at den kun er betalt.

Alternativ: WP Super Cache er gratis, men den er ikke så kraftig eller lett.

9. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder er den beste dra- og slipp-sidebyggeren for WordPress. Det lar deg enkelt tilpasse nettsteddesignet og lage tilpassede sidelayouter uten å skrive noen kode.

Bedriftseiere elsker det fordi det lar dem lage helt tilpassede destinasjonssider i løpet av få minutter uten å måtte ansette en utvikler.

Alternativ: Divi side builder plugin er et flott alternativ.

10. MemberPress

MemberPress

Med MemberPress kan du bygge online fellesskap og medlemsnettsteder ved hjelp av WordPress. Det er det beste WordPress-medlemskapspluginet i markedet.

Du kan opprette abonnementer og begrense innhold til brukere basert på abonnementsplanene deres. Det fungerer med alle populære betalingsløsninger og spiller fint med nettbutikker som bruker WooCommerce. For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du lager et medlemsnettsted i WordPress.

11. RafflePress

RafflePress

RafflePress er den beste gavePress-plugin-en på markedet. Det lar deg øyeblikkelig øke trafikken på nettstedet, få flere følgere av sosiale medier og sende e-postabonnenter med virale gaver og konkurranser.

RafflePress leveres med en enkel dra og slipp giveaway-byggmester sammen med påviste giveaway-maler som du kan bruke til å lage en gave som tiltrekker besøkende oppmerksomhet.

For å gå inn i utdelingen, må besøkende på nettstedet bruke e-postadressen sin. Dette hjelper deg med å få flere abonnenter på e-post nyhetsbrevet ditt.

RafflePress stimulerer brukere til å følge de sosiale profilene dine og dele utvekslingen med vennene sine for å få flere påmeldinger i konkurransen. Dette hjelper deg med å øke engasjementet på sosiale medier.

Munn-til-munn-markedsføring hjelper deg med å få mer trafikk, RASKERE! Dette resulterer i flere følgere, mer salg og mer inntekter!

Du kan enkelt koble sosiale profiler, WordPress-skjema-plugins og alle populære markedsføringsplattformer og CRM-er.

RafflePress har en gratis versjon kalt RafflePress lite som du kan komme i gang med. Hvis du vil ha kraftigere funksjoner for å øke veksten, må du bruke RafflePress Pro.

WPBeginner-brukere kan bruke vår RafflePress-kupongkode: wpbeginner20 for å få ytterligere 20% avslag.

12. CSS Hero

CSS Hero

WordPress-temaer er avhengige av CSS for det visuelle utseendet på nettstedet ditt. Hvis du vil tilpasse til temaet ditt, må du lære CSS. Dette kan være tidkrevende for en bedriftseier.

CSS Hero er en WordPress-plugin som lar deg tilpasse ethvert WordPress-tema uten å skrive en eneste kodelinje. Sjekk ut vår gjennomgang av hvordan CSS Hero gjør WordPress-tilpasning enkel for mer informasjon.

Det er ikke et drag & slippsidebygger som BeaverBuilder som hjelper deg med å lage tilpassede oppsett. Snarere hjelper det deg å tilpasse alle WordPress-temaer som er tilgjengelige i markedet i løpet av få minutter for å matche dine behov.

13. SeedProd

SeedProd

SeedProd er den beste vedlikeholdsmodus for WordPress og kommer snart sideplugin som hjelper deg med å samle potensielle kunder og utvide dine følgere selv om nettstedet ditt ikke er tilgjengelig.

Hvis nettstedet ditt er under bygging, kan du bruke det til å lage nydelige kommende landingssider. Det inkluderer funksjoner som integrasjon med e-postmarkedsføringstjenester, nedtellingstimer, integrasjon av sosiale medier og dusinvis av maler du kan velge mellom.

14. LearnDash

LearnDash

LearnDash er den beste WordPress LMS-plugin som lager og selger nettkurs fra WordPress-nettstedet ditt. Den har en dra og slipp kursbygger som lar deg raskt legge til leksjoner, quizer og oppgaver for å bygge ditt kurs.

For detaljerte trinnvise instruksjoner, se vår guide for hvordan du lager online-kurs i WordPress ved hjelp av LearnDash.

15. G Suite

G Suite

G Suite er en pakke med webapplikasjoner som e-post, dokumenter, regneark osv. Dette kraftige settet med kontorapplikasjoner er opprettet av Google, billigere, enkelt å distribuere og problemfritt.

Det lar deg spare kostnader på programvarelisenser, maskinvare, ansette IT-ansatte, administrere sikkerhetskopier og mer. Viktigst av alt er det at du kan bruke profesjonelle e-postadresser med ditt eget forretningsdomenenavn rett innenfor Gmail.

Alternativ: Du kan også få en gratis forretnings-e-post fra WordPress-leverandøren din eller bruke Microsoft Office365.

16. SEMRush

SEMRush

SEMRush er et alt-i-ett-markedsføringsverktøy for digitale markedsførere og bedriftseiere. Det kommer med kraftige verktøy som hjelper deg med å forbedre SEO, betalt trafikkstrategi, sosiale medier og innhold & PR-strategi.

Det hjelper deg også å samle konkurransedyktig intelligens hos konkurrentene, slik at du kan outrank dem og dominere din bransje.

Det hjelper deg å gjøre søkeordundersøkelser, tilbakekoblingsrevisjon, spore nevnte merkevarer, spionere på konkurrenter, oppdage best mulig resultater og sider på sosiale medier, annonsestrategianalyse og mer.

Disse korte avsnittene er ikke nok til å beskrive den sanne kraften til SEMRush. Det er et must-ha verktøy i listen vår for seriøse bedriftseiere.

17. LiveChat

Live chat

LiveChat Inc er den beste supportprogramvaren for live chat for bedrifter og nettsteder. Det er superenkelt å bruke og lar deg raskt legge til live chat på WordPress-nettstedet ditt.

Den har mange tilpasningsmuligheter, og den kommer med en mobilapp, slik at du kan tilby sanntidsstøtte.

Den integreres med din eksisterende støtteprogramvare, CRM, markedsføring via e-post og andre verktøy. Det viktigste er at den laster raskt og gir en flott brukeropplevelse.

Alternativ: Sendinblue Chat er en annen populær tjeneste som lar deg koble til chat, CRM, SMS, Facebook og e-post i en plattform.

18. Pretty Links Pro

Pretty Links Pro

Pretty Links Pro er et av de beste koblingsadministrasjonsprogramtilleggene for WordPress. Det lar deg enkelt administrere tilknyttede lenker, samtidig som du gjør det enkelt å gjøre tilknyttede koblinger korte og minneverdige for deling.

Det er det perfekte verktøyet for tilknyttede markedsførere, podcastere, bedriftseiere og andre som enkelt vil lage korte nettadresser i WordPress.

Alternativ: ThirstyAffiliates er et utmerket alternativ med mange kraftige funksjoner.

19. Delt teller

Delt teller

Delt teller er den beste WordPress-plugin for sosiale medier som lar deg enkelt legge til vakre sosiale delingsknapper på nettstedet ditt.

Den viser også andeltall, som hjelper deg å legge til sosialt bevis på nettstedet ditt.

Selv om det er mange betalte løsninger tilgjengelig, slår denne gratis plugin dem alle i kodekvalitet og ytelse.

Vi bruker SharedCount på mange av våre nettsider fordi det tilbyr en enkel løsning som er utenfor boksen for både nybegynnere og utviklere.

20. WP Mail SMTP

WP Mail SMTP

Som standard bruker WordPress PHP-postfunksjonen til å sende e-post. Problemet er at enten WordPress-vertsfirmaer ikke har denne funksjonen riktig konfigurert, eller de blokkerer den for å forhindre misbruk.

Dette betyr i utgangspunktet at du og brukerne dine kanskje ikke mottar viktige e-postvarsler fra WordPress-nettstedet ditt.

WP Mail SMTP løser dette problemet ved å sende WordPress-e-postmeldinger ved hjelp av en riktig SMTP-postserver. For å lære mer, se artikkelen vår om hvordan du fikser WordPress ikke å sende e-postproblemer.

Pro tips: Den betalte versjonen kalt WP Mail SMTP Pro kommer med hvitt hanskeoppsett og flere funksjoner. I utgangspunktet vil deres støttepersonell konfigurere den og koble den til å bruke din SMTP-tjenesteleverandør.

21. Sett inn topp- og bunntekst

Sett inn topp- og bunntekst

Når du administrerer WordPress-nettstedet ditt, kan det hende at du noen ganger må legge til kodebiter i WordPress-toppteksten eller -foten for å bekrefte det, sette inn annonser ommålrette skript osv..

Sett inn topptekster og bunntekst lar deg enkelt legge til kodebiter på WordPress-nettstedet ditt uten å redigere temafilene dine. Ta en titt på veiledningen vår om hvordan du legger til topptekst- og bunntekstkode i WordPress.

Denne gratis plugin-en er veldig nyttig for bedriftseiere.

22. WPML

WPML

Som standard tillater ikke WordPress deg enkelt å opprette et flerspråklig nettsted. Dette er en utfordring for virksomheter som tilfredsstiller en flerspråklig kundebase på forskjellige geografiske steder.

Det er her du trenger WPML. Det er en flerspråklig plugin for WordPress som lar deg enkelt lage flerspråklige nettsteder med WordPress.

Det er veldig enkelt å bruke, SEO-vennlig, og hjelper deg enkelt å lage innhold på forskjellige språk.

Alternativ: TranslatePress er et utmerket alternativ som vokser raskt.

23. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce er den mest populære eCommerce-plugin for WordPress brukt av over 4 millioner nettsteder.

Det kommer med alle de kraftige funksjonene du trenger for å opprette en nettbutikk.

I løpet av de siste årene har WooCommerce etablert seg som den mest dominerende eCommerce-plugin for WordPress. Det er til og med et WooCommerce-økosystem nå med dedikerte WooCommerce-hosting, WooCommerce-temaer og WooCommerce-plugins som er tilgjengelige.

Medfølgende plugin: TrustPulse hjelper deg med å vinne kundenes tillit med sosialt bevis og FOMO.

Alternativ: BigCommerce er en fullt hostet e-handelsplattform for WordPress. Det tilbyr høy skalerbarhet og lite vedlikehold for seriøse butikkeiere.

24. Nextiva

Nextiva

Nextiva er den beste telefontjenesten når det gjelder funksjoner og brukervennlighet. De lar deg få et bedrifts telefonnummer til nettstedet ditt som kommer med avansert samtaleveiledning, ubegrenset gratis innenlandsoppringing, telefonsvarer til e-post eller tekst, faks på nettet og mer.

Det beste er at du kan motta samtaler fra ditt telefonnummer direkte til mobiltelefonen din, noe som er utmerket for små bedrifter. Du kan også stille inn åpningstider, slik at du ikke blir forstyrret i ferier eller ikke-arbeidstid.

Deres plattform tilbyr også CRM, live chat, online undersøkelser og andre kommunikasjonsfunksjoner. Du kan administrere det hele i et enkelt webbasert administrasjonspanel som gjør det enkelt for eiere av små bedrifter å enkelt administrere alt som en proff.

Vi bruker Nextiva VOIP for vår virksomhet fordi det er en av de rimeligste og mest pålitelige telefontjenestene som vokser med bedriften.

Alternativ: RingCentral er en annen sterkt anbefalt leverandør av telefontjenester og VoIP-tjenester.

Bonusverktøy

Bortsett fra de 24 beste WordPress-plugins og -verktøyene som vi nevnte ovenfor, bruker vi og anbefaler følgende verktøy for å bedre administrere WordPress-nettstedene våre:

 • Grammatikk – utmerket verktøy for grammatikkontroll som leveres med plagieringsdetektor, forbedring av ordforråd og mer.
 • PublishPress – denne plugin gjør det enkelt for oss å administrere vår redaksjonelle arbeidsflyt i WordPress.
 • Antispam Bee – En utmerket plugin for å forbedre kommentarfeltet med redusert spam på nettstedet ditt. Det fungerer spesielt godt når det brukes sammen med Akismet.
 • Adobe Photoshop – dette gjør det enkelt for oss å lage miniatyrbilder og andre bilder for artiklene våre.
 • MaxCDN – dette hjelper oss med å øke hastigheten på nettstedet vårt ved å geografisk spre innholdet vårt til flere servere (se: hva er et CDN)
 • Envira Gallery – vi bruker denne pluginen for å hjelpe oss med å lage bedre gallerier med album.
 • Kodbar – en plattform som hjelper deg å samarbeide med WordPress-utviklere for å feilsøke problemer og gjøre tilpasninger.

Dette avslutter vår liste over de beste WordPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Avhengig av hvilken virksomhet du trenger, trenger du kanskje ikke bruke alle WordPress-plugins og verktøy som er nevnt i listen vår, men det er ganske vanlig at leserne våre ender opp med å bruke minst 15 til 18 løsninger som vi har nevnt.

Nå som du har de beste WordPress-plugins, kan det være lurt å se artikkelen vår om hvordan du kan øke trafikken på nettstedet ditt (27 velprøvde tips).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map